Komentari na vest

Italijani zapalili fitilj: Maksimović se vraća u Zvezdu iz porodičnih razloga

C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Uželeo se splavova.
z

zare 123 Bajina Bašta

pre gotovo 2 godine

Zašto mnogi potenciraju na grešci protiv Bordoa. Po meni glavnu krivicu snosi Bajković koji pravi penal u 93 minutu u potpuno bezazlenoj situaciji Niko ne pominje prvu utakmicu u Beogradu kada je Makso bio igrač utakmice. Lično sam bio na toj utakmici.
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

Sve vam smeta i niko vam nije dobar! Da sutra neko kaze da je Zvezda potpisala Ronalda, Levandovskog i Vardija pola ljudi bi reklo da su to penzioneri koji vise ne umeju da sutnu ni kokosku a pri tom na njima ne bi zaradili nista od dalje prodaje pa je bolje da nam umesto njih igraju "nasa deca"! Sad vam ne valja Maksa iz Serije A ali zato popustate u gace za Kangvu koji je dosao iz ekipe koja je ispala iz Ruskog prvenstva?! Pri tom ne mislim nista lose o Kangvi jer u ovih par utakmica izgleda dobro ali dobro je izgledao i Spiridonovic kad je dosao pa sad ne znamo sta da radimo sa njim!
e

ej

pre gotovo 2 godine

nebi imao posla sa ramadani...
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

Ajde vi i vas Bordo, covek godinama igrao stopera i beka u meki za obrambene igrace, stekao zrelost i ogromno iskustvo i u pravim je godinama da se vrati i nešto pruzi klubu.
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Ma ajde pusti, svima kojima ne valja Maksimović, half iz Serije A, zbog nečega od pre deset godina, nema šta da objašnjavaš, niti da pokušavaš da im objasniš. Generalno kada kod nas dolaze igrači, odakle god, prolaze kroz toplog zeca vrsnih znalaca fudbalske igre, koji nikako da shvate da pod jedan, nemamo novac za igrače koje oni gledaju na PES-u i u kladionici po Engleskoj, Španiji i Nemačkoj, pod dva, čak i da imamo, osim prospekta igranja LŠ ili LE i veličine i imena kluba, strani igrači nemaju mnogo šta da vide u Srbiji. Prosto kvalitet lige, stanje većine terena, a da ne pominjemo nivo korumpiranosti i nepotizma u Savezu - sve to nas stavlja u situciju da kada dođe igrač iz jače lige treba da budemo srećni što je uopšte izabrao da igra našu ligu. Zveda je ime u svetskom fudbalu i tu nema šta, ali osim imena postoji još milion stvari koje profesionalni fudbaler, gledajući svoju karijeru, uzima kao faktore.
m

melasa

pre gotovo 2 godine

ko bre ovo placa ovolika dovodjenja,bar polovina od dovedenih protekle tri godine nije spojila dve vezane utakmice,a neki ni klupu nevide.
0

030440

pre gotovo 2 godine

Placate ti, milojica i sakur 🔴⚪️

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Ajd i ja da malo filozofiram. Da ne gledam u prošlost i da pokušam da budem racionalan i objektivan. Ako gledamo samo biografiju, to je sasvim korektno za Evropu a za našu ligu fantastično. Ako gledamo drugu stranu medalje, da je sklon kiksevima, određenim navikama u slobodno vreme da malo sumnjam u njegovu motivaciju da igra na najvišem nivou. Tako da s jedne strane, on predstavlja "veliko ime" i pojačanje za nas ali sa druge strane, to ćemo moći da kažemo tek nakon nekoliko meseci igranja. Živeli
h

hulkdelija

pre gotovo 2 godine

Bordo se ne zaboravlja. A rekli su da ce biti novi Vidic...
B

Bane15

pre gotovo 2 godine

Pa ti imas pravo da ne zaboravis, ko ti brani? Uostalom vec si zaboravio Bajku kako je manijacki uletio u covjeka koji nije bio u nikakvoj gol sansi.
G

Gost fkcz021

pre gotovo 2 godine

Ako ćemo već da dovedemo Milunovića, mislim da je sasvim bespotrebno dovoditi i Maksimovića.. Prvo, pitanje je u kakvoj je formi i fizičkom stanju jer je prošle sezone malo igrao u Italiji i više je bio povređen, drugo morali bi mu dati visoku platu, treće čovek ima 31 godinu i već za 2 godine neće moći nigde da se proda, četvrto ne verujem da bi za Evropske utakmice protiv jačih i bržih ekipa on uopšte i bio pojačanje, a peto zašto da zauzima mesto i munute klincu Lekoviću, ako se već i trener i uprava toliko "kunu" u njega kao budući veliki projekat Zvezde..??? I još nešto, Rodić,Dragović, Milunović ako dođe, Sanogo, Kanga, Katai, Ivanić, Ben, sve igrači oko 30,ili 30+ godina,malo li je, pa da nam treba i Maksimovć sa 31 godinom..??? Ako možete, dovodite bar mlađe igrače, treba misliti i na sutra kad ovi ranije pomenuti ne budu mogli igrati više na vrhunskom nivou,a plus što od mlađih klub može nešto i da zaradi..
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Pre samo 2 godine je vredeo 18 miliona evra,igrao standardno kod Ancelotija u tandemu sa Kulibalijem,tako da je sve samo ne krs igrac i za sve ostale stopere u ligi izuzev Dragovica je Nesta licno.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Zaista je ludost ako u Zvezdi uopste pomisljaju na njega, pa makar dosao dzabe. Pre 10 godina je bio direktan krivac sto Zvezda nije igrala LE, jer protiv Bordoa nije umeo da sutne loptu, vec je promasio. I ne samo tad, u nasem prvenstvu je redovno kiksao. Kao igrac Napolija takodje, u reprezentaciji je stalno visio. A u medjuvremenu je i 10 godina stariji, sto znaci i sporiji, brzi sigurno nije. Zasto se uopste razmislja o dovodjenju stopera, kad Zvezda ima sve boljeg Erakovica? Zadrzati ga do kraja ugovora, makar otisao besplatno posle toga je veca korist, nego dovoditi isluzene kiks igrace.
9

94994

pre gotovo 2 godine

I 10 godina iskusniji...stoper nije isti sa 20 i 30. A to sto pricas za Erakovica da ostane je tek glupost, i umna i finansijska
F

Filip992

pre gotovo 2 godine

Hvala ali što dalje od Marakane...
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Nemojte ljudi, upitno je dosta stvari. Čovek nije za lidera odbrane, velika plata, porodični razlozi (neki problemi?), sklon povredama, nije igrao stalno u Italiji, 31 godina. Ne vredi tolikog rizika.
М

Марјан

pre gotovo 2 godine

Шта то значи? Припретили му породици,ако не потпише?
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Cemu ovo prepucavanje ko je pravi navijac a ko nije, ovo je stvar misljenja, nekome se Maksa svidja a nekom ne i tacka. Licno se secam da sam jedva cekao da ode i da sam posle bio u šoku kad ga je Napoli doveo za mnogo para. Kad god sam gledao Napoli on je imao frajer neke jako lose poteze, da li se promenio, postao bolji ili ne, necu u to da ulazim. Sad se pusta buva da zbog porodicnih razloga se vraca u Srbiju, bas sad kad ga niko nece. Neka je i to tacno, koje su nam opcije pred kraj jula i pocetak ozbiljnih utakmica? Sami smo krivi sto se nisu dovodili igraci na vreme, bar tamo gde smo tanki. Od kraja sezone pricam da su nam potrebna pojacanja pozadi, od tad je otisao Gajic, produzio Gobeljic, produzio Pankov a Picinini bio startni desni bek !! Sad kad se setim toga, muka mi je. Onda se povredio Pankov, Picini zasluzeno oteran, Gobelja postao startni bek !! Koga smo doveli od tad u odbrani? Samo se redjaju krila i igraci veznog reda, pozadi nemamo 4 igraca a kamoli rezerve. Poenta price je, nemamo izbora vise osim da potpisujemo otpisane ili nekog po preporuci koga jos nisu otkrili veci od nas, poput Kangve i to je to. Mozete da se prepucavate koliko hocete, doveli bi sad i Djordja Tutorica, samo da dovedu nekog pozadi, sreca pa ne igra vise.
H

Host 1212

pre gotovo 2 godine

Teska krljara i kiksara
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Ne ne i ne!!!Samo ne ova beskrvna kiksara.Ako njega dovedu bacice prethodnih 5 godina u bunar!
#

#p

pre gotovo 2 godine

Da li je Nemanja Vidić, jedan od najboljih svetskih štopera ikad umeo da kiksne? Kako je izgledala njegova sezona u Interu?
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Nemam nameru da se raspravljam,ovo je moje misljenje o njegovim fudbalskim sposobnostima i tacka.Jos nisam odgledao utakmicu u kojoj ovaj nije lose odigrao,u reprezentaciji nikad pouzdan.Porediti njega i Najveceg Nemanju Vidica je besmisleno.Uostalom,ako dodje,mozemo za par meseci opet da sumiramo utiske ovde.
#

#p

pre gotovo 2 godine

Što misliš da sam hteo da isprovociram raspravu? Hteo sam da kažem da i najbolji greše i slažem se da je Maksimović kilometrima daleko od Vidića. Samo, taj Maksimović je u kontinuitetu igrao seriju a i gle čuda sad on nama ne valja, a do pre par sezona smo dovodili bombastična pojačanja poput Edsona i njemu sličnih.
S

Srbija22

pre gotovo 2 godine

Bojim se da ako dolazi zbog porodice da će biti povređen 50% vremena i u Italiji zadnjih godina bio povređen često
t

topTandem

pre gotovo 2 godine

tandem Dragovic-Maksimovic, dostojan Serie A. Jos samo pozicija desnog beka da se dovede u red.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Ja sam nešto ubeđen da će dovođenjem ovog da zacementirano formaciju sa 3 pozadi, naročito ako se Milunović vrati...a onda je desni bek nebitan...
@

@niszvezda

pre gotovo 2 godine

ja jedino u toj formaciji koga vidim desno je Srnic
B

Bar Kohba

pre gotovo 2 godine

Bio je on malo nesiguran i sklon kiksevima u repki, ali daleko od toga da momak nije pouzdan igrac, pogotovo sto mu biografija govori gdje je sve igrao. Skoro 10g. italijanskog fudbala u Torinu, Napoliju i Djenovi i kratka rola u Spartaku iz Moskve, to je odlicno iskustvo i za Zvezdu vise nego dobro pojacanje. Zvezda ce mu sigurno dati finu platu i dobre bonuse ceka ga i igranje u LS ili LE, pa za 2 god.ce imati opet vremena za dobar transfer. S druge strane Lece moze lako da se vrati u drugu ligu, niko mu ne garantuje duzi kontinuitat tamo, ovako ce verovatno s Djenovom da raskine ugovor uz odredjene povlastice, pa ce mu to nadomestiti manju platu u Zvezdi.
#

#p

pre gotovo 2 godine

Nije kiksirao samo onaj ko nije igrao. Milunović, koga svi željno iščekuju je umeo da kiksne, ali kad se podvuče crta, nije bio loš. Dragović koji je klasa od igrača, takođe ume da kiksne ponekad, ali uvek postoji neko od ostalih odbrambenih igrača koji može to da popravi. Maksimović je igrač sa ogromnim internacionalnim iskustvom i sigurno je da bi bio veliko pojačanje, naravno, ukoliko je zdrav i spreman da gine na terenu.
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Ja ne znam o cemu vi pricate ljudi. Kao kakve tetke naricete na svaku vijest o nekom dolasku. Ovo nije isti igrac koji je posao iz Zvezde. Vraca se u najboljim godinama za stopera. Nadam se da ovo znaci prodaju ErAkovica a ne njegovo prekomandovanje na desno. Jos lijevi bek zamjena, desni bek (po mogucnosti i glavni i zamjena da ne bude kao Rodic jer Gobelja nije ni za zamjenu dobar) i napadac ubica a i ne mora. I eto 3-eg mjesta u grupu lige sampiona lagano. Uz malo srece na zrijebu mozda i drugo bude dostizno. Naravno, prvo da se pvo potpise pa onda redom.
Y

Yaya77t

pre gotovo 2 godine

gledao sam neki intervju sa njim- zvezda mu je rana,zvezdas do koske!dobrodosao!
M

Makijan

pre gotovo 2 godine

Ako dodju Milun i Maksimovic da ne znaci mozda i odlazak pored Erakovica i Dragovica? Ili ce ovi biti za rotaciju, preozbiljno i iskusno. Sa tim rosterom mozemo do LS o sledecoj tituli koja obezbedjuje direktnu LS da i ne govorim.
M

Marko1983

pre gotovo 2 godine

A mozda i formacija sa 3 stopera pozadi
K

Komentiram kao gost

pre gotovo 2 godine

Jel se ovdenak u ovu kolonu piše tekst? Uovaj pravugaonik? Aj nema vaze. Zvezsa nema šanso da dpvede maksimoviča ćega uzme neki klub i z italija. Ove sezone partizan osvaja dupli krune i igra direktzno u ligi od šampioma sledeće sezonu. Da sudije nepogagaju na zvezdu par tizan bi bijo prvi. Partizan u u fuzbal iu košarke osvaja tituli. Takoje samoda se odupremo na ovo čavratenje zvezde i safeza i partizn će bidne pibednik na svih sportovi.
G

Gosttt

pre gotovo 2 godine

Ne treba da dolazi, nema potrebe. Kad nas jednom prodas vise nema nazad
D

Darko Pančev i Olmeta

pre gotovo 2 godine

Poštovanje braćo Zvezdaši!Nebih znao šta da kažem povodom dolaska Maksimovića,ali suditi čoveku po onom kiksu u Bordou mislim da nije realno.Podsetiću samo na kikseve vrhunskih Zvezdinih igrača.Stevan Stojanović prima kiks gol protiv Bajerna.Miodrag Belodedić se oklizne i onda hoće da pravi ofsajd,srećom Volfart pogađa stativu(sam kraj utakmice).Nikad nebi bili prvaci Evrope dasu Švabe tad dali gol.Protiv Kolo Kolo Savićević dobija bespotrebno crveni srećom nije nas koštalo.Po meni bitno je kakav je Maksimović kao čovek?Koliko zaista voli i želi dobro Zvezdi?I naravno u kakvoj je formi.Pozdrav i prijatan dan braćo Zvezdaši
o

oka

pre gotovo 2 godine

neeeee
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

На крају сезоне кад је кренуло да се прича о њему, те Леће те остаје иде, размишљао сам како би било добро да дође… Много година Италије, много искуства а и даље млад, има још једно 5 добрих сезона сигурно. Није баш Кулибали, али за нас у овом тренутку може да буде преозбиљно појачање. Уз наравно Луку Миливојевића, то би било паклено!
G

Gost 7888

pre gotovo 2 godine

Dovoditi igrace iz lige 5 nije vise san neko vreme, za razliku sa druge strane brda gde dovede igrace iz dosta slabijih liga od nase
I

IM

pre gotovo 2 godine

Koliko god me nervirao u svom prvom mandatu, ovo bi sada bio ozbiljan transfer. Dosta iskusniji, igrao godinama u Seriji A, može da pokrije i desnog beka. Mislim da će doći i Milun, a da će biti prodat Čupa na kraju kvalifikacija i da se onda ne bi dovodio desni bek, već bi na domaćim utakmicama Maksimović igrao desnog beka i smenjivao se sa Stankovićem, a u Evropi bi igrali sa 3 pozadi. Moramo da shvatimo da je ovo najbolje što možemo da dovedemo, bivše igrače ili velike navijače kluba koji su u godinama. Kvalitetne i tražene strance u najboljim godinama poput Desersa, Kasijere, Rodrigaa jednostavno (još uvek) ne možemo da priuštimo niti da privoljimo da igraju po našim njivama. Eventualno da nam se posreći sa nekim mlađim kao Kangvom kog je preporučio naš bivši trener i za kog se još nije čulo, i to je to.
G

Gosttttt

pre gotovo 2 godine

Bas ga nesto tangira da igra beka u te godine. Seti se Baneta Ivanovica kako je hteo da igra stopera u Celziju pa mu nisu dozvolili.. Tek na kraju karijere odigrao po neku utakmicu. Na beku se trci...
#

#p

pre gotovo 2 godine

Mislim da bi sa svim gore pomenutim igračima bila sasvim druga priča da smo direktni učesnici LŠ ove sezone. Sledeće sezone očekujem mnogo bombi jer svako hoće da igra LŠ, što zbog igračkih, što iz finansijskih razloga.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Jedini njegov kvalitet je srpski pasos...

Stoska92

pre gotovo 2 godine

Sve sami hejteri ovde, tako je bilo i za drgovica a covek je klasa u denfanzivi zajedno sa maksimovicem bice neprobojni tandem u odbrani, ajmo maksime za prolazak grupe u ligi sampiona👌🏻💪🏻
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Sta je bilo za Dragovica?Nema Zvezdasa koji nije sa odusevljenjem i euforijom docekao njegov dolazak.Za razliku od ovog...
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Kako si sad izmislio za Dragovića, da je bilo neke kritike. Hahah
s

shulz

pre gotovo 2 godine

On našu ligu može žmureći da igra, a i što se Evrope tiče predstavljace ogromno pojačanje, za kiks u Bordou mu ne treba glavu skidati, bio je mnogo mladji a i dešava se svima, Makso dobrodošao!

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Dobar za naše uslove. Mislim da mu se realno, samo igra LŠ i da su to jedini privatni razlozi
D

Dojcilo

pre gotovo 2 godine

Sta radi Terza, pise novi doktorat na temu. Ako se ovo ispostavi kao tacno, kapa dolje.
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Kad možemo ovom da oprostimo Bordo i ponašanje na utakmici protiv Vojvodine onda moramo i Mladenoviću što je otišao na način kako je otišao, tražio pošteno svoje zarađene pare...
У

Уф

pre gotovo 2 godine

Па Младеновић нас је више пута одбио
G

Gost778

pre gotovo 2 godine

Kad se setim kako su nekad svi bezali i zaobilazili zvezdu ..pa moljakali nekog salatu,blazica ,volkova da dodju,Secam se da je onomad neko izjavio u novinama da je u zvezdi dobro da bi se igraci sami nudili
А

Апоел

pre gotovo 2 godine

Јесте кикснуо против Бордоа и шта сад? Па после тога годинама играо у Наполију, за нас одлично појачање, по мени бољи од Милуновића.
G

Gostttt

pre gotovo 2 godine

Gde poredis njih dvojicu, Maksimovic igrao ozbiljan fudbal.. On je za nas vrh igrac..
d

drRose

pre gotovo 2 godine

Koliko bi ovaj sajt bio bolji da se zabrane komentari
П

Пихи

pre gotovo 2 godine

Нико те не тера да читаш. Ја већину прескочим јер већ после три речи можеш да препознаш трола
G

Gost84

pre gotovo 2 godine

Tako je, sve treba zabraniti da niko negde ne može ništa da kaže. Nije dovoljno što je Rsb ukinut.
G

Gosto28w8

pre gotovo 2 godine

milunovic je daleko bolji od njega
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Za Zvezdu Milunovic daleko bolji izbor...
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Čitajući komentare shvatam da Anćeloti nema pojma o fudbalu jer mu je Maksimović bio standardan.
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Bolje Maksimovic nego Milunovic. Mladji je, ako nista drugo. Uz to, nije losiji igrac. Naravno, ovo sve pisem ako su zaista jedine opcije Maksimovic i Milunovic.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Maksimovic 31, Milunovic 33. I nije da je mnogo mladji. Bolji da. Skuplji da. U svakom slucaju, Dragovic-Maksimovic bi bili top stoperski tandem. LS nivo bez sumnje.

Stoska92

pre gotovo 2 godine

Maksimovic i Dragovic izuzetan tandem 💪🏻
Б

Бибарс

pre gotovo 2 godine

Стиже вам Пабло Моуче, леђенда Боке Которске.
B

Bunkerizan...

pre gotovo 2 godine

...5 punih godina bez ijedne titule i preko 20 godina bez LS! Kud ces vece bruke od toga!
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

@Bibars. U JSD se vraća najbolji stranac koji je ikada igrao u JSDu i našoj ligi, Asen Nikolov zvani Bebeto. Biće to atomska bomba.
M

Molim

pre gotovo 2 godine

Los covek, kukavica bezi od duela lopte skriva se samo da ne ispadne da je on pogresio . Prevara od igraca menadzerski igrac al posto je takav odlican je za terzicev tal i da se nagrebe od drzave za obadvojicu. Mrs od zvezde prevara i kukavice
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Komentar ti se uklapa uz korisničko ime , znaš šta ti sledi 🤣
D

Dadadada

pre gotovo 2 godine

Čitam i ne verujem! Koliko nepoznavanja fudbalskog poslovanja i velikog manjka elementarne logike. Dakle, vama je igrač plaćen 21m loš???!!? Igrač koji je redovno igrao u jednom od najboljih klubova Italije???? Pa šta hoćete?? Vi bi i Van Dajku našli neku manu. Ni on vam ne bi odgovarao. Maksimović je bomba igrač za naše uslove. Tačka.

Lola2311

pre gotovo 2 godine

Decko ovde se najmanje radi se o fudbalskim stvarima. Decko ima mnogo losih zivotnih navika, da ne pisem kojih, zbog kojih jenimao mnogo problema u zivotu. Kome treba potencijalni problem u svlacionici?
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 2 godine

Slažem se sa svime osim sa ovim "vama je igrač plaćen 21m loš igrač?" Kolko je Megvajer plaćen, pa izgleda kao amater na terenu. Kad mu je jedan Suma koji realno ne vredi 2 miliona lomio kičmu, a on plaćen 80 miliona to govori sve o njemu. Nije Suma loš igrač, daleko bilo, ali Megvajer koji je toliko plaćen ne bi smeo da dozvoli da ga jedan takav igrač meša kao dete
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Kako nisi shvatio da su grobari na aparatima čim neko spomene Zvezdina pojačanja. Ova vest je suviše lepa za Zvezdaša ali ne znam koliko je sve ovo moguće da se dogodi?
П

Пихи

pre gotovo 2 godine

Опусти се, то гробље не зна шта ће од муке па покушавају да нас сморе. Кад боље размислим уствари је смешно 😂😂😂
N

Nebitan10

pre gotovo 2 godine

Ako dodje idemo u 3-5-2 ako Erak ostane...Kakva granitna odbrana, pa zavrsicemo sezonu bez primljenog gola
O

Olegunnarsoljsker

pre gotovo 2 godine

I ovako ce zavrsiti, vidis da vezni red jede sve pred sobom!
M

Mućak

pre gotovo 2 godine

A uu.... vec vidim trio pozadi Maksa-Deda-Drago... pa jos na to, po strani Roda-Muriljo... mogli bi i Bukarija ostriti za desnu polutku za neku ofanzivniju priliku.. 😤
D

Dejan Pizon

pre gotovo 2 godine

Samo nemojte njega ko boga vas molim.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

Koliko lažnih Zvezdaša kojima smeta eventualni dolazak Maksimovića. Dečko je 10 godina u Seriji A, Napoli ga platio 21 milion evra, i on šatro ne valja Zvezdi, tragikomika. Ali razumem Ja Pogrebnike, ne mogu da obuzdaju svoj strah od 10 u nizu. Dragović i Maksimović odličan tandem. U principu posle više sezona solidan prelazni rok. Jedino mi je žao što nisu došli Kasijera ili Desers.
G

Gost0000

pre gotovo 2 godine

Realno moze puno da nam pomogne
F

Figueroa

pre gotovo 2 godine

Jos Bajkovica i bice super...kad ovog vidim na terenu onakog smlatavog dobijem napad nerava,Terza oprastam ti sve samo nemoj njega...
d

drRose

pre gotovo 2 godine

Aj realno,kome puca . za tvoje nerve
D

DP

pre gotovo 2 godine

Da mozda ne misle da se Dragovića riješe?
D

Drejzik

pre gotovo 2 godine

Bomba!!!
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Šta se bre sikirate Bordo ove sezone kreće iz Treće Francuske lige .
p

pakao

pre gotovo 2 godine

Sva sreca sto je Levandovski potpisao za Barcelonu, inace bi i njega doveli.
П

Пештарац

pre gotovo 2 godine

Превара од играча
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Nije Bogznašta ali od puža Milunovića bolji 100%...
S

Sf

pre gotovo 2 godine

Što dalje od Zvezde. Nadam se da je ovo samo spin. Taj kikser i nepokretni trokrilni šifonjer nije nam potreban. Vec nas je jednom ukanalio protiv Bordoa. Igrac sa gramom mozga bi loptu sutnuo na tribine levo ili desno, mogao je da bira a on golmanu uvalio kosku. Šaban. Daleko mu lepa kuca.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Како вредно раде минуси на сваки коментар против доласка највеће киксаре.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

SVE ZVEZDASE BIH PA POTSETIM NA SRAMNO PONASANJE MAKSIMOVICA UTAKMICA ZVEDA - VOJVODINA (1.12.2012) POGLEDATI NA YOUTUBE NJEMU TREBA DA SU VRATA ZVEZDE ZAUVEK ZATVORENA
T

Terminator 2

pre gotovo 2 godine

Znaci odlazi Erakovic, a Stankela planira formaciju sa 3.stopera,Dragovic Milunovic, Maksimovic!
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Највећа али највећа киксара...то није реално
N

Negrobambino 7

pre gotovo 2 godine

Procitao sam neki komentar gde je komentarisano da ce igrati na poziciji desnog beka i da ce biti defanzivniji, to mi je ok varijanta posto imamo Bukarija sad...Secam se Bordoa i ja vrlo dobro ali ne bih mu sudio po tome...Cak mislim da je bolje resenje nego neki stranac...Posle Zandera, Picinija...Optimista sam...Napred Zvezda!
K

Kemp

pre gotovo 2 godine

Može, Nemanja je sad dosta iskusniji i ozbiljniji igrač i čovjek, dobro bi nam došao jedan takav igrač....
Š

Šahmat

pre gotovo 2 godine

Teška kiksara i krš od igrača.
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

Sve i da je tako čovek je faktički decniju igrao u Seriji A, to npr. smešni Čupo Eraković i Strahinja Pavlović neće u tri života. Uzgred igrati sa Raul Albiolom i K. Kulibalijem i to Anćelotija nije za potcenjivanje, šta više je za respekt.
č

član

pre gotovo 2 godine

može za desnog štopera ako igramo sa trojcom pozadi. Ili neki defanzivan desni bek, a Bukari sam napred. Samo ga ne bih voleo na klasičnom štoperu...
1

130582

pre gotovo 2 godine

Bolje i on samo ne onog mrtvog milunovuca
Z

Zvezda pre svega

pre gotovo 2 godine

Ovo bi bio odličan potez. Sa Dragom u zadnjoj liniji i sa nekim novim desnim bekom bilo bi extra. Maksa je dobar i iskusan igrač. Poznaje sve prilike kod nas. Ne zauzima mesto stranca, a mali Leković bi pored njega i Draga mogao mnogo da nauči. Nadam se da je ovo tačno.
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Ja licno ne gotivim Maksimovica kao igraca, ali…. Zamislite kako bi trebalo da gledaju u Liverpulu na Van Dajka u fazonu- jao evo ga ovaj, nadskocio ga Pavkov i dao mu gol…
p

plavac

pre gotovo 2 godine

van dajk još plaća terzi ucenu da pavkov ne igra da ne skapira svet kolika je on prevara
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Он је скоро сваку утакмицу у Наполију имао по један невероватан кикс...
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Kazem, ne svidja mi se kao igrac, zabarsku ligu generalno ne volim, ali ovde svi potenciraju Bordo, uglavnom…
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

@plavac… ako sam te dobro razumeo, Van Dajk je prevara? Pogledaj rezultate Liverpula sa njim u ekipi i bez njega… ne bih bas rekao da je prevara! Liverpul moze i bez Manea, Salaha, ali bez Van Dajka tesko…
a

aliNikako

pre gotovo 2 godine

O ne..bordo,efe unazad spoljom ka nasem golu,kao zadnji igrac maksa radi,umesto da je zavitla ka njihovom golu ili gde vec.Ovako ispadosmo.Opasna kikser,secam se protiv Rusa lane,pada,kliza se kao janpi da je ....Nikako u Zvezdu,a plus se manekenise,da ispralja dres i na kaljugi i sorc nema sanse.
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...najbolji primer koliko je u danasnjem fudbalu vaznije imati dobrog menadzera nego biti dobar fudbaler...slavio sam kada je otisao iz zvezde, sada kao treba da se radujem sto ce da se vrati...
B

B84

pre gotovo 2 godine

Milunovic, Gobeljic i Maksimovic u odbrani? Ladno će Dragović da pobegne glavom bez obzira....
M

Miloš Niš

pre gotovo 2 godine

Ne daj bože..... Taj nas je prodao kada je bilo najteže......
N

Neutron

pre gotovo 2 godine

Jedino sto znam da je dobro igrao u Napoliju, dolazi u najboljim godinama, ima iskustvo. Naravno bilo je kikseva, nesuglasica ranije, ali i Zvezda je tada bila nikad losija gledajuci organizacionu strukturu. Ako ode Erakovic, onda njega na desni bok, a Milunovica kao stopera.
i

imas 1 700 000 eura

pre gotovo 2 godine

na zajam?
7

777

pre gotovo 2 godine

Isti ljudi koji pljuju po Pesicu sada pljuju po Maksimovicu to su neostvareni ljudi koji nemaju pojma o fudbalu a najscesce kao najvecu zamerku se secaju Bordoa i CSKA, E to im je sve , oni ne znaju nista o igracu samo znaju jednu rec da spomenu... Oni misle da je klub njihov da oni mogu da odlucuju ko ce da se dovodi. Jedan Kanga kojeg obozavaju je kriv za Serif i Ludogore, imao je jos gomilu kikseva i njemu se niko nista ne zamera...
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Гледао сам нпр 20 утакмица Наполија где је био стартер...Један врхунски меч...на 17-18 је имао такве киксеве...из којих или падне гол или буде топ шанса.Кад бих играо на Наполи и видим њега у стартних 11 зној ме облије...а голове кад игра веруј ми такав мир.Сећам се фали ми гол да Наполи прими(да ми тикет остане у игри) и сам себи кажем опуштено ту је Макса киксара ,није прошло пет минута лик прави пенал,Наполи прима гол. Али било је кад имам на Наполи он киксне и приме гол.
b

bajina basta

pre gotovo 2 godine

Брате иди молим те у Леће, само немој код нас
G

Grobar gost na zvezdinim vestima

pre gotovo 2 godine

Ovo mi jedino deluje kao prodaja Erakovica ako dolaze i Milun i Maksim.. Milunovic mi je odlican stoper za nasu ligu i vrlo dobar za Evropu, nije savrsen ali ako bude igrao uz Dragovica nece tu nista manjkati.. Maksim ako dodje takodje (igrac koga nikako ne gotivim , jer se nigde nije naigrao, uvek bio u nekom drugom planu nikako konstantan) verujem da ce prodati Erakovica koji mi polako postaje miljenik po igrackom kvalitetu iako je clan CZV, mada ne pljujem ja kao vecina ovde ipak je to srpski sport i treba se zalagati za boljitak srpske nacije, bataliti medjusobnu mrznju koja nikud ne vodi.. Kad je Milun odlazio iz Zvezde molio sam Boga iako ludost da potpise za nas jer bi legao ko budali samar.. Igrace Zvezda LS/LE , obezbedice se pare za stabilno funkcionisanje kluba, nabiti cena Erakovicu gde sledi prodaja od 15m sigurno i dominacija u srpskom fudbalu ce se nastaviti.. Tanak je moj Partizan gde se oslanjamo na Meniga koji je suvi prosek igrac a ovi ga vide kao bombu od igraca.. sem zadnjeg veznog i spica, i mozda levog beka gde vidim Urketa i Rodica kao 50%50% po kvalitetu Zvezda je miljama bolja od nas sto ce dovesti sigurno do jos 1-2 titule.. Srecno i sportski pozdrav
p

plavac

pre gotovo 2 godine

uz naprednu upravu i ovakve 'navijače' i trebaju da se sprdaju sa nama,za bolje i nismo
E

Enzo

pre gotovo 2 godine

kiksevi, Bordo itd itd nego jel se seća neko načina njegovog odlaska?
d

drRose

pre gotovo 2 godine

Bordo i?
n

neshha

pre gotovo 2 godine

@ dr.Rose Bordo,Vojvodina i njegov prvi derbi,kad je Milivojevic dobio dva zuta kartona ispravljajuci njegove kikseve.A ti navedi koju utakmicu je vrhunski odigrao.
G

Gledao sam ga mnogo puta

pre gotovo 2 godine

Nemojte ljudi molim vas, samo njega ne dovodite, radi se o jako losem fudbaleru.
e

ejjj

pre gotovo 2 godine

Zabole nas sto si ga ti gledao....
A

ARANDJEL GOLUBOVIC

pre gotovo 2 godine

Pa moze iz porodicnih razloga da bude u BG i igra za Vojvodinu, Vozdovac, Cukaricki otkud znam, ne uliva mi povjerenje, mislim da ovo nece biti dobar potez, kao i Lukovic kad se vratio nije to to, ako bas treba neko bolje i Vukasina Jovanovica nego Maksimovica
2

2+2

pre gotovo 2 godine

Da ali u navedenim klubovima će igrati za 20 do 50 hiljda evra a u Zvezdi će imati naj manje 500 000.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

@ Bravo za komentar prijatelju, Ako ovaj dođe, ISKLJUČIVI JE RAZLOG JOŠ JEDNA PLJAČKA ZVEZDINE KASE, I OGOLJENA I BESTIDNA UGRADNJA VARIJANTA.
G

Gladiola

pre gotovo 2 godine

Čovek dolazi da igra kao desni bek koji će biti više defanzivno, mislim da to sigurno ne može biti lošije od Gobeljarda. Da je kiksara jeste, ali brate ako ga Deki namesti.. Ipak je to školovan igrač koji je igrao 10 godina u seriji a
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Manje vise kiks, to se desava svakome, ali utakmica protiv Vose na Marakani, gubimo 0:1 i gospodin opusteno gleda kolegu štopera koji se rve i pada i ne pada mu napamet da pomogne, dobismo drugi i na kraju 0:3, to dezertestvo mu ne mogu zaboraviti. Momak je igrao sa Kulibalijem u tandemu, placen 21 milion, ali dizem obe ruke za Miluna koji je sto je jako bitno pored terena odlican za atmosferu i svlacionicu. Ajde Milune vracaj se cekamo te, najbolji stoper Lige Evrope malo li je rodjaci
G

Gosto

pre gotovo 2 godine

Ala Terzini botovi lupaju minuse na svaki komentar koji kritikuje dovodjenje ovog smehotresa od stopera. Covek je kiksara i tu se svaka prica zavrsava.
g

gargamel89

pre gotovo 2 godine

Ovo je za mene najveca misterija u univerzumu ,kako je ovaj lik nekoga ubedio da je profesionalni fudbaler ..
D

Dosta vise!!!

pre gotovo 2 godine

Isti ljudi koji pljuju po Pesicu sada pljuju po Maksimovicu to su neostvareni ljudi koji nemaju pojma o fudbalu a najscesce kao najvecu zamerku se secaju Bordoa i CSKA, E to im je sve , oni ne znaju nista o igracu samo znaju jednu rec da spomenu... Oni misle da je klub njihov da oni mogu da odlucuju ko ce da se dovodi.
O

Odlično

pre gotovo 2 godine

Oni kojima je vreme stalo u 2012. ponovo kucaju komentare. Da je Vidić aktivan i njemu bi našli zamerku. Čuj imaju loše sećanje zbog Bordoa. A šta je pa u tom periodu u našem klubu bilo lepo pa da se sečaju? Samo je Lazović bio vredan sećanja. Šta Eraković nije imao kikseve dok nije izrastao u ozbiljnog štopera? Imao je i protiv Zenita onaj kratki pas. Maksimović je bomba pojačanje u rangu Dragovića. Maksimović je izrastao i u čoveka i ozbiljnog igrača.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Nije mogo da igra raspalu Djenovu pitanje da li je I kakvo fizicko stanje kad nije ostao u Italiju.
N

Neša78

pre gotovo 2 godine

U redu je sve to al’ ajde da pokušamo realno da sagledamo ovu priču, momak je vremenom izrastao u odličnog centarhalfa, imao je par vrhunskih sezona u Napoliju ali sad je na silaznoj putanji. Nije više u odličnoj formi, čak i u Žironi nije bio standardan, ima porodičnih problema i trenutno je daleko od onog igrača Napolija. Nismo u mogućnosti da se rasipamo, treba tu proveriti svaki detalj pre nego što se odlučimo za neku jeftinu pozajmicu sa pravom otkupa. Ako se pokaže ok, ako ne uspe nek’ mu je srećan put
J

Joe Lesh

pre gotovo 2 godine

Kad vec imamo para na bacanje, mozda je vreme da zamenimo travu na stadionu. Trenutno nam travnata podloga izgleda ko na sportskom objektu NK Bibinje Sukošan za vreme Radnickih sportskih igara 1979 godine. A moze i da nosi ime " 50 nijansi zelene". Cak i bosanci prelaze kolektivno na moderne hibride ove sezone, 10% vestacka, 90% prirodna trava. Na ovakvim podlogama igramo skoro svuda po Evropi, vreme je da je imamo i mi.
T

Tanasije CZGB

pre gotovo 2 godine

Pisao sam skoro a drugi nisu verovali i lupali minuse da Zvezda duguje firmi pare jos kad je poslednji put menjala travu. Tipa 80k eura su ostali duzni. Zvali su ove godine i lik ih naduvao. Trazio je da mu se plati dug i plus unapred da plate da zameni travnatu podlogu. Naravno, posto se nema cvonjka, trava se nece ni menjati.
J

Jovo K

pre gotovo 2 godine

Ne znam ko postavlja travu i kome se duguje. Samo znam da je prethodna trava postavljena nakon Krasnodara bila verovatno najbolja ikad na Marakani. Zasto su je zamenili odmah nakon 2 godine i postavili sadasnju koja je stigla poluosusena u malim kockicama i vazda bila "šugava". Zasto su se odlucili na ovaj potez nikad mi nece biti jasno.
C

C7

pre gotovo 2 godine

Travu svake godine menjamo posle kvalifikacija dok je ona reprezentativna pauza pocetkom septembra, da bi bila top za grupnu fazu
a

aleksandar stolic

pre gotovo 2 godine

sve stručnjaci, pa sta ako je imao kikseve? ima ih svako i imace ih, ne razumem. decko je igrao godinama na top nivou u kalču, ne razumem, svakako je dostigao iskustvo, pogotovo sto je igrao u paru sa kulibalijem u napoliju. prvo nije stranac, drugo zna sta je zvezda, igrao bi pesaka sad uz dragovica, pa cak i erakovicem u 3-5-2 varijanti
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Nemoj pobratime ko Boga te molim... Covek je teska kiksara, nesigurnost mu je drugo ime, ne znam kako je covek ovolike godine igrao u Italiji, ali neka ostane tamo, nemoj da dolazi ovde.
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

A ovi tastatura navijači kao moje bordo vamo tamo a utakmicu nisu ni gledali ali sve znaju i taj Maksimović valjao Anćelotiju al nevalja tastatura navijačima,mada šta zna Anćeloti
G

GS

pre gotovo 2 godine

Ja sam je gledao, ono što je on uradio, ne bi uradio početnik. Da vrijedi sto miliona džaba mu bilo, deset godina života mi je uzeo. Još se dobro sjećam Lazovićevih suza na kraju utakmice.
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

GS razumem navijače ali prave da je teško na takav način ispasti ali reći da dečko nema pojma na osnovu kiksa pa kikseve su imali Mesi Ronaldo Đžon Teri okliznuo se mašio penal Džerard i po tastatura navijačima to nisu fudbaleri već buranija,greške sastavni deo posla u ovom slučaju fudbala neke bole malo neke malo više.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Sta je uradila odbrana Sitija vredna 500 miliona u polufinalu u 90+? Prime gol glavom od igraca visokog 170 pa skrive najsmesniji penal u prvom minutu nadoknade? Sta je uradio Donaruma od 100 miliona i isto tako skupa odbrana PSZa? Kolko autogolova je postigao Pike? Nesta protiv Rome i onog Montele kada je nakon te utakmice hteo da zavrsi karijeru? A vi pricate o Bordou i nasem raspad timu u tom trenutku. Jeste pogresio je, jeste da smo svi bili u kanalu zbog toga ali sta sad. Katai promasi penal i kolko jos sansi protiv Rendzersa, pa niko nista ne prica.
H

Haha

pre gotovo 2 godine

Erakovic je do sad imao deset takvih kikseva.
M

Milojko Arsenic

pre gotovo 2 godine

Lažan igrač dolazi u jos lazniji klub, kao stvoreni jedno za drugo
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Voleo bih da dođe onaj Maksimović iz Hetafea, a ovaj MAKSIMOVIĆ JE ISPUŠENA LULA KOJU NIKO NEĆE, sećam ga se dok je bio u Torinu, tu je bio nešto malo bolji, a onda je Napoli napravio zajeb decenije, i tamo je Maksimović bio truba, posle su ga selili od kluba do kluba pokušavajući da bar malo ublaže finansijski gubitak. PONAVLJAM, MAKSIMOVIĆ JE SADA ISPOD PROSEČAN IGRAČ, ZA OVU LIGU NAM NE TREBA, A ZA TAKMIČENJE U EVROPI JE POTPUNO NEUPOTREBLJIV, POSLEDNJE TRI GODINE ILI JE BIO POVREĐEN, ILI REZERVA A NAJČEŠĆE REZERVINA REZERVA. Ovo gomilanje ŠKARTA smo već jednom gledali pre par godina :Stojiljković, Čaušić, Kafu, Jevtović, Veljko Simić, kasnije Spiridonović ,,,,,,, A sada OK je Mitrović (mada i on nije bio neophodan) ali Pešić, Maksimović, ili Milunović,,, čemu to??????!!!!! Jedan dobar desni bek i ništa više.

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Ti si momak klasičan bolid.
B

Bogdan58

pre gotovo 2 godine

Au brate ovima niko ne valja. Pamte kiks koji je dečko napravio pre sto godina. Pa šta? Tolike godine igra u seriji A. Večiti kontraši. Da dovedu i Van Dajka, ne bi vam valjao. Zato, samo napred Zvezdo, pravac Liga Šampiona !!!
p

plavac

pre gotovo 2 godine

van dajk kiksara stara,nadušio ga amater iz begeja
G

Gost010101

pre gotovo 2 godine

Bolje nam vratite Krnetu.
r

rsczz

pre gotovo 2 godine

Ovo bi bilo najgore moguce pojacanje za Zvezdu ,teska krsina od igraca...
Š

Šta se sve može pročitati

pre gotovo 2 godine

Ovo bi bila bomba od pojačanja. Strašno je čitati ružne komentare o igraču kojeg je Napoli toliko platio, igrao Seriju A godinama. Ružni komentari zbog jedne greške od pre 10 godina, koju je zapravo Bajković napravio rušenjem igrača.
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Da li su se u nasem klubu raspitali u kakvom je stanju? Da ne bude novi slucaj Picini....
b

babangidaaa

pre gotovo 2 godine

odlično pojačanje,makar do zime,taman dok se ne oporavi Spajić,koji bi nam bio idealan uz Dragovića.Ako udjemo u LS,stvarno pokušati sa povratkom Milivojevića.Sa Pešićem zatvoren i napad,sa Mitrovićem dobijena dubina,dodatni bonus i zamena za Ivanića u perspektivi.Ostalo još samo da se reši mesto desnog beka, kao i da se puste na pozajmice oni koji neće igrati, pre svega mladi
p

plavac

pre gotovo 2 godine

milivojević penzos
d

drRose

pre gotovo 2 godine

Plavac Milojevic penzos? Aj zlato tatino,reci nam koga bi ti nama predlozio da dovedemo,ljubi te babo
S

Sasa1234

pre gotovo 2 godine

Dajte ljudi sta ste zapeli za taj Bordo, pamtim ga i ja plako ko malo dijete, al vecu je glupost Bajko uradio, srušivši čovjeka bez ikakve potrebe na 15m od gola, jos u autu aman.....iskusan štoper, iz lige 5, domaci igrač, ako ćemo već o kiksevima više mu zamjeram kad ga je Abubakar vozao u dresu Vojvodine na Marakani.....
H

Hskahajaa

pre gotovo 2 godine

Bajko jeste ozbiljno pogrešio, ali Maksimović je najveći krivac tu bio. Takodje, pogledaj utakmicu iz iste sezone , Zvezda-Vojvodina , mislim da je bilo 0:3, smeo bih se zakleti da je namerno pustio golove, sećam se mučenog Spajića, morao da čuva i Maksimovića
M

Milojee

pre gotovo 2 godine

@Sasa1234 Ne slazem se sa tobom za Bordo. On je glavni krivac za taj penal. Onakvu panicnu intervenciju i promasenu loptu ne mogu da mu oprostim! Mogao je lagano da primi tu loptu i da je ispuca napred a on kao zadnji igrac hoce da uhvati volej i ispada smesan kao u seoskim ligama!Za Vojvodinu se prica da je prodao utakmicu kad ga je Abubakar vozao i da ga je Spajic jurio u tunelu i hvatao za vrat. Posle te utakmice su ga i sklonili. Misterija je kako je on dospeo do Napolija!
S

Sasa1234

pre gotovo 2 godine

@milojeee.....sve je to tačno, nismo se najbolje rastali, ali ljudi momak je bio u Napoliu koji su dali ozbiljan novac da ga dovedu, igrao je redovno, nije sjedio na klupi....31 god.idealne godine za stopera, u ovaoj našoj ligi moze lagano da igra, a u Evropi ima dragocijeno iskustvo uz Dragovica dobar tandem, opasan ofanzivno u skoku....mozemo lagano sa njim i Dragovicem rjesiti pitanje stopera u naredne 3-4 god.pa valjda je ljudski čovjeku ponuditi drugu šansu....
D

Delija33

pre gotovo 2 godine

Pa sve je moguce kad duguje kamatasima
H

Herakle

pre gotovo 2 godine

Milunovic je za ovogs doktor. Mislim da je steta prodati Erakovica jer ce mu odlazak na svetsko i plasamn u ligu evrope ili ligu Sampiona podici cenu na 15M. Drugo Dragovic i Milunovic su dva sporija stopera pogotovo Milunovic, za nasu ligu nije problem ali kada se napadne u Evropu to je veliki problem. Rodic nije brz, desni bek nam nije brz, treba nam brzi desni bek. Ja da sam na zvezdinom mestu vratio bih Racica na zimu ali da mi igra stopera i vratio bih Milunovica i prodao Erakovica posle Qatara. Dragovic, Racic, Milunovic, odlican trio stopera. Ne mogu da verujem da niko nije svestan kakav bi stoper Racic bio svetske klase umesto sto je prosecan vezni igrac. Desni bek pod hitno videti iz francuske lige gde se igra fizicki jak i zahtevan fudbal, sredina ili donji dom sigurno ima africkih igraca sa dobrim prrdispozicijama, iobako u ovoj ofanzivi koju sada imamo bekovima nece biti prioritet napad vec presing na sredini i drzanje odbrane. Neverovatno je da ne mozemo da nadjemo beka boljeg od gobelica.
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Ala si se izlupetao, Rodic nije brz, Racic na stopera, itd😂
f

fali

pre gotovo 2 godine

zadnji vezni a ti bi racica na halfa?!?!?!
J

Jaks

pre gotovo 2 godine

Ne, ne, ne... dolazi Milune molim te sto pre
v

vix89

pre gotovo 2 godine

Radije bi gledao na stoperu Rasu Pankova, koliko god znao i ne znao, ali decko je za njega olicenje karaktera i zvezdastva, opet kazem kako god igrao.
Z

Zvezdas79

pre gotovo 2 godine

Pankov, milim te nemoj da unosis nemir medju nas ovde, od samog pomena tog prezimena mi nije dobro.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

gobelja je oličenje zvezdaštva
g

gg3+

pre gotovo 2 godine

Nikad ali nikad ti necu oprostiti Bordo, znas svima se desavaju greske i sve je to normalno u sportu ali ono tvoje nije bila greska. Ukanalio si klub sledecih 5 godina nismo mogli da se oporavimo od tvog kiksa. A da ne pricamo kako si odlazio iz Zvezde, nekim cudnim putevima.
G

Gost09090

pre gotovo 2 godine

Nemoj pobratime ko Boga te molim, nije nam potreban stoper.
T

Terzione

pre gotovo 2 godine

Stize Maksa zvani iz kiksa u dvojku
O

Ozezipopenzionerima

pre gotovo 2 godine

Evo sve mi suza suzu stize, rasplaka me, kao u spanskim serijama, kipti sve od tragikomedije...ma sigurno su porodicni "problemi", sigurno nije duplo veca ponuda od one koju mu je Lece ponudio.
д

дуда

pre gotovo 2 godine

Зебрице гледај своје двориште.Ми барем зарађујемо од играња у Европи.Објасни како 7 на табели ,10 година без титуле доводите милионере и Жељкоугла руменка?И опет пушиона.Џаба вам банкомат
N

No Respect

pre gotovo 2 godine

Čekaj,nije još ni derbi odigran a tebi već suzice krenule.Polako,biće vremena i za to.
O

Ozezipopenzionerima

pre gotovo 2 godine

Evo sve mi suza suzu stize, rasplaka me, kao u spanskim serijama, kipti sve od tragikomedije...ma sigurno su porodicni "problemi", sigurno nije duplo veca ponuda od one koju mu je Lece ponudio.

MojaZvezda

pre gotovo 2 godine

Zamislite samo Maksimovic i Dragovic u tandemu 😍 Levo Roda, desno dovesti beka hitno. Udjemo u Lš, i kao ponocna bomba odjekne, Luka Milivojevic stize iz Kristal Palasa u Zvezdu. Pa zivote 😍
L

Lals

pre gotovo 2 godine

Zamisljam.. bice cuvaj Drago Maksimovica, pusti njih
P

Postic

pre gotovo 2 godine

Super ako je tacno,Maksimovic moze I kao desni bek
P

Povratnik 99

pre gotovo 2 godine

Terza cuj me, nemoj ovog nikako, nije igrao ozbiljan fudbal 3-4 sezone ispao iz serie a, i da dolazi da igra ls sad
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Činjenica je da je njegova karijera u silaznoj putanji, ali volio bih da mi kažeš kako se ona tačno razlikuje od Dragovićeve u tom smislu? Obojica su imalo period kad su na visokom nivou bili jako ozbiljni igrači, i zatim period kada nisu. Obojica svakako mogu da igraju za neki tim iz liga petice, ne vrhunski, ali nebitno. Bio bi ogromno pojačanje, pogotovo ako stvarno nameravamo da igramo sa 3 pozadi
A

AleksandarCH

pre gotovo 2 godine

Kao navijac Zvezde i kao Srbin koji prati reprezentaciju ga ne pamtim po dobrom.
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Covek je igrao u Napoliju u tandemu sa Kulibalijem, sta pricate. Jako dobar stoper

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre gotovo 2 godine

Sve je to super, fali stoper Ofk Beogradu
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Ovo je fenomenalna vest. Za nase uslove Fabio Kanavaro licno.
G

Gostih

pre gotovo 2 godine

Ne brate...Bordo flashback...
G

Gostbshaba

pre gotovo 2 godine

Svidja mu se projekat kluba hahahaha voli je za milion ipo eura godisnje
K

Kykak

pre gotovo 2 godine

To, to.. casovi ljubavi su sa druge strane brda. Al ti casovi du najskuplji
К

Као румни

pre gotovo 2 godine

пантер,лесор,папапетру и компанија
R

RASTCIJENANASVIMPOLJIMA

pre gotovo 2 godine

Ma sigurno, uopste nije zbog visemilionskog ugovora.

Thanos

pre gotovo 2 godine

Nemoj brate molim te !
i

i

pre gotovo 2 godine

Ma koji ce nam ovaj...
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Kockarnice u Beogradu prostiru crveni tepih
G

Gosturinac

pre gotovo 2 godine

Nemojte molim vas mislim da 90 posto nas ima post traumatski poremecaj od njega i Bordoa,i ovako je i u Italiji bio kiksara jedino sto ga je i prodalo tamo fizikalije,fudbalska inteligencija mu je u minusu.Dozivotno cu se secati kako mlitavo vraca loptu jedva do ivice kaznenog a tamo Gufan vesla veselog Bajkovica,koji ruku na srce mogao je samo da isprati ovaj iq -50 potez od srpskog Maldinija.
f

fizioterapeut92

pre gotovo 2 godine

ne
A

AHahahaha

pre gotovo 2 godine

Cak hoce, cak nece.. Provereno imam info da smo ga vec zvali i da je odbio, odakle sad ova promena? Umesto koga ce da igra? Znaci Erakovic ide..
b

bomba

pre gotovo 2 godine

Zagrmi Terza vojvoda, bacajte bombe...
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Prvo sam pomislio da se radi o Nemanji....i jako se obradovao, porastao u momentu za 2 metra.. A onda procitam da je to ipak Nikola...i "splasnem" za 1.5 metar.
Х

Хњо

pre gotovo 2 godine

Шта те брига, ти си профитирао за 0,5 м :)
r

raniolo

pre gotovo 2 godine

neka brate' ja se jos tresem kad te vidim imam traume od tebe i bordoa jos daj Rosica ili Sanogo nek pokrije tu poziciju uz Pankova kad ode nesrecni Erakovic
Z

ZvezdasSrb

pre gotovo 2 godine

Daleko bolja solucija od Milunovica...
L

Ludak123

pre gotovo 2 godine

Sta nam radis terzaaaa! Jeste sjebao ono protiv bordoa ali je valjda sakupio iskustvo da ne pravi tolike greske.
Z

Zrikavac

pre gotovo 2 godine

Aaaahahahahahahahaha "iz porodicnih razloga"....bice da su ti pirodicni razlozi u milionima...hahahahaha

Rubi_Mikiroza

pre gotovo 2 godine

Nemoj pobratime ko Boga te molim...
G

Gostj

pre gotovo 2 godine

uff ne svidja mi se ovo
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Nek se plasi Mozzat , ostale kladionice i kazina kao i flase don perinjona u Maison Boho-u
f

fckkm

pre gotovo 2 godine

Jel ovaj moze na poziciji beka da odgovara?
C

Crna_Gora_Delije

pre gotovo 2 godine

Šta E ovoo sunce tiii? ❤️🤍❤️🤍 💙❤️🤍
а

ајде не прскај

pre gotovo 2 godine

Кикс играч ,уопште ми није јасно да је играо јаку лигу,скоро у рангу Гобеље .Увијек чу памтити Бордо.Бајковић је морао направити фаул јер би сигурно био гол ,умијесто да избаци лопту у аут он је противнику предао.Касалица је био играч за примјер борио се до задњег момента
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Objasni nam zasto je Bajkovic morao da pravi faul kada je igrac izlazio iz sesnaesterca? Ista situacija kao Mladjovic protiv Partizana za prvi penal.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

koji je ovo jezik?
@

@utorak

pre gotovo 2 godine

Nemoj samo u Zvezdu,široko ti polje druze
O

OkosBokos

pre gotovo 2 godine

Pa ako je ovo tacno, to je bomba prava. Nadam se da su pozitivni razlozi zbog kojih zeli da bude u Beogradu sa porodicom.
P

Petrinjo2617

pre gotovo 2 godine

Polako se sve vraća na staro, kako je lepo kad svaki igrač trčeći želi da dodje kod nas, pogotovu iz liga petice. Idemo Zvezdo kao nekada, velikan se vraća na mesto koje mu pripada, sto bi rekao nas Terza, AJ SAD SE SKLONITE, uskoro i na vrhu evrope.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ne daj boze. Pre sam za jovana krnetu, darka lazica ili savu pavicevica. Samo ne ovaj

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre gotovo 2 godine

e moj ti Savo Pavićević je bio odličan
I

Idemmoo radimooo

pre gotovo 2 godine

Daj boze!
G

Gost11223344

pre gotovo 2 godine

Nemoj ljubi te brat, jos sanjam Bordo svake noci...
G

Gosto

pre gotovo 2 godine

Igrac vise za svakog protivnika. Bolje i ovakva odbrana nego on u njoj, obicna kiksara.
d

dn

pre gotovo 2 godine

konačno da se seti njega,decko ubija kako igra

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre gotovo 2 godine

Odličan po rivala
Z

ZV

pre gotovo 2 godine

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
f

fnovoh

pre gotovo 2 godine

Ne gubi se,pa Milunovic je bio kikisara veća od njega i sporiji pa se pokazao kao jako dobar.