Komentari na vest

Ivanić povređen, Katai još van stroja, šansa za Šljivićev debi u Zvezdinih startnih 11?

P

Popsi

pre 9 meseci

Vratite Kangu, on najbolje igra posle kazne. Ne poredite Šljivića i Kangu jer je neuporedivo koliko god da Šljivić ima talenat i koji je budućnost kluba, ali pobogu, Kanga je najkorisniji igrač Zvezde.
D

Djape NBG

pre 9 meseci

Vidi se da poznaješ fudbal i da si ga igrao, čim tražiš da se vrati matori (40) i usporeni Kanga, specijalista za povratne pasove! Još samo da tražiš da se vrate takođe matori i spori Ben i Sanogo, a da ih sa klupe predvodi Cokna! Sedi, dobio si čistu “jedinicu”, iz Teorije fudbala!
V

Veljko9

pre 9 meseci

Lucic,Sljivic,Nedeljkovic,Kabic od pocetka!!!

Proficap

pre 9 meseci

Sljivic, Kabic, Prucev. Ne znas koji je od kojeg bolji i koji je vise zasluzio da igra???
s

sladjann

pre 9 meseci

Kada čas pre uspeo da se povredi posle jedne utakmice......hvalite ga Arapima za pet miliona dok još vredi nešto ......
e

eeeej

pre 9 meseci

Posto je utakmica ,,laganijeg ritma'',mogli bi da je pocnu i Sljivic,Nedeljkovic i Lucic .... Ali sve je do trenera,pustiti coveka da radi svoj posao i tacka .... Sigurno je da ce nasa deca dobijati mnogo,mnogo vise prostora i sansi za napredak ..... Napred Zvezda !!!
P

Popsi

pre 9 meseci

Naravno da će igrati Kanga, a Šljivić ući u drugom poluvremenu. Ako Barak oprosti Kangi.
h

holse

pre 9 meseci

A sta ne kanga uradio?
p

prti

pre 9 meseci

Nije uradio nista ali svaki drugi ovde je insajder.
P

Popsi

pre 9 meseci

Ljutio se što nije bio u starnoj postavi na turniru u Rusiji.
P

Popsi

pre 9 meseci

@prti i nije hteo da se slika sa timom na uručivanju pehara. Ako ne pratiš nemoj ni da komentarišeš.
Ч

Чика

pre 9 meseci

Због његовог понашања, ја би га још “хладио”. Пре би убацио Ада и гурнуо Стаменића напред. Када ћемо знати јел Адо може или не може? А и деце има лом која могу да играју у нашој лиги. Гледам остале утакмице Супер лиге, ЦЗ стварно је пуно јача и по приступу и по тактици и по квалитету. Пример Младост-Радник, за плакање!
G

Gladiola

pre 9 meseci

Ako ćemo pošteno, Lučić je najviše zaslužio da se nadje u startnoj
z

zorz93

pre 9 meseci

Ма може и Барак, као да је битно, ту је судија ако зашкрипи, а може и штопер да закуца неки аутогол.
Н

НИКО 4

pre 9 meseci

Зашто форсирате Шљивића , од свих поменутих , Шљивић је најтањи , мада је то нормално обзиром да је млађи и од Кабића и од Лучића.. Дечко има квалитет неоспорно , али чему курч.ење , спуштање штуцни и тако даље.. Морају се мало спустити на земљу клинци попут њега
k

kkml

pre 9 meseci

zapravo je Sljivic najbolji od sve nase dece( ne nije mi to Terza rekao, a ni Darjan), a i najmanje je igrao od svih navedenih (zbog dobro poznatih razloga), pa nije lose da uhvati ritam. Nego igra na ne bas zahvalnoj poziciji, gde se ucinak i ne vidi tako lako, pa deluje da je najslabiji.
Н

НИКО4

pre 9 meseci

Нисам рекао да је лош играч , само има мало арогантнији став ( држање , спуштање штуцни на пола цеванице итд ) . Не треба му то
k

kkml

pre 9 meseci

A nama uvek nesto smeta, ako je povucen onda je tunjav, ako je nadmen onda je arogantan. Svakako ako igra dobro i napreduje nije ni bitan taj stav.
Ч

Чика

pre 9 meseci

Може и мали Пруцев ако се опоравио.
P

Popsi

pre 9 meseci

Prucev? Kad je on tačno odigrao vrhunski ili bar dobar meč?
Ч

Чика

pre 9 meseci

Када год је играо, показао је труд, одбрану, лепе пасове. И није имао нешто пуно минута, а по мени показао је више него нпр Мијатовић. Волим да га гледам, значи да има потенцијала те што не би ушао после нпр Шљивића?
K

Kalcopolista.

pre 9 meseci

Ja vise necu da gledam fudbal u opste,jer moj klub titule video nije 7 godina a LS preko 20 god.na sve to u totalnom smo Bankrotu zbog duga od 87.mil zbog cega nam je isecena i struja,dosta mi je vise svega,od danas gledam samo balet i bocanje!
K

Key

pre 9 meseci

Sta je sa mozgom kada mislis da Dragovic, Ivanic, Degenek, Stamenic nisu Srbi, da necete vi mozda da odredite ko su Srbi ko nije.
S

Samuilo3

pre 9 meseci

A Mijatovic? Msm nikako neki tekstic o njemu
d

da znas

pre 9 meseci

Povredjen je...cuo sam nesto naskocio ne zgodno. Nije strasno brzo se vraca. Moraju sad malo ove novajlije da promovisu 🙂
b

bokibre

pre 9 meseci

Bas mi se svidja uvodjenje mladih igraca. Do sada su svi nasi treneri imali toliki strah da ce nesto uprskat mladi, da su ih tek na 5-0 5 min do kraja ubacivali. Zato i nismo ni jednog mladog igraca izbacili osim Strahinje. Bravo za trenera da veruje mladima
K

Kdbdbdn

pre 9 meseci

Lučić
P

Pedja108

pre 9 meseci

Sta ovde moze Kanga da odmeni Ivanica? Da trci bez potrebe do odbrane, da mu dodaju loptu na 2m oa im on vrati, da usporava igru i dodaje protivnicima? Ovo je utakmica za Lucica ili Sljivica i prilika da se dodatno nametnu.
P

Popsi

pre 9 meseci

Stručnjače, taj Kanga je bio ubedljivo najkorisniji fudbaler Zvezde prošle sezone. To što ima bubice ne znači da je loš. Ustvari je izabran u 10 najkorisnijih veznjaka u Evropi. Ostavimo Baraka da radi svoj posao.
k

kunde

pre 9 meseci

Ko o cemu mi o starim zaslugama. Ne smatajte vise sa igrama iz prosle sezone. Daj da u acimo Milijasa imao je jednu dobru sezonu prije 15 godina
P

Popsi

pre 9 meseci

Ako misliš da je prošla sezona koja je završena pre 2 meseca stara zasluga onda si verovatno u pravu.
G

Gosthjk

pre 9 meseci

Ma samo neka Napredak odmori prvu postavu da se firer ne razesti i sve je ok.
P

Pero Situacija

pre 9 meseci

Ja mislim da pomaže lupiti glavom o bukvu!
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

Dace bog prsti da ti se sasuse.
Y

YayaT

pre 9 meseci

pozdravio te APOEL
Č

ČINJENICE

pre 9 meseci

Pa čoveče, dokle ćete više da kukate i izmišljate. U 16 zadnjih prvenstvenih derbija iamte JEDNU pobedu. Jeste li vi uopšte svesni sami sebe???
3

39939349

pre 9 meseci

Tako je! I ne zaboravi stojica u 96.! I jel Mirota vec potpisao?? 🤣
K

Kuk

pre 9 meseci

Nemoj da platite struju
G

GOROSTASE

pre 9 meseci

Pakuj se i lagano u Albaniju.
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

Mozda je ovo i dobra prilika da vidimo koliko taj mali zaista vredi i koliko moze...da vidimo da li "kosi ili vodu nosi". Nije jos uvek odigrao dovoljno minuta, da bih mogao da donesem neki sud o njemu...za ovo vreme, koje je odigrao "na parcice", nije me jos uvek uverio da se radi o vanserijskom talentu, kako to mnogi tvrde...Videcemo, nadam se da su ti "mnogi" u pravu.

Mile Stručnjak

pre 9 meseci

Jel možete da napišete kakav je status Kange i Kataijeve povrede...
H

Holse

pre 9 meseci

Kataji nece igrati jos 2 meseca,gotov je on sto se tice ozbiljnog fudbala..kanga je pre 10 ak dana imao smrtni slucaj,putovao u afriku plus kazu i da se nesto neprimetno ponasao i da mu je bahar dao poslednje opomenu
A

Apoel

pre 9 meseci

Bice dosta prilika za Sljivica, Nedeljkovica, Mijatovica, Lekovica, posebno kad krene LS i gust raspored, bice rotacija, imace oni lepe minute u domacoj ligi!!!
n

napokon

pre 9 meseci

Napokon jedan Srbin u ekipi
Ч

Чуме

pre 9 meseci

Јесте ли се то изненада опсетили да сте Срби или вас муче неке друге муке?
v

vroom

pre 9 meseci

ako neko zasluzuje startnih 11 od svih rezervnih igraca, to je ovaj momak.
v

veselisesrpski

pre 9 meseci

Opaa evo jednog Srbina da zamaze oci ovim velikim patriotama
N

NN lice

pre 9 meseci

Svako ko Degeneka, Dragovica, Ivanica i Stamenica racuna kao strance treba da napusti ovu drzavu odmah… ne znam samo kako vas nije sramota!?!?! Ali to je ono mazanje ociju, Zvezda u prvoj postavi 8 stranaca, bla bla.. ne gospodo, Zvezda u prvoj postavi ima Glazera, Olajiniku Bukarija i Krasoa To je 4 stranca od 11… svako dobro I gle cuda, za ta 4 stranca za jednog je placeno obestecenje, zanima me koliko ima Partizan stranaca? Koliko ce jos doci?