Ivanić povređen, Katai još van stroja, šansa za Šljivićev debi u Zvezdinih startnih 11?

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.23. | 12:59

Barak Bahar će svakako morati da menja

Manji problemi za stručni štab Crvene zvezde pred nastavak prvenstvene trke i okršaj sa Napretkom na stadionu “Rajko Mitić”. Trener Barak Bahar u drugom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije neće moći da računa na dvojicu glavnih igrača iz protekle sezone – Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija.

Ovaj drugi je doduše odranije van stroja. Još na samom početku priprema, u sudaru sa selekcijom Užica, Kataija su počela da muče leđa zbog kojih je bio na terapijama. Propustio je solidan deo priprema, u međuvremenu se vratio treninzima, ali on još nije ni blizu povratka u takmičarsku formu.

Izabrane vesti

Ivanić je pak ovog leta oduševio, zaslužio i Baharove pohvale posle petarde protiv Vojvodine, ali ga protiv Napretka neće biti.

Nema panike naravno. Nije reč o povredi ozbiljnije prirode i ne čeka Ivanića duža pauza, a ima Zvezda dovoljno dugačku klupu da ga odmeni. Kome će pripasti ta privilegija odlučiće stručni štab, ali do sada je Bahar ukazivao veliko poverenje Jovanu Šljiviću, koji se nekako nameće kao Ivanićev prirodni naslednik.

Sa druge strane, mogao bi Bahar da prekombinuje tim, jer na raspolaganju su mu i Vladimir Lučić, Uroš Kabić… Naravno, može tu da i te kako dobro odigra i Gelor Kanga, ali možda je vreme za Šljivića u startnih 11.

Dodajmo za kraj da će okršaj sa Napretkom zbog bolesti propustiti i mladi štoper Stefan Leković.

 


tagovi

Mirko IvanićAleksandar KataiStefan LekovićJovan Šljivić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara