Komentari na vest

Ivanić: Podrška potrebnija nego ikad

D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Bravo za doskoro našeg prvog trenera M. Milojevića. 4 pobede i 1 remi u Hamarbiju, i taj remi su primili gol u 92 minutu. Pobeda protiv Maribora 3:1 u kval. za LK. Da osvojiš Švedsku ligu i da udješ u LK. Sve najbolje.
Ž

Žika Ženeva

pre gotovo 3 godine

Ljudi,zašto niko ne sme da kaže da Katai slabo igra, solira, dribla, gubi lopte i pravi protivniku kontre, evo već tri utakmice!Realno jedan je od najslabijih. Stiče se utisak da se zabavlja i igra za sebe, kao da mu je svejedno. Nesporno da je odličan igrač i da je puno dao prošle sezone, ali Zvezda ne živi od prošlosti na žalost. Falko je trenutno u najboljioj formi, međutim on se ponižava i ubacuju ga 3 min pred kraj?!Mister kao da namerno radi protiv sebe forsirajući igrače koji su nespremni,nisu u formi i direktno utiču na loš rezultat! Da ne pričam šta se radi sa Degenekom!Pa čoveče, ako je loš, ne ide mu, nije u formi pa stavi ga 2 utakmice na klupu pa neka je Ronaldo a ne Katai. Ako je to dobro za ekipu. Neka osete svi konkurenciju. Ne, mister ima svoje ljubimce i koji mora da igraju. Treba da zna da Zvezda nije njegov lični klub da tvrdo tera po svome a vidi da ne valja. Stiče se utisak da je mnogo loša atmosfera u ekipi. Mister se posvađao sa Pavkovim,Degenekom, Kangom, Falkom...i ko zna sa kime još a mi ne znamo. Čovek umesto da stvara dobru atmosferu kao trener, on je narušava. I kako će "sutra" na terenu taj isti Degenek, Falko, Kanga, Pavkov da "pogine " za trenera i grb na utakmici ako ih on spušta i ponižava?Naravno da neće! Mister ima problema sa sujetom. Mislim da su se zahvaljujući njemu stvorili klanovi u timu,da vlada loša atmosfera i da igra svako za sebe. Problem je izgleda mnogo veći i dublji nego što mi mislimo. Nemam ništa protiv Stankovića, voleo bih da bude bolji trener od Murinja ali neke stvari totalno bodu oči, vide se iz aviona i mi nismo debili da nas on uverava kako je sve u redu. Nije u redu! Jer nemaš igru,jer igrači nisu spremni,jer forsiraš igrače koji ti se nameću a ne znaju ništa, nije u redu jer smo dali 1 gol u tri utakmice, jer nas je nadigrao Kairat i što je najgore nadigraće nas i u Beogradu ako se ne dozovemo pameti i pogledamo problemima i istini u oči. Sa ovakvom igrom i ponašanjem mi nema šta da tražimo ne samo u sredu i u Evropi, nego i u domaćem prvenstvu. Najviše bih voleo da grešim ALI...
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Ne branim Dekija jer stvarno pravi čudne odluke ali Katai ima garantovanu minutažu u ugovoru. Kraj balade na tu temu.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Ne govorite neistine nikakvih minuta nema katai u ugovoru da je hteo mogao je da napusti klub i svi bi rekli zašto katai nisi ostao još malo on je imao opciju da napusti klub i plus da se dobro naplati u transferu novac koji bi išao za transfer bi išao lično njemu ne klubu takav ugovor je potpisan pre godinu dana ali katai je odlučio da potpiše novi ugovor sa Zvezdom i hvala mu na tome katai sa druge strane fizički je spreman i pokušava da golovima uđe u prepoznatljivi ritam i sa sve vas koji brinete toliko katai je upisao asistenciju za ivanića katai je uspeo da u prvoj utakmici protiv vojvodine kada je mister ubacio pavkova da prošeta kompletnu odbranu vojvodine i između dva protivnička igrača pošalje pas i loptu na nogu milana pavkova na pet metara na našu žalost pavkov je pogodio golmana stopostotna asistencija za kataija zato se i traži katai želi da postigne gol i gle čuda on će ga i postići i gle čuda i to protiv kairata možda u sredu i onda opet pišemo mi imamo kataija magiko na terenu nezaustavljiv je to će se pisati ukoliko postigne gol a postići će gol pitanje je samo kada fizički je spreman svi su spremni osim možda krstičića koji hvata polako ritam i možda mlađih igrača koji su tek stigli i ben može da postigne gol protiv kairata a na kraju možda bude i neka bomba kangina igrači će biti naoštreni u sredu u to sam siguran
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Što neko nema hrabrosti da napiše da Katai treba da ide na klupu? Ipak je bezbolnije i lakše praviti od Falka fudbalsku neznalicu. Jedina dva igrača koja su fudbalski pismena su Dragović i Falko. Što se ne napiše da je igra spora zato što Katai i Ivanić dave loptu, kombinuju samo jedan sa drugim, drugi igrači kao da ne postoje. Još kad je na terenu Kanga od organizovane igre nema ništa jer toliko soliranja ne bi izdržala i neka bolja ekipa. Ruku na srce, od sve trojice Ivanić najmanje carini loptu. Svoditi celu igru na individualne prodore krajnje je neozbiljno a za sada nije ni delotvorno. Ako bi Katai završio na klupi možda bi to dalo više prostora Ivaniću. On je najbolje partije pružao kada Kataia nije bilo u ekipi. Treba biti iskren pa reći da je na njegovu dobru igru uticao i Falćineli koji mu je kretanjem otvarao prostor. Ovakva igra pokazuje da Zvezdi klasičan centarfor ne znači ništa. Možda je formacija sa lažnom devetkom u ovom trenutku predstavlja najbolju opciju za Zvezdu. U Crvenoj zvezdi su neozbiljno odradili pripreme i prelazni rok. Lako može da im se olupa o glavu.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Srpski ego i to je to. Zvezda je jednostavno danas jedan od pedesetak evropskih klubova koji može i da iznenadi pozitivno i da prsne katastrofalno. Eno Gent koji je prethodne sezone bio solidan, je sa nama u grupi popio šest šamarčina za redom. Postoji samo dvadesetak klubova koji su garant da uvek budu jaki. Mi jednostavno volimo da se ložimo na staru slavu, a Katai je slika i prilika fudbalera iz 80ih/ranih 90ih, tipa Deje. Zato nikad nije uspeo u evropi. On je u Alavesu dao jedan od najlepših golova koje sam ikad video, ali posle toga neće na trening.
М

Мориера

pre gotovo 3 godine

Шта ће Иванићу теби подршка, ти си реики секташ.
R

Roby

pre gotovo 3 godine

Pankov, Degenek, Dragović, Rodic, -Kanga, Sanogo- Falko, Ivanic, Katai, Krstovic, (Nikolić, Ben, Krsticic, Pavkov, Dioni) da ne mudrujemo mnogo - 3:0

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

A Borjan! Kakav Pankov, Krstićić Nikolić, Krstović... najbolji moraju igrati
@

@Roby

pre gotovo 3 godine

Kad sam video da ti je Krstovic izbor u napadu, sve mi je jasno...
1

123457899

pre gotovo 3 godine

Gledajuci ocekivanja svih jacih kladionica bice 1 i 0-2 nije bas za utehu al moze proci pa makar i na penale...
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Ti navijaci(lazni) su nam vise odmogli nego pomogli, Birmancevic koji je dobar igrac i koji se vec nametnuo u Svedskoj, oni zabranjuju da dodje, dokle bude ovoga necemo nista napraviti
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Druze kupi sebi klub pa dovedi Birmancevica!!! Cuj nametnuo se u Svedskoj!?!?!????? Koga bre zabole za Birmancevica...
K

Kimi Car

pre gotovo 3 godine

Jednu stvar treba da znate, Zvezda nikada nije imala drukare, ni u loži, ni na tribini, ni na terenu. Možete da volite klub ili ne, da poštujete ili ne, ali to je fakat. Drukare su na drugom mestu, prepoznace se sami.
S

Srbija_No1

pre gotovo 3 godine

E pa da znas, da nas takve fukare, uopste, i sa severa i sa juga, kostase boga oca i srozase nam fudbal... Evo sada Zvezdu ce jedna takva budala kostati, mozda, eliminacije iz LS, Partizan ce onih nekoliko batinasa takodje,mozda, kostati ispadanja iz LK jer moze biti kaznjen... Da je taj zvezdas neka faca ne bi se sakrivao iza kluba i na stetu kluba, nego bi se javio i javno preuzeo krivicu... I da takve stitimo ili ne 'drukamo' kao sto kazes.. Ma treba im j.bati majku majcinu, i tome sto je psovao Ibru i tim sto ga stite, kao i ovoj bagri batinaskoj sto je dosla na istok da tuce normalan narod... Sve je to stoka batinaska, pod zastitom rezima, i na severu i na jugu...
M

Mentol

pre gotovo 3 godine

Kazna je trebala biti 3 utakmice bez publike i javni linč te gluperde iz lože i javno priznanje, a ne skrivanje političkog funkcionera. Zvezda mora izaći u javnost i reći puno ime i prezime tog mentola.
S

Simo

pre gotovo 3 godine

A minus si dobio jedino od mentola
R

Raul Bobadilla

pre gotovo 3 godine

Zna se ko je vredjao Zlatana, a koji minut pre toga i Radeta Krunica...ali Terza nece da se zamera SNS vladarima
A

Aha...

pre gotovo 3 godine

...trebalo jeda mu se sudi u Hagu, a predsednik suda da bude Dulo.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Realno smo jači od Kairata..dali nam dva gola iz prekida, gde drugi i nije akcija, vec slucajnost..jesmo i mi dali gol, tj.oni autogol, ali da je lopta prosla onog lika, iza je bio Dioni sam, pa verujem da bi dao on gol. Drago mi je da se Ivanic probudio, jer je prva dva meca prespavao..pa se nadam da ce i Katai da krene..ostalo ce da legne..steta za publiku samo..sad ni decu ne moze Terza da skupi..raspust u skoli i školicama fudbala..Grobari su igrali na jesen..pa su doveli 20.000 dece..
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Uvek vidite samo jednu stranu. Ceo svet je video da je zvezda lose igrala a ti lazes sebe i sruge da nije? Kakav ste gol dali onda mozgu? Da pevate sa 2-1 a ne da kukate zato sto ste mogli da prsnete da vam revans ni ne treba. I partizan, pobedio jeste svaka cast ali onim amaterima je trebalo dati 3 minimum i zavrsiti posao, ocaj zivi. Vojvodinu nadigrali oni amateri, pobedili jesu ali.. ocaj, liga nam je kvalitetom otisla u ..
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be evegi Mirko Ivankić na slike, sa Erkovićem. Sviju na Marakane u sreda, da pomogne mo na našu ekipi. Će utepamo Kairate na Marakane. Će gi damo 5 komadi. Će uskočimo opet u ligi od šampioma ove godinu. Samoda sviju ostanu na okupe, i da dowedemo još kojo pojačanjo. Deketa će gi spremi igrači, da igrau moderan fuzbal. Deketa je bijo golem fudbalist će bidne i golem trener. Deketa je bijo mag na fuzbal. Bravo ti ga na Terzetu Mitketa i Deketa, samo nji oba trojica mogu da nas vodu u pobede. Doživotna na Terzetu i Mitketa. Do pemzije u Zvezdi. Na pred Zvezda lej, na pred Zvezda lej.
A

Alo ej

pre gotovo 3 godine

Jel moguće da neko da plus na ovaj komentar. Jedino što si pametno rekao, Doživotna na Terzetu i Mitketa.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Obnavljam poziv na svo ljubitelji fuzbala da se ovogodišnje prvenstvo odlučalo na emem ej šorku iz medju Živorad i Familija.
S

Selljčo

pre gotovo 3 godine

Jedan seronja napravi sranje i ugasi navijače. Još da Ibra nije bio fer ne bi bilo navijača 3-4 meča. Govedo iz lože.
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Ako se slucajno ne prodje Kairat neko mora da odgovara.Taj neko se zna ko je.Mnogo toga se nakupilo i ako se bude cekalo sa promenama to je sigurno sledeci pet,sest godina gubljenha energije i raznih prepucavanja.Mora se znati ko je vredjao i samim tim smo izgubili ko zna koliko miliona eura.Ko je dozvolio da fudbaleri igraju kao babe,ko nije doveo napadaca u junu nego u februaru?Ko je dozvolio da najskuplje pojacanje ulazi dva minuta u kljucnoj utakmici? E pa gospodo i pravi navijaci imaju od vas zavisi kako ce se razvijati situacija posle Kairata.
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 3 godine

Poslali Ivanica za izjavu zato sto znaju da su svi slabi na njega... Ko ih ne zna, skupo bi ih platio... Moze Kairat dva, tri komada ovde da dobije, i adios... Sve zavisi od Zvezde, tako da ako se ne prodje, bice sami pali, sami se ubili, jer ruku na srce, ako bi Zvezda nasla sifru, i krenula da pokazuje punu snagu, Kairat tu objektivno gledano, ne bi imao sta da trazi...
Č

Čubri Dedinje

pre gotovo 3 godine

Evropa visi, ne mogu prodati nijednog igraca, para nema pa stigla direktiva odozdo da fudbaleri pozivaju na stadion da se uzme koji dinar. Pozdrav za prijatelja kluba koji ce u sredu gledati utakmicu iz svecane loze.
K

Kakve...

pre gotovo 3 godine

...gluposti. A da su prodali nekog, ti bi rekao da Terza slabi tim.
Č

Čubri Dedinje

pre gotovo 3 godine

Gobelju, Vukanovica, Rodica, Erakovica, Pankova da su prodali ojacali bi tim. Samo te galaktikose niko nece.

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

A što da prodamo... važnije je da se igra grupna faza LŠ
Č

Čubri Dedinje

pre gotovo 3 godine

Sa Gobeljom, Vukanovicem i ovima da igras LS? Neozbiljno jako. A prodas da bi zaradio i ulozio. Zna to i uprava ali ne moze da proda nikoga jer niko ih nece pa sad kao papagaji ponavljaju da su sacuvali tim, koji je usled zasicenosti, nezadovoljstva, rasula odigrao bedno sve tri utakmice. Kairat niste prosli a pricas o LS??
i

iz 1 u x

pre gotovo 3 godine

stvarno pratim i poštujem Zvezdu kao ekipu i prave navijače, a vas tastatura navijače kojima sada smeta zato sto se Partizan pojačava u kosarci i sto možda ima šansu da uzme prvenstvo u fudbalu, treba da vas bude sramota, pa šta ako niste pobedili Vojvodinu i ako niste prvi, pa sta ako je poništen gol Falka, pa prošle godine je Rebicu poništen gol pa nikom nista, ljudi VAR je tu, nekada nam zasmeta, sigurno će i meni zasmetati kad se Partizanu poništi gol ili penal ili sta god, ali dajte budite realni i treba da gubimo bodove, pa Barselona, Juventus, Mančester Siti pa i Bajern gube bodove u svojim prvenstvima i ako su podjednako nadmocni kao mi u našem, pa njima to nista nije čudno, jedino je nama čudno kad se igra nereseno sa Lucanima, Napredkom, Spartakom…
J

Japi

pre gotovo 3 godine

Jel stvarno mislis da partizan sa ovim "timom" ima sansu da uzme titulu u fudbalu?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kad budete nekad nesto osvojili bez znacajne pomoci drzave, javi se. U bilo kom sportu. Dotle bi trebalo da se ne oglasavas od sramote.
9

951357

pre gotovo 3 godine

A da, ali zato Rendzers, Slavija, BATE, Liverpul ne gube bodove. Drugo, ekipa koja ugazi vicesampiona Italije sa igracem manje trrba da kiksira protiv Macve i Vozdovca? Samo u grobarskoj masti. Sto nas vi niste pobedili nego ste se krili u svom sesnaestercu ako ste toliko bolji?

Nenad Jovanov

pre gotovo 3 godine

Jel ti stvarno misliš da Zvezda može i do trećeg mesta sa ovakvom igrom, taktikom, bez bekova I špica, ukupan skor Zvezde u prve tri takmičarske utakmice (2:2), Partizan (7:0), TSC (6:2 u samo dve utakmice), pa je tu Radnički, Vojvodina (kojoj gol ne možemo dati u bunker varijanti, dok u istoj Partizan daje komotno dva komada i ima I igru, posed, taktiku, igrače i više napadača na raspolaganju). Zvezda nikad slabija, bez bekova, bez napadača konstantnog, u formi, u ritmu!!! KP je kriv za to???
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Apsolutna podrška kompletnom igračkom kadru i stručnom štabu NAPRED LAVOVI samo napred gazi familijo
@

@beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

Ove godine mozemo samo mi gromadi da otmemo titulu, posto je isti onaj koga satro pljuju sa tribine, pa mu se javno izvinjavaju, dao obecanje za titulu u svim sportovima… Idu izbori…
G

Gost0001

pre gotovo 3 godine

Koliko god da volim Zvezdu, toliko mi je isto muka kad vidim da ko i na koji nacin vodi klub, kakve se kombinacije tu vrte, pa jedan Falko ne moze da zameni dedu Bena, jedan Degenek ne moze ds zameni velikog Pankova i Babica, jedan Gajic nezamenjiv na desnom beku, a poslednji put probio igraca i dibro centrirao u petlicima, jedan Kanga ne moze da nadje mesto da poveze redove, a slepac vidi da ne moze niko drugi da ih poveze, vracaju dedu Krsticica, tog vracanja igraca mi je preko klinca, aj dok smo im slali sms poruke, ali sada nakon dve LS i LE vracati nekog takvog igraca je za nevericu, ako ispadnu od Kairata neka kupe prnje iz kluba sa sve svojim kombinacijama, jer je kako rece Terza Zvezda porasla i prerasla neke igrace, a izgleda i ovu upravu, ziveli, izvolite udarajte minuse.
L

Ljutulica

pre gotovo 3 godine

Oitaj Terzu sto nema hrabrost da kazni covek ko nam ej unistio posetu! Sto taj covek sroji iznad CZ i Milion navijaca?
K

Koma

pre gotovo 3 godine

Zašto bi to uradio? Taj čovek je očigledno bitan.
@

@Koma

pre gotovo 3 godine

Kome je bitan??? Predsedniku da, eventualno i Terzi ali Zvezdi nikako! Djuka bizon...gmaz! Objavite mi komentar sluge rezima
D

Dusmanin

pre gotovo 3 godine

Mislim da cemo proci Kairat, pa i Serif i da ce nas ovaj sporiji pocetak samo podici da budemo jos bolji. Bilo bi puno lakse u sledecih mesec dana, makar psihicki, ako Vosa uzme bod Partizanu veceras. Medjutim, da se ne lazemo, sad se vidi koliko Pantic lupa gluposti i koliko je ovaj Stanojevic poboljsao Partizan. Nece nam biti lako uzeti titulu ove godine.
T

Tvorza

pre gotovo 3 godine

Degenek mora da bude startni stoper!
2

2305

pre gotovo 3 godine

Kad bi neko rasu panjkova mogao da zamoli da sam decko ode, nije normalno da on igra pre degeneka. Najgori stoper ikada koji je u zvezdi igrao. Panicar koji kad dobije loptu idje u tunel i ne vidi ni levo ni desno a onda posle pola sata da njima u noge. Hladnokrvni stoper panjkov igra prvu postavu uz dragovica o boze ima li te?
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

E pa onda, dragi naš Mirko, ajde Vi igrači lepo da se bacite na "preuzimanje odgovornosti" (kako kaže drugi današnji članak) i prijavite šabana zbog kog igrate protiv Kairata bez publike. Ti mentoli sa severa koji sebi daju pravo da svim ljubiteljima Zvezde (i ponekad reprezentacije Srbije) uskraćuju njeno najbolje izdanje svojim primitivnim gafoviam svi treba da lete napolje. Pokaži ti nama Mirko da imaš srca da staneš na crtu toj kriminalnoj rulji i podržavaćemo te kroz sito i rešeto.
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Ovi naši fudbaleri ponekad zvuče kao političari, izgovaraju nekih 10 rečenica ukupno koje vrte non-stop: "podrška navijača nam je vetar u leđa, "atmosfera u svlačionici je sjajna", "radimo naporno, pripreme su protekle sjajno", "optimizam je prisutan"... I svi tako. Daj brate, reci ga iskreno, ono što kažu, prepričaj ali svojim rečima :)
G

Gost No.1

pre gotovo 3 godine

Katai se trenutno pati i to se vidi, mada, i pored toga u ozbiljnoj utakmici mora biti više obavezne igre bez toga ne može. Katai je igrač za drugo poluvreme u Evropi, tako bi bio najkorisniji, najučinkovitiji, mora više discipline da bude u igri celog tima, kao protiv Milana na primer, i tada je bilo propusta, to je već stvar kvalite ali je disciplina bila na nivou.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Potpisujem 200%. Onaj sramni poraz protiv Škotske je malo falilo da bude naša najveća pobeda od one protiv Nemačke na SP 2010. Ulaskom Kataija u 75om minutu smo poleteli. Ja ne pamtim da je bilo koja reprezentacija Srbije, SCG, ili čak predratne Jugoslavije tako sumanuto i silovito napadalo po jednom boku. Naravno ima tu veze što je igrao i hitri Fića Mladenović, na koga smo inače trebali da se fokusiramo više nego na Prijovića.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

A kada to niste imali podršku na stadionu. A kada to Zvezda nije imala podršku. Kada nije bilo titule 6 godina, pa je na nekim malim utakmicama bilo po 40 hiljada ljudi. Pusti te priče, nego da se opametite i da zgazite u sredu one polu Mongole polu Kineze.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Pa naravno da vam treba podrska kad je tu VAR!
L

Limi dva

pre gotovo 3 godine

Tačno tako,reče Veliki brat da od poslednjeg kola prošlog prvenstva nema više nameštanja rezultata! Ej ljudi jeste li shvatili poruku,nema više.....

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

Ma mi smo pali na dno dna . Sve ste ukrali nema se za plate, nikad laksi zreb a mi cemo ispasti od kairata i sad kada var postoji vidise da su dosta ljudi bili u pravo. mi smo dobili jednu laznu sliku zvezde. sad nam dolazii pravu sliku.
D

Djole...

pre gotovo 3 godine

Jesu li i tebe kao Grobara samarali kao i borjana pa se sada istices "saopstenjima"????
@

@Djole

pre gotovo 3 godine

Siguran sam da su tebe...jer "kad si bio dete malo nanana" znas ti vec
G

Gost754

pre gotovo 3 godine

Ivanic je trenutno najspremniji i najbolji igrac CZ
O

Omladinska zadruga

pre gotovo 3 godine

Naravno, produkt Vošine škole.
b

beograd na vodi

pre gotovo 3 godine

Svi kao jedan,nece nam oteti titulu kao 2017 te,ziveo Vucic zivela C Zvezda!
a

abc

pre gotovo 3 godine

Nećete oteti titulu, ako bi Pantić, Šcekic, Holender, Saničanin...bili šampioni stog trenutka bi trebalo ugasiti fudbal.
Š

Šećerlema=predsednik

pre gotovo 3 godine

Vučiću, ti li si?
A

Alo ej

pre gotovo 3 godine

Ebo te ON. Živela Zvezda.
g

grobarski pacijentu

pre gotovo 3 godine

al si jadan...
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

al.zato.ce Vu ci ic da.pokloni i nasteli.titulu
G

Gostiona

pre gotovo 3 godine

Zašto vučić?Šta je on to pomogao Zvezdi?Platio licencu?