Marko Arnautović (©Reuters)
Marko Arnautović (©Reuters)

Inzagi u problemu: Arnautović oko dva meseca van terena

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.09.23. | 15:58

Medicinski pregledi pokazali su da je došlo do istegnuća mišića srednje veličine na spoju bicepsa leve butine

Simone Inzagi je još posle utakmice sa Bolonjom da Marka Arnautovića neko vreme neće biti na terenu. I bio je u pravu,  jer su medicinski testovi potvrdili da trener Intera neće moći da računa na austrijskog napadača do druge polovine novembra.

Podsetimo, Arnautović se povredio u finišu jučerašnje utakmice kada je kraj linije pokušao da ostavi loptu u terenu, a medicinski pregledi kojima je iskusni napadač podvrgnut ovog jutra pokazali su da je tom prilikom došlo do istegnuća mišića srednje veličine na spoju bicepsa leve butine, zbog čega 34-godišnji fudbaler neće moći da se stavi Inzagiju na raspolaganje oko dva meseca.

Izabrane vesti

Italijanski Skaj piše da je cilj Nerazura da Arnautovića "osposobi" do 26. novembra, za derbi Italije sa Juventusom u Torinu. Pre toga, vicešampiona Italije očekuju okršaju sa Sasuolom, Salernitanom, Bolonjom, Torinom, Romom, Atalantom i Frozinoneom u Seriji A, odnosno sa Benfikom i dva sa Salcburgom, pa zbog zgusnutog rasporeda Arnautovićevo odsustvo dodatno dobija na težini.

Podsetimo, Inter je letos ostao bez Edina Džeka i Romelua Lukakua i Hoakina Koree, a na njihovo mesto uz Arnautovića doveo još Markusa Tirama i Aleksisa Sančeza. Tiram se ustalio u startnoj postavi i već ima dva gola i tri asistencije. Arnautović je odigrao šest mečeva u svim takmičenjima, uglavnom ulazeći sa klupe, dok je Sančez upisao svega 30 minuta fudbala, devet protiv Empolija i još 21 prošle nedelje protiv Benfike.

Ipak, posle Arnautovićeve povrede čileanskom napadaču bi minutaža trebalo da poraste.



tagovi

Marko ArnautovićInter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara