Komentari na vest

Ivanić: Optimista sam pred derbi, razlika je realno dostižna

B

Bane15

pre preko 2 godine

Buarski jutka mislio je na lakat Djurdjevica..na taj je mislio
B

Buarski jutka

pre preko 2 godine

Misliš na penal nad Žarkom Lazetićem ili nad Kojićem. Ili možda na izmišljeni penal Branimira Bajića? Pitam samo. Ili možda ipak na onaj što je zvezdi poklonjen protiv Indjije zbog faula na 25 metara. Ili možda onaj sličan na ćošku protiv Rada, takodje van 16. Opet pitam samo. Veliki pozdrav.
Z

Zvlat BG

pre preko 2 godine

0:0 ili 1:1. Biraj!
M

Molim

pre preko 2 godine

Ajde nerealni optimista vise ni zenu ne mozes prevariti da dobijaye derbi. Sa babom kataijem i pojacanim babama ben sanogo picinii naravno nervozni kanga mi tu nemamo sta da trazimo jos kada u drugom poluvremenu udju baba krsticic covek sa jednom nogom a bez orjentacije gde tri falko lucidni srnic.... zvezdu do pobede moze da dovede samo pavkov kada udje u drugom poluvremenu jer je borac i vri da da go a ovi ostali samo vri im u ocima da trknu do blagajne. I naravno neznalica trenere bucili mali medeni.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Brate ili si teski grobos ili si zalutao ovde. Moze li to malo bolje. Ako si Zvezdas usta sumljam makar blagi optimizam...
а

армата

pre preko 2 godine

Иванићу, пусти причу него покажи се на терену. Такође пријатељу Катаију пренеси да вас двојица нисте Роналдо и Меси.
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Sudi Jovanovic, poznat kao arbitar koji ponistava golove Zvezdi u "vecitim derbijima".
B

Buarski jutka

pre preko 2 godine

Misliš na onaj Boaćijev kad nije prešla, ili na onaj iz gol-auta.
V

Valja biti

pre preko 2 godine

spreman u slucaju poraza...sudija je vec kriv hehe
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Nema leka Apoteka, a nema ga ni Crna Reka. Razboleću se od ljubavi prema Crvenoj Zvezdi. "IGRA ZVEZDA PRAVI LOM, ZA NAS ONA VEĆ JE ŠAMPION. MNOGE BITKE ZBOG NJE PROŠLI SMO, NA STAZE SLAVE DA JE VRATIMO. NA NA NANANA NA NANANA. Zvezda Zvezdašima.
R

Rare

pre preko 2 godine

Samo jako protiv crno belog autobusa!
A

ACDCLomi

pre preko 2 godine

Brate mi smo u poslednje tri utakmice pokazali da nam treba 18 šansi po meču da bi postigli jedan gol i to protiv kakvih ekipa. Zar misliš da će Partizan da nam dozvoli toliko šansi? A sveža su nam sećanja i na derbije bez šuta u okvir gola. Jednostavno će Stanojević na sredini staviti Zdjelara i Jevtovića koji se pokazao baš kao pojačanje, videlo se protiv Sparte a tu je Zdjelar koji redovno zaključa sredinu terena i onda ispred njih Natko koji i zna da sačuva loptu i da asistira a Boga mi i da šutne iz daljine. Opet će da nam zaključaju sredinu terena i sve će da padne na pleća Kataia i Ivanića, a Katai već u 60 minutu duša u nosu a u poslednje tri utakmice ni Ivanic ne moze da se pohvali kondicijom jer evo tri utakmice za redom izlazi 25 minuta pre kraja da bi ga zamenio Falko. I ovaj derbi vidim krljanje na sredini terena i neki nerešeni rezultat. Jer je Deki pročitan trener, pa čitaju ga ovi treneri iz Surdulice, Proletera a ne neko malo ozbiljniji.
G

Gde ces

pre preko 2 godine

Ficom na autobis...krece cmizdrenje,a tek posle derbija hehe
O

Optimista ?

pre preko 2 godine

Sto si optimista ? Nisu te obavestili da ne sudi Elvis Prisli ili Minakovic ?
L

Lik iz klake

pre preko 2 godine

Pa mozda zato sto smo kvalitetniji sastav od vas, sto cemo vam i pokazati u nedelju...da otklonimo vise sumnje. Probajte ljudi 2:1 nije bitno kako znam 😉
B

Boban1

pre preko 2 godine

Samo uz ludu sreću možemo dobiti derbi,od igre koju postavi Deki nema ništa od bodova!!!!
B

Bgrs

pre preko 2 godine

Ubedljivo najbolji nas igrac.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Naročito u prve tri utakmice, bolje da nije ni igrao.