Benžaman Pavar (Reuters)
Benžaman Pavar (Reuters)

Inter krenuo po Pavara sa 25.000.000, Francuz poručio Bajernu da ne vidi budućnost u Minhenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.08.23. | 22:12

Potraživanja Bavaraca su ipak veća od onoga što Nerazuri nude

Nakon što je odustao od Lazara Samardžića, Inter je odlučio da novac koji je namenio za taj transfer (16.000.000 evra) usmeri na dovođenje štopera. Iako velika želja, Atalanti supertalentovani Đorđo Skalvini (19), jedan od najvećih bisera italijanskog fudbala bio je preskup, a Nerazuri su pismo sa ponudom poslali na Alijanc Arenu. U njemu su označili Benžamana Pavara i pred Bavarce stavili 25.000.000 evra.

Francuz je već dugo ni na nebu, ni na zemlju u Bajernu. Juče je jednom od glavnih operativaca kluba šampiona Nemačke Janu Kristijanu Drezenu u privatnom razgovoru rekao da poštuje i ceni klub, ali i da ne vidi budućnost u Minhenu i stoga zatražio da bude pušten, odnosno prodat. To su insajderske informacije nemačkog Bilda.

Izabrane vesti

Već dugo Pavar insistira na tome da bude korišćen isključivo kao štoper, a ne kao desni bek. U Interu ga tako i vide. Kao dostojnu zamenu za Milana Škrinijara koji je pre mesec i po dana kao slobodan igrač pojačao Pari Sen Žermen. Međutim Bajernova potraživanja znatno su veća od Interove ponude. Bild tvrdi da Bavarci žele preko 30.000.000 evra, preciznije između 35.000.000 i 40.000.000. Inter taj novac niti ima, niti želi da ponudi.

Dakle, velikan sa Alijanc arene želi da povrati sav novac koji je 2019. godine uložio u Pavarov transfer. Štutgartu je tada plaćeno tačno 35.000.000 evra. Prošle sezone Pavar je bio poprilično satandardan, ali je menjao pozicije. Na 13 mečeva bio je desni bek, na preostalih 17 štoper.

Kako su Bavarci ovog leta prodali Lukasa Ernandeza, a doveli Kim Min Džea, odlazak Pavara verovatno bi značio potragu za još jednim centralnim defanzivcem, koji bi predstavljao alternativu glavnim opcijama Matijsu De Lihtu, Kimu i Dajou Upamekanu.


tagovi

Benžamin PavarBajern Minhen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara