(©Starsport)
(©Starsport)

Ivanić na asistenciju Endijaa doveo crveno-bele u vođstvo (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.05.24. | 21:10

Vezista crveno-belih efektno pogodio na osam minuta pre kraja prvog dela igre

Kakav se fudbal igra na početku finala Kupa Srbije, bilo je samo pitanje vremena kada će neka od mreža da se zatrese. Prvi i zasada jedini gol na utakmici između Crvene zvezde i Vojvodine je delo veziste crveno-belih, Mirka Ivanića u 37. minutu.

Imali su momci trenera Vladana Milojevića pet dobrih prilika do tog trenutka, jednu je popustio upravo i iskusni Crnogorac, međutim konačno je na osam minuta pre kraja prvog dela igre uspeo da otključa mrežu Carevićevog gola.

Izabrane vesti

Akcija je počela od Stamenića koji je posle kratke razmene pasa sa Bukarijem centrirao u šesnaesterac u kojem je lopta došla do Endijaa, Korpulentni napadač uspeva da je glavom spusti na pet metara odakle Ivanić efektno iz poluokreta smešta loptu u desni ugao za veliko slavlje navijača crveno-belih.

Inače, pogotku srpskog šampiona je prethodila stopostotna prilika Novosađana koju nije uspeo da iskoristi Mihailo Ivanović kada je posle sjajnog dodavanja Alekse Vukanovića izašao sam pred Glazera, ali je pokušaj da ga prebaci otišao pored leve stative.



tagovi

Kup SrbijeFK Crvena zvezdaFK VojvodinaMirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara