(©OfficialSSLazio)
(©OfficialSSLazio)

Inzagijev roster sve širi: Murićiju od Lacija 11.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 19:31

Visoki napadač potpisao petogodišnji ugovor

Godinu dana je Lacio "lovio" Vedata Murićija i konačno ga "ulovio". Reprezentativac tzv. republike Kosovo zvanično je novi član Bjankoćelesta sa kojima je potpisao petogodišnji ugovor vredan 2.200.000 evra - uključujući i bonuse - po sezoni.

Osim 17.500.000 evra koliko će Fenerbahče dobiti fiksno,vrednost transfera bi mogla da naraste i na celih 20.000.000 evra na osnovu bonusa, a turskom gigantu pripašće i pet odsto od narednog transfera. 

Izabrane vesti

Trener rimskog tima tako je dobio preko potrebno pojačanje u napadu, gde je od klasičnih špiceva do sada imao samo Ćira Imobilea i Felipea Kaiseda, premalo za ekipu koja će ove sezone pored Serije A, imati obaveze i u Ligi šampiona. 

Murići je treće pojačanje Lacija ove sezone, pošto su prethodno klub pojačali Pepe Reina i Gonzalo Eskalante, obojica bez obeštećenja. Klupa je šira, italijanski stručnjak ima više opcija u odnosu na prethodnu sezonu, kada ga je nedostatak rezervnih rešenja koštao toliko čekanog Skudeta ili makar uzbudljivije trke za titulu od restarta sezone. Da li će ona biti dovoljna da se ponovi prethodna sezona ostaje da vidimo. 

Murićijeve brojke u Superligi obećavaju. Pre dve sezone je u Rizeu postigao 17 golova, prethodne u Feneru isto toliko, uz ukupno 15 asistencija za dva pomenuta kluba. 


tagovi

Serija ALacioVedat Murići

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara