Komentari na vest

Insajderska priča iz Arabije – Nikola Petković: Moć novca jedina validna, a ovaj projekat nema limita

Đ

Đukin fan

pre 9 meseci

A ovaj se “uhvatio” sa Čadežom i PKS????Ima da propevamo taman ko i Zvezda kad je bio u ekipi!!!
g

gost nedelje

pre 9 meseci

i ovog su kupili
g

gostina 456

pre 9 meseci

Svaka čast za Pankova.....taj da je imao ponudu otiso bi u Arabiju
г

гост 0765334

pre 9 meseci

Не видим проблем у овом циркусу. Пре годину дана, Реал и остала елита европског фудбала је хтела светску лигу. Отимала играче за тај исти новац који данас отимају арапи. Исто све. Када играч који значи екипи, оде из Звезде, Партизана, Динама, Леверкузена, Борусије, Андерлехта, Ајакса... свеједно је да ли одлази у Реал Ливерпул, Јувентус... Или Ал ахил, Ал Хилал и остале. Сада ми треба да се бунимо што неки отимачи европски више не могу да харају и отимају од малих и имају ростере од 50 играча, и држе играче од 100 000 000 на клупама и трибинама. Реал Мадрид или Ал Ахил мени је исто за један клуб навијам!
C

Cccc

pre 9 meseci

Kroz sve ovo ja vidim i korist za nas fudbal. Neće više ni ovi monopolisti iz Engleske, Španija, Italije, Nemacke biti tolike sile da im nemozes priči kao do sada posto su sve što vredi pokupovali. Možda i mali mogu malo da se umešaju u tu borbu. Još ako pukne koji dobar transver iz Zvezde i partizana pa se malo i kasa popuni. Ali hajde da sacekamo malo da vidimo kako e to sve da izgleda za koju godinu. Definitivno je sport biznis i samo sa novcima možeš nešto napraviti. E sad kako će na sve to gledati UEFA kad im uzimaju primat neznam ali će uglavnom biti zanimljivo.
M

MaloVise

pre 9 meseci

Preozbiljan projekat. Skidaju igrace u prajmu eto Sergej, pa evo Benzema-Real bez njega kaslje. Kad u zimu dopune rostere sa "radnicima" svakakvim fudbalerima iz Evrope. Jos ako uzmu marketing igrace tipa koji i znaju pikati lopte Nejmar, Pogba. Ovim tempom za godinu sigurno 6-7-8 liga svijeta.
A

Amrozini

pre 9 meseci

Sve je to super, ali opet najvaznija je liga sampiona. Da li ce neko gledati Azijsku ligu sampiona? I daje ce svi gledati evropsku ligu sampiona pa cak i da Mbape predje u Saudijsku Arabiju.
U

UAE

pre 9 meseci

Bravo za intervju,do srži objašnjeno sve! Projekat države koji ne može propasti jer su najbogatiji od svih,tim stručnjaka koji vodi o svemu brigu i nema sumnje da ce ovaj projekat uspjeti i da ce se obistiniti rijeci i ideje princa Salmana. Vec u ovoj godini su napravili velike stvari,a ono najbolje tek slijedi. PS:Ne bi me čudilo i da vremenom počnu dobijati wild card za ligu šampiona i evropa ligu.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Hoću i ja da budem kapetan na belu lađu al neće da može. Navijače u Evropu apsoljtno nezanimaji imena igrača već klub za koji navijaju. Na ovu komediju će da se lože njihovi aparpi i azijati koji nemaju tradiciju navijanja za klubove već se pale na teletabise popun Nejmara, Bampea i sličnih. Eno Mesija u americi i koga je briga od evropskih navijača šta on radi tamo i za koga igra. Apsolutno nikog.
9

999

pre 9 meseci

Hahaha jesi ti druze naivan.. Eto nikog nije briga, a doslovno je svako pogledao sve njegove golove dosad tamo. Tako ces i u Arabiji, kad ti ovde spucajnu naslov, sigurno ces uci i procitati sta je uradio Sergej, sta Benzema, sta Marez i sl.. A oni na tome i zaradjuju. Druga stvar kazes da ce se na to loziti Arapi i Azijati koji ne navijaju za Evropljane.. Pa jel ti shvatas koliko je to trziste? Vjerovatno duplo vece od citave Evrope, mozda i vise. Citav arapski svijet u Francuskoj ce gledati sta je Benzema uradio u SA.. Nemoj se ti brinuti za njih. A kad gledas tako usko, mozes zamisliti onda koliko je nebitno prvenstvo u Srbiji i ovim okolnim drzavicama, kako to tek niko ziv ne gleda, i apsolutno nikog ne zanima..
И

И

pre 9 meseci

Evropa nije svet. Kao što je nama bitno sve na prostoru gde smo mi, tako je i njima bitno sve na prostoru gde su oni, a Evropa manje važna.
B

Baxter88

pre 9 meseci

Pa klasicno izivljavanje koje ce trajati tipa 3-4 sezone i onda ce kao i Kina utihnuti... Videcemo koja ce sledeca destinacija biti tamo 2026. al svakako Evropa ostaje zakon za fudbal...