Hvan In Bom (©Starsport)
Hvan In Bom (©Starsport)

In Bom Hvan: Shvatio sam pismo Delija, vreme da pokažemo da nam je klub važan

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.11.23. | 16:46

„Na tri prethodna meča nismo pobedili. Važno je da to uradimo sutra. Ovo je trenutak da naplatimo trud i zalaganje“, poručio je Korejanac

Zvezda je bila korektna u Lajpcigu, reprezentativac Južne Koreje In Bom Hvan vrlo dobar. Ali moraće iskusni vezista da podigne nivo igre, podseti na najbolje dane iz Rubina i Olimpijakosa kako bi crveno-beli imali čemu da se nadaju.

Bod bi predstavljao uspeh, bar u očima zvezdaške javnosti, ali i In Bom Hvan, deluje da sledi primer Baraka Bahara, i očekuje pobedu.

Izabrane vesti

„Nisam zadovoljan do kraja kako sam do sada odigrao. I dalje se adaptiram na tim i ligu, prvi put igram Ligu šampiona. Međutim, važno je da napredujem. Očekujem da budem bolji na svakom sledećem meču, ali je najvažnije da se sutra držimo taktike i dogovora“.

Iako je Crvena zvezda u dve od trei utakmice do sada bila totalni autsajder, Korejac nije zadovoljan bilansom.

„Na tri prethodna meča nismo pobedili. Važno je da to uradimo sutra. Pokazali smo da imamo samopouzdanje u Nemačkoj, a možemo da budemo bolji uz pomoć navijača“.

I on je govorio o pismu Delija.

„Razumeo sam šta piše, pošto mi je dostavljeno pismo na engleskom. Isto tako i saigrači. Osetio sam koliko je klub važan navijačima. Vreme je da pokažemo da je Zvezda važna i nama. Ovo je trenutak da naplatimo trud i zalaganje“.



tagovi

Liga šampionaFK Crvena zvezdaRB LajpcigHvan In Bom

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara