Ivan Obradović (MN press)
Ivan Obradović (MN press)

Ivan Obradović je slobodan i spreman za novi klub: Nisam još za penziju

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.06.22. | 13:17

Iskusni levi bek želi opet u inostranstvo

Ivanu Obradoviću je istekao je ugovor sa Partizanom i slobodan je u izboru nove sredine. Minulu sezonu neće pamtiti baš po dobrom jer je završena bez trofeja i pratile su ga brojne povrede ali nada se da ga čekaju lepša vremena.

Nekadašnji reprezentativac Srbije istakao je za Mozzart Sport da se oseća sjajno i da je raspoložen da odigra još neku sezonu, po mogućnosti van naše zemlje:

Izabrane vesti

“Srećan sam što sam imao priliku da ponovo nastupam za klub u kojem sam ponikao i koji volim, ali još mi nije vreme za penziju. Odmorio sam se sa porodicom, oporavio od svega i spreman sam za još koju sezonu. Nadam se u inostranstvu. Samostalno treniram, osećam se odlično i verujem da još mogu da doprinesem na terenu”, kaže Ivan Obradović.

On je dete Partizana, debitovao je za klub iz Humske 2007. (prethodno je odigrao polusezonu za Teleoptik), a u karijeri je nastupao i za Saragosu, Mehelen, Anderleht i varšavsku Legiju, iz koje se ponovo vratio među svoje Crno-bele. Dres nacionalnog tima nosio je u periodu od 2008. do 2018.

U minuloj sezoni je za Partizan odigrao 15 mečeva u svim takmičenjima i upisao po gol i asistenciju.


tagovi

Ivan Obradović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara