Komentari na vest

Inter izabrao najstariju i najjeftiniju opciju: Arnautović posle 13 godina ponovo na Meaci

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

Dom penzinera, raspad sistema , Žang štedi .... Idemoooooo Milan i Roma rade najbolje ovaj prelazni rok. Lacio solidan, ali ne mogu nadoknaditi SMSa, Torinezi ne znaju gde biju
I

Inter

pre 9 meseci

To je Zang izabrao, njemu ovo odgovara. Kao nisu se morali prodavati krucijalni igraci zbog toga sto se daleko doguralo u LS, da bi se ipak morao Onana prodati da bi se mogao kupiti Lukaku, od 40m za Lukakua, zatim 30m za ovog iz Arsenala, zatim 25m za Skamaku, pa nesto manje od 20m za Moratu doslo se do matorog Arnautovica od 10m. Politika za samoubistvo, ali tako je to sa Zangom. Skoro svi igraci su dosli na pozajmice sa obavezom otkupa, a tolike pare su zaradjene kroz rezultate, a zatim i transfere Onane i Brozovica. Kako samo Zang na finjaka izvlaci pare iz Intera, a ovi vatreni navijaci u Italiji samo cute.
G

Gostirista

pre 9 meseci

Arnautovic je top napadac...minimum 15 golova ce dati sa klupe, jer Lautaro i Tiram su tandem za 30+ golova kombinovano..mislim da ce Inter dovesti jos jednu bombu za kraj...ko kaze da su slabiji nema pojma...prosirili su igracki kadar, golmani su 50-50...odbrana ista, Skriniar nije ni igrao 6 meseci...bokovi silno pojacani sa carlos augustom i cuadradom...vezni red jaci,tu je dosao Fratezi koji ce da dominira, Broz svakako je izgubio mesto od Mihtarijana u drugom selu sezone...napad slican...mislim da su Tiram i Arnautovic odlicne zamene za Dzeka i Lukakua ..Tiram mnogo zahvalan igrac, Marko nije bolji napadac od Dzeka ali ce dati vise golova sigurno nego sto je davao Dzeko...ne treba zaboraviti Koreu koji je tek cetvrti napadac a u 80% klubova bi bio u prvih 11...ocekujem jos Samardzica i jednu bombu za kraj.. uglavnom mrtva trka Napoli Inter za titulu...
I

Inter

pre 9 meseci

Da li si ti gledao Inter u poslednje dve godine? Ovo pitam samo zbog ovog sto si napisao za Coreu. Odbrana je ista kao i prosle godine (jer Skrinjar nije ni igrao u drugom delu sezone), sredina je jaca, slazem se. Brozovic je otisao, Fratezi donosi neku novu dimenziju na sredini, Kvadrado kojeg ne mogu smisliti bi trebao doneti prodor po toj strani, za Avgusta nemam misljenje jer ga nisam ni pratio. Sto se tice napada, tu smo slabiji. Lukaku jeste ispao nekorektan prema Interu, ali on je stvoren za ovu formaciju u ovoj ligi, to nece moci mi Tiram, ni Arnautovic zameniti. Tiram se slabo pokazao u poslednjim proverama. Sto se tice golmana, tu smo slabiji, prvo sto je Onana kvalitetniji golman, drugo sto je Onana bio golman za narednih 7-8 godina, a Sommer nije. Dolazak Samardzica ce doneti dodatni kvalitet u vezi, a mislim da je krucijalan ostanak Sensija koji je verovatno najbolji igrac na pripremama, a i deluje da mu je telo u boljem stanju.
L

Lozana na max

pre 9 meseci

Daj druze ne lozi se. Ko je bolji od koga? Zomer od Onane ili Arnautovic od Dzeka? Ili Tiram od Lukakua? Igraci koji do sada nisi igrali ozbiljan fudbal u ozbiljnoj ekipi, a zasli su vec u ozbiljne godine. Zo.er branio 6 meseci za Bajern i oterali ga. Od navedenih jedina dobra kupovina je Fratezi koji je ozbiljan potencijal i mogao bi da eksplodira, koji je drugaciji tip igraca od Brozovica. Plemenitiji igrac tehnicki, ali nije trkac kao Broz. Ovo ostalo je sacuvaj Boze, sve igraci koji su bili neka treca opcija. Kinezi nece da izdvoje nikakav novac i sve ovo su iznudjena resenja.
i

inter19919

pre 9 meseci

A dje igras ti kad "smo slabiji"?? Jesi povrijedjen ili šta? Pošto pišeš mi ovo mi ono. Pa samo nam objasni
g

gost995

pre 9 meseci

Inter puno slabiji u odnosu na proslu sezonu Skriniar - Bisseck Onana - Sommer Lukaku - Arnautovic Brozovic - Fratesi
s

sg018

pre 9 meseci

Pojacanja ne mogu da traze od Premijerligasa jer ne mogu da plate ni kao Brajton, a tek kao Arsenal, Celsi.. Vicenco Grifo iz Frajburga bi bila dobra kupovina. Ili Vilfrid Njonto iz Lidsa, takodje Italijan. Ili Mofi iz Nice
F

Firga

pre 9 meseci

Jos Belec, Joel Obi, Alibek, i Baloteli i pali se masina hahahaha.
L

Legolass

pre 9 meseci

Alena Stevanovića si zaboravio...
B

Bakalar

pre 9 meseci

Na sta je spao finalista LS, da dovede ovog dedu od 34 godine, pritom se ni u prvom mandatu na Meaci nije pokazao, bolje da su doveli Sarabiju, Matiju Destra, Mitra ili Kalajdzica.
w

ws10

pre 9 meseci

matiu destra???
R

Realno123

pre 9 meseci

Ocekivao sam ga u Zvezdi ali nije realno
j

jos

pre 9 meseci

zirua da dovedu i da vrate dzeku
B

Boogy

pre 9 meseci

Arnautović je i dalje klasa!
к

курии

pre 9 meseci

Оверрејтед
s

stribor

pre 9 meseci

Dje odose pare od Onane i Broza?!
I

Inter

pre 9 meseci

U Kinu!
B

Belgrano

pre 9 meseci

Pa to je ukupno 70 miliona ili u danasnje vreme pola Kajseda. Postavio si pitanje kao da su za taj dvojac uzeli tri milijarde i sad fale pare.
M

Mr007

pre 9 meseci

Veliki kiks su napravili sa Skamakom.
0

0543221

pre 9 meseci

Kakvo pojacanje...veselo.
G

Gall

pre 9 meseci

Voli Inter da ima nekog iskusnog napred
C

Capo di tuti capi

pre 9 meseci

Ako ovo znaci da ce se ici na stopera, ndmam nista protiv, licno sam marka uvek gotivio, a da je imao malo vise u glavi mnogo vecu kariheru bi napravio, ima veliki kvslitet, prava 9ka.