Poruka iz Partizana: Za Krku svaki meč kao finale, nama je podjednako važno

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.02.20. | 16:11

Crno-beli će večeras trenirati u Novom Mestu, a u subotu uveče čeka ih meč u dvorani Leon Štukelj

Nakon dvonedeljne pauze, nastavlja se takmičenje u regionalnoj, ABA ligi, a u petak ujutru ekspedicija Partizana je krenula put Novog Mesta, gde će večeras trenirati, a u subotuigrati protiv domaće Krke (TV Arenasport, 18.00).

Izabrane vesti

Pred polazak na put trener Partizana Andrea Trinkijeri poručio je da je sada bitno vratiti se što pre u takmičarski ritam.
"Ta prva utakmica je uvek nezgodna, naročito jer igramo u gostima, u specifičnoj atmosferi, hali u kojoj je domaća ekipa ove sezone savladala i Budućnost i Crvenu zvezdu. Ekipa Krke do kraja sezone igra tri mini finala i sigurno će dati sve od sebe za još jednu veliku pobedu. Sa druge strane, naše je da se pripremimo i prikažemo dobru, čvrstu i pametnu igru. I nama su sve utakmice do kraja jednako važne kao i njima", istakao je Trinkijeri.

Krilni centar crno-belih Stefan Birćević pred utakmicu podseća da je Krka kao domaćin nadigrala Budućnost i Crvenu zvezdu.
"To govori da u meč moramo ući maksimalno ozbiljno, kao što smo to činili i do sada u ABA ligi i u Evrokupu. Mislim da ipak sve zavisi od nas i da moramo pokazati naše najbolje izdanje. U tom slučaju, verujem da ćemo se iz Novog Mesta vratiti srećni", istakao je Birčević.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara