Komentari na vest

INTERVJU – Miloš Vazura: Pričaju da radimo loše, a mi dali petoricu startera u Lisabonu! Na kraju 2022. želim Ligu šampiona

N

NIĐE VEZE

pre preko 2 godine

Koji je ovaj lik, kako i zašto je uopšte došao u Partizan i zašto je i dalje u klubu nakon 4 sezone bez titule i nekoliko blamiranja u Evropi?
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Da sam jedan dan ti mene bi bilo beskonacno mnogo sramota. Kako li je tebi crni ti!?
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Клинт Иствуд за сиротињу.
r

realan 2

pre preko 2 godine

da imas obraza, ne bi spomenuo vlahovica... prodat za serpu ribe... mamic bi ga prodao za 30000000.....
D

Dragan Z,

pre preko 2 godine

Radite sjajno, vidi se po rezultatima - 4 godine bez titule, svake druge godine se ne kvalifikujemo u Evropi za grupu, gubimo od nepoznatih evropskih klubova a dug najveci u istoriji Partizana. Kako da vam se ne oda priznanje...
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Mozete vi jos bolje od toga, nije to nista!!
l

linoleum

pre preko 2 godine

sta imaju navijaci partizana od tog,pobedite vi zvezdu u prvenstvu i oosvojite neku titulu nekad pa pricajte nesto
P

PFC

pre preko 2 godine

Kakav je sport, kakva je muzika, kakva je kultura, takva je i država. Odakle ti na toj funkciji prijatelju? KO SI TI UOPŠTE? Odakle si? Čime si se bavio u životu? Koje si škole završio?
U

Undertakers

pre preko 2 godine

Pa cim ste dosli u klub 2015,imali ste priliku da udjete u Ligu Sampiona protiv Bate Borisova,gde ces laksi put pod uslovom da ste doveli pojacanja tad,a ne poluigraca kosovica......to je bila ozbiljna sabotaza od strane uprave........
O

Ogroman dug

pre preko 2 godine

vazura imam jedno pitanje,kako vi iz uprave mislite da vratimo 59 miliona duga koliko nam klub duguje drzavi zakljucno sa 2021 godinom!
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Hvala draganu djuricu sto je konacno razotkrio pravu istinu o duga koji je najveci na balkanu od svih klubova! https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/djuric-dug-partizana-veci-od-50000000-evra-letos-nije-bilo-para-za-zlatibor/369248
D

Dimitrije I

pre preko 2 godine

Sretno za Vizuru i saradnike, a pre svega za naše igrače i trenera Stanojevića. Možemo biti preponosni i na naše internacionalce Mitrovića, Vlahovića, Milenkovića, Pavlovića, Lukića, Živkovića i druge...U uslovima kad je Komšinica postigla da je sve namešteno usrpskom prvenstvu, treba znati suprotstaviti se. Izbora nema - moraju se dobiti sve utakmice do kraja. Svi će biti protiv nas. Sretno, u ime crno-bele Srbije i Republike Srpske i svih naših navijača iz celog sveta. Partizan se voli, za Partizan se ne navija samo. Čekamo 28 titulu i osvajanje novog kupa.
M

Mop

pre preko 2 godine

da nam nije naseg coveka bjekovica u fss nikog mi dobiti ne bi mogli u nasoj ligi,to je cinjenica i to zna cela Srbija i Balkan,a to se najbolje videlo kad smo izasli u Evropu gde nema sklanjanja pa smo pukli od najgorih amatera iz Flore,Genta,Anortozisa,Sarloa..itd itd Evropa sve pokaze i raskrinka!
F

Florisanje

pre preko 2 godine

Vazi,zapamti to sto si rekao pa se vidimo tamo na prolece kad dr.Terza bude ljuljao i 6tu titulu za redom a vi plakali ko i zadnjih 5 godina za redom,e onda cu te pitati da ponovis sve ovo! E da, da ne zaboravim, pozdravili vas Ribari iz Flore!
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Zebrac ide sparta da vidite gdje ste. Flora i Anartozis su mozda za vas kosmarni snovi ali to je ipak vasa realnost. Nula bili nila ostali.
M

Magnus

pre preko 2 godine

Srećna Nova godina i želim vam da budete opet drugi jer ste tako već navikli. Jadni vi, svi su protiv vas, ali neka vas. Igraćete Ligu šampiona, možda, ali pobediti nekog u istoj verovatno nikad nećete.
L

Ljumovic

pre preko 2 godine

Tako je brate moj napaceni. Svi su se urotili protiv Partizana, a crvena je sve zatvorila. Pa oni ne smeju ni jednu utakmicu da izgube dok ih u Evropi oducavaju od fudbala neki Mićilandi, Kariati… uz g-dina Vazuru, druga Vučelu- u inat dusmanima, napred Partizan.
P

Peki30

pre preko 2 godine

Debeli, da se ne ljubimo..
f

faca nam je rekla sve

pre preko 2 godine

kako ovog coveka nije sram da se uopste pojavi u javnosti ??????
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Vi otkrili Vlahovica? Aha, ok. I za koliko ste ga onda prodali? Samo to pokazuje koliko ne znate i koliko ste stete nanijeli Partizanu u ovih zadnjih 5-6 godina, da ne pricam o nicemu drugom. Lako se skrivati iza uspjeha DRUGIH ljudi. Sutra da Stanojevic uzme titulu i to cete pripisati sebi.
5

5.000.000,00 €

pre preko 2 godine

За тепсију баклаве га продали... Телетабиси све!!!
2

22

pre preko 2 godine

U poslednjih 30 god tacno je da uzimaju titulu i jedni i drugi samo se dogovore ko ce kad.
l

ljumovic obrenovac

pre preko 2 godine

pogledajte samo minuse na svaki komentar u kome se poturaju lazi i neistine protiv Partizana. narod je prepoznao one koji hoce da destabilizuju klub i ukaljaju ime g-dina Vazure. oni pisu lazi ali minuse ne mogu sakriti.
5

5.000.000,00 €

pre preko 2 godine

Вазура господин човек, прави привредник, човек с импозантном каријером!!! А где је био успешан, пре него што је убачен у ФК Партизан?! Ова Управа нема ЛЕГИТИМИТЕТ!!!
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Pogledaj ti samo svih ovih pluseva ovde. Znaci, komedija totalna. Nadam se da te "gospodin Vazura" dobro platio za to. Inace mi te jos zalije.
G

Gost43

pre preko 2 godine

I TI I TERZIC cete ZATVOR kreciti I renovirati. Tu je I VUCELIC , LOPUZE NASE
G

Gost33

pre preko 2 godine

LOPUZE POJACAJTE NAS PARTIZAN AKO STVARNO PARTIZANU ZELITE USPEH OVAKVI KAKVI SMO IMA DA NAS SPARTA PREGAZI. A POSLE PRICE IZNENADILI SU NAS. KAKO NE SHVATATE DA NEMAMO KVALITET ZA EVROPU. NAJMANJE TRI - CETIRI DOBRA IGRACA ALI POD USLOV DA NOSITELJI OSTANU. INACE NISTA AKO PRODAS DVA NAJBOLJA KUPIS DVA TRI NOVA KAKVO JE TO POJACANJE. NIKAKVO. UPRAVO DALI ZELITE STVARNO JAK TIM ILI NE .
T

Tu si tico

pre preko 2 godine

Kako ti mislis da dovedemo pojacanja kad nam je trenutni dug kluba cak 60.mil evra,sledece godine idemo u bankrot!
1

108 mil.duga

pre preko 2 godine

Koroman ...malo upuceniji i veci Zvezdas od vas terzini botova.
M

Masinerija

pre preko 2 godine

Stanca minuse,ali pomoci mezimici nema.
6

60.mil je dug

pre preko 2 godine

Vidis za razliku od pijanog koromana koji u kafani lupeta svasta jer mu je krivo sto je izbacen iz Zvezde,vas bivsi predsednik i clan uprave Dragan Djuric je javno i pred svim novinarima pokazao neoboriv dokaz da vas klub duguje 60.mil evra,znaci covek je to i rekao i dokazao tako da nema dalje od toga!
G

Gost43

pre preko 2 godine

SUTANOVAC STOPIRAO IZGRADNJU STADIONA PARTIZANA. UCINIO VELIKU NEPRAVDU. SAKRIO DOKUMENTE PO KOJIH BI SE STADION GRADIO TIPICNO UDBASKI PA ZAR TAKVIH DA POSTUJEMO A STO SE OVE UPRAVE TICE NIKAD GORA UPRAVA. NESPOSOBNI ZA BIZNIST U SPORTU VEC SAMO OBICNI TRGOVCI ,SIBICERI. NEKA VAS CUVAJU VODJE SA JUGA TAKOZVANI TROJANCI SA SEVERA . VI PROTERASTE PRAVE NAVIJACE ! UPRAVA ZA ZATVOR ALI NEMA KO DA JE STRPA JER SU TI MOZDA GORI . P.S.A SUTANOVCU CE NEKO SUDITI ,KAD TAD ! IMA GOSPOD. SRECNI PRAZNICI !
S

SOMBORAC

pre preko 2 godine

BRAVO ZA KOMENTAR PROBLEM JE NASA UPRAVA ,NIJE DORASLA IMENA PARTIZAN.
U

UMEM I JA

pre preko 2 godine

DA SE DEREM PO TITSATURI
G

GostGostić

pre preko 2 godine

Mene je sramota ovog coveka.
G

Gost56

pre preko 2 godine

NESPOSOBNI Bez autoriteta- SECIKESE. Vazno da sede u fotelje. Slaba uprava ,NIKAKVA.
5

50.mil je dug

pre preko 2 godine

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/djuric-dug-partizana-veci-od-50000000-evra-letos-nije-bilo-para-za-zlatibor/369248
G

Gost33

pre preko 2 godine

ZVEZDIN dug vise od TRI PUTA VECI. pa TERZIC REKLAMIRA PASTU ZA ZUBE KEZI SE NON STOP . MOZDA SUNCA ZUBE , KICOS USTIRKAN
5

50.mil je dug

pre preko 2 godine

@gost33... znaci za tebe je "tri puta vece" 44.mil koliki je Zvezdin ukupan dug od cak 60.mil koliki je dug tvoj jsd kluba,matematika ti je na nivou predskolskog uzrasta!
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Leci se zdravom hranom. Batali sendvice
M

Miliona

pre preko 2 godine

Naravno da radite lose, kazete 7 reprezentativaca, onda bi trebalo bar 30,40 miliona da ste uzeli za njih, i da ukozite u neke nove reprezentativce, a vi ste uzeli koliko?... zato radite lose...sramota
z

za titulu i Evropu

pre preko 2 godine

Dovesti 3 kvalitetna stranca: jednog na sredini i 2 beka. Raskinuti ugovore ili prodati 5-6 igrača koji nisu za Partizan.
t

tifo

pre preko 2 godine

Inače ne čitam partizanove vesti, ali uđoh da pročitam intervju i zapazih komentare. Izgleda da imamo isti sklop ljudi koji komentarišu. Stručnjaci koji bi vodili klubove. Kaže prodaj 5-6 igrača, kome dečko? Kome da zavaljaš igrače koji imaju velike plate u odnosu na ostale klubove u superligi? Jeste, strani klubovi se utrkuju ko će pre da uzme polovnjake iz zvezde i partizana. Da li ste bre normalni..
U

UKRATKO

pre preko 2 godine

Lepo piše "raskinuti ugovore ili prodati". Samo treba pročitati.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@Tifo Na znam tacno na koje to sve komentare mislis (minus ovaj na koji si replicirao), ali evo, nek je tako kako ti kazes. Nek i ne prodajemo nikoga, ali zasto onda moramo da dajemo ugovore nekome kao sto je Smiljanic? Vec je 4 godine u Partizanu, ima 35 godina, ni kod jednog trenera nije igrao vise od par utakmica po sezoni i oni mu opet pretprosle godine produzuju ugovor na jos 2 godine. Zasto? Pa, onda imas Brezancica isto tako. Ko je njega doveo i zasto? Ko je onaj Lalatovic sto jos ni jednu utakmicu nije odigrao, a dosao kod nas prije 2 godine? Znaci, ne radi se o tome sto mi kao ne mozemo vise da prodajemo igrace – sto nije istina, usput receno, jer ce se dobar i perspektivan igrac tipa Pavlovica ili Stevanovica uvijek prodati – nego se radi o tome da ti neko plasira tu prica, a onda istovremeno trosi Partizanov novac na igrace koje nikad nikome nece moci prodati i koji ni na koji nacin ne pomazu Partizanu. Ustedi pare na raznim Smiljanicima, Brezancicima i Lalatovicima i onda automatski nece biti ni toliko problem ako svaki prelazni rok nekoga ne prodas.
A

Antinarodni element.

pre preko 2 godine

Dajem polufinale LŠ i 10 sezonskih SAMO VAS DA NE GLEDAM U KLUBU VIŠE.
P

PLATA 5000 EVRA

pre preko 2 godine

E ŽIVOTE LUTALICO
A

Ada

pre preko 2 godine

"Plate ne kasne, ali moze i bolje" , ja ovo ne razumem
d

dežavi

pre preko 2 godine

Revija zgubidana za tastaturom
p

podesen

pre preko 2 godine

Pa ne kasne,imaš platu 30000 e mesečno dobiješ 17000,pa sledeću dobiješ 19000 e tako teraju na kraju godine ti ostanu duzni 150000,premije ti daju pola,to je to .Ako trazis odmah te spakuju na klupu,ako dizes frku pošalju Nevolju i kraj.To je ta prica.
G

Gost777

pre preko 2 godine

"Drzava je na sastanku pre početka sezone rekla" ti stvarno imas bujnu mestu...
D

Dzoni87

pre preko 2 godine

U koji klub je Zvezda prodala Luku I Ivana Ilica, jel to neki drugi Manchester City ili isti gde I Stevanovic, Tedic?
S

Steve Mcmahon

pre preko 2 godine

Slika i prilika društva u kome živimo...
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Kad ste prvi, regularno, u derbijima obara onih 5-0 iz 2 utakmice kad je prosinecki bio
G

Gost7777

pre preko 2 godine

ti znas da je bio sastanak I drzava je tako rekla? sta izmisljas bre? kakav sastanak alo
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

I, naravno, uvek se krije iznos duga! A onda prica za navijace kako su oni likvidni, kako sami prave pare, kako sve drugi imaju dugove i zele im gasenje.... I to pored svih ulaganja drzave!
G

Gost1987

pre preko 2 godine

ne zna se ko vise laze,on ili terza,sve to u zatvor
1

12345

pre preko 2 godine

RENOVIRANJE STADIONA! KOLIKO TO MISLIS DA CES BITI DIREKTOR?
Н

Немања155

pre preko 2 godine

Neverovatno je da je liga regularna samo kada je Partizan prvi...
g

gost123

pre preko 2 godine

uopste nije tako.. da li je neko nekada rekao: e zvezdina titula kod zenge, muslina, to je neposteno. Pa cekaj i tad ste bili prvi...? jel neko nekada to osporio? jel neko osporio vasu proslu sezonu? jel stanojevic cestitao na tituli? to su sve zasluzene titule.. problem su 3 titule pre toga ( 2 plus jedna na sudu) e one su sporne jer ste to radili na nacin koji nije bio fer, dostojan, gde su sudije zavrsavale na sudu, golovi iz gol auta, boacijev gol, namestanja i sve ostalo, gde su svi sve znali a kao pravili se ludi, gde jer razlika u korist zvezda bila vestacki 20 plus bodova, da jedan radnicki iz nisa pobegne partizanu 10 plus bodova...o tome se prica. Ove godine imate bolju ekipu individulno od partizana i moze da se desi da nas prestignete, svi ce cestitati jer ove godine je posteno i to svi klubovi kazu. Drzava je na sastanku pre pocetka sezone rekla da zele prvi put jedno normalno i regularno prvenstvo, ne zanima ih da li ce tsc ili vozdovac biti prvi niti ko ce da ispadne , vec samo da bude regularno. I nekako su uspeli, 95 posto je sve regularno i to je pravi put. Kad je prvenstvo regularno, nemam problem da zvezda bude i 30 god zaredom prvak ako je zasluzeno, apsolutno nemam taj problem! Ali me boli ono od pre 2-3 god..e to nije bilo fer i sportski. Sad ce neko da kaze: eee a kad je tole bio.. a sta kad je tole bio, kakve tole ima veze sa tim? dve titule smo vam uzeli a vodili ste na polusezoni, vasim greskama..svaki derbi ste izgubili...sem onaj jedan u kupu kad ste dobili 1:0 i na jna 1:2...sve ostalo ste lagano gubili, i na marakani i na jna... vi kada sta gazili celu ligu plus 30 bodova nijedan derbi partizan niste dobili sem onog prosle godine 1:0 i stanoje je cestitao titulu zasluzeno. Hajde malo realnosti

Kontraudar

pre preko 2 godine

Lukić one godine pre početka prvenstva izjavi da će prvenstvo biti regularno samo ako Zvezda bude šampion. Saopštenja su nastala u vreme Lukića i Vesića a zatim Čovića. Voleo bih da moj Partizan nikada nije odgovorio ni na jedno, ostali bi gospoda. Ali ne mogu ovi koji su došli u klub da postanu gospoda, ako me razumete.
G

Gotsteza

pre preko 2 godine

Ovaj nije sutnuo mace sa praga,birali ga poslednjeg na fudbalu i on se sad kao pita nesto u mom Partizanu.Strasno
1

19G70

pre preko 2 godine

Nije lepo to sto lazes, sramota u tvojim godinama!

Vuco

pre preko 2 godine

Zar ovaj nije na robiji kao Djuric i Karadzic pre njega?
i

istinaa

pre preko 2 godine

Zar Tvorza i Dzajic nisu na robiji

Vuco

pre preko 2 godine

istinaa@ Ni Terzic a ni Dzajic nisu pravosnazno osudjeni robijasi i sa tim se vode kao nevini ljudi. Svi su nevini dok se ne dokaze krivica. Sto se tice Djurica,Karadzica oni su pravosnazno osudjeni robijasi i jedan je lezao 1,5 godina u Spuzu a drugi je osudjeni robijas nanogicar. Jedan je flasom iskopao oko coveku a drugi je upropastio preduzeca po RS i Srbiji. Svi ljudi na Svetu su nevini dok ime se ne dokaze krivica a vasi su osudjeni robijasi.

Vuco

pre preko 2 godine

istinaa@ Dok god su vasi pravosnazni osudjenici robijali oni su krivi i imaju presudu. Ko god nije osudjen je nevin. Nauci pravo.
K

Kon

pre preko 2 godine

Vuco@Džajiću je krivica dokazana, u suprotnom zašto bi predsednik Nikolić abolirao Džajića. Nema potrebe da se neko abolira ako je nevin. Džajić je falsifikovao Drulićev potpis i sa njegovog računa uzeo 5m.maraka
T

Tdxf

pre preko 2 godine

Ti dao 5 startera m?
D

Djedo JUG

pre preko 2 godine

Oj Vazura spremaj karavane po evropi vodi huliganeee

Vuco

pre preko 2 godine

Ahahaha ekipa koja nije pobedila u LS od 1983 hoce da prezimi u LS.
c

cirkus....

pre preko 2 godine

Jedini klub kome pobegnu igraci sa milionskim obeštećenjem I nikom nista .. finansijska situacija nikad bolja..m
G

Gost555

pre preko 2 godine

Sta kaze nisu reagovali posle izjave Mrkele kao nece rat, pa čiji je trener Stanojevic? o cemu bre ovaj covek prica. Dal shvata sta prica
a

ajde pali

pre preko 2 godine

Sta kaze nisu reagovali posle izjave Mrkele kao nece rat, pa čiji je trener Stanojevic? o cemu bre ovaj covek prica. Dal shvata sta prica.
G

Gost7777

pre preko 2 godine

To Zemunelo je izgradjeno u vreme sankcija I bede kada vam je poklonjeno zemljiste, a izgradjeno od ko zna kojih para kada niko nije imao ni 20 maraka. Danas da to zvezda uradi mozete da zamislite kakve komentare bi bili... licemerstvo samo takvo
G

Gost777

pre preko 2 godine

To Zemunelo je izgradjeno u vreme sankcija I bede kada vam je poklonjeno zemljiste, a izgradjeno od ko zna kojih para kada niko nije imao ni 20 maraka. Danas da to zvezda uradi mozete da zamislite kakve komentare bi bili... licemerstvo samo takvo

Kontraudar

pre preko 2 godine

Izgrađeno od Binga i pratećih firmi koje je tada Partizan imao. Finansijski nije bio problem ni da se napravi nov stadion ali je to jednostavno stopirano. Baš da vidim ko bi sada Zvezdu stopirao u nečemu?!