Mirko Ivanić (©MN Press)
Mirko Ivanić (©MN Press)

Ivanić: Podrška potrebnija nego ikad

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.07.21. | 13:44

"Verujem da ćemo uskoro postizati rezultate kao iz prošle sezone", optimista je strelac gola za pobedu Crvene zvezde protiv Mladosti iz Lučana

Porođajne muke fudbalera Crvene zvezde da pronađu put do mreže gola Mladosti iz Lučana u poslednjim trenucima prvog poluvremena prekinuo je Mirko Ivanić.

Posle duplog pasa sa Aleksandrom Kataijem odlično je šutirao sa 17-18 metara i matirao do tada (a i kasnije) veoma sigurnog Maksima Milovića.

Izabrane vesti

Upisali su crveno-beli prvu pobedu ove sezone, u trećoj utakmici, ali još jednom su razočarali igrom. Ivanić, ipak, ne misli da ima razloga za brigu pred revanš sa Kairatom u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona (sreda, 20.30).

"Ekipa je zaslužila podršku zbog svega što smo uradili u poslednjih nekoliko sezona, a i sada pokazujemo kvalitet. Zahvalio bih se navijačima koji su u velikom broju došli protiv Mladosti iz Lučana, mnogo nam znači kada čujemo njihovu pesmu i podršku sa tribina, zaista nam daje 'vetar u leđa'. Podrška nam je sad potrebnija nego ikad. Iz utakmice u utakmicu podižemo formu i tražimo kontinuitet, a neprestano radimo na taktici, raznim detaljima u igri i verujem da ćemo uskoro postizati rezultate kao iz prošle sezone, ali i dalje dominiramo", smatra najbolji strelac tima prošle sezone.

SREDA, 20.30: (1.43) CRVENA ZVEZDA (4.50) KAIRAT (7.75)

Na velikom testu biće crveno-beli posle poraza u Kazahstanu. Kairat je slavio 2:1, pa je srpskom šampionu sada potrebna pobeda od dva gola razlike da bi direktno prošao, a u slučaju jednog igraće se produžeci. Dosta toga moglo bi da zavisi od ishoda revanša.

"Optimizam je prisutan kod svih saigrača, kao i sjajna atmosfera koja nas krasi godinama unazad. Kada je tako znamo da neće biti problema u izazovima koji nas očekuju narednih meseci. Naravno da će svi navijači našeg najvećeg kluba moći tek da uživaju u utakmicama i golovima, a mi kao igrači Zvezde znamo da su oni uvek uz nas, čak i kada rezultati nisu onakvi kakve priželjkujemo", zaključio je Mirko Ivanić.



tagovi

Mirko IvanićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara