Komentari na vest

Interesovanje ponovo aktivirano: Zvezda u novoj ofanzivi na korejskog beka

S

Scout13

pre 10 dana

Ukoliko se vec toliko trazi bek, a evidentno je da fali na obe strane, usled misljenja da Ognjen Mimovic i Viktor Radojevic nisu spremni za ozbiljne minute u LS, treba sagledati pojedine igrace iz Eredivisie. 1. Achraf Douiri - Volendam, slobodan na kraju sezone; 2. Sherel Floranus - Almere, 2025; 3. Hamdi Akujobi - Almere, 2025; 4. Carlens Arcus - Vitesse, 2025, ispadaju iz lige; 5. Hidde ter Avest - Utrecht, slobodan na kraju sezone; 6. Calvin Verdonk - NEC, 2025; 7. Gijs Smal - Twente, slobodan na kraju sezone, verovatno bi trazio veliku platu, ali svakako kalibar za Evropski fudbal.
T

Trike

pre 10 dana

Taj HVANG pokazao kvalitet u L,S. obican LEPTIRIC bar tri gola Zvezda primila zbog njega ,u fazi napada i moze nasto a u fazi odbrane je 00 a u ovu nasu BETON LIGU moze i znj igrac da igra.Ovde postoje dva BEEEEEogradska kluba a ostali klubovi su UCESNICI
S

Stankovic

pre 10 dana

Hvan je trenutno najbolji igrac Zvezde a mozda i superlige, drzi sve konce u igri tima, treba mu veca podska klupskih struktura,odnosno potvrda da je GLAVNI da su kljucevi kod njega. Videli smo odlicna proigravanja Bukrija krajem poluvremena prvog derbija ( cist zicer) , pas za Mijailovica za asistenciju Olainki , a ono zalamanje i asistencija za prvi gol na kup urakmici su genijalni. Partizanov korejanac je takodje odlican igrac( videli smo Glazerov napor da zadrzi udarac Goha). Nadajmo se da cei ovaj bek biti dobar igrac i da ce ostaviti znacajan trag u Zvezdi.
B

Bukarista

pre 10 dana

Umesto Bukarija možete dovesti Zady Sary iz vojvodine, videćete sutra i zašto
S

Svabo

pre 10 dana

Mislim da uskoro Bukari odlazi - Radonjic dolazi, a bilo bi zestoko imati ih obojicu u timu- svaki na svojoj strani, ali nema para za to. Nedaje se zna dobro zagraditi i zato ga drze inace bi letio. Kako god - nama treba i napadac drugih karakteristika. Zadnji vezni takodje a o bekovima je suvisno pricati. Imamo solidan kostur tima. Mislim da ce biti „nenadanih“ odlazaka , ali se vise bojim „Mrkelinih“ dolazaka
Š

Škrabotina

pre 10 dana

@Joksa1986, lepo si napisao ali je regionalna liga nerealna barem dok svi koji su bili klinci 90ih ne umru, a to je još daleko. Problem našeg fudbala je protekcionizam menadžersko-roditeljske mafije koja večito isfurava antitalente. Naši najtalentovaniji klinci često ne završe u fudbalu. Kroz decenije sam po evropi i americi upoznao vrhunske srpske fudbalere koji nikad nigde bitno nisu igrali jer nisu imali mamu i tatu da plate za zvezdin ili partizanov dres. U tome je nevolja. A od te nevolje svi unutar tog sveta žive i zaradjuju.
O

Opaopa

pre 10 dana

Nikakva "regionalna" liga sa hrvatima ne dolazi u obzir
O

Opaopa

pre 10 dana

Nikakva regionalna liga ne dolazi u obzir sa croatia
T

Trike

pre 10 dana

Dal je ovo normalno drze nasu decu na klupi dobijaju sansu na sekunde a kupuju jos jednog leptirica korejanca i pitamo se posle zasto nemamo igrace. SRAM VAS BILO
G

Gost007

pre 10 dana

Nasu decu???jel tvoj na klupi pa se bunis🙂😒
i

izgubili titulu i kup

pre 10 dana

@Trike Jel boli 7-ma izgubljena titula za redom i 4-ta dupla kruna izgubljena takodje za redom,mora da je bolno bas?
O

Ok

pre 10 dana

Evo moj nije na klupi a sta ce strucnjak Mrkela kad potpise tog vanserijskog igraca iz zemlje fudbala Koreje i Radojevic mu drzi casove fudbala na treninzima.
D

Dejoooo

pre 10 dana

Trenutno mladi suvi prosek.Ti mislis s njima napasti LS ili LE?Smesno.
O

Ozbiljni klubovi

pre 10 dana

Cute o svojim intetesovanjima eventualnim transferima dok se ne ostvare. Ovaj darjan nema o cemu da pise nego da nas samo lozi i da ofira zvezdu
P

Pobeda je resenje

pre 11 dana

Jo Gyu-seong napadac reprezentativac Juzne Koreje i saigrac Hvanga i Jong Vu Seola bi isto bio dobro pojacanje za Zvezdu.
D

Dominacija

pre 11 dana

CESTITAM Z.TERZICU 7-MU TITULU I 4-TU DUPLU KRUNU ZA REDOM👏👍
T

Terza....

pre 11 dana

....stavio🔒na jsd,7-8 god su bez ijedne titule i 20 bez odigrane LS!
p

prti

pre 10 dana

Poslednju pobedu u LS imali kada se igralo krpanom loptom a ofsajd jos nije postojao...
f

fk.kk.Decenija

pre 10 dana

@prti Poslednji put kad je jsd igrao LS i osvojio zadnju titulu Tito jos bio ziv!
E

EEEEEEaaaaa

pre 11 dana

Njega za desnog a za levog Abdul Baba Rahman
D

Dobar igrac

pre 11 dana

ODLICAN IGRAC,AKO MOZEMO DA GA DOVEDEMO SAD NA LETO TREBA ODMAH REAGOVATI!
D

Drvo

pre 11 dana

Kupi Mitre celu Korejsku i Japansku reprezentaciju.
O

Okupator

pre 11 dana

Burazengije iz mocarta ovaj korejac je desni bek
D

Darjane

pre 11 dana

Prestani da lazes.
V

Visente Del Boske

pre 11 dana

Mi treba da dovedemo uz bekove i zadnjeg veznog evo Pape Gaj iz marseja ima 25 godina vrednost mu je 6 miliona evra a na leto postaje slobodan igrac,za 4 godine koliko je u marseju odigrao je 111 utakmica u ligi 1 i moze se reci da s obzirom na godine ima veliko iskustvo,takodje standardni je reprezentativac senegala,pa eto prilike da se angazuje kvalitetan igrac na toj poziciji sto nam fali jos od kad nema Sanoga.
P

PDK

pre 11 dana

Volim Zvezdu, ali sta njega moze da privuce u Srbiju??? Pa nasi nece da se vrate a kamoli decko koji ima slobodne papire i toliko utakmica u Ligi 1.
V

Visente Del Boske

pre 11 dana

Moze da ga privuce npr da mu se ponudi malo veca plata nego sto je imao,moze da mu se ponudi liga sampiona i igranje za najveci klub istocne evrope eto to.
M

Mala Sova

pre 11 dana

@PDK Druze, privlaci ga Evropa, vise je ovdje na izlogu. Jaca plata, jaca takmicenja (mislim na Evropu), lakse ce se prodati odavde nego iz Koreje..bar ja mislim.
J

Joksa1986

pre 10 dana

Druze mnogo ce vode proteci Dunavom dok mi mognemo jednog takvog igraca takvog kalibra dovesti u Zvezdu. Nije problem ni u novcu, ni u nama, vec u Ligi, igrac od 111 utakmica u Ligi 1, slobodnih papira a da je zdrav nece sigurno doci u nasu ligu da igra, ode na zapad...sto je i realno. Hvang je mozda jedan od retkih koji je pristao, po meni ni danas dan mi nije jasno kako smo ga privoleli... Jadranska liga je spas za nas fudbal, ili slracene lige na 10 klubova pa 40 kola, inace veliki problem, pogotovu kad imas klub u Ligi koji toliko kvalitetom odskace od drugih kao sto u ovom trenutku Zvezda odskace od drugih... Nama jednostavno treba jaka liga inace smo u grdnom problemu...
V

Volim fucu

pre 11 dana

Mi imamo bekove, ali Klark Kent nema m..a da im da šansu.
K

Klark Kent...

pre 11 dana

...vam stavio🔒na jsd!
D

Delija NBGD

pre 11 dana

Bio bi top pojacanje ali kao RESENJE za Rodica a ne da mu bude ispomoc. Da nam normalni ljudi vode klub Rodic bi sa Zvezdom zavrsio jos pre 3-4 godine.
M

Manche

pre 11 dana

Poturice su vazda bili gori od turaka. Sram te bilo, verovatno nemas 3 pljuvanja u dalj ali ti znas da Rodic ne valja.
m

max ue

pre 11 dana

taj radojevic sto pricas ne moze da igra ni u graficaru. gledao sam ga sloboda uzice graficar, decko trenutno nije ni za drugu ligu
F

FM'd

pre 11 dana

Vili Radojevic je talentovan levi bek, ima bolji centarsut od svih bekova i krila u ekipi. Los je defanzivno, konstitucija mu je mlaka isto za ozbiljan nivo. Videcemo malog Avdica, deluje mi fizicki bolje od Viktora, mogli bi Korejac, Rodic i Avdic da se bore za to mesto.
h

hgddh

pre 11 dana

Toooo bre, kaže može i levog i desnog da igra. Pa ništa nam više i ne treba. Jednu utakmicu igra levog a drugu desnog beka i šta će nam više bekova
K

Kmeee

pre 11 dana

Hahaha kako nam je koji bek povredjen tako on krpi rupe. Hahahaha. Dobar si, baš si me nasmejao. Valjda će još jednog beka da dovedu.
P

Postic

pre 11 dana

Mozda ce i Uros Lazic da se izbori za mesto,on moze desnog beka
Д

Данислав

pre 11 dana

Да су Југовићу оцјењивали квалитет и допринос са головима и асистенцијама вјероватно не би ни знали за њега као фудбалера!
@

@vh

pre 11 dana

Tvoje vidjenje u fudbalu je kriminalno zato molim te prestani da komentarises.
J

Jesse Custer

pre 11 dana

Ja mislim sad da se dovede Alfonso Dejvis, i o njemu bi se pisalo da dolazi da bude ispomoć Rodiću, a ne obrnuto. Svemogući Roda, najbolji levi bek u univerzumu, nemoj slučajno da njemu neko uzme mesto. A to što ne liči ni na šta već tri godine, nema veze. Ali znate, on igra bez zamene 7 godina, i zato sad treba mi njemu da se odužimo da ga gledamo do 50. godine kako se vucara po terenu i ispada protiv svakog prosečnog superligaškog fudbalera. Igra već sedam godina jer mu se namerno ne dovodi konkurencija. Tačnije, jedini koji je doveden a da nije poluamater, sklonjen je jer zamisli, nema dovoljno kila i ne igra odbranu, samo ne vide to u Šahtjoru, pa ga stavljaju da igra Ligu Šampiona.
G

Globus

pre 11 dana

Gotivio sam ga u startu ali poslednje dve godine ne mogu da ga vidim ocima, ponasa se gao da je vecinski vlasnik Zvezde, kiksa na svakoj utakmici i protiv nizeligasa, 7 od 10 dodavanja idu u noge protivniku, 2 od 10 centarsuteva pogodi, kad se vraca u odbranu to izgleda toliko arogantno i nezainteresovano kao da ima kompromitujuce snimke Mrkele pa zna da ga ne smeju zameniti!!
з

значи

pre 11 dana

пада мирење између две Кореје....
I

Ibihugg7

pre 11 dana

Ako mi nešto, kao značajna zemlja, bratski narod, veliki klub, možemo doprineti i na međunarodnom planu...zašto da ne? 2:0
@

@znaci

pre 11 dana

Ovaj igrac kao i Hvan su iz Juzne Koreje, sta tu ima da se miri?
G

GOROSTAS

pre 11 dana

Ma to je jedan ateista, nije krsten. A ne zna ni sam da je njegovo prirodno stanište u Severnoj Koreji. Al tamo ne bi mogao da provocira iako je ateista.
A

Alex20

pre 11 dana

2:0 placi pusi
.

.....

pre 11 dana

Da su nasi klubovi pametni dovodili bi igrace iz Japana i Koreje,a nisu. Svima je želja da igraju Evropski fudbal. Prva stanica u Evropi treba da budemo mi. Previse smo bacali pare na Afrikance kao da nema drugih kontinenta.
B

Bole roker

pre 11 dana

Ne znam kakva je situacoja s Antarktikom? Jel ima tamo štogod za nas?
B

Boogy

pre 11 dana

Kamo sreće da u ligi više ima igrača iz J. Koreje i Japana. Dobri tehničari, imaju kondiciji, brzi, prave radilice ali ima tu jedan problem. Navikli ljudi na red i disciplinu ali i na uređeno društvo. Nema kašnjenja zarade, nema dođem ti kad prodamo nekog. Nema para, raskid ugovora kao onaj iz Partizana što pobegao. Lako je sa Afrikancima oni su navikli na bedu i na neuređena društva.
s

samo

pre 10 dana

Nije mi jasno,kako od toliko dobrih Korejaca i Japanaca,Partizan dovede Goha i jos plati milion obestecenje.
R

Realantip

pre 11 dana

Definitivno prava pojacanja za nas( radna etika odlicna) i trajno odustati od dovodjenja juznoamerikanaca. U ekipi Seltika ima 5,6 japanaca i svi su ispostavili kao pun pogodak. Kod nas najbolje su se pokazali afrikanci s tim sto ih ne treba dovoditi u odbrani, jer su skloni kiskevima a tu popravnog nema.
H

Halapenjo

pre 11 dana

Celtic primenjuje tu strategiju sa igracima iz Japana, Koreje. Vidim i da je Midtyiland isto uradio. Kakvog stopera imaju iz Koreje tamo, bruka. Izgleda se nesto nije snasao, levonog, mlad, tehnicki odlican. Msm da ga u Koreji porede sa onim stoperom sto je igrao u Napoliju sad je u Bayernu. Trebalo bi probati
M

Miloje dunsteru

pre 11 dana

Dzaba i roberto karlos kad mora da igra mićko i rodić,daj bre decuuuuu
X

XD

pre 11 dana

Navijaj za Voždovac i Megu. Tamo igraju deca.
c

cv

pre 11 dana

ne svidja mi se ovo nikako što gomilano tolike silne strance daj šansu radojevicu ili mimovicu sta ce nam stranci opet cete zvezdu uciniti ne gledljivom
p

postic

pre 10 dana

Oni mogu za nasu ligu ,jos su zeleni za ls
D

Daj josss

pre 11 dana

Hvang se pokazao kao najbolji igrac Zvezde.Vredi svaku paru.Tako da samo jos vise Korejaca, pravi skolovani fudbaleri, mirni, ne jure splavove
v

vc

pre 11 dana

za celu sezonu koliko je taj hvang dao asistencija i golova ? pa valjda imas oci i vidis da shodno ucinku ne vredi taj novac
A

AK10

pre 11 dana

A zadnjem veznom je zadatak da daje golove i asistira doktore fudbala?
l

lol12

pre 11 dana

A Glazer tek sto nema ni gola ni asistenciju,strasno kakvo bacanje para.

ZetaReticuli

pre 11 dana

@vc, pa valjda imaš oči da vidiš da čovek nije napadač i mozak da shvatiš da većini igrača jednog tima primarni zadatak nisu golovi i asistencije. Neko mora da izgradi te akcije kojima se stiže do gola, a Hvan je doktor od veziste
@

@vc

pre 11 dana

Pa covek nije spic.. Sasvim korektne brojke za veznog..
G

Gost13

pre 11 dana

To bi bilo isto da pitaš koliko je Kanavaro fao golovs i asistencija a bio čovek najbolji igrač sveta. Kakva statistika crna, ima likova sa statistikom do neba a ne bi mogli da igraju u Lansu npr.
g

gosttttt

pre 11 dana

Vc. Plitak si kao potok
r

rsczz

pre 11 dana

Kakve veze ima on sa golovima i asistencijama? Nije fudbal samo go i asistencija. Koliko je Buskec imao golova i asistencija u Barsi a tihi i necujni motor ekipe godinama bio...
G

Gostgost

pre 11 dana

Daleko je on od najboljeg, ali ova nasa publika cim vidi nekpg da trci kao muva bez glave, taj je mnogo dobar. Inace, da je toliko dobar, ne bi bio u rezervama Olimpijakosa. Ko se malo razume, vidi da je malo na svoju ruku, slabasan, mnogo zuji, gresi, slabo donosi odluke u poslednjoj trecini terena... Prodaj za sto vise, i dovedi normalnog igraca.
M

Ma da bre to

pre 11 dana

Vc nemoj ti da mi se sekiras i uzbudjujes, ne mora nijeda da da, ako ce ovako da igra. Ti ozbiljno da poradis na svom pogledu na fudbal, jer nije sve u tome da das gol ili imas asistenciju. Po tebi bi i kros bio uzasan igrac!
G

Gostgost

pre 11 dana

Pa ni Glazer nije ne znam ni ja sta. Solidan golman, nista vise. Slab na visokim loptama, svaka poluvisoka ili visoka koja ide blizu stative je usla u gol, slabo se postavlja, uvek za korak vise ili manje. Dobar refleks ima. Ali mozemo i moramo da nadjemo boljeg.
B

Bjvivi

pre 11 dana

Jel moguće da ih pičoke ne interesuju? Kakvi su to, pa, nogometaši?