Ivanić: Nikada nisam imao dužu pauzu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.05.20. | 16:27

„Uželeo sam se fudbala“, poručio je Zvezdin kreativac

Poslednji takmičarski meč na stadionu „Rajko Mitić“ odigran je 15. marta ove godine. Crvena zvezda je savladala Napredak sa 3:0, a meč je pogotkom „zatvorio“ Mirko Ivanić u 88. minutu. Bio je to samo nagoveštaj povratka u formu koju juri od dolaska na crveno-belu stranu Topčiderskog brda.

„Svi smo se uželeli fudbala i takmičarskih utakmica. Čekamo 29. maj i meč protiv Rada da pokažemo da smo vredno radili tokom pauze i da smo spremni da nastavimo borbu na oba fronta. Ambicije su jasne, želimo da osvojimo Superligu, ali i Kup Srbije. Nedavno smo saznali i protivnika u Kupu, odmerićemo snage sa Inđijom. Idemo korak po korak, igra se samo jedna utakmica, dosta zavisi od inspiracije, ali sve osim pobede u tom meču i našeg prolaza bi bilo iznenađenje“, poručio je Ivanić.

Izabrane vesti

Kreativac iz Bačkog Jarka tvrdi da je vreme pauze uzrokovane pandemijom korona virusa provodio kod kuće, a ističe da je upravo tim ono što mu je najviše nedostajalo vezano za fudbal.

„Nedostajala mi je atmosfera, saigrači, lopta, jednom rečju - tim. Upravo je tim naša najveća snaga. Uželeo sam se dolazaka na treninge, druženja sa saigračima, rada sa loptom i stvarno sam presrećan što smo ponovo na terenu. Mislim da u životu nisam iimao dužu pauzu od ove, baš je bilo neobično, ali tu smo svi sad, spremni i orni za rad“.

Ima Ivanić poruku i za navijače koji neće moći da izabranike Dejana Stankovića podržavaju na tribinama.

„Biće teško i neobično bez navijača, ali takva je situacija svuda u svetu i to ne može da bude izgovor za nas. Treba da se strpe, da nas bodre sa malih ekrana, a mi ćemo dati sve od sebe i osvojimo duplu krunu. Naravno, kada bude dogledno vreme da to i proslavimo svi zajedno“. 


SUPERLIGA SRBIJE, 27. KOLO

Petak:

15.00 Inđija – Spartak

17.00 Vojvodina – Čukarički

19.30 Rad – Crvena zvezda

Subota:

15.00 Radnik – Proleter

17.30 Partizan – Mladost

19.30 Napredak – Radnički Niš

Nedelja:

17.30 TSC – Javor

19.30 Mačva – Voždovac



tagovi

Mirko Ivanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara