Inter je počeo letnji šoping, sledeći su levi bek i plejmejker

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.07.20. | 09:24

Nerazuri u ofanzivi

Ašraf Hakimi je bio samo prvo u nizu velikih pojačanja koja Inter sprema za ovo leto.

Marokanski desni bek je došao iz Real Madrida za 40.000.000 evra i otvorio sezonu letnjeg šopinga na Meaci. Italijanski mediji javljaju da Inter sada kreće i u dovođenje levog beka, a potom i plejmejkera.

Izabrane vesti

Emerson Palmijeri je prvi pik Intera za poziciji uz levu aut liniju. Iako se prethodnih dana najčešće pominjalo ime sjajnog Nemca Robina Gosensa iz Atalante, Konte je bližu dovođenju nekadašnjeg pulena iz Čelsija. Naime, Atalanta ne želi da pusti Gosensa ispod 35.000.000 evra i nema nameru da pregovara o bilo kakvim pozajmicma, trampama ili ustupcima. Samo čist novac ako neko hoće najefikasnije levog beka Evrope.

Zato se Inter ipak okrenuo skromnijem i jeftinijem Palmijeriju kojeg je Konte i doveo u Čelsi. Italijanski reprezentativac rođen u Brazilu je došao pre dve i po godine iz Rome i od tada je odigrao samo 52 meča za Plavce. Uglavnom služeći kao rezerva za Markosa Alonsa.

Ipak, Konte ga i dalje mnogo ceni i želi da opet sarađuju. Igrač je dao zeleno svetlo Interovim pregovaračima da uđu u dijalog sa Čelsijem i sada ostaje da se dogovori cena. U Interu veruju da mogu da dobiju Palmijerija na pozajmicu s pravom otkupa za manje od 30.000.000 evra.

Sličan novac Inter i nudi za treće veliko pojačanje ovog leta. U pitanju je Brešin mladi plejmejker Sandro Tonali. Već nedeljama Nerazuri stežu obruč oko najtalentovanijeg italijanskog veziste i spremni su da plate oko 35.000.000 evra, ali Brešin kontroverzni gazda Masima Ćelino insistira na obeštećenju od 50.000.0000 evra iako se verovalo da će apsutiti cenu zbog finansijske krize i neminovnog ispadanja kluba u Seriju B. 


tagovi

Emerson PalmijeriLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara