Italijani ponovo o Raduloviću, Milan ga prati još iz Bobanove ere

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.11.20. | 15:52

Agent mladog Kotoranina govorio i o interesovanju Intera

Još nema status standardnog igrača Crvene zvezde, ali mladi Kotoranin Andrija Radulović je trenutno najpoželjnija roba srpskog šampiona. Takav se bar utisak stiče iz inostranih medija, koji momka rođenog 2002. godine često sele u najveće klubova sa Starog kontinenta.

Nedavno je Radulović u Kup susretu protiv Zlatibora postigao drugi gol u seniorskoj konkurenciji, i još više skrenuo pažnju na sebe. Italijanski mediji danas se još malo bave potencijalnim transferom momka ubitačne levice. I to kroz reči njegovog agenta Igora Kojića.

Izabrane vesti

“Andrija ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2022. godine. Njegovo ime je na Milanovom stolu je odavno, još iz vremena kada je Zvonimir Boban radio u klubu. On je jedan od najvećih evropskih talenata u ovom trenutku. Ima strašnu levu nogu”, poručio je Igor Kojić.

Pored Milana, Valensije i pojedinih španskih klubova, često se pominje i drugi velikan iz grada mode, Inter. Pre svega zbog činjenice da Radulovića na Apeninskom poluostrvu zastupa Federiko Pastorelo, menadžer blizak Neroazurima.

“On je jedan od najvećih agenta na svetu. Partnerstvo sa njim sa potpisao još prošle zime. Zajedno ćemo odlučiti šta je najbolje za Andreju. U ovom teškom periodu zbog virusa korona nijedna ponuda se ne može smatrati beznačajnom. Poslednjih dana nekoliko velikih klubova je pokazalo interesovanje. Crvena zvezda ima još osam utakmica do kraja polusezone. Kasnije ćemo pričati”.

Kojić je upitan i o tome da li će Dejan Stanković usmeriti Radulovića ka Interu.

“Nisam razgovarao sa Dejanom o tome, ali znam da deli isto mišljenje kada je u pitanju Andrijin kvalitet i talenat. On je taj koji ga je izabrao, i prekomandovao u prvi tim. Stanković odlično radi u Zvezdi. Pokazao se kao dobro rešenje, forsira vrlo ofanzivan stil igre. Zvezda je na dobrom putu da uradi nešto veliko u Evropi”.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara