Istorija u Lučanima: Neško i Mladost pojeli Mačvu i čekirali finale! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.05.18. | 19:13

Lučanci ubedljivi u revanšu polufinala Kupa Srbije - 4:0

Istorija se piše u Lučanima! Prvi put u istoriji kluba Mladost će igrati u finalu kupa, pošto je u revanš meču polufinala masovnijeg takmičenja bila bolja od Mačve (4:0). Možda je ekipa Nenada Milovanovića mogla više od plej-auta u prvenstvu, ali kup sekvenca učinila je da ima sezonu za divljanje.

 Uostalom, Mladost će se u Surdulici boriti sa boljim iz duela Partizan-Čukarički za trofej. Prema svemu što smo videli danas u Lučanima više nego zasluženo. Mačva je, bukvalno, pojedena u Dragačevu, ostavljena bez šanse da se nagradi za onaj penal trijumf protiv Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Tačnije, Šapčani su dobili lekciju iz modernog fudbala. Brzo, lako i efektno. Tako je igrala ekipa Nenada Milovanovića. Na prvi gol se čekalo samo osam minuta. Tada je domaćin napravio višak, a posle centaršuta Jovanovića, Janko Tumbasević je imao lakši deo posla. Da pošalje loptu u mrežu.

Sve je moglo da bude drugačije da je vezista Mačve Gemović bio prisebniji u idealnoj situaciji. Dobio je loptu u dubinu, lepo pobegao, imao čistu situaciju, ali je šutirao pored gola Rosića.

Kazna je stigla vrlo brzo. I opet je nekadašnji član Vojvodine Janko Tumbasević bio strelac posle dobre kolektivne akcije Lučanaca.

Tanka nada ostala je Šapčanima. I ona je ugašena posle pogotka Pejovića iz jedanesterca.

Istina, zaslužili su igrači Mačve bar počasni pogodak. Napadali su, imali šanse, ali su brojali samo promašaje. Čak isa kreča im se nije posrećilo, jer je Rosić izašao kao pobednik iz dvoboja sa Nikolićem.

Suviše su mnogo promašili i bili kažnjeni. Jedna od brojnih kontri Mladosti je prošla... I desila se pravda. Za odličnu igru Jovanović je sebe nagradio pogotkom.


tagovi

Neško MilovanovićJanko Tumbasević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara