Komentari na vest

IMT zove Zvezdine nade i nudi minute Gordiću i Mijatoviću

n

najbolje resenje

pre 10 meseci

Njima bi Najbolje bilo u fk N.Pazaru🙂jedini klub uz Zvezdu i Partizan Koji Ima publiku i fudbalsku atmosveru na stadionu koja treba mladim igracima za napredak.imt i ostali vestacki klubovi koji imaju 54 navijaca s redarima su promaşaj za mlade igraca.
E

Esex

pre 10 meseci

Lucic na pozajmicu jer levo imamo olajniku,kataia i mitrovica..mitrovic je pred transferom a katai jos ove godine u zbezdi pa odlazi.taman da lucic stice iskustvo jos godinu dana pa da sledece sezone deli minute sa olajnikom..mijatovica isto pozajmiti jer mu treba da igra svaku utakmicu kako bi se razvio..ovog desnog mituljikica bi ostavio kao zamenu za bukarija a ovog drugog bi pozajmio..u srcu imamo stamenica,ada,micka,kangu pa mislim da bi stankovic ĺsto trebao na pozajmicu jer od sledece godine nece tu biti ni micko ni kanga i bice mesta za njega u rotaciji..knezevica bih prodao ali za 50 posto od naredne prodaje.to je tip igraca koji se kasnije razvija i mislim da nema mesta ni vremena cak ni sledece sezone za njega u zvezdi a moze da dobro napreduje da recimo igra za cuku dve godine..u nedostatku stopera lekovic ostaje iako mislim da je njemu najvaznije da igra i da bi mu pozajmica bas legla..gordic treba da ide jer za njega nece biti mesta u zvezdi,to je sigurno.. .
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Lučić u Čuku, Knežević pozajmica u Voždovac (Vojvodina hoće čiste papire, Zvezda neće prodaju), Gordić hoće da ide, ostali na pozajmice! Nedeljković i Šljivić ostaju! Ali sve to posle Zlatibora! Bahar u dogovoru sa Terzom!
V

Veseljko Trivunovic

pre 10 meseci

Ako moze informacije na kom stadionu ce igrati IMT ? koliko znam prijavili su stafion Čukaričkog ali se isti renovira ? Sta se desava sa stadionom u Zaječaru ?
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Zaječar je gotov! Sva 3, nova, stadiona su gotovi! IMT može na "Krov", treniraju na veštaku!
b

bilo bi

pre 10 meseci

lepo da IMT za počasnog člana proglasi Fergusona....
S

Srki987

pre 10 meseci

Mijatović odličan, zaslužio da ostane, hoćemo klince željne dokazivanja, a ne ispušene muštikle koje se vuku po terenu.
B

Bane1989Ns

pre 10 meseci

pa sad Zvezda neke klince iz Graficara da posalje u IMT sigurno bi tukli Partizana
Ј

Један је Видић!

pre 10 meseci

Па нека филијала мора да туче Партизан, не заборави ко води Имт, Железничар Панчево, Графичар (ускоро у супер лиги)… мада данас они губе од Гата, Сремске Митровице итд… цела нам је лига циркус, очекујем вест да Лозница улази у Супер лигу из треће лиге, не би ме изненадило
S

Sale555

pre 10 meseci

Eto im Srnic, Gobeljic i Vasiljko
1

12584

pre 10 meseci

A Popa ostaviti u CZ kao perspektivnog golmana,i buducnost kluba
M

Miksa11

pre 10 meseci

Koji Mijatovic, pa decko kida treba mu dati minutazu u ligi bar.
G

Gosthjk

pre 10 meseci

I ne samo minute, već i 6 bodova sigurnih za miljenicu svih težima :) :) :)
V

VladaBg

pre 10 meseci

Ovi iz IMT-a da su pametni da se fuzionisu sa Timokom, da igraju pred punim novim stadionom, da naprave od sebe veliki klub, tada bi lako privukli i kvalitetnije igrace, a oni se umesto toga koprcaju ko riba na suvom, dok ih dogodine drugi Superligasi ne posalju nazad u PLS.
V

VladaBg

pre 10 meseci

A ovo im je iskreno govoreci i jedina godina kad to i mogu da urade, jer dogodine Dubocica ulazi u Superligu, one tamo Loznica, tesko da ce moci opet da se probiju do Superlige, jer ce se i u SLS i u PLS konkurencija zaostriti.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Ako se prosiri liga, Loznica administrativno mozda udje i sada! Timok moze samo da se fuzionise sa IMT i ugasi se! Druga varijanta ne dolazi u obzir! Tu se ne radi o fudbalu!
L

LOLOLOLOLO

pre 10 meseci

tebi samo u glavi fuzije i fizije ,ahahhahhaha
m

mislim da

pre 10 meseci

bi Stankela bio dobar trener za IMT....da se grči,steže pesnice,a ima tamo i dosta belog da ga radi....
S

Sladajac

pre 10 meseci

I Gordić i Mijatović treba da odu na pozajmicu ako ostanu samo gube vreme, trenutno nemaju kvalitet za prvi tim Zvezde.Ako je mogao jedan Vidić i Jugović najtrofejniji Srpski fudbaler mogu i ova dvojica, Mijatović ne pravi razliku ni u omladincima a kamoli u prvom timu i vajni poznavaoci fudbala shvatite jednom za svagda Mijatović nije napadač već polušpic ili desno krilo...
D

Dell

pre 10 meseci

Lupaš gluposti i ne gledaš utakmice. Mijatović lagano prva izmena, ne treba ga odvajati od tima
a

a ko to

pre 10 meseci

u ime IMT-a??iz koje navijačke grupe??
M

Marko1983

pre 10 meseci

Mijatovic mora da ostane. Igrace se i LS za mlade gde ce biti jedan od glavnih, bonus je igrac koji moze dobijati minute.

Sakur

pre 10 meseci

Koliko ovi filijala imaju u nasoj ligi?
D

Dell

pre 10 meseci

Više od četvrtog tima lige, logično.
d

d. g.

pre 10 meseci

Koliko mi želimo. Može nam se. Ako budete dobri možda nekog i vama damo na pozajmicu.
s

saznaće

pre 10 meseci

se jednog dana na sudu....
V

Viskovic Sport klub

pre 10 meseci

Gordic treba da ode u IMT a Mijatovic da ostane! Mi pored Krasa i Latelata nemamo više napadača (tehnički na toj poziciji može da igra i Olajinka ali ipak je on više krilni napadač) tako da bi kao eventualni treci špic Mijatovic imao minute jer ce biti mnogo utakmica. Nekada mladim igracima dosta znači i samo prisustvo u timu gde mogu mnogo da nauce od iskusnih a da ne pominjem da bi posle dobre minutaze u prethodnoj sezoni odlazak u IMT mogao da bude shvacen od mladog igrača kao korak nazad.
u

ua7a7a

pre 10 meseci

i posle kao nisu filijala hHahaha
K

Keeper

pre 10 meseci

Miloš Goridić,čovek bez osmeha,treneri preskočili etapu u njegovom razvoju,talentovan golman ali tesko ce napraviti nešto ozbiljnije u Zvezdi!Nažalost!
R

Radamelo

pre 10 meseci

Gordic nece dobiti minut jedan u Zvezdi, a Mijatovic je mlad ima 17 godina i bolje da odigra celu sezonu u IMT. Ove sezone treba izgurati Lekovica, Mituljikice, Azarova.
p

probi

pre 10 meseci

kakav bre Lekovic, jel se vi ljudi sprdate sa tim deckom, ko njega zavarava da je za fudbal?
J

Joksa1986

pre 10 meseci

probi@ Alo Murinho izvini nismo te prepoznali :(
U

U Tem Denveru

pre 10 meseci

Mijatovic je zasluzio da ostane. Sto bi se reklo, vidi se da mali zna lopte, samo mu treba dati sansu. Igrac koji se najvise trudio proletos. Treba da bude nagradjen za to