Filip Kostić i Aleksandar Kolarov (©MN Press)
Filip Kostić i Aleksandar Kolarov (©MN Press)

Inter preko Kolarova želi konačno da se dokopa Kostića

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.12.21. | 17:01

Sprema se ofanziva u januaru

Inter i Filip Kostić. Poslednjih godina nemoguće je zamisliti prelazni rok, nevažno da li zimski ili letnji, bez spekulacija na temu prelaska brzonogog srpskog fudbalera u Nerazure. Takav je slučaj i za januar.

Italijanska štampa najavljuje da Inter ima strategiju kako da konačno stigne do toliko čekanog potpisa Filipa Kostića, a sve se vrti oko Aleksandra Kolarova. Naime, pominje se da je Kolarov imao svoju ulogu u dovođenju Edina Džeka po odlasku Romelua Lukakua u Čelsi za 115.000.000 evra, pošto su njih dvojica veliki prijatelji i bivši saigrači iz Mančester Sitija i Rome.

Izabrane vesti

Petak, 20.45: (15,0) Salernitana (7,00) Inter (1,22)

U Kostićevom slučaju išlo bi se po reprezentativnoj liniji, pošto su Ajntrahtov univerzalac i Kolarov godinama delili svlačionicu i teren u opremi Srbije. Doduše, ideja nije da se Kostićev potpis ozvaniči na zimu, već narednog leta, pošto se najavljuje odlazak Ivana Perišića.

Podsetimo, Kostić je još letos želeo da ode iz Ajntrahta, ali tada u redove Lacija zbog čega se digla ogromna prašina. Kostić je na sve načine pokušao da izboksuje transfer koji se na kraju nije dogodio, šuškalo se o tome da ga je Ajntraht posle kaznio, ali je on ostao, ubrzo zatim promenio agenta i sada ponovo ima dobru sezonu u Frankfurtu sa tri gola i devet asistencija.

Kostić sa Ajntrahtom ima ugovor do juna 2023, a Inter je voljan da ga dovede taman na ulazu u poslednju godinu, što bi spustilo cenu za određeni procenat.



tagovi

Zimski prelazni rok 2022Filip KostićAleksandar KolarovInterAjntraht Frankfurt

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara