Komentari na vest

INTERVJU – Nikola Lazetić: Najtalentovanija deca nam ne igraju zbog bonus pravila, čekamo Bajčetića

Г

Гос'

pre preko 1 godinu

Све то фино звучи, али ја имам једно питање. Шта је са тренерима и фудбалским радницима који раде на минималцу, без адекватног уговора, којима се дугују плате. Како неки клубови могу да функционишу а рачуни су им годинама у блокади?!
P

Policajac

pre preko 1 godinu

Neka promene posao ionako Srbija ima manjak radnika a višak trenera. Eto rešen ti je problem.
Г

Гос'

pre preko 1 godinu

Мислим да је решење да се уведе ред, а не да људе терамо из спорта. Док не буде приватизације, нема напред. Ето приватни клубови како добро функционишу ТСЦ и Чука.
M

Maja-Bec

pre preko 1 godinu

A pazi ovako. Zasto vas novinar nije pitao Lazu,zasto stalno spominje zvezdu ,partizan,vojvodinu i čukarički, a nije ga pitao STA JE SA NASOM DECOM KOJA IGRAJU U INOSTRANSTVU,ko njih i da li ih neko prati,cini mi se ne,pa se posle pitamo zasto npr jedan Samardzic ili Bajcetic ne igraju za nas. Ne verujem da bajern ili bilo koji kllub preko imaju slabiju akademiju od nasih. Hrvati vec prate i prave odabir iz generacije2008,zovu najtalentovaniju decu iz Austrije,Nemacke i Svajcarske(to je sto znam sigurno,za ostale zemlje nemam imformacije). A nasi sta rade,prate igrace iz naših liga,naša deca koja su preko za njih ne postoje,a posle se cudimo,po nasem obicaju sto smo tu gde jesmo
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Da li si uopšte pročitao ovaj intervju?
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

pročitaj nešto kokoško! članak bukvalno ceo na tu temu

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Nisi ni procitao intervju a lupio si komentar Piksi ce od marta zvati Samarzdica a sa Bejcetica se jos pregovara njegov otac hoce da on igra za Srbiju samo jos Stefan ako pristane.
s

soichiro

pre preko 1 godinu

ogranicite broj igraca pod ugovorom u seniorskim i broj pod stipendijom u mladjim kategorijama...da talenti mogu da igraju a ne da came u budzacima partizana i zvezde...i prestanite sa naturalizcijom stranaca.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

oni da su talenti , nebi sedeli na klupi ili van klupe .
o

otvorite oci

pre preko 1 godinu

ljudi nemoj da se lozite bonus pravilo im treba za laksu i brzu prodaju dece. Taj mali bre da valja bi igrao i bez bonus pravila . To im treba da se neki klinac isforsira i izreklamira nista drugo
N

News

pre preko 1 godinu

Uefa ce da ogranici broj registrivanih igraca i broj pozajmica za sezonu 24/25. Svi savezi ce morati da uvedu to limit od maksimslno 25 igraca. Spanija i Nemacka vec imaju to pravilo. Treba ukinuti i pravilo bonusa. Treba da uvek igraju najbolji. Ako neki klinac ima kvalitet on ce se izboriti za mesto u timu.
v

verteks

pre preko 1 godinu

To pravilo, ako se dobro secam, ne vazi za U21 igrace, samo za starije. Konkretno, Manchester City (koji je i najvece zlo tu) ne bi mogao dugo da drzi Tedica i ranije Luku Ilica, ako ne racuna na njih.
N

News

pre preko 1 godinu

Vazice za sve igrace sa profesionalnim ugovor om nebitno koliko godina ima igrac od sezone 2024/2025. Nece biti ogranicenja u mladjim kategorijama ako igraci imaju samo stipendijske ugovore.
m

mek

pre preko 1 godinu

Za bonus se slaže da treba ukinuti, ali sta je sa skracivanjem lige, sto niko sa bitnih funkcija nikada ne prica o tome?
X

XD

pre preko 1 godinu

Zato što je doneta odluka o skraćenju ali je onda predsednik Republike rekao da ne može jer bi se tada igrala superliga u 4 grada. Tako da nema razloga da bilo ko iz fudbalskog sveta to sada pominje.
e

extra bonus

pre preko 1 godinu

Da ste pametni da uvedete pravilo 3 bonusa a ne da klubovi dovode starije istrosene igrače ili strance za brdo para koji nemaju neki dodatni motiv da se ističu(npr Mening).... i eto onda novih reprezentativaca i bolje lige. Rešenja 3 bonusa u svakom klubu pa vidite...ako mali klubovi nemaju kvalitetnu omladinsku skolu onda se posalju iz Zvezde,Partizana,Čuke U SVAKOM KOLU BI BILO 30 MLADIH IGRAČA NA DELU...rezultat bi bio sigurno neko veliko takmičenje U-21 posle 7-8 godina gde nismo uspeli sa se kvalifikujemo
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Nije poenta na silu gurati klince u prvi tim da igraju… poenta je da igra onaj koji zasluzi i koji je sazreo za to! A takav klinac ce igrati bez obzira na bonus pravilo, takva pravila su glupost!
n

nema to veze

pre preko 1 godinu

bonus od 3 ili 33 tvorza ce opet dovoditi 40 seniora po sezoni jel ti ugovori mu donose pare
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

A gde prica to ovaj gospodin?!Sto se ne glasne na nekom telu FSS-a?!Nego kad treba da se glasa samo protiv Partizana a uz skute dr.Terzica.
S

Simapacijent

pre preko 1 godinu

Nađi devijku, izađi na svež vazduh. Lepši je život kada ne mrziš, ne visiš ovde i pišeš sa bezbroj različitih naloga. Pozdrav tužni druže. 😉
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ma kakve veze imaju bonusi. Guraju se tatini sinovi i razne kombinacije. Stanković i Jovetić igrali sa 17 jer se već tad videlo da imaju kvalitet. Ovakvi kao ovaj, glava im za frizuru služi. Mitrović iz Zvezde je isto potencijal ovo ostalo je ne prosek, već ispod proseka. Šljivić iz isto Zvezde je odličan ne može. Ilić iz Partizana na štoperu isto ali... Upropastili ste fudbal kombinacijama i to je već nepopravljivo. Kakvi crni bonusi
m

metalika moj dobar rugar

pre preko 1 godinu

bas tako guraju se oni sto imaju ledja , bonusi bespotrebna prica skroz . Zato smo i dosli do toga da jedva idemo SP ili se kao tamo razocaramo jer je pola igraca izgadilo karijeru na trange frange
.

.....

pre preko 1 godinu

Ili ukinuti ili podignuti na makar 3 igraca jer nasi treneri ne daju sansu mladim igracima. Igraju mladi samo kad moraju. Sa 21. godinom su kod nas i dalje mladi i salju ih da se kale a sa 23,24 im se onda daju cisti papiri i raskid ugovora, a da priliku da igraju nisu ni dobili. Onda kad odu u inostranstvo i neki od njih se snadju i dokazu onda ih vracamo kroz milionske transfere.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

ovaj sto je mlad i treba da ceka ,pa najbolje da nekog sa 27,28 sklanjamo zbog nekog klinca jer mora da igra ! pa i taj sa 27 voli da igra i njemu ostaje jos malo fudbalskog staza a u najboljim je godinama. U principu ko je najbolji treba da igra nema tu filozofije, to je profesionalizam nego njima treba pravilo bonus igraca da bi tu decu lakse prodavali nemoj da se lazemo. Ako je to dete dobro pa on ce da igra i bez tog pravila , pa ko lud ga nece stavljati ??
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Antipatican lik ali za ovo pravilo je apsolutno u pravu,treba da igraju najbolji,ako u nekom trenutku zasluzuju nek igra i 5 bonusa ako ne nek nema ni jednog.Ne mozemo nekog da forsiramo samo zato sto je mlad.
k

kakvi bre bonusi

pre preko 1 godinu

ako i malo verujes u sebe i da si dobar igrac ti trazis da odes cim si na klupi ili ni na klupi . Ova deca dobijaju pare koje ne zasluzuju i menadzer im govori da cute i trpe . Svaki dan proveden na klupi ili jos gore van klupe je propao dan za fudbalera . Igracka karijera je kratka ,igraj bre gde mozes i dok mozes ali oni to nece jel pola njih da odu u Pazar videlo bi se gde su ,oni tamo ne bi ni igrali a plus im se gubi reputacija .Ovako tu sam u zvezdi uzimam kintu i cutim sutra ce mo odatle da prevarimo neke Ausrtijance, Izraelce i tako vrti u krug .Na kraju karijere gde si igrao , nigde al si nesto zaradio . Kazem sve zavisi ko sta hoce
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Biće tako sve dok naši stručnjaci igrače od 21, 22, godine tretiraju kao još mlade, telentovane. Daju im priliku na kašičici, kale se u drugim klubovima. Trend svuda u svetu je da mladi sa 18g dobijaju priliku u prvom timu. Igraju konstantno. Pa pogledajte SP koliko mladih igrača je nosioc velikih reprezentacija. Pa jedan Mbape ima 24, a ima iza sebe 2 SP, i igra na top nivou već 5 godina. Kod nas bi još bio u Grafičaru. Treneri treba više da veruju mladim igračima.
Б

Брдско говече

pre preko 1 godinu

У свету не праве талове са играчима као на пример у Звезди годинама са Гобељићем и Срнићем и уместо да се гурају неки момци од 18, 19 година и да се тако праве играчи, гурају се пањеви који не би могли да играју ни у неком осредњем суперлигашу.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ljudi, shvatite, Mbape je izuzetak, a ne pravilo. Igraci se svuda u svetu sa 21 vode kao mladi, ali negde dobijaju vise a negde manje sanse. Drugo, ovde bi treneri mozda i vise rizikovali sa mladima da im klubovi ne pakuju otkaz cim ne pobede dve vezane utakmice. I sve to na stranu - ko da ti stvori igraca, kad niti imaju treneri kontinuitet u klubovima, niti klubovi imaju infrastrukturu, niti zelju da uloze u stvaranje igraca.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

@ boogy ...daj bre nasao si koga da spominjes !! mbapea ... ko bre brani bilo kom detetu da igra dobro i da se nametne ? ako ne mogu u zvezdi pa sto ne odem u Pazar, Ivanjicu i tamo pokazem taj nevidjeni talenat ?? jel mi to brani neko ?? vecina danasnje dece je prosek za pro fudbal, tu su jer imaju menadzere . Gurni tog Motiku u Milanovac , nista on bolji nije od nekih njivovih prvotimaca
D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Ima brdo nelogicnosti sada. Ali nisu krive samo 'fudbalske' greske za lose stanje. Tako da prvo sredite te nefudbalske cinioce( npr izbori u FSS)
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Cuj treba ukinuti, treba podici sa 1 na 4...
L

Lazeta

pre preko 1 godinu

TSC ne pominješ kako ispod žita uzima igrače? I tal svog brata sa pojedinim menadžerima...
T

Tabor

pre preko 1 godinu

Kog žita? Ne znam na koje igrače to mislis
T

Tsc

pre preko 1 godinu

Jbt nikad upeh ne priznajete. Tsc treci na tabeli , igraju najlepsi fudbal a vi o nekim glupostima .
L

Lalate

pre preko 1 godinu

Ti li si 😂😂 Žarko gospodin i trenercina za sve ove nase! Duplo manji budzet od vose i cuke, a tsc igra najlepsi fudbal
o

ol

pre preko 1 godinu

Evo sad i ovaj skraceni krenuo da pametuje.Aj bre vise mi muka od nasih sportista koji samo gledaju pare da uzmu a ovamo kao brinu o Srbiji i njenim igracima.
G

Gostyc

pre preko 1 godinu

Ahaha samo Zvezda Partizan Cuka i Vosa … pa pomeni i TSC nece se nista desiti