Filip Stanković (©Star Sport)
Filip Stanković (©Star Sport)

Inter hoće da proda Filipa Stankovića povratniku u Seriju A

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.06.24. | 03:41

S tim da bi Nerazuri zadržali opciju kupovine

Interovi planovi za leto nisu preterano atraktivni i malo toga se desilo na pijaci. Dok se čekaju neki konkretniji potezi iz vrha, šampion Serije A pokušava da završi neke manje poslove i tako dotera ekipu.

Kako javlja italijanski transfer guru Đanluka di Marcio, Interova ideja je da proda Filipa Stankovića povratniku u Seriju A Veneciji i to u sklopu transfera američkog defanzivnog veziste Tanera Tesmana. Venecija je zainteresovana za taj posao, s tim da bi u Gradu na vodi pored srpskog golmana želeli da dobiju i ofanzivca Gateana Oristanija. Inter planira da proda i Oristanija, ali ne Veneciji, već Đenovi kao deo paketa za golmana Đosepa Martinesa koji bi postao jedna od rezervi Janu Zomeru.

Izabrane vesti

Filip Stanković je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sampdoriji gde je branio na 38 utakmica u svim takmičenjima, a primio je 51 gol, uz osam mečeva u kojim je sačuvao mrežu.

Predmet Interovog interesovanja je Taner Tesman koji je ostavio dobar utisak u Seriji B prošle sezone. Iako je igrač defanzivnijih karakteristika, on je postigao sedam i namestio još tri gola. Produkt je Alabamine škole, ali je najveći deo vremena proveo u Dalasu. U Veneciju je stigao pre tri godine za nešto više od 3.500.000 evra.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

Kako javlja Di Marcio, Interova namera je da zadrži pravo preče kupovine u ugovorima Stankovića i Oristanija, za koje trenutno nema mesta u prvom timu.


tagovi

Filip StankovićTaner TesmanVenecijaInterLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara