Komentari na vest

Ipak, na loptu... Sudija poništio penal za Zvezdu (VIDEO)

Z

Znatiželjni gost

pre 7 meseci

@ Koky. Je li bio tropenal za Nordsjeland, ono kad su vam oko ušiju pucale petarde?
e

ekek

pre 7 meseci

ali komentatori koji navlace na penal 🤣 Pa majstore budi realan, decko sklonio loptu, koji penal. Jos u jednom trenutku lik kaze da je mozda spic zvezde pomerio 🤣🤣
G

Gost namernik

pre 7 meseci

Budi ti realan. Tačno je da je odbrambeni igrač udario loptu, ali je nije izbio. Lopta je ostala u posedu Olajinke i odbrambeni igrač ga je oborio. Zaključak se sam nameće: Čist penal!
E

EKEK

pre 7 meseci

Hahahah, sta kazes ostala lopta kod njega ? Nema veze sto na snimku izgleda kao da je otisla na 20m od gola, ti tvrdis da je ostala kod njega ? Au majstore. Evo, neka bude da je penal. Smrc
k

kanija

pre 7 meseci

Cist penal jer ga je onemogucio da dalje ucestvuje u nastavku akcije, tako da pravilo lopta prije igraca ovdje nije smjelo biti primjenjeno.
N

Novo pravilo?

pre 7 meseci

Jel ovo neko novo pravilo ili neko izmsiljeno da bi Zvezda dobila penal? Mislim nije prvi put da se tako nesto radi, nego.cisto pitam.. Ako mozes ajde mi reci onda koji to klizeci start nije faul, kad je ovo cist penal, posto u klozecem uvek zakacis igraca? Volim kad se neko pravilo kao citira i onda se primeni u situaciji koja nije ista za koje je pravilo u stvari pisano. Da je igrac Lajpciga samo zakacio loptu, i ona i dalje bila blizu ili u posedu igraca Zvezde, onda je to faul, jer ga ometa u nastavku akcije. Ali posto je lopta izbijena i otisla iza igraca Zvezde, koji sve da se teleportuje ne moze da je stigne, lopta nije u posedu Zvezde da bi se akcijq nastavila, onda nema ni prvog slova od faula "jer je igrac sprecen da nastavi akciju"! Posto je sprecio igraca u izglednoj sansi, da nije mozda i crveni?!
d

donca 19888

pre 7 meseci

nije bio penal....dovedes stranca samo da si doveo a kvalitet nema ga...dobijes pare od drzave i ti bacis.sramota.igraj sa svojom decom pa sta bude.bilo bi bolje sigurno.dovedes tri stranca dobra sve bi bilo bolje...
д

деда

pre 7 meseci

Ех која штета што није наше првенство и наше судије. Када кажем наше мислим звездине.
G

Gost Djape

pre 7 meseci

Vidi se u prvenstvu kome se namestaju utakmice, zato sedi 1.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Ovo je bio cist penal. Bez obzira sto je igrac prvo izbacio loptu, nakon toga je srusio Olajinku, a to je penal jer je u kaznenom prostoru. Cak uopste ne mora ni lopta da je u igri ako neki igrac odbrane udari napadaca u sesnaest metara, to je penal.
K

Koky

pre 7 meseci

Ne samo da je penal, nego je tropenal. Zvezda treba da sutira 3 penala jedan za drugim.

nemanjaduduk@gmail.com

pre 7 meseci

Bukari mora da udje umesto ovog Endiaja. A Katai ili Kraso umesto bivseg Mitrovica(🤣🤣🤣🤣🤣🤣),decko je ocigledno talenat ali ostaje on talenat kao Filip Jankovic nekada!
-

--//--

pre 7 meseci

Svaki kontakt u šesnaest metara je penal. Srnić je dobio za mnogo manju stvar
d

dsonikgk

pre 7 meseci

Bože me sačuvaj koliko je svaki igrač kod nas ustvari užasan. Ovaj olajnika je kriminalan. Uprava napolje!
£

£¥₩₩

pre 7 meseci

Ovo je bio penal
P

PFC

pre 7 meseci

😂😂 uprava napolje hahahahahahha