Komentari na vest

Ivan Jurić o Ivanu Iliću: Ako se ne bude ponašao kao kreten... Stavljam ruku u vatru!

A

Assistent

pre oko 1 godinu

Solidan trener,sigurno je nasim igracima lakse i da treniraju i da igraju a na kraju krajeva da razumeju "svoga covjeka"kao trenera ,nego nekog Italijana,Spanca Engleza itd.pa onda i oni grizu za njega,daju svoj maximum ,ti igraci su pas ostavili pozitivan utisak i prikazali dore igre i vjerovatno da gospodin Juric ima velike zasluge za to...e sad sto nasim trenirima ne odg ovi igraci,mozda je u pitanju odnas sa njihovim menadzerom?
g

giga12

pre oko 1 godinu

Ovaj mladic je sportski odgojen,iz poznate sportske porodice. Ne vidim razlog da promeni ponasanje. Ocigledno je potrebno malo vremena da se uklopi u novu sredinu. Juric je stvarno vrhunski trener i pedagog. Ako veruje decaku od 21 god. znaci da Ilic ima veliki potencijal
e

ercov

pre oko 1 godinu

Cudno da se iz intervjua sa Juricem nije izvuklo vazno poredjenje mladog Ilica i Sase Lukica, da mladi Ilic trenutno po kvalitetu mnogo zaostaje za Sasom Lukicem ali da ce vremenom ako nastavi sa dobrim radom i zalaganjem moci da ga dostigne pa cak i prestigne. Inace interviju sa Juricem je objavljen u La Gazzetta dello Sport u subotu.
S

Sega89

pre oko 1 godinu

Ilić je debitovao za Torino..odigrao je 30min. u kupu Italije protiv Fiorentine
N

Nemanja 028

pre oko 1 godinu

Nikada nije postojao neki naš trener u inostranstvu koji je doveo ili razigrao više srpskih fudbalera od Jurića.. Lazović, Ilić, Lukić, Vanja, Radonjić..
G

Gost123...

pre oko 1 godinu

"Ako se ne bude ponašao kao kreten".... Kad čovek onako sa strane objektivno objasni u čemu je najveći problem, naših talenata u svakom sportu, ponašanje...
J

Joeman

pre oko 1 godinu

jeste hrvat i sve to ali od kad je Miha otisao ovo je jedini covek koga bi voleo na klupi zvezde
p

pdk

pre oko 1 godinu

Koliko god smesno zvucalo Juric je vise uradio za nas fudbal od velikih Srba nasih trenera. A isto tako ako Maminjo ima problem u kroaciji, neki nas klub bi trebalo da mu se ponudi da upravlja sa njima. Mozda po njegovom receptu i Srbija napravi par dobrih igraca za velike klubove, jer nije samo talenat..
B

Bruce

pre oko 1 godinu

Kako bi cuveni "Maminjno" resio problem sto Srbija nije u EU?
G

Gostkd93

pre oko 1 godinu

@Bruce smarate sa time kako nismo u EU. Sigurno bi prodavao za mnogo više nego 1.5 milki i 20%. verujem da bi mu svaki transfer bio od 7 do 10 miliona kao što Zvezda i Partizan na to gledaju kao neki astronomski transfer.
P

Pasijans

pre oko 1 godinu

Stvarno smaraju te price o EU, pa Mamic je pravio ogromne transfere jos kad Hrvatska nije bila u EU.