Komentari na vest

Italians do it better, a Murinjo najbolje

D

De Bot

pre oko 1 godinu

Jedan sendvič za @951357 molim lepo
M

Mao Zedong

pre oko 1 godinu

Ja Sam vec jednom reko; U italiji postoj trenutno mourinho efekat. To znaci, da su posle pobede prosle godine U LC italijani shvatili Kako se igra KO sistem. Za Mene uopste nije cudno Sto igraju 3 italijana I Finalima. Mourinho je car, nevidjeni majstor. Daj boze da uzme Ove godine LE I ako bog da sledece godine LS sa rimom. Voleo bi da sve tri titule odu za italiju. Nek Budu dzeko, Matic, milenlovic strelci.
H

Hame

pre oko 1 godinu

Bar je napokon shvatio da su njegov nivo LK, LE, borba za top 6 u Serie A i klub na nivou Rome.
N

Narod se pita

pre oko 1 godinu

Čovek doneo evropske trofeje jednom Portu, Interu, Romi... Živa legenda. U Rimu ne postoji ulica koja nema mural posvećen velikom Žozeu. Gvardiole se u Minhenu više niko ni ne seća, potpuno nebitan lik, daj mu Bože da uzme sa Cityem LŠ, bar da ga katarski sledbenici slave.
M

Max-Bull

pre oko 1 godinu

Forca Roma!!! Idemo Specijalni lagano do još jednog trofeja, kralju!!! Vole te brate svi, Deki, Matić, Eto, Ibra, Materaci, Zaneti, ... Svi koji imaju svoje ja... Nisam čuo još nekog da voli Pepa ko čoveka.
v

voli ga kdb

pre oko 1 godinu

De Bruyne mu rekao onako iz ljubavi: Ćelavi umukni. Sreća pa ga nije još i prebio pred svima :)
D

Dugačak spisak

pre oko 1 godinu

Drogba, Lampard, Terry, Essien, Xabi Alonso, Marcelo, Sneijder...čak i oni koji nisu saradjivali sa njim tokom svoje karijere nego bili na drugoj strani tipa Gerrard, Totti... ga vole i cene!
P

Poseban, nema šta

pre oko 1 godinu

Šta reći o treneru koji je škartirao De Bruynea, Salaha i Lukakua?
D

DP

pre oko 1 godinu

Svaka čast Murinju, prosečnu ekipu je doveo do finala LE, nimalo laganog takmičenja, ali mislim da od Sevilje gube jer su Španci jednostavno bolji, a namazani su bar kao i Italijani.
@

@dp

pre oko 1 godinu

Svaka cast mendilibary preuzeo je ekipu u zoni ispadanja i doveo je u finale,imao je tezi put do finala do inter..izbacili su junajted koji je ulozio milijardu u zadnjih 6,7godina,pa juventusa su izbacili..a vi falite ovog glibova,protiv mrtvih ekipa slicnih njenu fejnorda,leverkyzena sto je dosao do finala
L

Ludi Linac

pre oko 1 godinu

Doktor , Majstor ! Vrhunski stručnjak ! Das mu tim i on baki cepa nema tu . Junajted sa onim propalim igracima osvojio LE , sta bi bilo da Murinjo trenira sad ovaj Junajted sa Kazemirom i ostalima osvojio bi LŠ garant . Mnogo se podcenjuje . Aćeloti je 2014 dosao u Real na gotovo imao je Budzu od Tima nisi morao ni da ih treniras . Cak Real je najbolji fudbal igrao pod Murinjom 130 golova mleo je ! Strašan , ovo sto radi sa ovom raspalom Romom to je čudo !! To je lepo sa oko , kad uzmes slab tim i vodis ga LŠ sa budzetom od 5 miliona !
@

@ludi linac

pre oko 1 godinu

U taj propali junajted on je doveo pogbu lukakua matica i miktarijana koje je platio 300mil,da ne pricamo o ostalima..da je bio dobar ne bi otkaz dobio,dali budali neogranicen budzet on za 2god skrco 500mil i igrali kao barnli sa dajsom..nije mu jun dao otkaz sto je bio dobar nego sto je bio ocajan,city mu je utekao 18 19bodova a njemu doveli sve sto pozeli..jbg neko dovede gungogana bernarda vokera edersona za 150mil,i ti igraci su mu zadnjih 6god oslonac tima a neko dovede pogbu i lukakua za 200..jedan nije to par godina,jedan godiny..a ovi uzeli 5engleskih liga..murinjova pojacanja u junajted lindelof,baji,darmian,fred,matic,miktarijan,lukaku pogba,rojo,blind.500mil i vise je surgao na ove prosjeke i usrao junajted,dali budali para koliko oce da dovede sto pozeli on bio predmet ismijavanja..ali evo velica se njegov trofej vise no lesterova titula..
m

max-bull

pre oko 1 godinu

Gospodine novinaru uporedi igrače i vrijednost tima koji ima Posebni i koji ima Pep.Jeste različita filozofija, ali nađi ekipu u kojoj je Pep imao mali budžet. I da, kad amo mi pobjeđivali u vaterpolu hrvate sa 5-4 niko se nije pitao kako smo igrali. Kad je Boža osvajao titule niko se od nas nije pitao zašto njegova ekipa ne može 60 koševa da prebaci.Kad Hamilton osvaja titule niko ne broji koliko puta ga je Botas propustio. Zato umiranje u ljepoti se ne broji, samo rezultat. I zato je više postalo patetično zamjerati čovjeku kako osvaja titule. Posebni je No. 1.I po onome što čini izvan terena, a koliko svi znamo omiljen je kao čovjek od svih igrača, a za Pepa je malo lijepih riječi. Svaka čast Posebni, Forca Roma!!!
g

gott

pre oko 1 godinu

Sramno ponasanje igraca i jos sramnija igra.
M

Max-Bull

pre oko 1 godinu

Sramno ponašanje igrača??? Jesi li ti gledao utakmicu? Šta je sramno? Jesu pokrali nekog?Stamno je kad Anri da gol rukom i odu na svjetsko? Sramno je kad Maradona da gol rukom, da li mu zamjeraš?Ne zamjeraš je narkomanu je sve oprošteno, budala oprostićemo mu. Drugačije gledamo. Kakva je igra Zvezde u Bariju? Ali možda si ti neki klinjo pa nemaš pojma ni o tome.
N

Nedimgol

pre oko 1 godinu

Antifudbal i . Ko voli i može gledati, svaka čast. Ja sam slavio kad je dobio nogu u klubu za koji navijam.
M

Max-Bull

pre oko 1 godinu

A sad ti klub vodi trener koji prima 4 gola od Brenforda i 7 od nikad lošijeg Liverpula u zadnjih 10 sezona.
U

Urke777

pre oko 1 godinu

Pripadnik sam tkz totalnog fudbala, prosto kao igru nema bolje od toga. Ali Murinjo je tata ove igre. Kada cujem gvardioliste, malo mi se i povraca. Murinjo je radio u Barsi kao prevodilac, pa onda kao neki treci trener. Vratio se u Portugal. Kasnih 90ih sa Maritimom krece da pravi ozbiljne rezultate i snimi ga Porto. On sa Portom osvaja Kup UEFA/Ligu Evrope i sledece godine osvaja sa istim tim Portom LS. Odlazi u Celzi koji je bio kupljen od strane Abramovica koji je stukao para i para u tim. Nije Murinjo trazio te igrace. Murinju su dva najbolja igraca u Celziju bili oni koje je zatekao - Lampard i Teri. Kako je bio pokraden protiv Barse, zato neki gvardiolista ne prica o tome? Murinjov put do uspeha i trofeja u odnosu na Gvardiolu, pa kao majka i maceha. Murinjo izvlaci najvise iz onoga sto ima, dok Gvardiola izvlaci vlasnicima iz dzepa milijarde da bi dosao do finala jednom u 10 god. Lepa je njegova igra, ali ne donosi rezultate. Velika je razlika. I ja uzivam u totalnom fudbalu (vise je to Klop, Slot, nego Gvardiola) ali ne mogu da ne gotivim ovog lika koji sa autsajderima pravi evropske rezultate i osvaja evropske titule. 5 finala i 5 trofeja! I to sa kojim klubovima! Da vidim Gvardiolu da sa Portom makar prodje grupu u LS. Da makar dodje do 1/4 finala LE. E tu bi se videlo koliki je on zaista trener. Kupis najbolje sto ima i kao najbolji si trener, vidi kakvu igru ima? Kupite meni ferarija pa ce te da vidite kako brzo vozim, e to je ta prica.
R

Rotterdammer

pre oko 1 godinu

Totaal voetball i Mourinho u istoj rečenici ?? Bože sačuvaj
G

Gost99

pre oko 1 godinu

@Urke77 pa ti pricas kao da je Gvardiola trosio milijarde i u Barseloni i u Bajernu.U Barseloni bukvalno kad je dosao oterao Ronaldinja koji im je bio najbolji igrac i Deka.Gvardiola verovatno ne bi mogao da osvoji trofej s ekipom kao sto je Porto ali ni Murinjo ne bi sigurno mogao da osvoji vise trofeja nego Gvardiola da je vodio iste klubove.Jednostavno imas trenere koji se bolje snalaze kad imaju manji budzet nego kad imaju veci.
@

@urke

pre oko 1 godinu

A kako je murinjov celzi pokrao rajdardovu barcy 2006,ako se sjecas kad je teri uvatio loptu sa obje ruke u 16metara,kako je karvaljo drzao valdesa kad je teri dao gol za 4 2..a kad spominjes i kad je gvardiolina barca prosla celzi ne spominjes militov gol iz ofsajda u milano,penal nad alvesom i u na nou camp krkicev gol za 2 0..jebe mi se za murinja i za gvardiolu,jebe mi se za fudbal generalno to gledam da bih uzivao a u murinjovom fudbalu ja ne uzivam niti zelim da gledam to,niti me interesuje..pratim jedino city zbog gvardiole i njihovog fudbala jer ja kad dodje vikend jedino gledam kad oni igraju jer znam da cu da uzivam i da ce mi malo biti da utakmica traje 90min..a to jeli osvojio il nije nebitno je,osvojio je previse toga a najvise od toga sto je ucinio za fudbal je da njega kopiraju,da kod njega svi zele da igraju jer je nivo vise..a to murinjo,simeone itd da je fudbal takav kakav oni igraju niko ga gledao ne bi..idi drkaj na murinja,a pusti nas na svog proseravanja..normalni covjek koji voli fudbal poce kuci da gleda gvardilin tim,nece poc murinja da gleda..tako da to porto inter itd..oksci macku o rep,porto je bila reprezentacija portugala koja je izgubila evropsko od ota rehagela,pa sto murinjo me uzme grcku da uzme svjetsko..sere mi se od togaa..a inter je uz barcu i real bio najaca ekipa evrope..a imali top ekipu a igrali sta su igrali i ko se toga sjeca,koju ces murinjovy utakmicu nekom prepricavat za 10god..ja sam city real cim je zavrseno ponovo pogledao da uzivam,a murinjovu sam sinoc gledao 5min i nervozan sam bio ko pas..to mi ta utakmica za 5min uradila mozak mi prosula.pi
M

Max-Bull

pre oko 1 godinu

Bravo buraz. Gdje god došao imao je ili suludo dobre igrače ili neograničen budžet. Barca, Bajern i da se ne zaboravi i prije nego je došaocu City Pelegrini je igrao finale, znači nije počinjao kao Mou sa Interom koji nije imao titule 20.god,kao Mou sa Čelzijem, Portom, Romom... A u Realu je najefikasniji trener svih vremena u jednoj sezoni, da se ne zaboravi.
N

Neptun

pre oko 1 godinu

@Urke777 Ma, pripadnik si pi.*e ma,*,ine
F

Flash from past

pre oko 1 godinu

Sa Portom je uzeo LS u sezoni u kojoj su na transfere dali 8 miliona. Neko drugi mozda uspe posle BILION potrosenih. Eto.
D

Dobar Loš Zao

pre oko 1 godinu

Šta je uradio sa Manchester Unitedom, Chelsea-em, Realom? Imao budžet neograničen, lige prvaka ni na vidiku.
D

Da ti kazem

pre oko 1 godinu

Man Utd je preuzeo kada je bio u raspadu, osvojio je LE i bio drugi u PL. Pogledaj malo rezultate Man Utd pre i posle njega. Spinujes, mnogo spinujes. Sa Realom nije napravio rezultat koliko je napravio tim gde su drugi pokupili kajmak - Zizu - zato vise i nije trener jer zna da takav tim nece dobiti nigde. Celzi je slicna prica, s time da ga onako nisu pokrali kao protiv Barse i tu bi imao LS, mada posle toga su drugi pokupili kajmak i tu pa su osvajali LE i LS a posle toga ih nije bilo nigde kao trenera. Cinjenice, a ne spin. Opet - manje spinuj, zivot ce ti biti bolji
m

murinjo

pre oko 1 godinu

nije trenirao celsi protiv barse 2009 godine kad su pokradeni,igrao je dva puta protiv barse 2005 je izbacio a 2006 je barsa njih ali tad kad se desila kradja murinjo je uveliko radio svoju prvu sezonu u interu,otisao je iz celsija 2007. godine a taj dvomec kad je celsi pokraden je bio 2009.
B

Bar Kohba

pre oko 1 godinu

Čovek je legenda. Roma nikad slabija, lagano do finala dodje i mislim da ce uzeti trofej. Kad sam prosle godine vidio njegove emocije prilikom osvajanja Konferencije, pomislio sam kako bi bilo lepo da uzme i LE sa Romom. On je covek takticar, prilagodjava se situaciji. Znao je sa Celzijem da nadigra Barsu, sa Interom da dominira protiv Bajerna, sa Portom da osvoji LS, sta je problem sto sa Romom igra defanzivnije, covek pravi rezultat, ne vidim nikakvu manu toga. Gvardiola je zadnjih godina potrosio najmanje 2-3 milijarde i tek sad ima ozbiljnu sansu da osvoji LS, a Murinjo to lagano bez presije.
8

87

pre oko 1 godinu

Brat Žoze, najludja glava 100%. :))
I

IvanFC91

pre oko 1 godinu

Murinjo je ovaj dvomeč sa Leverkuzenom odigrao bez svoja praktično dva najbolja igrača, Smallinga i Dybale. Dybala je odigrao 14 od 180 minuta, a Smalling 12 od 180 minuta. Dakle limitirana ekipa koja nema klupu, bore se na 3 fronta cele sezone, i još su ostali bez dva najbolja igrača. Kao da bokser udje u ring sa vezanom rukom i nogom, a da je pritome boksovao neposredno pre tog meča još jedan, i onda se neko pita a što ovaj ne napada i ne kidiše na protivnika. Svaka čas Romi i Murinjut!
A

AS Roma 1927

pre oko 1 godinu

Profesor ove igre. Kakve je sve igrace Roma imala u proslosti, kakve ekipe... I igrali su od 1927 - 2021 : 2 finala evropskih takmicenja... Trofeje istih imali priliku da vide samo preko malih ekrana. I dodje covek i od nikad gore ekipe, polovnjaka, napravi tim koji igra back-to-back finala evropskih takmicenja, prvo su osvojili, drugo bice vraski tesko, ali i za ovo respect do poda! Genije!
a

ajajaj

pre oko 1 godinu

Meni nije bitno da li je pobedio ili izgubio...on igra negledljiv fudbal... 23:1 sutevi za Lever... kao da su igrali protiv Sitija ili Galaktikosa.
F

Fudbalska pravila

pre oko 1 godinu

Fudbal je igra u kojoj pobedjuje ekipa koja je dala vise golova. Da pogledamo sta pise u golovima, Roma 1 Leverkuzen 0. Hvala lepo i dovidjenja. 23 ili 1 sut potpuno je svejedno. A i braniti se je svojevrsna umetnost, kada ti protivnicka ekipa za 180 minuta ne moze stvoriti krstenu sansu osim beskorisnih 20 suteva sa 20+ metara.
c

cylo

pre oko 1 godinu

@Fudbalska pravila, ako ti je samo do statistike, brojki i rezultata, gledaj teletekst, fudbal je mnogo više od toga.
Ч

Четник

pre oko 1 godinu

Ко заиста воли фудбал не може да воли Муриња и да гледа његове екипе. То је анти фудбал. Да чак и освоји неко другоразредно и трећеразредно европско такмичење, али то како он осваја та такмичења, то није фудбал. Што се тиче италијанских тимова, немојте се заваравати овим резултатима. Далеко су они од свих јачих лига. Једноставно сплет срећних околности.
n

nemanja1512

pre oko 1 godinu

tako je zato mozes da volis gvardiolu koji svake sezone daje 200milki da bi igrao superfudbal, sinko ovo sto murinjo radi i njegova roma je cista umestnost emocija ljubav, ne moze to svako.
Ч

Четник

pre oko 1 godinu

Nemanja1512 И Мурињо је имао буџете по неколико стотина милиона евра па је увек играо тако како је играо. У осталом ко је рекао да ја волим Гвардиолу? Нисам његов љубитељ, али свакако да форсира 10 пута бољи фудбал од Муриња. То што се ти палиш на Муриња је твој проблем.
l

limar

pre oko 1 godinu

PSG played Atalanta, Liepzig, and Dortmund to reach the final in 2020, Liverpool beat Inter by one goal on aggregate and then played Benfica an Villarreal to reach last year's final. City played Monchengladback and Dortmund before crushing PSG in semis to reach the 2021 final, but it's only bad when Inter has an "easy" path. DA NE PREVODIM
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Tata ove igre
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Zanimljivo je da niko više sem možda Napolitanaca ne priča o njihovom skudetu.
k

kuki12

pre oko 1 godinu

Možda zato što ga nisu osvojili u poslednjem kolu golom u 90-om minutu, nego su ga osvojili na polusezoni...
K

Kegevara87

pre oko 1 godinu

To be bio najlosiji fudbal kojeg sam poslednjih 30 godina gledao na evropskom nivou. Stil igre tipa Lalatoviceva a Radničkim protiv Zvevde. Sram za celi fudbalski svet.
O

Opa bato

pre oko 1 godinu

Poklon do poda. Murinjo je profesor za sve. Od prosečne Rome do dva finala, možda i dva pehara. Nije mogao Totti za 25 godina, a Murinjo u tri godine.
G

Gost 1999

pre oko 1 godinu

Sva tri evropska trofeja uzimaju Italijani !
h

halo

pre oko 1 godinu

Vaistinu, najbolji su igranju fudbala od kog oči krvare.
b

bas

pre oko 1 godinu

Sta je bolje za igrace i trenera da kazu,igrali smo super, bili bolji ,ali nazalost smo izgubili....ili da kazu igramo u finalu.Sta mislis sta bi svako izabrao?
h

halo

pre oko 1 godinu

Pošto je nemoguće igrati lep fudbal i igrati finala jelte, Sevilja može protiv Juventusa i Junajteda da igra lep i uzbudljiv fudbal, a zato Roma protiv velikog Leverkuzena igra ko da joj je protivnik fuzija Krojfovog Ajaksa i Sakijevog Milana :D
O

Objective

pre oko 1 godinu

Ovaj Leverkusen nije ništa slabiji od Rome.