Komentari na vest

Ivica Iliev: Napravili smo najbolji tim u poslednjih nekoliko godina! Dijabate je igrač od 30 sekundi

A

Aca.BG

pre gotovo 2 godine

Mnigo ga hvalite a decko nije mogao da igra ni u Turskoj, odigrao 7 meceva za Trabzon a nije dao ni jedan gol. Cak nije ni reprezentativac Malija.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Kaze lik, partizan ubode 80% stranaca.Mozda, na igrici.Mogu 10 da nabrojim promasaja za zadnjih 2-3 godine, glatko.Ubodete Rikarda i koga jos?Nikoga.Sumu cekali 3 godine da vaskrsne.Dovodite Vakulka, Dingu, Nzijaea, onog iz Kairata stopera,Bajbeka itd, Solomona i ti zemljace nekome pricas o promasajima.Uboli ste zadnjih godina jedino Rikarda i Natka, s tim sto Natko se zadnje 2 sezone setka.
A

Aebre

pre gotovo 2 godine

Ivica ozbiljan klovn svi se sprdaju sa njim...alo zemljače nemaš rezervnog špica u profesionalnom klubu koji pretenduje na titulu u jednoj od prvih 15 liga Evrope pa da li ste vi normalno???
#

#gisr##

pre gotovo 2 godine

Isri Kavaminga
D

Direktor Trabzona

pre gotovo 2 godine

"Dajemo mu čiste papire i raskid ugovora ako mi lično dostavite pola miliona evra preko njegovog računa kao bonus za potpis slobodnom igraču. Ti, mali, ako hoćeš da igraš ove sezone, prihvati ove uslove i svi zadovoljni." Ruka ruci, ostalo je istorija. Ovako idu pregovori Turaka i Srba, pa nismo od juče.
V

Varela

pre gotovo 2 godine

Da li ima neko pametan iz kluba da ovom čoveku zabrani da daje izjave?Osramotio je klub za narednih 100 godina
M

Milaica shasha

pre gotovo 2 godine

Ja sam je.ac od 30 sekundi
S

Stojko Fudbalerski

pre gotovo 2 godine

Najbolji komentar...i odlicno opisuje ovaj transfer Partizana...kada su Ilijev, prica i realnost u pitanju!!!
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Ovaj Iliev svake godine priča istu priču...Treba "špic-bulja" u paketu sa Vučelićem i ovim Vazurom, Vizurom kako li se već zove.Stolica kaže da mu treba još 5 igrača a Iliev da je za Partizan prelazni rok završen!!!!
K

KlasicnaZloba

pre gotovo 2 godine

Koliko nadmenosti na jednoj konferenciji za medije. Koliko su kulturni kada oni dovode igraca. Zvezdine igrace pljuju i ne daju ih da igraju na miru za Zvezdu.
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Def ne znam sta oni pricaju igracima, a jos manje kako prodaju igrace...ali shodno situaciji u kojoj se nalazi fk partizan oni su madjionicari. Skockali su solidan tim, sa nista para...izgleda da se tokom cele godine pravi plan kako da se dovedu igraci za 0 eura da bi njima ostala lova...a tek o prodaji igraca da ne pricam...utopili su milovanovica za 3,5 miliona lik odigrao 4-5 utakmica...a nama veljko nikolic i njegos petrovic igrali i LE i prvenstvo i nista....
G

Gaja Gejšić

pre gotovo 2 godine

Ivica sedi i divani sa Milom Vucelicem i Vazurom. Za one mladje koji se ne secaju 90-ih ima na YT-u dokumentarni film. Taj Vazura je surovao sa onim sada pokojnim, ima snimak kad mu prete a on pali. I sta sad? Zar to nije dovoljno da vidimo o kakvim ljudima se tu radi.
S

Saša_PFC

pre gotovo 2 godine

Sve dok dovodi dobre igrace iz inostranstva i Partizan na njima posle 2.godine zaradjuje milionske iznose netreba da nam smeta Iliev u klubu.Uostalom to je bivsi igrac Partizana koji je ostavio srce na terenu za Partizan i potrebna je podrska takvim ljudima.Sta bi smo pricali da neko recimo iz OFK Beograd dodje u Partizan i da vedri i oblaci a da klub ide u sunovrat i dozivljava najteze trenutke u svojoj istoriji.
O

Ofkan

pre gotovo 2 godine

Ivice ti li si?
V

VVI

pre gotovo 2 godine

Upravo tako. Partizan zaradjuje. A Partizan to smo MI! VVI. Sistem. Vecnost. Bogom dani da budemo jedini.
z

zaks

pre gotovo 2 godine

@sasapfc Meni je drago da tvoj klub ovako dominira i napreduje , a taj drugi, što nećeš da ga imenuješ kojem je na čelu bivši OFK-ovac ide u sunovrat već pet godina.
P

Pijana prica

pre gotovo 2 godine

Ne znam zasto se uzbudjujete i trosite zivce. Lik je dao ostavku, radio "kao operativac" te se sam vratio na funkciju gde ima platu koja se ne zna kolika je iako radi u drzavnom preduzecu. Pri tom mesetari, muljavi i ugadjuje se, zida stanove, jede, pije, toči gorivo, putuje na racun kluba. 5 godina titulu nije video, ko zna koliko je duga ubulio klub i sta ocekujete da ce da kaze? Osim da nam se nedvosmisleno smeje u lice i sprda nas. Sta ocekujete, kad nas iznova ismeva i lupeta bez grama stida? Sta???

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Odličan posao
M

MarkoniPFC

pre gotovo 2 godine

Da li mozemo samo svi da se slozimo da se ovaj prelazni rok radi bolje nego prosli razumem i ja da nije sve kako treba ali vi sada kukate kao da je ovo najgori prelazni rok ikada a zapravo prvi put brze nego vecina dovodimo igrace i to bas na onim pozicijama na kojima su nam falili prosle godine a sada sto je 10 igraca otislo pa nam fali jos 5 igraca to je druga stvar ali i to ima da se sredi. Logicno je i ocekivati jos 2-3 igraca u narednih nedelju dana i jednog jos posle kada udjemo u neku grupu u zavisnosti gde prodjemo i sve to..
S

Strpljenja molim

pre gotovo 2 godine

Ja vjerujem da Partizan uzima titulu ove sezone. Ne znam zašto, ali vjerujem. Imamo dosta bržu ekipu sa Andradeom i ovim Dijabateom. Andrade je po indeksu korisnosti u timu sezone Lige Konferencija. Znam, nije to ni Liga Šampiona, ni Liga Evrope, ali koliko je Partizanovih ili Zvezdinih igrača završilo u timu sezone evropskih takmičenja? Da, nula (0!). Ovog Dijabatea sam gledao u Lesteru i prošle sezone u Turskoj jer sam pratio tursku ligu zato što radim kao bukmejker u jednoj firmi i mogu vam reći da je dječko opasan potencijal. Imao je nekih problema sa mišićem lista pa nije na nivou iz Lestera, malo je izgubio na brzini, ali i dalje odličan igrač i igrač koji je za okruženje koje igra ofanzivan fudbal i napada, a ne kao klubovi kojima ga je posuđivao Trabzon. Jedino što znam je da ne očekujem spektakl od fudbala u prva 3-4 kola. Poslije, ako Stolica bude znao da ih koristi, siguran sam da ćemo da meljemo, samo malo strpljenja 😉
@

@streljnja

pre gotovo 2 godine

Ivanic bio u idealnom time Lige Evrope. Citaj i druge portale,ovaj crno beli portal tako nesto nece da objavi.
@

@@strljenja

pre gotovo 2 godine

Moje izvinjenje, bio je Ivanic. Opet, Ivanic je najbolji igrac Zvezde, sa nesto nizim indeksom u Ligi Evrope nego Andrade u Ligi Konferencija, sto je taman pandan razlici u dva takmicenja. Izvlaceci neke paralele, usudio bih se onda da kazem da Partizan moze da ocekuje svog Ivanica, odnosno, igraca slicnog kvaliteta, a sto nije imao prethodne sezone i sto je mozda i uticalo na gubitak vec vidjene titule na polusezoni. Ono sto ce mozda da odluci ove sezone ce biti ova krila - Zvezda dovela Bukarija, a Partizan Dijabatea. Vidjecemo koji ce da odnese prevagu na terenu. Sportski pozdrav, pa neka pobijedi bolji :-)
N

NBDJ

pre gotovo 2 godine

Po koji put od kada si tu imamo najjaci tim?????
K

Kralj Dzulijan

pre gotovo 2 godine

Doveli ovog kad nisu mogli Pantovica pa ga onda na konferenciji indirektno isprozivali😂 Najjadniju upravu imamo
K

Keket

pre gotovo 2 godine

E al poslovna tajna, skandal
n

nemam pojma

pre gotovo 2 godine

Molio bih novinare da pitaju ilijeva koliko Partizan ima špic igrača. Rikardo i...i... Koliko ima ekipa sa samo jednim špicem ? Ako se čovek ne daj bože povredi, razboli, umori, dobije crveni, žute kartone šta onda? Drugo, postoji li lošiji momenat za prodaju Milovanovića. Hoće li ikad imati tako nisku cenu ko trenutno?
M

MarkoniPFC

pre gotovo 2 godine

Cena moze samo da mu opadne jer mu je Jestrovic menadzer i napunio mu je glavu pa nece da produzi ugovor koji istice za 6 meseci i mislim da je 3.5 plus bonusi i procenti bolje nego nista...
R

Rotacija

pre gotovo 2 godine

Hoće li Partizan dovesti barem još 2 ozbiljna pojačanja?
T

Trener

pre gotovo 2 godine

Opet "bomba" dominira. Sto ne kaze gospodin navijacima, da taj "igrac od 30 sekundi" nije igrao u Trabzonu? Bio je na pozajmici u klubu koji je ispao iz lige. Godinama u nazad laze navijace. Mozda i bude "igrac od 30 sekundi" pojacanje, ali da iole vredi, Trabzon bi ga dao na pozajmicu nekom drugom klubu. Ovako ga je zalivadio Ilievu. Kaze i Turci se pitaju kako u Partizan???? Ej bre, doveden iz kluba koji je ispao u drugu ligu. Pa i taj Rikardo je prosecan igrac. Za nasu divlju ligu i vise nego dobar, ali za iole ozbiljniju utakmicu je neprimetan. Ni jednu "jacu" utakmicu se nije video. Sta je uradio u Evropi? Kad je trebalo, Gent i Fejnord, nema ga nigde. Onaj klinac Erakovic je dobio svaki duel u derbiju, ali bukvalno. Za Dragovica je besmisleno komentarisati. E sad, videcemo ovog "igraca od 30 sekundi" iz "Trabzona".
I

Iskren

pre gotovo 2 godine

Odgovoriću ti samo za Rikarda. Nije igrao protiv Fejnorda kući zbog kartona, dok je u gostima postigao gol. Čisto da se zna.
T

Trener

pre gotovo 2 godine

I ja tebi samo da odgovorim. Dakle Rikardo je igrao protiv Fejnorda, da li 15 minuta ili obe utakmice, igrao je. Nadji na internetu pa opet pogledaj, nije se video. Prvo poluvreme Fejnord ima posed lopte 70%, Partizan ima samo jedan sut i yo ne u okvir gola. I opet ti kazem, tvoj Rikardo se nije video. Prvo poluvreme 1-0 za Fejnord. Drugo poluvreme, Fejnord daje gol, 2-0. Posle 5-2 iz prve tekme, sve je gotovo. Da, Rikardo daje gol, ali i dalje gubi duele u vec gotovoj utakmici, gde Fejnord "odradjuje" posao. Tvojim rezonom moze da se kaze i da je Gobeljic dao gol PSZ, ali covek nije znao gde bije. I nike bio na terenu, jer su ga ubili ovi iz PSZ, kao i Zvezdu. Dakle rezime, Rikardo ni jednu jacu utakmicu nije odigrao, prosto ga nije bilo.
P

Prevara

pre gotovo 2 godine

Al je ovaj Ilijev prevara od coveka, sta kaze napravili smo najbolji tim u zadnjih nekoliko godina, a sezona nije ni pocela, majstore to mozes da kazes kada se sezona zavrsi kad taj najbolji tim pokaze da je zaista najbolji, a ne ovako da lazes i mazes, a na pripremama od 3 utakmice dve izgubili....
L

Louis Vitton

pre gotovo 2 godine

Kaze Iliev da ce ekipa biti nadogradjena i slucaju odlazaka. Neka ga neko obavesti da je Milovanovic presao u Almeriju.
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Kako zavrsili prelazni rok Ivice? Klub mora dovesti barem jednog centarfora.
G

Gost69/69

pre gotovo 2 godine

MI ZELIMO TITULU PA VI GLEDAJTE.
G

Gost43

pre gotovo 2 godine

PITAM VAS dali je to dovoljno za titulu !? Ako nije jos pojacanja jedna ,,10".
m

milittao

pre gotovo 2 godine

Rikardo dodje iz druge Portugalske lige i nadaje se golova i svi smo u extazi. Ovaj čovek dolazi iz Turske lige gde je prekobrojan u šampionskom timu te lige a sezonu je završio u ekipi koja je izborila opstanak, pa ne mislite valjda da je trebao dati 100 golova u timu koji se jedva spasao ispadanja?! druga stvar, nije njegovo da daje golove već i da ih namešta, dečko deluje da je kompletan igrač dolazi iz takmičarskog tima i verujem da će nam leći kao 1 na 10. ja sam neko ko godinama kritikuje upravu ali ovaj prelazni rok deluje da će biti najbolji u poslednjih 20 godina, kvalifikacije počinjemo sa skockanim timom,svi su spremni od starta da zapnu. setite se kad smo Leonarda doveli, čekali smo ga dva meseca da dodje do daha, ispali od Zaglebija jer Leo nije bio spreman a verujem da bi ih sam izbacio i tako...ajmo malo podrške ovom timu, deluje da imaju i rep i glavu...
B

Bingole

pre gotovo 2 godine

Toliko kompletan da ga niko drugi nije hteo,narocito Trabzon nije zeleo da ga vrati u svoje redove jer je kompletan
L

Lanmiii

pre gotovo 2 godine

Videcemo. Ovo mu je zivotna prilika da se vrati na fudbalsku mapu. Ima brzinu, ima solidnu tehniku, ali brate mnoooogo promasuje. Ako su mu oni klipovi najbolje sto moze... Neznam nadam se najboljem.
B

Bobi 87

pre gotovo 2 godine

Sramota sta su uradili malom Pantovicu. Pa znamo svi sta je problem. Nece klinac da dolazi i da sedi na klupi. Sad su uvredjeni sto mali nije hteo da trune naredne 2 godine nego je ostao u Vozdu gde igra standardno
p

podesen

pre gotovo 2 godine

Ovaj igrač je kvalitetan ,samo neznam kako je stigao u ovu njiva ligu.
S

Smooth operator

pre gotovo 2 godine

Sto ne kazete javno sto niste doveli Pantovica?
3

321

pre gotovo 2 godine

Pustio ga je Trabzon za 0e i samo 5% od sledeće prodaje, ali je Partizan morao da preuzme celu platu od milion eura godisnje
Ð

Ðostic

pre gotovo 2 godine

Igra 30 sekundi í nmz vise hhehe
S

Sarloa

pre gotovo 2 godine

Sto ga neko od novinara na konferenciji ne pita sta misli o tome sto je dosao u klub koji punih 5.god titule video nije a LS preko 25 i kusur godina i koji redovno u Evropi puca sa 5Ardama a od ove sezone i sa OSMICAMA(8) od Petlica i dece iz Fejnorda! To pitanje treba da mu postave,bas da vidim kakav bi mu odgovor bio...🤣
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Taj "petlic" ode u Lids, a igrace iz tvog kluba niko nece... Sto se tice Evrope, tu je tek komedija, Omonija i Serif su rekli svoje, Rendzers tek...
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Ja bih vise zeleo da se postavi pitanje Terzicu kako svake godine projektuje budzet kao da ce CZ igrati LS i dovodi mnogo stranaca (gotovo svi su promasaji i napustaju ekipu nakon priprema), a na kraju Zvezda ispadne od prosecnih timova poput Omonije, Serifa i nema nikakvih posledica... Partizanova ulaganja su smesna u odnosu na ulaganja CZ. Stanoje je sa povratnicima uspeo da igra prolece u Evropi i bude u egalu sa CZ u Linglongu, gde je izgubio titulu nakon skandaloznih sudijskih odluka u finisu sampionata. Fejnord je sjajna ekipa, daleko su bolji i od CZ i Partizana, a naravno i Rendzersa kojeg stalno hvalite. Fejnord je do finala LK stigao tako sto je igrao atomski fudbal, onaj Sinestera bukvalno sam vredi vise nego ceo tim Partizana/CZ.
D

DaAli

pre gotovo 2 godine

Da ali na terenu Zvezda upropastila Partizan od tri derbija dobila oba koja je morala. Plus Katai vas upropastio. Onaj Urosevic kukao kao devojcica.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Vama je Flora sa Anortozisom rekla svoje, a Feynord i Zvezda da ne pricam.Nas igrac ode u Cska, vasi idu u druge lige i nece ih niko.Zdjelara vec niko nece 5 godina.
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Golmani su nam tragikomicni, sto znaci da nam je potreban jedan ozbiljan golman... stoperi i nekako mogu da prodju, tu ne mislim na Svetu kog toliko hvale a u prva dva mandata nista posebno nije pokazao... bekovi jos tragicniji od golmana... zadnji vezni mozda sa Zdjelarom i Fejsom najjaca i jedina svetla tacka, Andrade i ovaj sto se slikao sa Ilijevim u kog se oglica kune, skroz sumnjivi... Menig saplitanko, Natko penzioner mogu samo u nasem PARTIZAN-u da igraju i da ih oslovljavaju doktorima... nadam se oporavljenom i spremnom (jer samo tako moze da nam pomogne) Daci Panticu... rezervnog spica ni nemamo a ostale bolje da i ne spominjem... mozda jos vredan pomena je mali Bazdar i to je sve od naseg PARTIZAN-a Ilijev Ivico... UPRAVA NAPOLJE, VOLIM PARTIZAN!!!
P

Prti

pre gotovo 2 godine

Ovaj kaze gledao Partizan prosle sezone? Njih ni njihovi navijaci odavno ne gledaju da nema organizovanih prevoza skola fudbala za njih I reprezentaciju bi covek mislio kaznjeni od UEFE...
t

tenkista

pre gotovo 2 godine

Veliki problem za Ilijeva je što nema nekog da ga kontroliše u ovakvim izjavama i posavetuje, koje su iste svake godine, ali su mediji blagi prema njemu, jer ga ne podsećaju na sve nebuloze koje je govorio
Z

Zasto

pre gotovo 2 godine

Tako? Pa zar nije pogodio sa stanojem, mislim na izjavu o najboljem treneru u zadnjih 30 godina?? Nije mi jasno zasto se bunite?Evo ja kao pravi strucnjak izjavljujem da je Ilijev najbolji sportski dorektor u zadnjih 30 godina...;-)
f

frey

pre gotovo 2 godine

Ja garntujem za ovog momka!
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Dzaba pisemo komentare kada oni ne citaju!!
1

12345

pre gotovo 2 godine

BOLI NJIH STO MI PISEMO
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Tim ni izbliza nije popunjen. U vezi smo tanki, naročito ako ode i Zdjelar. Tu onda fale dva igrača i naravno špic. Takođe golman, jer od ove dvojice nijedan ne uliva poverenje. Da si na polusezoni doveo zamenu za oteranog Sumu (a i sada nemamo klasičnu desetku) i još neko pojačanje mi bismo uzeli titulu, a ovako još jedna sezona bez trofeja u i blamiranje protiv Fejnorda. UPRAVA NAPOLJE!!!
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Golman više manje da. Uglavnom da. Ostalo baš i nije neka frka. Eventualno ozbiljan polušpic.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

@ Mop; Mi u veznom redu imamo 4 igrača, dva klasična zadnja vezna i dva centrallna. Pantić i ako zaigra u ovoj polusezoni on nije ofanzivni vezni i uvek su ga treneri više koristili po strani. Špica rezervnog uopšte nemamo, ako je to bombašu popunjen tim, alal mu vera, ali Stolica koliko juče reče da mu fali igrača. Ako je ideja da Terzić, Petković, Vlahović igraju u vezi onda cilj sigurno nije osvajanje trofeja. Ja bih voleo da Baždar dobije šansu i minute kao bonus, ali mi nije jasno zašto ga forsiraju u špicu, kada on to nije.
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Nije tesko napraviti bolji tim od tima u kome su jojic,miljkon,markovic,obradovic,smiljanic,brezancic,jos kad se resimo ona dva panja holendera i Lutovca
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Od dest stranac, osam su top koje Partizan dovede i zato ne sumnjam u opste da ce biti pravo pojacanje.. A ovi mucenici od deset stranaca, obodu dva i dalje kako koji dodje dizu ga u nebesa.. Evo traze spica, a kad se setim kako su Ohija kovali u zvezde, pa Garsiju, pa Bakojako itd.. Tako sva ova njihova pojacanja bice promasaj zesci
M

Magnus

pre gotovo 2 godine

Промашај или не, ми вас урнишемо, тако нек наставе са промашајима.
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Ali zato vi ne videste titulu 5 godina sa vašim pogođenim strancima. Ivanić i Katai su za vas nerešiva enigma.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Ima istine sto se tice stranaca i pojacanja ali da vi bas ubodete 80posto je preterivanje ali eto ako ti je lakse mi sa,svim tim promasajima,vas oderemo kad god nam je trebalo a vasi stranci se tu ne vide... zapitaj se onda dali su to pojacanja bas pojacanja??? 😂😂😂
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Bukvalno lazes. Kolko ih je proslo kroz vas klub, a da ni na klupu nisu seli ili odigrali 8 minuta. Svake sezone imate takvih samo ih vi zabasurite sa vasim grobarskim portalima i posto ih drzava placa onda su primanja drzavna tajna i transferi i o tome se cuti. A i ti nasi ‚‚promasaji‚‚ su vas nakantali.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Svi oni su više pružili od Markovića.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Solomon, Dornelas, Dinga, onaj Ukrajinac, Vasington, Djemba Djemba, Sumu cekali 3 godine, Nzijae, pa ovaj Francuz centarfor sto vam 2 meca odigrao, pa onaj sto je otisao u Kairat sto ste ga iz Olimpije doveli.Vi od 10, ubodete max 40%.Nesto slicno kao Zvezda, ali spinujete daleko bolje.
@

@Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Upravo tako.
V

Visente Del Boske

pre gotovo 2 godine

Iglica garantuje za ovog momka
Z

Zoki959

pre gotovo 2 godine

Turski mediji obelodanili došao bez obeštećenja uz 5% od sledeće prodaje , dakle nema tajni !!!
d

darkok

pre gotovo 2 godine

lepo piše u stranim medijima da je Dijabate prekobrojan u Trabzonu i da su raskinuli ugovor sa njim godinu dana pre isteka i na transfermarktu su objavili da je u Partizan prešao kao slobodan igrač ali verujem da je Partizan dao procente od naredne prodaje 30-50% će ići Trabzonu ako ga prodamo a mislim da je potpisao za masnu platu taj nije došao za manje od 700-800.000e po sezoni pogotovo što je bio možda i najbolji igrač Giresuna u prošloj sezoni i ostavio ih u prvoj ligi garantovano da je imao ponuda drugih Turskih ekipa a tamo verujte nema plate ispod 500.000e po sezoni velikim novcem raspolažu Turske ekipe.Ps sve to na stranu mnogi nisu svesni o kakvom kvalitetnom igraču se radi i takve teško možemo da dovedemo u našu kukuruz ligu ako im ne ponudimo extra platu realno za njega nije šteta dati dobru platu jer za našu ligu je Mesi vrlo brzo će se svi uveriti u to,brz tehnički odličan,dribling u trku mnogi ga porede sa Menigom verujte Dijabate je dve klase iznad Meniga odličan posao i pravo pojačanje kakvo odavno nismo imali ne razumem Grobare koji ga pljuju a ni ne znaju o kakvom igraču je reč i ovome možemo da zahvalimo isključivo Stolici jer preko njegovih veza je došao jer ovakvog proverenog igrača Ilijev nikada nije niti će dovesti u Partizan jeste Ilijev imao uspeha sa nekim strancima ali koji su došli ispod radara sumnjivog potencijala ne provereni ovaj je itekako proveren i poznat cigani manite se nas gledajte svoje brige
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Izvini nismo poznali Mesija promenio je frizuru.
@

@darkok

pre gotovo 2 godine

Jeste, razvalio je Mesi iz Malija u prethodnom klubu... Kazes sam ih je spasao ispadanja, sa 3-4 gola i 2-3 asistencije za celu sezonu? Prava masina, ma i bolji je od Mesija!
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Za bilo koji Tim je potrebno vreme uigravanja,ako mislite stvarno Ali ne Ilijevski nego stvarno da imate bolji Tim nego prosle godine gresite.Otislo vam je preko 10 igraca doveli ste sem Malog Svete sve igrace koji nista bolji nisu od onih koje ste oterali,Ove godine ne vidim borbu za titulu vi ste je resili I pre prvog kola
f

fftt

pre gotovo 2 godine

A taj najbolji mali Sveta 3 godine nije odigrao prvenstvenu utakmicu niti je zuljao klupu, nego sedeo na tribinama i zubao seme. Joj ko sve ovde ne komentarise da se covek precepi ili su sto je verovatno Botovi ali malo inteligentniji pa kao usput da pohva
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Svake godine ista priča na početku sezone..
Z

Zonjo

pre gotovo 2 godine

Desetka, napadac i golman...mi nemamo golmane koji znaju sa loptom, ko da imaju dve leve. Na ove tri pozicije pod hitno treba dovoditi pojacanja.
F

Filip7191

pre gotovo 2 godine

Golman sigurno nece doci jer obojica imaju jos 2g ugovore a produzili smo u Lukacu do sledeceg leta
N

NAVIJACI ZAPAD

pre gotovo 2 godine

AKO JE MALO ZA TITULU POJACAJ TIM ! NEMOJ DA STEDIS. GODINAMA LAZETE NAS !
T

Transfermarkt

pre gotovo 2 godine

Vredi 2,7mil. Partizan ga je platio 2mil. Znamo i platu. 600k po sezoni. Sirotinja nema sta. 🤣🤣🤣

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Ja jesam zvezdaš ali ne volim da lažem. Transfermarket kaže "free transfer".
A

Alo decko

pre gotovo 2 godine

@Mile svaka cast za komentar. Ja jesam zvezdas ALI NE VOLIM DA LAZEM. Svaka cast, sve objasnjeno :)
P

PAJA GLAVONJA

pre gotovo 2 godine

Dobar tim..nikad jaci jos od 2016 godine. Pitam se sta je sa Leonardom..? Suma je izgleda u kanalu.. Fali jos jedan domaci centarfor i to je to.
L

Lanmiii

pre gotovo 2 godine

Leo je imao operaciju, i oporavlja se. Da se ja pitam vratio bih Sumu ima on sta da pruzi, samo sa njim se mora znati kako,kao kod Save. A igrao bi za mnogo manje para.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Opet drzavn tajna jer ga drzava i placa dok kod Zvezde se zna sve u evro. Samo kazem.
G

Gosthshs

pre gotovo 2 godine

Jel se zna u evro ili se daju lazne informacije?
G

Gosthshahaha

pre gotovo 2 godine

Srecno lave moj,ti je trpas sledeci
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

A ko je to trpao pre? Secas li se uopste s obzirom da nije skoro bilo…?
z

zli poručnik

pre gotovo 2 godine

završen prelazni rok a nije doveo ono što mu najviše treba, klasična 10-ka i zamjena za Rikarda!
G

Gostyeh

pre gotovo 2 godine

Nije rekao da je bukvalno zavrsen rok.. Nego da je glavni deo zavrsen... Ali stize tedic, bez brige bez brige.. Samo se opustite mladici
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Sta cemu zamena za Rikarda? Gde on moze da se povredi pa da mu treba zamena? Evropu i derbije ne igra,a ono sto igra u ligi niko ne igra odbranu protiv njega tako da nista ne moze da mu bude.
G

Gosthahahah

pre gotovo 2 godine

Napravili ste tim za 3 ili 4 mesto na tabeli za ove godine zivi bili pa videli
M

Mek

pre gotovo 2 godine

Da li je moguce da niko od strucnjaka iz sportskog sektora nije mogao da kontaktira Bajica iz Sent Etjena, odlican golman pritom i bonus. Sve sto nama treba. Zatim Vlajkovic koji je bio u Pazaru, jer na Zivkovica ne moze ozbiljno da se racuna. Pantovic bi takodje odlicno legao na ovu ekipu i to treba sto pre zavrsiti! Moja licna zelja Komnen Andric kao zamena za Rikarda. Naravno i jedna prava desetka!
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

bolje bi mu bilo da cuti. Dovedi ,ne dizi previse galamu jel sto budes imao gore rezultate vise ce te ljudi pljuvati

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Uredu doveo Ali Partizanu na poziciju AMC treba igrac pod obavezno tu je samo stakleni Pantic.

Ivica Gasic

pre gotovo 2 godine

Hahahha... dizvineš, popunjeni smo svugde!!
b

bingosale76@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Poslovna tajna 🤣🤣🤣🤣🤣 toliko...
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Nukleus tima je ok, ali treba nam jos par pojacanja za klupu, ali sa time ne treba žuriti. Rezervni spic i poluspic nam jos trebaju. Licno bih prodao Holendera i Lutovca i doveo jos jedno krilo za rotaciju.(onaj momak iz Vozdovca na primer)
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Sa tim nukleusom posle drugog kola Zvezda osvojila titulu,evo samo sačekaj nekih devet dana.
z

zli poručnik

pre gotovo 2 godine

batice,kome trebaju holender i lutovac🤣🤣🤣
J

Jan

pre gotovo 2 godine

Čevek bomba i poslovna tajna. A dug raste
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

A drugi spic, zadnji vezni? Onaj Fejsa je staklen, ima da provede vise vremena u ambulanti nego na terenu... Zasto mora da se forsira ta igra po krilu nije mi jasno, dok smo imali Moreiru Partizan je izgledao mnogo bolje...
0

011.011

pre gotovo 2 godine

Oni non stop nesto nama o broju stranaca pricaju, a isto rade.Neverovatni licemeri.Isto kao i basketu i gore.
V

Vlada 82

pre gotovo 2 godine

@gostrealno Odgovor za tebe, apsolutno nisam pominjao ni Jojica ni Markovica, niti sam poredio.... Ziv bio pa video kako prolazimo ove sezone sa svim ovim bombama! U prvom timu imamo 7 igraca koji ne mogu da igraju ni u jednom ozbiljnom klubu, a o klupi da ne pricam, uzas
M

Mk

pre gotovo 2 godine

Juce Stolica kuka da nemamo dovoljan fond igrača, sad bombas kaze da smo popunjeni. Cirkus. Sta znaci to popunjeni? Kvantitativno jesmo. Ako racuna ovu decurliju Bazdara, Petkovica, Jovica i sl. U praksi, mi na klupi nemamo igraca koji ulaskom menja ritam i unosi nesto novo, ne mozes se oslanjati na decu i juriti titulu!!
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Da li to znaci da Tedica necemo dovoditi kao klasicnog spica imamo samo Rikarda?
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

koji bre Tedic ,sirovina. Mi smo danas prodali jednog takvog, Milovanovic otisao u Ameriju .To su isti tipovi igraca
G

Gost111

pre gotovo 2 godine

Iii kreće bombaš da baca bombe opet... Hahaha
z

zna se

pre gotovo 2 godine

Kada placa drzava obeštećenja i plate to je poslovna tajna
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

sta bre placa drzava ovaj nije imao nikud pa dosao kod nas . Kroz njega ce Ivica i vazura da isprazne kasu i to je to. Opet neki norveski nejmar itd. Pogledajte meninga ...jel ce neko da mi kaze da u Srbiji nema takvog igraca ?? ima al nemaju interes sa istim menadzerima
P

Pfk

pre gotovo 2 godine

Ti si trebalo da budes sportski direktor od 30 sekundi, toliko da se zadrzis u partizanu kao i ostatak uprave. Kao iz laze da ste pobegli…
a

axxaxaaxa

pre gotovo 2 godine

Ostalo je nedefinisano u kom aranžmanu je nekadašnji fudbaler Lestera stigao u Humsku, da li je plaćeno obeštećenje Trabzonu ili ne. „Poslovna tajna. Partizan je napravio fantastičan posao. Spektakularan.
1

118d

pre gotovo 2 godine

Tim ima solidnu osnovu ali fali jos minimum 2 igrača. Jedan u veznom redu i rezervni špic Rikardu, pritom ne mislim na neko dete nego na ozbiljnog napadaca. U sredini smo tanki, Zdjelar i Andrade jedini sigurni, sa Fejsom ne znas na cemu si, Natko ima snage za pola sata, Pantić nece na teren 2 meseca i pitanje u kakvom ce stanju biti. Neozbiljno je reći da smo popunjeni na svim pozicijama, ali od koga je=dosta je.. Prijatno sam iznenadjen, svi igrači koji su dovedeni imaju kvalitet
I

Info

pre gotovo 2 godine

Dijabate je u Trabzonu imao 1,7 miliona. Ovde je došao jer je čuo da su tu ponikli Mitar i Vlahović

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Terza preteruje ali Ivica je stvarno legenda nebeska kad lupi nešto :)
G

Gost89

pre gotovo 2 godine

hahha ....ilijev kolko si ti smesan....uprava napolje
G

Gost3we

pre gotovo 2 godine

Za zvezdine igrace se sve sazna koliko je plata i obeštećenje a ovde je to poslovna tajna
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Ивице остани до смрти у партизану, увесељава ме свака твоја изјава! Ти си бољи од Чкаље, ти си наш најбољи комедијаш икада 😊! Јуче им тренер кука како нема довољно играча он данас каже како су најјачи икад и како су затворили прелазни рок… Да вас нема требало би вас измислити! Каже нејасно свима како сте га довели, па буквално се крсте турци и то лијевом руком на муљаже и махинације којима се служите!
N

Nickcdn

pre gotovo 2 godine

Dovedi ga sebi , kuci , ako te toliko uveseljava.
a

ahhhaaa

pre gotovo 2 godine

Neka b'ate jedva smo ga udomili skoro ;)
s

smesno555

pre gotovo 2 godine

pa ako ste napravili nestvaran posao, kako to da ne smete da kazete koliko je plata I obeštećenje?
R

Realan 2

pre gotovo 2 godine

Kad pomislim da ne moze nize da padne, ivica me demantuje... ako se rikardo povredi, ko je spic? Fejsa ili zdjelar, ko im je zamena, lutovac? Doci cemo u situaciju dana klupi nema dovoljno igraca za protokol....
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

"Nejasno je kako smo uspeli da napravimo takav posao" Jasno je majstore, niste platili vi vec drzava. A ti zovi obestecenja i plate poslovnim tajnama koliko hoces, sve izadje na videlo kad vas tuze.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Sta ce biti ako.ne budemo.prvi...? Sta ces reci fantasticna sezona u poslednjih 20.godina, a meni nije jasno sto ti neko.od grobara ne pokaze neke stvari...
5

5-a u nozu....

pre gotovo 2 godine

E AKO JE "BOMBAS" REKAO DA JE OVAJ "BOMBA" OD 30.SEKUNDI ONDA MORAMO DA MU VERUJEMO...🤣
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Kakve gluposti bombaš priča,neverovatno."Ogromno poštovanje trsbzona"reče bombaš,pa što bi vam davali igrača ispod cene,kakvo poštovanje??? Svakog novajliju hvali kao da dovodi halanda i mbapea.
G

Gostoooooo

pre gotovo 2 godine

Sve neki anonimusi sigurno neki iz trece lige Bugarske

Marko Milivojevic

pre gotovo 2 godine

Pazi molim te "poslovna tajna".
G

Gost31

pre gotovo 2 godine

hahahahahahahahahahahahahha koja bomba 😂😂😂
R

Rakija11

pre gotovo 2 godine

Kako te nije sramota o cemu ti pricas? Rezervnog napadaca nemamo a prekosutra krece sezona. Nijedan igrac sa klupe koji udje nemoze preokrenuti igru. Na klupi ce biti Lutovac i Holender pa da li si ti normalan? Poluspica nemamo ni jednog u klubu,a ti pricas da smo popunjeni. Desnog beka rezervnog nemamo jer ocigledno Stolica nece dati priliku Zivkovicu. Oba golmana nisu dovoljno kvalitetna iako nas vecina voli Stevanovica. Odlazi iz Partizana. UPRAVA NAPOLJE!!!
G

Gostjrjsis

pre gotovo 2 godine

Eto... ako si ti tako rekao, nema sta.. xD ja garanutujem za ovog decka! JAAA! Svaka cast, samo nastavite tako
G

Gost1204

pre gotovo 2 godine

Ivo bombo, nadam se da ces svake godine praviti najacu ekipu i suvereno drzati 2 mesto, svaka cast i da nam budes jos 100 godina u upravi
V

Vlada 82

pre gotovo 2 godine

Grobar sam od kada znam za sebe, a to je evo skoro 40 god i zao mi je sto ovo moram da napisem, ali takav tim imamo da cemo na kraju imati minimum 15 bodova manje od ovih sa druge strane brda
G

Gostrealno

pre gotovo 2 godine

aj grobaru lazni Pali odavde posto pojma sa zivotom nemas , jojic ,markovic i ekipa su ti bolji od ovih sad? ovaj tim je za 2 klase iznad stanojevog..
G

Gost007

pre gotovo 2 godine

смешно, доводе смешне играче да замажу очи јавности и навијачимаа... е мој комшија