Komentari na vest

Injigo Martinez i Bilbao zaratili na rastanku: Ponuda nikada nije postojala, nepošten čin izbegavanja odgovornosti

J

Julen Guerrero

pre 11 meseci

Odličan igrač, od momenta kad je prelomio da odlazi u Barsu i “povredio mišić” Bilbaova odbrana se raspala. Jedan od glavnih razloga zašto je Bilbao ostao bez Evrope. Budući da je mnogo prašine podigao kada je prešao u Bilbao iz Sociedada, ovakav odlazak je bio očekivan. Kada je bio na terenu, bio je ubedljivo najbolji štoper. Inače, uprava Atletika kao da hoće da uništi tim, pa su pustili Martineza i Capu (sigurno najbolji desni bek dok nije nastao problem oko ugovora) za dzabe, kao i Zarragu i Iru-a koji su imali manje bitne uloge. Na poziciji štopera će imati problem, jer su sad ostali samo Yeray (ima probleme sa povredama), Vivian i Paredes (koji je polu bek i koji je pokazao da još nije spreman za taj nivo fudbala). Na pozajmici u Selti je Unai Nunez, ali je genijalna uprava odlučila da produži pozajmicu na još godinu dana. Bilbau je najveći problem špic, ali uporno se trude da naprave još veći i ispred svog gola.
n

niko123

pre 11 meseci

Napušta svoju zemlju???
L

Lost in space

pre 11 meseci

Iz Baskije prelazi u Kataloniju. Baskijci imaju težnju da naprave svoju državu koja bi obuhvatala sever Španije, ali i delove južne Francuske. Taj separatistički pokret je prilično prisutan pa pretpostavljam da je iz tog razloga data izjava sem ako nije loš prevod.
n

nidza1981

pre 11 meseci

Baskijci smatraju da je Baskija nezavisna i da je njihova zemlja..... Ne samo deo u Spaniji vec i Francuskoj (Korzika i okolina, zato cesto vidis 'francuze' u Bilbau). ETA je pre bila bas aktivna ali je posle zamrla...