Unaj Emeri (©Reuters)
Unaj Emeri (©Reuters)

Imamo novog kandidata za menadžera Njukasla – Unaja Emerija

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.11.21. | 11:44

Trener Viljareala je sad, navodno na pol-poziciji

Najvrelija sredina fudbalske Evrope trenutno je Njukasl. Dolaskom prebogatih novih vlasnika svakodnevno su lansirane licitacije oko toga koga će Svrake dovesti u predstojećem prelaznom roku, ali pre toga mora da se „zakrpi“ rupa koja je ostala na klupi posle otkaza Stivu Brusu.

Novo ime koje je lansirano u poslednja 24 časa je – Unaj Emeri. Nekadašnji menadžer Arsenala i Pari Sen Žermena, a sada Viljareala, navodno je u pregovorima sa Njukaslom da preuzme ekipu, javlja Skaj sport.

Izabrane vesti

Svrake su čak spremne i da plate obeštećenje Viljarealu za trofejnog trenera, koje iznosi 6.000.000 evra, mada je on već demantovao da se nešto tu događa.

Njukasl? Ne znam ništa o tome“, rekao je Emeri španskim medijima. Što, opet, ne mora baš ništa da znači...

Trener koji ima nadimak Gospodin četvrtak, zbog četiri osvojene Lige Evrope, sada je na pol-poziciji da preuzme kormilo Svraka, mada nije i jedini kandidat. Preostala dvojica o kojima bruji fudbalska čaršija u Engleskoj su Stiven Džerard i Roberto Martinez.

Unaj Emeri je na klupi Žute podmornice od jula 2020. godine i uspeo je da osvoji Ligu Evrope pobedom nad Mančester junajtedom u finalu. Pre toga je na klupi Sevilje uzeo tri Lige Evrope, sa Pari Sen Žermenom je podigao sedam trofeja, dok je sa Arsenalom izgubio finale Lige Evrope.


tagovi

Unaj EmeriNjukaslPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara