Istorijski dan za Voždovac: Petorica na Piksijevom spisku

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.12.22. | 09:22

U Ameriku putuju Burmaz, Pantović, Damjanović, Ivezić i Mijailović

Polako se kristališe spisak reprezentacije Srbije za duel protiv Amerike u Los Anđelesu 26. januara. Jasno je da će gro tima Dragana Stojkovića činiti igrači iz Mozzart Bet Superlige Srbije, pojačani sa nekoliko internacionalaca. Poznato je i da će u reprezentativnom dresu biti mesta za Ranka Veselinovića, nekadašnjeg člana Vojvodine i aktuelnog štopera kanadskog Vankuvera.

Poziv je otišao i na adresu krilnog fudbalera Čukaričkog Vladimira Lučića, dok će istorijskim momentom moći da se pohvali i Voždovac. Prema saznanjima Mozzart Sporta čak petorica Zmajeva biće na spisku Dragana Stojkovića Piksija za utakmicu u SAD.

Izabrane vesti

Šansu u kombinovanoj selekciji Srbije dobiće Borisav Burmaz, zatim Miloš Pantović, Filip Damjanović, Marko Mijailović i Marko Ivezić.

Borisav Burmaz je tokom jesenjeg dela sezone postigao četiri gola. Reč je o napadaču, nekadašnjem omladincu Crvene zvezde koji se preko Grafičara i kragujevačkog Radničkog skrasio u Zaplanjskoj. Sličan put imao je i ofanzivni vezista Miloš Pantović. Svojevremeno je važio za jednog od najtalentovanijih omladinaca Crvene zvezde, postizao golove u Ligi šampiona. Nije dobio adekavatnu šansu u Grafičaru, pa se preselio u Voždovac. I pogodio. Poslednje sezone Miloš Pantović se u potpunosti afirmisao kao jedan od najboljih krilnih igrača u ligi. Letos je bio blizu prelaska u redove Partizana. Ove sezone postigao je šest golova.

Zadnji vezni Marko Ivezić je dete Voždovca. Reč je o još jednom bonusu. Školovan kao štoper Ivezić je skrenuo pažnju na sebe na poziciji zadnjeg veznog.

Marko Mijailović je dugo već prisutan na terenima Mozzart Bet Superlige, dok je Filip Damjanović ovime nagrađen za solidnu sezonu na mestu centralnog beka


tagovi

Miloš PantovićMarko MijailovićBorisav Burmaz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara