Inter ponudio Brozovića i pare za Kantea, nudio i Eriksena, ali je Čelsi sve odbio

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.09.20. | 19:47

Teško će Konte do svoje najveće želje

Antonio Konte je označio Ngola Kantea kao glavnu želju u prelaznom roku, ali teško da će mu se ona ostvariti. Čelsi za sada deluje kao zid u svim Interovim pokušajima da otvori pregovore oko Kantea.

Ugledni Gardijan večeras javlja da je Inter dostavio Plavcima prvu zvaničnu ponudu za Kantea, ali da je ona glatko odbijena. Nerazuri su ponudili novac i Marcela Brozovića u zamenu za Kantea ali je Čelsi poslao negativan odgovor. Nije poznato koliko novca su Italijani ponudili uz Hrvata, ali jeste da su posle  toga imali i drugi predlog. Pitali su Čelsi da li je raspoložen da u pregovore ubace i Kristijana Eriksena. I opet su dobili negativan odgovor. Frenk Lampard je navodno rekao da mu ne pada na pamet da dovodi Eriksena koji je u Inter došao u januaru iz Totenhema i nije se baš najbolje pokazao.

Izabrane vesti

Inter neće odustati, ali je svestan da je ovo jako teška misija. Čelsi nije rekao da Kante nije na prodaju jer je Francuz kod Lamparda izgubio status nedodirljivog startera za razliku od prethodnih trenera Kontea i Sarija. Međutim, Čelsi neće prodati Kantea ispod 70.000.000 evra i ne želi bilo kakve igrače u sklopu transfera. Samo keš.

Inter za sada nije ni blizu te granice. Ono što Nerazuri mogu je da ponude skupu pozajmicu od 15.000.000 evra koju bi kasnije pretvorili u otkup ugovora za ukupnih 50.000.000 ili 55.000.000 evra. Čelsi na tu cenu ne pristaje. Pogotovo što postoje šanse da ode Žoržinjo kojeg Lampard manje ceni od Kantea. Ako Italo-Brazilac ode, onda ne postoje šanse za prodaju Kantea.

Zato Inter nema mnogo vremena. Ili će što pre ponuditi ono što Čelsi traži ili će morati da odustane. A Čelsi ima i spremnu zamenu ako dođe prava ponuda za Kantea. Sav zarađeni novac bi uložili u kupovinu Deklana Rajsa iz Vest Hema. 


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Ngolo KanteMarcelo BrozovićKristijan Eriksen

Obaveštavaj me

Inter
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara