Komentari na vest

IN MEMORIAM: Miroslav Ćiro Blažević

К

Кљаки

pre preko 1 godinu

Мирославе Нека ти је лака земља. Увек ћу се сећати одговора на питање о Батистути. "Је...о ти Батистута ма....р"
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Pre svega najiskrenije saučešće porodici Blažević, njegovim prijateljima i svim navijačima Dinama. Pamtiću ga kao velikog trenera i fudbalskog džentlmena koji je znao da se ponaša kao čovek i kad pobeđuje i kad gubi. Pamtiću ga i kao trenera najbolje generacije Dinama, šampiona(koju sam ja gledao) Zvezda i Boro Cvetković, Vlak, Zajec, Bogdan, Bručić, Kranjčar, Deverić, Cerin, Mlinarić, itddd. igrača koji su igrali fudbal najvišeg evropskog kvaliteta u to vreme. Pamtiću ga i po DVE NEZABORAVNE FINALNE UTAKMICE KUPA (2:2 U ZAGREBU, 4:2 ZA ZVEZDU U BEOGRADU) Bile su to po kvalitetu utakmice ravne utakmicama lige šampiona aktera kao što su Real, Barselona, Bajern, Milano, M. UTD, Liverpul, Juventus, Inter. Bio je to fudbal najvećeg mogićeg nivoa u Evropi. I odgovor predhodnom komentatoru: Mi smo dužni da se ponašamo čovečno i ljudski, Šta Nas briga šta je neki umobolnik iz Hrvatske pisao o Našem Siniši Mihajloviću, takvi nikad i ničim ne mogu da umanje ime i slavu Našeg Siniše. To je "njihov stil i njihov način" Mi smo ovde da pokažemo poštovanje prema Ćiri Blaževiću i njegovoj porodici. Svako nosi svoj obraz i svoju čast.
G

GostNBG

pre preko 1 godinu

Evo vam primer ljudi da pogledate kakav je ko.Procitajte malo komentare na ovom nasem portalu kada je preminula legenda Hrvatskog fudbala i komentare na nekom njihovom portalu kada je preminuo Sinisa Mihajlovic.Pametnom dosta.Uz svo postovanje za sve normalne ljude ali velika vecina ce nas zauvek mrzeti.Nevezano za Blazevica samo konstatacija za sve Srbe.Pamet u glavu!
P

Pokatoliceni srbi

pre preko 1 godinu

Bravo za kom, Pravo u Centar!👌
R

Realni Srbin

pre preko 1 godinu

Pa Ciro je mnogo kvalitetnija osoba nego Sinisa, niko normalan u Srbiji i Hrvatskoj nema razloga sa kritikuje Ciru, a Sinisa…o pokojniku sve najlepse
J

Joxa pk

pre preko 1 godinu

Šta ti pišeš? Šta treba, da budemo kao oni,jel???Da mrzimo iz hobija??? Poštovanje Blaževiću i laka mu zemlja! Ne moraju da poštuju oni nikog od naših, nikad. Meni to nije razlog da ja budem nečovek!!!
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Mene su vaspitali da poštujem čoveka koje god vere bio. To što neko drugi misli i čini drugačije neće uticati na mene niti moje vaspitanje. To nek takvima služi na čast.
@

@GostNBG

pre preko 1 godinu

Eto vidis Brate moj, Ima uvjek pokvarenih ljudi. Evo ja sam sin jednlg Hrvata i Srpkinje. Mene moj otac Hrvat pusto mi tada videokasete i gledo samnom utakmice Crvene Zvezde. Otac mi dan danas navija za Zvezdu i prati utakmice. Jos otkako ima rak pa nemoze ni da putuje u Beograd na Utakmicu jer nema vise snage. Uvjek kaze da je uvjek vise volio Zvezdu nego kako on kaze tamo onaj neki Hajduk ili Dinamo. Prico mi je o svakoj tekmi koju je ispratio na Marakani i uvjek sa odusevljenjem pokaze mojim sinovima njegove umaznice koje je imao. Tako to sto ima nekih bolesnika koji su pljuvali po Sinisi pusti njih neka pljuju. Ti pokazi da si bolji covjek.
z

zare 123

pre preko 1 godinu

Pre svega, sjajan čovek, a zatim i stručnjak. Počivaj u miru legendo
Z

Zexyyyyyyyy

pre preko 1 godinu

muškarci koji ne vole fudbal???to su ti sine uglavnom pederi.....počivaj u miru
d

djordjo

pre preko 1 godinu

Legenda
m

miile

pre preko 1 godinu

pre desetak godina njegova izjava posle izvlacenja grupa za LS : ,, kad budemo imali vise para, mocicemo da biramo lakse protivnike"
H

Hermano7

pre preko 1 godinu

Ko bre ostavlja minuse na komentare za sacucesce? Gde je otisao ovaj svet sacuvaj boze. Nek ti je laka crna zemlja veliki Ciro
U

Urke777

pre preko 1 godinu

Toliko tvrdoglav, ali na neverovatno sarmantan nacin, i to ga cinilo onim sto je bio. Ima na hiljade trenera sa daleko vecim fudbalskim znanjem od njega, i recicu da mu je to znanje bilo cak i skromno u poredjenju sa mnogima sa ovih prostora, ali je zato imao to nesto drugo sto ti ostali nisu imali - stav i rec i nacin govora i odnosa sa ljudima i tu sarmantnu tvrdoglavost koja je prevazilazila sve fudbalske vestine i taktike i postavke. Namazan, nacitan, strasan psiholog, znao je da udje u glavu, a kakav je motivator bio je posebna prica za sebe. Znao je da napravi grupu, znao je da napravi rezultat na cistoj motivaciji. Rodjeni lider i pobednik, boem i sarmer, na mnoge nacine jednom recju - umetnik. Neka mu je laka zemlja. A na onome svetu, sada ce mu jedan Mihajlovic biti i vise nego dovoljan i neka jedan deugome budu dobro drustvo u vecnosti.
C

Czbgd

pre preko 1 godinu

RIP Ćiro legendo! A ovima što lupaju minuse sve najgore želim!
G

Gost 1

pre preko 1 godinu

Pocivaj u miru...
M

Mateo st

pre preko 1 godinu

Bio je ispod prosječan trener,Tuđmanova ulizica i spletkaroš.Odličan motivator i jako inteligentan,za obmanuti široke mase.Običan populist,Dinamo 82 i bronca 98 apsolutno svaki trener uvjeren sam bi uspio,jer je bio skup fantastičnih igrača na okupu.Doživio je debakl u Nantesu,Paoku,sa Hajdukom i niz slovenskih klubova.U Švicarskoj prvi predsjednik kluba gdje je bio trener je bio Sepp Blatter od koga je mnogo "naučio" i kasnije "usavršio" sa Zdravkom Mamićem kako izvući pare bez ikakvog skrupula.Par crtica,na SP 98 nije znao samostalno izdiktirati sastav Hrvatske za nijednu utakmicu,uvijek bi jednog ili dvojicu izostavio a neke spomenuo dvaput ili triput,toliko o stručnosti.Kad je dobio otkaz u Paoka rekao je za zagrebačke novine da ga je ispratilo s aerodroma 10 000 hiljada navijača plačući za njim,istina je da ih je bilo skoro toliko,ali su ga htjeli linčovati.U Kini gdje je kratko trenirao,potjerali su ga jer nije znao razlikovati po izgledu apsolutno niti jednog igrača,ponekad bi trojicu četvoricu najboljih ostavio na klupi,jer su mu svi izgledali isto.Bio je šarmer i šmeker i definitivno karizmatičan,u moru bezličnih trenera danas,sigurno će nedostajati.Laka ti crna zemlja Ćiro,loše ti opraštam,pamtićemo te po mnogo dobrih stvari,a najviše jer znam da si pomagao u humanitarnim akcijama,a da nisi htio nikakvu reklamu.
M

Mikki

pre preko 1 godinu

Ćiro je, kao i manje vise svako, bio komplikovana ličnost. Uzmi za primer Maradonu recimo.. Ne kažem da nije imao i ozbiljne probleme, jeste, ali je imao i taj neki šarm i kvalitet koji ga je stavljao izban kategorija 'dobar trener', 'loš trener' isl. Jednosje bio, sve ukupno, pozitivna ličnost bez obzira na sve mane. A svi mi imamo mane. Počivaj u miru, Ćiro.
B

Beli sal

pre preko 1 godinu

Bosanac .........
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Hm...Možda nije mesto za to, ali kada si već započeo... Kažeš za Dinamo '82 i HR '98 da bi svako osvojio? Za Dinamo '82 ne mogu ništa reći jer sam tada bio klinac, ali za HR '98 mogu. Koliko je ekipa ili reprezentacija sačinjenih od vrhunskih fudbalera podbacilo na takmičenjima, o čemu god da je reč? Evo, poslednji primer Brazil na SP. Po mnogima najbolja i najkvalitetnija reprezentacija na SP u Kataru. Pa ne samo da nisu uzeli trofej već se obrukaše. Često nisu dovoljni vrhunski igrači niti stručnjaci, potrebno je da se kockice slože, da sve legne, od igrača, njihovog odnosa, trenera i njegovog odnosa prema njima, fudbalskog saveza pa do spoljnih faktora poput sreće i "dana" protivnika. '98 Hrvatskoj su se kockice složile, a jedna od njih bio je ĆIra. Bez te, kao i bez bilo koje druge kockice to se ne bi desilo. Tim igračima nije trebao neko ko će da ih uči fudbalu već da bude poštovan i da ih lepo posloži. Uz njegov nenadmašni šmek, naravno. Tako da bez Ćire na tom SP nisam siguran da bi došli do tog trećeg mesta.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Legenda, nema sta.
Z

Zufer Avdija

pre preko 1 godinu

Ode veliki Ćiro i Sine moj...Ali jedna želja mu se ne ispuni da vodi evropskog i svetskog šampiona! Šta uradi Dragane!
m

miomir momir mimora

pre preko 1 godinu

Vrv uz Dina Radju i Tarika Filipovica (mada je on bosanac) treci omiljeni hrvati. Vrv ce hrvati njemu I mamicu biti zahvalni zauvek za sve sto je za fudbal uradio (mamicu kad se trgnu malo) a cirini intervjui, pogotovo kad popizdi su sve. Covek je hodajuca anegdota. Slava mu.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Tarik mu skinuo glas u seriji 'Bitange i Prnceze' sjajno. Dobar lik.
Г

Гост 442

pre preko 1 godinu

Ако тако гледаш и Ћиро и Мамић су босанци. Тарик је муслиман, односно од 1994. Бошњак
F

Forza Milan !

pre preko 1 godinu

Tarik filipovic je rodjen u zenici,ciro je rodjen nekih 40 kilometara od zenice...sve stranci a svi bosanci 😁😁
m

miile

pre preko 1 godinu

vrv si pdr
R

Ruma

pre preko 1 godinu

Otišao je najoriginalniji trener koji je ikada postojao. Kontraverzan, namazan, velemajstor za odnose sa medijima i nenadmašni motivator za svoje igrače. O njegovim kvalitetima govore njegovi rezultati, a Ćiro će ostati upamćen kao dokaz da je fudbal više od sporta, baš kao u naslovu onog dokumentarca ,,Fudbal, nogomet i još po nešto"... Slava mu!
N

Noke

pre preko 1 godinu

Covek koji je definitivno obelezio jedno zlatno doba jugoslovenskog fudbala i nakon svih ludosti u regionu, ostao covek koji nije delio ljude na vere i nacije. Isao je od Vardara pa do Triglava svugde i osecao se svoj, kod svojih. Pocivaj u miru legendo i hvala ti za sve sto si dao fudbalu na ovim prostorima
Н

Ноле

pre preko 1 godinu

Тренер над тренерима.Волео је људе а то је битније од свих титула које освојиш или не освојиш.Чувени бели шал.Почивај у миру Ћиро🙏🙏🙏
G

Ginola 14

pre preko 1 godinu

Nek mu je laka zemlja. Ostavio je dubok trag na prvenstvo ex-yu koje sam kao klinac pratio.
T

Titulaaa

pre preko 1 godinu

veliki lik i Kralj od ceveka.... legenda, pocivaj u miru Veliki Cirooo!!!
М

Мрцина

pre preko 1 godinu

Почивај у миру велики тренеру.Увек без длаке на језику,без околисања.Слава ти.
n

novosadjanin

pre preko 1 godinu

Saucesce porodici, otisla je jos jedna legenda, laka mu zemlja.
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Neka mu bude zemlja laka. Veliki covek i sportista bivse Jugoslavije. Nekako sam ga uvek postovao.
V

Velikan

pre preko 1 godinu

Majstor,veliki motivator i psiholog.Slava mu,porodici saucesce
N

Nenadd

pre preko 1 godinu

Pocivaj u miru, legendo!!!
D

DelijaNP

pre preko 1 godinu

Legenda, uvek sam ga gotivio. Počivaj u miru 🙏
m

m@jstor

pre preko 1 godinu

R.I.P. 🙏🙏🙏
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Otišao je jedan od poslednjih jugoslovenskih šmekera. Počivaj u miru.
N

No.1

pre preko 1 godinu

Kraljevine Jugoslavije!
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Pamtićemo te kao dobrog čoveka i trenera. Trener svih trenera🙏🙏🙏