Komentari na vest

INTERVJU – Dragan Stojković Piksi: Mogu i trojica napadača, zvali su nas Francuzi, Belgijanci, Nemci...

K

Kg76

pre oko 2 godine

Piksi je najveći igrač sa ovih prostora svih vremena i on ima fudbal u malom prstu.Lepo kaže da je važna glava,ona igra fudbal a noge samo sprovode u delo.Piksi ima viziju da od ovih igrača izvuče maximum i da to izgleda lepo.Realno mi bolje od ovog nemamo možda igrač dva da upadnu i to je to.Puno sreće na SP ,mada mi nećemo biti zadovoljni i ako izgubimo u finalu.Sportski pozdrav.
e

exexexexe

pre oko 2 godine

dobar posao radi piksi za sada, i jako dobar intervju ovaj danasnji! jedino mi krivo sto ga niste upitali koga bi on voleo kao rivale na danasnjem zrebu, bas me kopka odgovor
L

Lopovcinaa

pre oko 2 godine

Piksi ko te tera da guras Pavlovica?

Katalonija

pre oko 2 godine

Pavlović je sve utakmice do poslednje odigrao na visokom nivou. Istina je da ne igra u klubovima ali poseduje neosporan kvalitet. Navedi mi jednog igrača koji je kvalitetniji za tu poziciju. Problem je što se Kostić nije dovoljno vraćao a kada jeste, petljao je, da je imao jedan upotrebljiv centaršut to bi ga povadilo, ovako su on i Živković bili najveći problem, u odbrani ne doprinose a u napadu nevidljivi... Cela poenta krilnih bekova je da samo spartaju, zatvaraju prostor u odbrani i otvaraju u napadu, njih dvojica to nisu radili a ni Radonjić. Lazović je za levu stranu jedina prava opcija, desno Kostić ali sa drugačijim pristupom. Za Pavlovića je jedina alternativa Nastasić a ni on ne igra baš, tako da...
m

moraIspravka

pre oko 2 godine

Dve stvari, Piksi je igrao 2000 na ep to mu je bilo poslednje veliko takmičenje, druga, izgubio je od Japana 1:0 ovo mu je drugi poraz. Malo više informisanosti novinara.
G

Gojkoz

pre oko 2 godine

Ne znam koja su vaša očekivanja?!Decenijama se patimo i sada kad nas je koliko toliko krenulo odmah pljuvačina!Piksi je bio sjajan fudbaler a kako razmišlja očigledno će biti još bolji trener,naravno,tu su fudbaleri da njegove misli proslede na terenu ali da li je kvalitet takav da se to uradi je veliko pitanje.
D

Dal je moguce

pre oko 2 godine

Dal je moguce da ga niste pitali zasto Erhan Masovic ne dobija poziv ni za prijateljske a igra prvu postavu u Bohumu...
P

Pera111

pre oko 2 godine

Golman mora bit Vanja, on daje sigurnost obrani dobrim reakcijama, visok je dobro izbacuje loptu, dobro se krece, stvarno je sazrio ko golman,
G

Gostllll

pre oko 2 godine

Jeste, zato je ekspresno na klupi Torina. Posle koliko, 10 utakmica? haha
D

Dzi

pre oko 2 godine

Moze i pivo i rakija i viski....sve derem.. 🤣
l

lool

pre oko 2 godine

Sve dok se ovakve stvari desavaju nema srece.Katai svakako ima mesta u reprezentaciji...

Dag and Red

pre oko 2 godine

Nema mjesta, jer ne moze da igra jak tempo ni 30 min, ako cemo bar malo realni da budemo
T

Tubeki

pre oko 2 godine

Sta ste sve govorili za Sergeja, jeste li culi strucnjaci sta je rekla legenda fudbala za njega...

Katalonija

pre oko 2 godine

Sergeja može da maže samo neko ko u stvari ne zna šta je fudbal.
C

CaleB pravi

pre oko 2 godine

Vidim po komentarima da "przionica" i dalje radi punom parom. I pored toga sta nas Danci JESU rasrafili. Cudan smo mi narod - negiracemo cak i ono sto smo svojim ocima videli. Ajd, videcemo kuda ce nas to odvesti. Do dana danasnjeg - nikuda, nikada. Na zalost, nismo fudbalska velesila, koliko god mi to zeleli da budemo.

Katalonija

pre oko 2 godine

Msm da sam dovoljno verovao kada sam stavio soma na 2igg za sjajnu kvotu 14, 20 min provivam Mitra da mi vrati za 25 godina mučenja, on se naklanja u 90-om i ostalo je istorija! Meni ovo za Sergeja nije palo napamet do sad, ali realno on i De Jong bi se sjajno dopunjavali, Gospodin Piksi je apsolutno u pravu, kakav je to fudbalski um!
S

SLOBODA

pre oko 2 godine

Živković da igra na svojoj poziciji a ne desnog beka.
A

Atlantik96

pre oko 2 godine

Druze, na kojoj svojoj poziciji, umesto koga?! On da ne igra desnog spoljnog gde smo najtanji, ne bi video reprezentaciju.
S

Superhik

pre oko 2 godine

To je nemoguće u formaciji 3-5-2. Pročitati kompletan intervju.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Pa samo ljudi koji ne prate fudbal mpgu da kazu da su nas Danci rasarafili!!! Kao prvo mi smo igrali dobar mec do 2 0,kao drugo Danska je u top 4 reprezentacije u evropi i kao Trece i najbitnije Danski fudbal i njihov savez rade ozbiljan posao vec 30 godina, imaju sistem u reprezentativnom fudbalu i to im donosi rezultate!!! Jesmo izgubili, ali isto sam ubedjen da sad opet sa njima odigramo na neutralnom terenu da ce da bude egal mec!!! Pa ko je to Dansku pobedio u Kopenhagenu u zadnjih 30 godina? Te reprezentacije se mogu na prst jedne ruke nabrojati. Danska je ozbiljna reprezentacija koja igra ozbiljan fudbal, i da nije bilo onoga sto je bilo u polufinalu eura, oni su po svemu bili zasluzili da budu minimum u finalu eura!!!
P

Podriz

pre oko 2 godine

Dobar mec? Dali nam 3 komada, a mogli jos 5. Danska nije medju 4 najbolje reprezentacije. Jeste medju 8, ali medju 4 nikako i nikad. Razbili nas tehnicki, takticki, trkacki sa izmesanom postavom i igracima iz Rapida, Barnlija i kojekakvih, osrednjih timova.
i

i kao cetvrto

pre oko 2 godine

rasrafili nas na fabricka podesavanja.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Idite tamo i samo dajte sve od sebe - trčite, uklizavajte, zabavljajte se, bez panike i pritiska. Niko normalna od vas ne očekuje da razbijete Nemce, Engleze ili Francuze, ali pokažite zube i ponos. Ovo sa Danskom je došlo u pravi čas kao otrežnjenje, pokazalo nam je šta ne sme da radi na svojoj polovini (na Kostića se odnosi), pokazalo nam je da ne smemo da zaboravimo igrače koji čekaju odbitak (pad koncentracije), i da lopta mora da ide brzo i tečno kako su Danci pokazali (pametno trčanje u prostor kako bi uvek imali 2 rešenja pre nego prime loptu).
S

SREĆKOVIĆ

pre oko 2 godine

Pred početak kvalifikacija Kokeza otišao iz Saveza, zatim Irska dođe u Beograd bez desetak standardnih reprezentativaca i onda se Ronaldu poništi čist gol pred kraj meča. Da li bi ste voleli Portugal u grupi?
L

Lucky Luka

pre oko 2 godine

Lisabon si prespavao?
H

H H

pre oko 2 godine

A Danilovu ruku si zaboravio? I kako je Portugal guran u svim utakmicama grupe nakon tog poništenog gola?
S

Srdjan88

pre oko 2 godine

Kakav zaokret u razmisljanju i shvatanju fudbala i reprezentacije je napravio Piksi. Meni ovo prevazilizali i Antica koji je isto napravio sjajan timski duh ali ga je pojela malo sujeta i toksicni odnosi sa savezom. Piksi se sada izborio za totalnu autonomiju, nema niko u savezu ko ce biti iznad njega da mu nesto namece sto nikad nije bilo. I ovaj spisak gdje nema i kurte i murte da mu kroz dva meca malo dignu cijenu to potvrdjuje. Bice uzivanje pratiti zreb i samo SP. Nema sanse da se obrukamo, neka momci samo grupu prodju a kad dodje eliminacija tada je sve moguce a i pasce im teret sa ledja pa ce igrati sigurno lakse. Napred Piksi, napred Srbija!
2

2 univerzuma

pre oko 2 godine

Meni ovo ne prevazilazi Antića, ni kad je bio selektor, a ni kad je trenirao Real, Barselonu ili Atletiko.
s

smehotres

pre oko 2 godine

Antić trenirao 3 najveća kluba iz Španije, a ovaj Gvandžu i Nagoju.
K

Keba

pre oko 2 godine

Mnogo Piksi ima da radi, da bi se kao trener poredio sa Anticem...ali rad u reprezentaciji i taj zaokret u razmisljanju i pobednicki duh...to stoji!
D

Djolo

pre oko 2 godine

Amater
D

Dragan Ljuma

pre oko 2 godine

Samo se distanciraj od vlasti, pa i saveza ako ikako možeš. Onako gospodski. Te tolike godine si proveo u Japanu. Svakako si mnogo naučio. Sve najbolje ti želimo, od srca. Samo sa njima na "znao sam te iz vidjena, dobar dan i dovidjenja. Pozdrav sa dalekog istoka. ROC - Srbija!
G

Gostivoje

pre oko 2 godine

Prijatno sam iznenadjen Piksijevim razmisljanjem i shvatanjem Rep.fudbala kao i fudbala uopste. Svaka Cast zaista!!!
P

Podriz

pre oko 2 godine

Sad nas svi hoce, a mi necemo! Trt! Salu na stranu, Danci nas rasrafili. Ovi nasi bukvalno shvatili, pa se opustili..