Milan Škrinijar (©Reuters)
Milan Škrinijar (©Reuters)

Inter odbio 55.000.000, pa ostaje bez centa – Milan Škrinijar od leta u Pari Sen Žermenu

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.01.23. | 15:52

Francuzi nemaju dilemu

Prošlog leta bio je prioritet Luisa Kamposa, Bepe Marota nije hteo ni da čuje, iako je za Milana Škrinijara mogao da uzme 55.000.000 evra. I po svemu sudeći ozbiljno se prevario, jer kako pišu francuski mediji 27-godišnji štoper svakako će završiti u Pari Sen Žermenu samo što Inter neće dobiti ni centa.

Škrinijaru će na leto isteći ugovor sa Nerazurima, a iako je direktor Marota bio uveren da će Slovak pristati da produži boravak u Milanu to se za sada nije desilo. I ne samo to, u Parizu uveravaju da se obećao Svecima.

Izabrane vesti

Ugovor nije potpisan, ali usmeni dogovor je postignut i Škrinijar će najkasnije na leto zadužiti opremu Pari Sen Žermena. Na Parku prinčeva su spremni da nešto plate i sada kako bi ga odmah doveli, ali je malo verovatno da će se to desiti, jer Inter jednostavno nema kvalitetne zamene.

Prostor za manevar će se međutim istopiti na kraju sezone i kako piše Parizjen  Škinijar će izvesno završiti u francuskoj prestonici. Već je odbio sve Interove ponude rekao “da” Parižanima. Samo da se ne desi nešto nepredviđeno poput povrede ili tome slično.

Sveci su spremni i da ubrzaju posao kako bi fudbalera dobili već u januaru, ali ovog puta ne bi dali više od 10.000.000 do 15.000.000 evra.

Postoji interesovanje, ali vlasnici nisu hteli da popuste pred zahtevima Pari Sen Žermena. Škrinijar je važan deo našeg sistema i tako će i ostati. A to što Al Kelaifi želi da Škrinijar postane slobodan igrač? Škrinijar je dobar momak, otvorićemo pregovore što je pre moguće, želimo da još mnogo godina ostane u Interu”, govorio je Marota letos.

Nije ni imao previše solucija, tvrde mediji na “čizmi”. Pari Sen Žermen jeste dostavio tu ponudu, ali svega sedam dana pre isteka prelaznog roka. Tada je već bilo kasno da Nerazuri krenu po Glejsona Bremera ili Nikolu Milenkovića i rešili se da se kockaju. Čini se – izgubili su. Kao i Čelsi i Totenhe, koji su takođe zagrizli za Slovaka.

Uzalud su navijači iznosili parolu sa natpisom: “Ostani u Milanu, ti si naš kapiten”.


tagovi

Milan ŠkrinijarZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Inter
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara