Komentari na vest

Interisti spremaju pakao za izdanjnika Lukakua - 29. oktobar, Meaca i festival prezira dok ne nestane daha

O

Ovaj

pre 7 meseci

I Pogba, dve najveće misterije u 21 veku. Jednog terao Čelzi, jednog Mančester, i onda kasnije za njih iskeširaju 100 mil. Za li neko koliko se ovaj puta vraćao u Čelzi, mislim tri puta, i odmah ga otpišu za godinu dana.
G

Gost0007

pre 7 meseci

A mural za vaseg kralja? Jel prekrecen? Smesni su, do juce se kleli u njega … Vazno da slavite sada Callhanoglua, smesni su.
V

Veceras

pre 7 meseci

Dortmund show uzivaj.......

Pjanić sa tri žutaa

pre 7 meseci

Kazes, nemas obicaj da dolazis na Interove vesti?
G

Gost0007

pre 7 meseci

Retko kada komentarisem Pjanicu, sto mozes da se uveris ako pratis vesti za Inter. A za ovog sto govori za vecerasnji mec Milana, prijatelju, izaberi nick, 3 razlicita nicka na 3 razlicite vesti vezane za Inter a jedan isti komentar …
s

stgo80

pre 7 meseci

namazani talijani... odavno nisam cuo bolju i kreativniju ideju da se predupredi rasisticko skandiranje sa tribina izdajniku, svojstveno talijanima. a ovaj je li izdao - jeste. gram mozga momak nema, mogao je da obelezi grad i karijeru ali kad je neko glup onda ni srecne okolnosti koje se u karijeri nameste nemaju uticaj na istu
M

Mitros

pre 7 meseci

Potpuno suluda mržnja prema čoveku, em im doneo titulu em im doneo 100 miliona evra od kojih su preživeli. Inzagi ga prošle sezone ponižavao, igrao je manje od Džeka koji ima sto godina i logično nije hteo da ostane tu. Posle pričali da prelazi u Juve što se nije desilo.
A

Ako Dž

pre 7 meseci

Džeko ima sto godina, ovaj ima 103.Nije mlađi od Džeke sigurno. Džeko je za njega igračina.
A

Ako Dž

pre 7 meseci

Džeko ima 100 god, ovaj brat bratu ima 101.
d

dzuno

pre 7 meseci

'ti nisi pravi muškarac' 😂 Zvuči kao nešto što bi Lidija Vukićević rekla u jednoj od svojih neponovljivih uloga