Serž Gnabri (© Reuters)
Serž Gnabri (© Reuters)

Ipak je Bajern veći od svih: Gnabri i Musijala vakcinisani, Kimih popušta

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.11.21. | 13:00

Taktika Bavaraca urodila plodom

Bajern je pobedio. Još jednom. Ovoga puta van terena. Nad Dinamom je ostvario peti vezani trijumf u grupnoj fazi Lige šampiona (2:1), a mimo dešavanja u Kijevu uspeo da ubedi dvojicu svojih igrača da se vakcinišu u borbi protiv virusa korona.

U pitanju su Serž Gnabri i Džamal Musijala, koji su po navidima Kikera primili prvu dozu vakcine i konačno popustili, pošto su shvatili da neće igrati ukoliko se podlegnu regulativama. Kakva je veličina gigant iz Minhena najbolje se vidi po tome što nijednog trenutka nije primoravao fudbalere na taj čin, ali im je jasno stavio do znanja koliko gube.

Izabrane vesti

Primera radi, kapiten Jozua Kimih je kažnjen 768.000 evra usled dve sedmice propuštenih treninga. Razlog je taj što je bio u kontaktu sa inficiranom osobom (kolegom iz kluba i reprezentacije, Niklasom Zileom) i nije mogao da ispuni radne obaveze. Da je vakcinisan svakako bi povećao šanse da ostane imun na koronu. Ovako se našao u neobranom grožđu, jer je Bajern zadržao pravo da ne plaća nikog dok je u karantinu. A nikome nije u interesu da gubi novac.

Zato će, dodaje Bild,  Kimih ozbiljno razmotriti da sa vakciniše, iako je uporno odbijao i govorio kako želi podrobno da se informiše o svemu. Izgleda da mu je novac malo bitniji od ideje antivaksera.

I Mikel Kjuzans poput Kimiha je omekšao početni stav i razmišlja da se vakciniše, dok vesti o odluci Erika Maksima Čupo Motana još nema.



tagovi

Bajern MinhenDžošua KimihDžamal MusijalaSerž Gnabri

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara