Komentari na vest

Ivica Iliev: Neviđen pad posle derbija, ako dobijemo sve do kraja, opet smo šampioni

L

Lokki

pre oko 2 godine

Upravu je Iliev. Prvo pobediti Fejnord sa 4:0. Posle sve do kraja pobediti i osvojiti Ligu konferencija.
A

Aloooo

pre oko 2 godine

Derbi ne mozete dobiti sa ovom igrom nikad .
T

Taribo

pre oko 2 godine

...A ako pobedimo sve tekme do kraja sledece sezone, onda osvajamo i ligu sampiona...

Sliks17

pre oko 2 godine

Ivica opet baca bombe
M

Mojze

pre oko 2 godine

Sta kaze ova budala? ne mozemo Napredak da pobedimo a prica da pobedi sve do kraja . Koj se olos skupio u i oko kluba , da covek ne poveruje.
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Da si pametan Ivice pridružio bi se Stanoju pred skupštinom..
g

gost111

pre oko 2 godine

Bitnija je titula sledece sezone,jer ce tada prvak imati benefite koji su steceni zadnjih par sezona. Ugovore produziti samo Urosevicu i eventualno Nathu,Stanoju otkaz a njegovim panjevima vecinom isticu ugovori u junu,pa put pod noge i da se ne ljubimo. Tu spadaju Miljkon,Jojic,Obradovic,Markovic,Miletic,Brezancic,Smiljanic i Ostojic. Jos godinu ima invalid Fejsa pa sledece leto nogu u dupe i njemu,Lutovac isto ima jos godinu,neka trazi klub,nema kvalitet za Partizan. Poluigrac poluinvalid Pantic ima jos 2 godine a i panj Holender,njih kad bi nekom zavalili na pozajmicu Bog da nas vidi. Odlaskom onih prvih osam otvorio bi se prostor za nove igrace,a kad bi se resili jos trojke Lutovac,Pantic,Holender to bi bilo fenomenalno. Naravno Marka Nikolica za trenera.
G

Gost0909

pre oko 2 godine

A vazura, vucelic, iliev...sta cemo sa njima? Treba li tu menjati nesto? Ili mislis da uprava radi odlicno?
g

gost111

pre oko 2 godine

Normalno i uprava napolje
H

Hesus Hill

pre oko 2 godine

Ako gubitak titule znaci da ces ti i uprava da se pakujete i odete,sa sve Stanojem i njegovim raspalim pojacanjima,decom Partizana a i ostalim raspadima sa klupe ili tribina,Jojicem,Miljkovicem,Obradovicem,Mileticem,Markovicem,Brezancicem,Ostojicem,Panticem,Holenderom,Lutovcem,Smiljanicem,Fejsom, od sveg srca zelim da je uzme crvena.
G

Gott

pre oko 2 godine

Trenutno ste vasarska ekipa koja ima pet igraca sa telecim pogledom i kao takvi vi ste ipak daleko dogurali. Imate tri igraca koja vas vuku svo vreme Rikardo, Natko i onaj crnacgorac. Uozbiljite se
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Grobari ne prezaju ni od cega, pa ni od najjeftinije propagande da se domognu cilja - titule. Dok su redjali nizove za njih je Stanojevic nosio titulu "ser" i pravljena je analogija izmedju njega i Fergusona. Cim su usledili kiksevi i nesto losiji rezultati, od "ser-a" Stanojevica je metamorfozirao u sabotera. Medijskim spinovanjem Grobari prave tzv. win-win situaciju, tako da oni uvek ispadnu zrtve (u njihovim glavama) apstraktnih teorija zavere.
@

@

pre oko 2 godine

Sta ti je moc podsvesti. Ti si opisao kakvo je stanje u Zvezdi sto se tice mediumskih spinovanja i pritiska na sudije.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Nije to sampopercepcija vec cinjenice. Partizan jos od 1992. sprovodi medijsku hajku protiv Crvene zvezde, i u tu svrhu ste upregli svoje ljude u sve informativne i dr. instutcije. I danas imate svoje Slobe Novakovice koji polarizuju i truju javno mnenje.
K

Kon

pre oko 2 godine

Špiritus@,stvarno ne znam ko kuka, vrši pritisak, spinuje. Počevši od Toleta, Toletove titule, Mirka Marjanovića, Tadića. Sada je kriv FSS, Piksi, pa čak se i Kokeza označava kao "Partizanov kadar", zaista vređanje razuma, saopštenja koja uvek počinje od Zvezde. Šta je to, kukanje ili šta? Zamena teza, napad na sudije Piksija, FSS, a istovremeno krađa u kupu protiv Radničkog, Čuke. 100penala dovoljno govori.
G

Gost12335

pre oko 2 godine

"Dan posle derbija i dalje smo imali prednost. Verovao sam da će igrači uspeti da se izdignu i da ćemo nastaviti da gazimo kao do tog trenutka." - I ja sam mislio da će biti tako, zato i ne znam šta vam bi da ne zatvorite pre svega Spartak a onda i Napredak kvalitetnijim izborom sudije.
P

Partizan u nasledstvo

pre oko 2 godine

Bitno je da ste "podmazali" tribinu pa vam cuva poziciju, fotelje. Jbs rezultate, kao da su bitni, bitan je umjetnicki dojam.. Kako vas nije sramota da nakon tolikih neuspjeha budete u Partizanu, jbs onaj ko vas dovede.

Delija

pre oko 2 godine

Ivice nije to pad forme, to je slanje na remont!

Čika Žolt

pre oko 2 godine

koji je meni Iliev kralj😀😀😀
b

batabane

pre oko 2 godine

Kao prvo ovaj čovek je smenjen sa pozicije sportskog direktora, i kako može da se i dalje deklariše kao direktor.To je ozbiljna pronevera položaja, i ozbiljan pravni prestup ove uprave.Drugo,oni plaćaju igrače koji u dve godine,nemaju ni po 3-4 cele utakmice.To je pljačka Partizana.A neki koji imaju, takodje ne zaslužuju ni minut igre za Partizan.Od Natha na ovamo nisu doveli krštenog igrača.Kaže Ilijev,posle Zvezde je nastao problem,a pre toga se igralo super.Čitali ovaj čovek šta izjavljuje.Nije li ga sramota.A utakmice sa Florom i Santa Clarom u gostima,pa Gent,pa Zvezda,pa provlačenje protiv Sočija.Da ste rasteretili budzet,raskidom ugovora sa desetak igrača koji nisu ni blizu nivoa za Partizan, i doveli 3-4,prava igrača,sada bi bila druga priča.Ovako! Da pobedimo Zvezdu,smešno.Kupujete vreme da izvučete još koliko je moguće para iz Partizana,pre nego sto konačno odete.Nego već danas idite da spasimo Partizan.
A

AloAlo

pre oko 2 godine

Stručnjak, lažno predstavljanje ne bi bila pronevera položaja. To prvo. A kao drugo on je ponovo imenovan za sportskog direktora.
C

Comi81

pre oko 2 godine

Sad je valjda svima jasno koliko fali Suma...
p

partizan i zvezda

pre oko 2 godine

su kriminalne organizacije sa svrhom pljacke.Koga boli da li ce jedna ili druga biti prva na tabeli nau.ranije lige u Evropi.
K

Kon

pre oko 2 godine

Partizan, Zvezda@Slažem se, potrebno je čistilište za Srpski fudbal i sport uopšte.
7

720 miliona eura

pre oko 2 godine

i imamo li predsednika saveza ,gde nestade kokeza,konobar sa baksisom od 720 000 000 eura.
l

lin

pre oko 2 godine

kao navijač Partizana prestao sam da pratim Partizan onog trenutka kad je došao Stanojević u njega i vratio miljkovića to je vređanje inteligencije i mozga svakog iskrenog ljubitelja kluba što ona je Željko Pantić govori to sam znao od početka to mi nije trebao govoriti pod jedan Stanojević nije nikakav trener po dva oni velika kukavica pa pogledajte samo kako je Milošević igrao dva puta smo nesrećno izgubili odavde alkmara i od Manchester united-a što se doživljavao kao veliki neuspeh a kad se popije petarda od fejnorda ovaj čovek ne trpi nikakve kritike i može da radi šta hoće što mi samo govori da je preko veze u partizanu i zbog toga više ne želim da pratim taj klub.
K

Kon

pre oko 2 godine

Pad je viđen već posle priprema i prelaznog roka. Zašto ekipa nije spremna, slabo trči, nema presinga kao u prvom delu prvenstva. Sve ste učinili da se ne pojačamo, sveža krv u ekipi je potrebna a vi ste doveli igrače koji nisu bili potrebni. Zašto je to tako? Niste se ni potrudili, hteli, da dovedete igrače koji nam fale, a to su špic i jedan ofanzivni vezni, plejmejker. Ja sam to i najavio posle priprema i prelaznog roka da smo prdnuli u čabar.
B

BOJKOT

pre oko 2 godine

Dok ne dodje Marko Nikolic za trenera Savo Milosevic za sportskog direktora i ova uprava ne ode jer oni zbog njih nece doci,zato BOJKOT!!!!

Delija

pre oko 2 godine

Ovak drugar, nikada niste bili neki klub, u SFRJ ste se borili za opstanak, imali ste navijace iskljucivo i samo iskljucivo zbog Vojske, koja je bila obavezna da ide na utakmice na JNA , uvrstali su vas u veliku cetvirku samo zbog VOJSKE, nikada ali bas nikada niste imali zapazen rezultat van granica SFRJ,SRJ i sada Srbije, da vam nije TOLE sredio onih 6 u nizu ni to ne bi uzeli bez njega!!! Vi ste prosecan klub sa prosecnim navijacima ali ste ipak drugi u Srbiji, i vi takvi smatrate sebe za neku klasu, pa niste, niti ste ikada bili, a koprcate se kao saran na suvom. Pogledati istinu u oci i po tome suditi, ni Zvezda nije ono sto je BILA a BILA je strah i trepet celoj evropi, slavni Real smo pratili sa 4 komada, danas to ni u video igrici nije moguce, ali smo gazili sve redom, a vi nikada nikoga. Eto navedi samo JEDAN klub sa imenom da ste ga pobedili, ja cu tebi 3 za mene najbolja u evropi svih vremena, REAL, BAYERN, LIVERPOOL.... lista je i te kako dugacka, eto navedi samo JEDAN klub te velicine da ste pobedili, pa onda da oricamo za titulu!!! Poz.
@

@Тerzijaneru

pre oko 2 godine

Partizan igrao finale KES-a. Uvek je bio u frhu YU fudbala, dok je vas gurala i stitila UDBA. Doveli vam celu reprezentaciju i Belodedica da bi uz mnogo srece postali evropski sampioni. Sto ti je kriv Tole sto smo vas dok smo 6 godina zaredom bili prvaci redovno pobedjivali u derbijima. Kakve ste samo evro golove primali, dobro znaju Stamenkivic i Bajkovic. Vama neko iz politike od 2014 namesta redovno titule. Dali ste makar jednu posteno osvojili.

Delija

pre oko 2 godine

@terzijaner druze navedi 1 klub koji ste pobedili IKADA a da je u samom vrhu evropskog fudbala!!! Nemoj samo FLORU. Da ste se borili za opstanak jeste da vas je tole gurao jeste.

PFC

pre oko 2 godine

U prvom ucescu Kupa sampiona Partizan je razbio cuveni Real Madrid sa 3-0 ovde ali nije prosao dalje zato sto su mu tamo ponistena 2 cista gola sto je priznao i veliki Bernabeu, posle toga je sve ostalo istorija Real te sezone osvojio prvu titulu prvaka Evrope i postao to sto je i danas.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Dovedi ledira tima da zameni Natha, tacnije kreatora igre i bicemo bar za klasu jaci i stopere takodje dovedi...
D

Dexl

pre oko 2 godine

Opet smo šampioni? Zvuči kao da ste prosle godine bili šampioni
G

Gost278

pre oko 2 godine

Terzijaneru, ima da vas Rendzeri ogule ko krompir. Dzabe se lozite haha
D

Daj faul

pre oko 2 godine

@Gost278… dok cete vi lagano proci Fejenord hahhaahhahahahah. S vama uvek komedija
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Normalno kad je fond igraca mali,doveo sve povratnike ciji je zenit odavno prosao.Plus klinci.Tvorza se nakrao ali je i ulozio nesto a nasi lopovi nista
G

Gost5444

pre oko 2 godine

Nasi lopovi su znali da su sve titule od 2017 pa ovamo namestene, zato i nisu ulagali bas nesto mnogu u igracki fond. Zato su obilato krali. I to malo igraca nam je uteklo (Asano, Sadik, Syma..Scekic ..)
a

abc

pre oko 2 godine

Zvezda kad god je igrala loše, kad god nije dobro pokrivan prostor na 30 metara od naseg gola primila je gol ili dva, tako je bilo i juče i tu greške nema. Kad god je partizan igrao niko mu nije zapretio, pokušao, potruduo se...zato ste u igri za titulu, što je sramota do neba.
M

Mister

pre oko 2 godine

Ne zanima me da li je lepo ili ružno, zanimaju me tri boda. Zvezda kad god je bila kriza "nekako" je pobedila.
R

Ris

pre oko 2 godine

Da ste vi na početku sezone našli neki klub Lalatoviću iz gornjeg dela tabele koji bi kidao protiv nas a protiv vas se sklanjao bili bi u zaostatku bar 5 bodova, ja mislim da je to ključni razlog zašto smo još u igri!
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

Naravno da je pad kada ne pojačaš i ovako tanak roster, dođu povrede, kartoni, kada neki igrači nemaju zamene (pa na levog beka mora Lutovac, 'ej Lutovac), kada teraš i puštaš igrače, a angažuješ islužene poluinvalide i bivše igrače. Čuj ako pobedimo sve do kraja, da li si realan, sramoto jedna? UPRAVA NAPOLJE!!!
p

pace

pre oko 2 godine

treba prekinuti da se ide na stadion znaci bojkot dok ova uprava ne ode iz kluba i tacka
B

BOJKOT I SAMO BOJKOT

pre oko 2 godine

Pa sad vas ima toliko mnogo na tribinama prosto JNA je pun svake nedelje
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Ajd sve, ali da izjavi "spektakularna igra". Da li je bilo kome to spektakularno? Da je Mladost izjednacila, da nije bio penal u Subotici, vec sada bi bilo 4 razlike. A sad cemo da vidimo spektakl, prvo protiv Fejenorda, a zatim u Surdulicu. Kad se razleti Radnik, ima sve da prsti. AKo se niste dogovorili sa Toncevim, bice svasta.
G

Gostiliev

pre oko 2 godine

Ljudi da se ne zavaravamo protiv nas je čuka favorit uzimajuci u obzir kako igramo
G

Gost e

pre oko 2 godine

Kataija u Hag,uništio celu jednu grupu ljudi,doduše ne veliku, ali ipak...
G

Gost5

pre oko 2 godine

E moj Iliev.Pljujemo Terzica.Pljuju ga i njegovi navijaci. Ali obrati paznju sada ako uzmu titulu,a mislim po igri ove polusezone da su blizi nego mi,kako ce odraditi prelazni rok,narucito ako 2022/23 iz nase lige sampion ima mesto u LS. To me plasi.Pojacace se toliko da ce i u sampionatu dominirati godinama.Zvezdu vodi iskusnija ekipa,njima su njihovi dzepovi na prvom mestu,kao i vama,ali su oni sposobniji.A LS donosi za nase uslove nezamislivu lovu.
B

BokiUSA

pre oko 2 godine

Druze sledece sezone i drugi ide u LS kval. To je prilika ako se desi da budete drugi pojacate tim i spremite se dobro pa kako bude. Ko zna. Mozda oba kluba prodju u LS. Ali imate dovoljno vremena da se pojacate. Jos 3 prelazna roka.
G

Gostić

pre oko 2 godine

Ne zelim da gledam druge.Za ovo smo sami krivi.Tj.vi koji odlucujete. Nemamo igru.Ne u zadnje dve ili tri utakmice,vec mesecima unazad.Sve na silu i srecu pobedjujemo. Nazalost,ali samo sam realan,mi protiv Radnika,TSC-a i Cuke ako osvojimo sedam bodova,bice premija.Zivi bili pa videli. Koliko god Stankovica napadali da je neznalica,narucito njihovi navijaci,cini mi se da je trenercina za Stanojevica.Njihova igra se dize kako se blizi vrhunac sampionske trke,a nasa se raspada.
G

Gostivar

pre oko 2 godine

Jedna stvar mi nikako nije jasna. Kako plasman u osminu finala lige konferencija moze biti istorijski kada je to novo takmicenje koje je krenulo ove godine?
G

Grgca Cvarak

pre oko 2 godine

Osmina finala u nekom Evropskom takmicenju, pa nije vazno koje je i koliko je staro, nije uspjeh? Kad je to zadnji put Partizan i u martu igrao Evropske utakmice? Nista tebi nije jasno kad nista ni ne razmisljas. Mi sve i da osvojimo to takmicenje, ti bi opet istu ovu pricu pricao jer znas i sam da si ovde samo da omalovazis, a ne da kao nesto objektivno napises.
Z

Zaim

pre oko 2 godine

,,Igrali smo spektakularan fudbal,,Pa ljudi da li on to stvarno misli ?
S

Statler

pre oko 2 godine

Nema sumnje.
R

Rok masin

pre oko 2 godine

Covek misli nevidjeno padanje u sesnajstercu
I

Igor78

pre oko 2 godine

Nije pad nego realnost, to je ekipa koju si sklopio, a trener ne zna ništa drugo osim svoje igre na trku i frku. Nula od kreativnih igrača, odbrana u minus fazi od početka sezone, samo čudo nas je spašavali u nekim utakmicama.
V

Vidikovac

pre oko 2 godine

Sve je lepo rekao! Pljujete ga a zaboravili ste na destine uspešnih mionskih transfera i pogodaka u prelaznim rokovima! On je doveo Sabu, Nikolića, Đukića, Stanoja....niko od njih ne bi došao da nije Ivice! Luna podrška majstore!!!!
P

Plitak potok

pre oko 2 godine

U pravu si brate, Ragnik da mu pozavidi
b

box

pre oko 2 godine

I pre derbija ste jedva dobili utakmicu na xvom stadionu.Lik sa 5 m promasio izjednacenje...i sl.utakmicu ide kiks,ta ko derbi nece ništa odlučivati
G

Gost44

pre oko 2 godine

to je utakmica posle derbija druze
B

Branislavvv

pre oko 2 godine

Napolje bre iz PARTIZANA,ako se ne uzme titula,vi ste bivši,a videćete i sami.....ej bre kakav diletizam,da se dovelo 2 igrača na zimu,jedan da odmeni Natka,drugi Rikarda,druga bi se priča pričala....al vi se zadovoljni sa ekipom.....e pa zato ćete i platiti ceh....
M

Ma ajde

pre oko 2 godine

Ivica Iliev: ...ako dobijemo sve do kraja, opet smo šampioni – Ako dovedem vojsku na vašu zemlju, uništiću vam farme, pobiću vaš narod i razoriću vam grad – rekao je tada Filip Drugi. Spartanci su imali veoma jednostavan odgovor: – Ako.
A

Axaxa

pre oko 2 godine

A u Crvenoj sve suvi Spartanci, legionari i po neki gardista. Ako ne upali ta spartanska snaga tu je i tenak.
@

@Ma ajde

pre oko 2 godine

Dobra paralela, pre svega jer su i Filip i Partizan drugi.
G

Gost80

pre oko 2 godine

Nije u pitanju neviđen pad posle derbija, nego neviđene sklanjalice, nameštaljke i krađe pre derbija.
G

Gost024

pre oko 2 godine

Dovesti Marka Nikolica, zahvaliti se ispusenim mustiklama, od sadašnje ekipe zadržati golmane,Vujacica, Uroševića, Zdjelara,Jeftovica,Fejsu,Rikarda, Milovanovica,Bazdara,Terzica. Dovesti par dobrih pojacanja i par talentovanih klinaca gurnuti u prvi tim. Takođe, prevaru Jovica prodati pod hitno i ono najvažnije oterati podanicku upravu, a na čelo kluba dovesti iskrene Partizanovce.
A

Alessandro

pre oko 2 godine

Ne znam što vi grobari sanjate tog Nikolića? Odmah da vam svima razbijem te iluzije od toga nema ništa. Čovek ima ambiciju da napreduje u karijeri, bila je priča da preuzme Spartak ili CSKA a posle Lokomotive povratak u Srbiju bio bi korak ili dva unazad. Mnogo bivših velikih igrača je potrošio Partizan na mestu trenera tako da je malo opcija ostalo ako se otera Stanojević. U najboljem slučaju ostaje Saša Ilić ali bez para i iskustva teško da bi se od njega moglo nešto više očekivati.
R

Raul Bobadilla

pre oko 2 godine

Druze svaki trener koji ode iz ove lige ako je iole normalan, ne vraca se ni za zivu glavu u ovaj mulj od lige... To je cinjenica! Voditi Zvezdu i Partizan je neverovatan stres, ovde je tenzija kao da je borba na zivot i smrt...
O

Ojo

pre oko 2 godine

Zvezda -Srbija-Rusija
H

Hulio

pre oko 2 godine

Sada surdulica, tesko gostovanje pa Tsc i cuka.. Bice da cete kiksnuti jos negde u ova tri
K

Komsija mali zauvek

pre oko 2 godine

Crni Ivice, pa vi cete do tog derbija izgubiti minimum 2 boda...Ko tebi vise veruje.?!..Cujes li sta ti publika porucuje?
M

Mop

pre oko 2 godine

Ti Ivice objasni šta si u klubu. Funkcija ti najbolji ortak Vazure. Idite bre više i Bogu i ljudima ste se smučili. Volite Partizan do procenata od Sadika sram vas bilo više. Četiri godine titulu niste videli a verovatno ni petu i još ste tu.

Kontraudar

pre oko 2 godine

On je sportski direktor i snosi punu odgovornost zajedno sa ovom upravom. To oko funkcije, dao je ostavku a ostao nezvanično u klubu dok ga nisu ponovo imenovali. Tako da se bar sad zna šta je. A sa druge strane ima primer Terze koji je dao ostavku i....dao.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ma on i ovi oko su napravili najlošiji tim u poslednjih 30 godina. I onaj sa bugarskim Bebetom i Ješićem čini mi se bio bolji od ove kršotine. Sreća pa makar neku decu imamo. Od ovih starijih bi minimalno 12 do 15 oterao. Veze nemaju. Zdjelar, Nathko(za 20 minuta), Rikardo i Urošević(kao rezervni levi bek) i eventualno Jevtović od starijih. Ovo ostalo veze sa modernim fudbalom nema. Cvole je za vikend sa Fejenordom delovao pet puta ozbiljnije nego mi. Sa ovom ekipom smo taman za opstanak u Holandiji jer smo u Beogradu tako delovali.
@

@контраудар

pre oko 2 godine

па Терзоћ јемдао оставку која није прихваћен (као) али он јенувек био у клубу и није се крио као Ивица, чим уђосете у лигу конференције оп ето опет Ивице. и друже да се не лажемо поредиш Ивицу и Терзића, поредиш човека који је довео Драговића а овај сердара Вујачића. ма дај бре
I

Istoricar

pre oko 2 godine

Ako cemo na pravdi boga najgori tim smo imali u sezoni 2006/2007 g. Tada su Partizanom harali Lazetic, braca Marinkovic, Lola Smiljanic, Vukelja.. U stvari to je sezona sa Jesicem i bugarskim Bebetom. Sledece je dosao Jokan, Zuka, Diara, Moreira.. i ostalo je istorija. 6 titula zaredom.
M

Mop

pre oko 2 godine

@Istoričar Djukić trener i Ivan Tomić sportski direktor sa Moreirom, Žukom, Dijarom i Jovetićem iz omladinaca. Ovaj krš od trenera je Vukića i Moreiru oterao jer je na ledjima Klea umislio da je opasan trener pa mu se desio Šamrok najveća bruka kluba posle Fljarmurtarija. Cenim i veća jer je Zvezda tada bila očajna ma ko Toleta za to krivio.
Ž

Žak Vilnev

pre oko 2 godine

Ne pamtim da su dva najveća sportska kolektiva u našoj zemlji u isto vreme imala ovakva dva sportska direktora. I dok Mrkela ćuti, sporadično koju progovori, a i kad progovori, bolje da je ćutao, ne mešajući se u svoj primarni posao, posao sportskog direktora i dovodjenje igrača, sa druge strane Ivica ,,dominira”! Čovek koji je uz trenera Stanojevića najodgovorniji za stanje i izgled ekipe, koja se posle derbija srušila kao kula od karata, jer su fudbaleri Crvene zvezde razbili iluziju o njima kao jakom i kvalitetnom timu, što Ilijev (sportski direktor u ostavci već nekoliko godina) i sam priznaje. Euforične izjave i najave svega u svačega kako od Ilijeva, tako i od Stanojevića imaju za cilj da skrenu pažnju sa glavnih problema, a to je loša selekcija igrača, kumovske veze prilikom dovodjenja istih i spona Damjanac, Ramadani-Stanojević, da bi vrhunac vredjanja inteligencije navijača bio momenat gde čovek posle derbija izadje i kaže da su izgubili jer je nedostajao Miljković, koji je pozadi loš, a u napadu još gori. Ili Stanojević koji više prati Zvezdu i svadja se sa svojim navijačima, čuvajući ledja onima koje je doveo, a koji na terenu ne pokazuju ništa, umesto da radi ono što bi trebalo da mu je primarni posao. I da, uz njih dvojicu, slika i stanje ove ekipe je kapitenska traka na ruci Markovića, koji je bivši igrač već nekoliko godina, teže za gledanje je samo traka na Gobeljićevoj ruci. A zašto je tako, to treba pitati pomenuti dvojac, koji krivce traži okolo umesto u ogledalu.
M

Mare doveo Gaju

pre oko 2 godine

brate, retko smislen komentar koji tako bolno pogadja pravo u metu. Svaka cast! Lepo je videti da ipak ima ljudi koji sve posmatraju i vide sopstvenim ocima a ne sta im se servira. A trener, sad i operativac nam serviraju priče. Pričam ti priču. Pijanu priču.
A

Ajmo realno

pre oko 2 godine

Da li gospodin Ivica Iliev zajedno sa upravom Partizana planira da da ostavku ukoliko Partizan ne osvoji titulu ni petu godinu za redom? Nije valjda da misle da oni nemaju nikakvog udela u tome a imaju najviše?

rty

pre oko 2 godine

Pa dao je ostavku pre 3 godine on je tu i dalje kao vd. dok se ne nadje bolji. On je covek sportski direktor u ostavci vec 3 godine i niko ni da se javi za to radno mesto i sta ce mora on...

Kontraudar

pre oko 2 godine

Promaklo je kada su ga ponovo imenovali, ja mislim prošle godine. Što ne menja ništa, uprava ima potpunu krivicu.
H

Hersonisos

pre oko 2 godine

Nevjerovatno kako ga nije stid,vidi da su totalno promašili sa prelaznim rokom..starac Natko od 34 ljeta može da igra do 60 minute,a zamjene nema..pa najbolje da tražimo da se fudbalske utakmice skrate na sat vremena..imali su sa 2,3 kvalitetna pojačanja prvenstvo na tanjiru..doveli su Fejsu koji je zadnjih godina konstantno povrijeđen. A da živo me interesuje što su se ušutili od slučaja ASANO,rekli su da su 100% u pravu i da će dečko biti kažnjen...a Asano igra li igra za Bohum,bez poslijedica. Ovo je najnesposobnija Uprava svih vremena..I toliko bezobrazna da ovakvim izjavama vrijeđaju našu inteligenciju... Kristalno je jasno da sami neće otići,oni moraju biti otjerani i da pred finansijskom policijom odgovaraju za sve transakcije otkako su na čelu kluba. Na kraju svaki igrač koji oprašta dugove za čiste papire ne čini uslugu Partizanu nego omogućava da se ova grupa momaka sa tompusima održava na Vlasti i dalje upropaštava Partizan puneći vlastite džepove. DOSTA JE BILO TOMPUSAŠI...NAPOLJE..
P

Postic

pre oko 2 godine

Garantujem da je ostao Suma da bi partizan imao bar 3 boða vise ali ga oni najurise
G

Gost976

pre oko 2 godine

u bilo kojoj firmi bio bi bivsi. Mada ti i jesi na foru u tehnickom mandatu. Zamisli pet godina sportski direktor i od trofeja ima jedan. usput se hvali prodajama i predstavlja ih kao da smo mi Napredak iz Krusevca pa kao vauu prodali smo igraca za toliko. Postavio kuma za skauta, clana UO i ostalo... Sramotno
R

Realni Arth

pre oko 2 godine

Gosp. Iliev, ajde bar jednom u zivotu budi iskren, bice lakse i tebi i svim navijacima Partizana. Pa zadnjih dve godine niste doveli krsteno pojacanje covece, a sto je najgore, vi ste pustili tri najbolja fudbalera Partizana a mozda i cele lige u svojim pozicijama, Sumu, Asana i Sadika! Trenutno solidni su Rikardo, Natko, Zdjelar i Urosevic, ostali, uz duzno postovanje njihovim karijerama nisu vise za ozbiljan fudbal. Covece Bozji,vracas Obradovica, Jojica, Markeca, Miljkovica, sad Jevtovica... i nema kraj. Pa svima je jasno da igraci tipa Tosic, pa u Zvezdi Krsticic nisu vise u mogucnosti da pruze ono sto su nekad pruzili i ti ocekujes rezultat. Uporedi se sa Zvezdom, samo zadnje dve godine koliko igraca doveli, i dobices odgovor zasto Partizan nema svezinu, j...te derbi i poraz, alo bre, ti nemas klupu, nemas kako da osvezis tim. Pa zamislite, trenutno u Zvezdi ne igraju Gobeljic, Zivkovic, Gajic (kao rezerva), Krsticic, Pavkov (isto kao rezerva), Srna, (rezerva).... itd, da ne idem dalje, i gle cuda svi ovi igraci igrali Ligu Sampiona, a koga ti imas rezervu? I onda pricate, te kradja, te zatvoreno, te ovo te ono, nemoj covece, samo budi iskren i priznaj, Zvezda je kvalitetnija i ima duzu klupu, a to se kroz utakmice primecuje, jer dolazi do umora, zasicenja, pa ne dao Bog i neka povreda, i eto problem. Pozdrav
P

Postic

pre oko 2 godine

Pa Suma ih je í odveo u ligu konferencije
G

GVOZDENI

pre oko 2 godine

Treba nam neko igracko osvezenje, neki klinac koji ce da unese svezu krv. Nije gotovo..ima jos dosta sa se igra. Evo juce rival zamalo da kiksne protiv Mladosti. Neka im reper bude Partizan iz sezone 1985/86 , kada su titulu doneli tada klinci Pantic i Bogdanovic u poslednjim minutama protiv Zeljeznicara. Isto i tim iz 2016/17 sa Djurdjevicem i LEONARDOM. Nema stajanja, nema predaje. Samo bez panike i korak po korak. Ako ne dobijete Zvezdu na Rajku onda i ne zasluzujete titulu. Batalite taj Fejnord, idemo redom znaci prvi Radnik Surduljica. Ajmo crno beli, sad ili ko zna kad.
N

NG

pre oko 2 godine

AL JE NASO REPER TITULA IZ 86(SAJBEROVA)🤣🤣🤣
д

д.г.

pre oko 2 godine

Чини ми се да је Младост играла против Пазара. Јел вам Пазар тај велики ривал.
@

@NG

pre oko 2 godine

I taj Slavko Sajber je opet bio zbog Zvezde i nekih Dzarinih kombinacija. Partizan nije odigrao ponovo zadnje kolo i Rupasi su igrali KES. A titula pripala Partizanu.
G

Gost Lk

pre oko 2 godine

Za tu 86,jasno su rekli Janjuš i Radmilo Mihajlović kako je osvojena."Mali što trčiš,šta je sa tobom,ukoči malo"-reči igrača Želje upućene Mihajloviću na toj utakmici.
d

dejanera

pre oko 2 godine

@NG Nista nije pripalo Partizanu! Skokni malo do UEFA pa proveri! Tamo se i dalje vodi da je prvak 1985/86 Crvena Zvezda a prvak 1986/87 Vardar (Skoplje)! A to sto je Partizan prvak u te dve sezone to je prvak samo po Sudu Udruzenog rada Srbije koji apsolutno nikakvu nadleznost nije imao u tom postupku!
F

Fudbalista

pre oko 2 godine

Da ne igramo sa zvezdom, još bih pomislio i da je moguće da se tvoje predviđanje ostvari. Al, jebi ga, Ivice, igramo sa zvezdom i to pred 50.000 cigana. I, na sve to, imamo trenera koji će igrati taktiku - ako ga damo, damo. Nego, polako, da mi počnemo Đurića da pravimo od blata.
G

Gost10

pre oko 2 godine

Smijesna liga je postala. Znaci u cijelom svijetu sve ekipe kiksiraju, prvenstva su zanimljiva, osim francuske lige. Samo u Srbiji, Crvena Zvezda i Partizan, imaju 95% pobjeda i ne mogu izgubiti do utakmice kad se te dvije ekipe sastanu. Jedino im se moze desiti po neki slucajno remi. Katastrofa iskreno

Kontraudar

pre oko 2 godine

Dva su razloga. Prvi je znatna razlika u kvalitetu. A drugi je da tamo gde bi došlo do kiksa ili krize ovi klubovi pritegnu.
G

Gost2905

pre oko 2 godine

Zvezda je izgubila u Surdulici... Licemerno je brinuti se sad kad se izjednačilo, a do juče je sve bilo top...
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Opet stavljate Zvezdu i Partizan u isti koš. Nije isto! Zvezda je kvalitetom daleko iznad lige. Pa i takva Zvezda ima dva remija i poraz (ne računajući derbi). A Partizan do pre neki dan jedino Proleter nije pobedio i to zato što je Rikardo omašio onaj neviljivi penal. A razliku između Zvezde i Partizana možeš da vidiš u Evropi. Zvezdi zatvaranje utakmica nije potrebno, Partizan bez toga pitanje je da li bi i drugi bio.
G

Gost10

pre oko 2 godine

Ja bih samo da se ogradim nisam navijac ni Zvezde ni Partizana, samo su ovo cinjenice. Da Cukaricki,TSC, Vojvodina pa i Spartak kuci da ne mogu kuci pruziti otpor, strasno
G

Gost FKCZ1991

pre oko 2 godine

Nisam znaci jedini, i Ilijev vidi neki NAPREDAK u Partizanu 😂😂😂😂 znao sam da osvajaju titulu 😂
G

Gost2905

pre oko 2 godine

U moru losih fora, ova je najgora i ponavlja se 600 puta. P. S. Zvezdas sam
S

SUNĐER BOB

pre oko 2 godine

Igrali smo do derbija spektakularno i gazili smo sve (koga?) redom...ma Real da vam pozavidi...kakva izjava..da li je realno..
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Uzlet, spuštanje, pad, ostavke!
O

Objektivac

pre oko 2 godine

Daj čoveče beži iz Partizana ne možemo očima da te vidimo i da slušamo tvoje spektakularne izjave sram te bilo.Nesposoban si,uhvatio si se u kolo sa još gorima nego ti i svakog dana si u većem blatu
Z

ZoranR

pre oko 2 godine

Zvezdaš sam, ajde korektno da iznesem svoje mišljenje. Mali vam je roster igrača, Stanoje igra blok na sredini terena (slično kao Milojević, Nikolić), zatvorite sve prilaze golu, i onda čekate neki završni pas ka rikardu, ili neku polukontru. Uz put, totalno umrtvite igru. Sećam se utakmice protiv Radničkog, ma loptu niste ubacili u šesnaesterac do 43 minuta, i onda sledi centaršut Jojića, na glavu Rikarda. Na mnogim utakmicama tu je bio i Nantho, za završni pas, ali samo sa slabijim ekipama, iskreno. Mnogo ste utakmica tako dobili, ali ne može vas sreća doveka pratiti, smanjio vam se i fond igrača sa povredama, stigao umor. Druga stvar je što nemate igrača sa vicom, nekog igrača sa šmekom, koji će da izbaci protivnički ekipu iz šablona. To je bio Suma, ali Stanoje zbog sujete, nije mogao da ga istrpi.

Kontraudar

pre oko 2 godine

U dobroj meri se slažem sa tobom i ako navijamo za suprotne klubove. Van onih prepucavanja, Partizan ima kratku klupu. Baš tanko. Druga bitna stvar je ofanzivni vezni, Partizan desetku nema. Suma je veliki znak pitanja, sviđa se nama njegov vic ali nisu ga hteli Đukić, Bata, Stanoje, Savo nešto malo. Nije ga hteo Makabi, ne igra izgleda ni sada. Ali, sve na stranu, uprava koja u 6 sezona ili već 7 osvoji jednu titulu ne može biti dobra. Tu ni Murinjo ne bi pomogao. Uprava napolje!!!
G

Gos

pre oko 2 godine

U četvrtak će biti još petarda
д

д.г.

pre oko 2 godine

Наш Мркела је неспособан за свој посао али овакве глупости чак ни он неће да изјави. Не сећам се да је овај човек дао једну нормалну изјаву.
c

carapan

pre oko 2 godine

auuuuu pa zar ovaj nije bivsi sportski direktor
M

Mikac678

pre oko 2 godine

Ti da spektakularno napustiš Partizan a ne da prosipaš demagogiju. Partizan je pao zbog zamora materijala, povreda a verovatno su i neki igrači se zasitili, e tu si trebao ti na nastupiš i odradiš prelazni rok gde bi neki otišli a drugi došli, pošto nisi nađi sebi drugi klub
D

Dragan Z.

pre oko 2 godine

Ma sjajno je odrađen prelazni rok Partizana. Povređeni Fejsa i polupovređeni Jevtović. Sjajno, ali za naše protivnike!
S

Sta kazes?

pre oko 2 godine

Opet? Kako opet?
X

XD

pre oko 2 godine

Partizan var ima ogroman problem koji ne želi da prizna. Ja opušteno čekam titulu jer sam odavno znao da neće izdržati. Da stavimo po strani prozivke tipa vi kradete mi smo pošteni itd. Partizan ima ekipu koja sadrži 7-8 igrača sve ostlo je za neki manji klub. Prosto je bilo nemoguće da ne dođe do istrošenosti kod njih, pre svega mentalne. Nemaju ekipu za dva fronta. I onda čim je došao poraz u derbiju, slwdi loša partija u Subotici pa katastrofa u Evropi... U psiholškom su tunelu. Roster im je bedan. Ali uvek ima taj neki penal da se čeka. Sa jedne strane se hvale svojim transferima a sa druge za taj novac dovedu samo penzose koje neće ni u drugoj turskoj ligi. Pa ko je onda tu kriv? Sudija što im neda dva penala po utakmici? Ili ova osoba sa fotografije? Vi da ste realni, priznali biste da u ovom trenutku nemate ni jednog igrača koji bi u Zvezdi mogao da igra u prvoj postavi što je nedopustivo za vaš klub. Pa kako onda hoćete titulu?
Z

ZoranR

pre oko 2 godine

Ja bih iz njihove ekipe uzeo jedino Uroševića, odlično igra odbranu po levoj strani, fizički, trkački moćan. Uzeo bih i Rikarda, iskreno. To je to.
P

Polivač

pre oko 2 godine

Najbolji strelac lige ( 27 golova ) ne može u prvih 11 u Zvezdi? Najbolji asistent lige ( uz Jojića ) Mening ne može u prvih 11 u Zvezdi? Sine, jeste da ste vi sveCki prvaci u više disciplina ali...
@

@ispolivani

pre oko 2 godine

Za vas smo druga dimenzija....
д

д.г.

pre oko 2 godine

Менинг би се борио за клупу Звезде. На његовој позицији су Иванић и Мотика. Три играча Партизана би конкурисала за Звезду: Здјелар Урошевић и Рикардо.
G

Gostak

pre oko 2 godine

ja bih kao zvjezdas uzeo samo terzica Ali ne sa igra prvu postavu vec mi se svidja kako igra ka naprjed a ne da kao stanojevic voli da igrac igra u nazad
G

Gost12345

pre oko 2 godine

@Zoran R - i ja bih Uroševića, da bude zamena Rodiću kad treba da odmori. Pozadi je dovoljno dobar, napred ume ponekad da zablista, za beka dovoljno. Rikarda ni u snu, čoveka štopuje svaki polukasvetni štoper. I on nije igrač za naš stil igre. Možda klupa, pa umesto Ohija. @Polivač - Ajde da je to stvarno tako i da nisu napumpane brojke, pa da razmislimo. Menig se dečko sapliće o loptu, Rikarda nema ko nije stavio u džep. Šta tek reći o Jojiću? Pogledaj samo kako je odigrao protiv Fejenorda. Možda bi mogli našu ligu a igraju, što znači da bi bili kod nas na klupi ili tribinama. Realno, iz prvih 11 Partizana nema igrača za prvih 11 Zvezde u ovom trenutku. I to je surova realnost.
k

kukurlama

pre oko 2 godine

Veruj mi burazeru da tako isto misli i 90% normalnih navijaca Partizana,ne racunam isprane mozgove...i nasi i vasi su lopovi,ali je pitanje kako Zvezda moze da ima na klupi igrace placene 1-2 miliona,sa visokim platama,a mi ne mozemo posteno da skrpimo ni prvih 11?Tako sto nam spinuju da su pojacanja ljudi koji nisu ni blizu profesionalnih fudbalera,ali sa njima je bar lako napraviti tal...sto se tice postenja,i pored niskog misljenja o kadru mog Partizana,aj budite posteni pa recite ko to u ligi ima iole krstenu ekipu pa je cudo sto Partizan,a i Zvezda imaju serije od 20+ pobeda?Uvek su bili jadni,ali ja msm da je ovo najgora konkurencija ikada...
G

Gost za polivač

pre oko 2 godine

Zato i jeste za klasu lošiji od Zvezde,što je za vas Mening koji ne zna koja mu je leva ,a koja desna noga igrač,čovek promaši levom udari ga u desnu i odbije mu se u nos,zapne sam za svoju nogu i padne,smejurija.Inače nema potrebe za laganjem,Rikardo nije dao 27,nego 21 gol,i pitanje da li će biti prvi strelac lige,mislim da će ga stići Katai koji čak i nije centarfor.Ono najvažnije,dati tri gola Kolubari ili dva Partizanu nije isto,pusti statistiku,gledaj teren.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

@Kukurlama - liga nije toliko očaj kao što se prikazuje. Nije ni ne znam ni ja šta, ali ako se Zvezda koja je očigledno bolja od Partizana muči na polovini tih utakmica, ne možeš da objasniš to što se Partizan prošeta kroz te iste utakmice time što je liga loša. Jer da je loša, šetala bi se i Zvezda. Samo što izgleda da protiv Zvezde daju sve od sebe, a protiv Partizana iz nekog razloga (pitamo se svi kog?) ne žele da zapinju i greše li greše.
K

Kukurlama

pre oko 2 godine

@Gost12345 Cini ti se,mucimo se i mi,samo na pocetku sezone smo se setali,dok je jos iole bilo svezine u ekipi,jedva smo cekali zimsku pauzu,a od pocetka drugog dela ne moram ni da objasnjavam...i da,liga jeste izuzetno losa,tu i tamo ima neki solidan pojedinac,ali 90% igraca nisu ni za jednu drugu ligu osim nase,sto im karijere i govore...ili prosto pogledaj koja su pojacanja doveli Cuka ili Vosa kao najveci konkurenti,a koga su prodali u proteklih par godina...dok god se bude gajila medjusobna mrznja,a ne shvatalo se da je stanje lige ozbiljan problem,ove tenzije i medijski rat ce samo buktati...
G

GF 40+

pre oko 2 godine

kakav demagog i folirant. pored njega , stanoja , v & v , dobro će biti ako uzmemo drugo mesto. UPRAVA NAPOLJE.
K

Kontra

pre oko 2 godine

Niko iz Partizana da napise neko saopstenje posle nesviranog penala za Partizan. A dr. Terzic moze da vrsi pritisak na sudije i napada Stojkovica, jer je njemu to dozvoljeno! Ziveo Predsednik

07.08.16

pre oko 2 godine

Paralelni univerzum.
I

Ivice dje ti je Marica

pre oko 2 godine

Zato sto sami sebe lazete kako ste igrali spektakularno u ligi, zato vam je tako kako jeste.
P

PFCDM9

pre oko 2 godine

Blago li je tebi...čoveče, rec treba da ima tezinu,a ne da pricas godinama sta ti u datoj situaciji odgovara...ni ti ne veruješ u ovo sto govoris,ali to samo pokazuje koliko ne cenis navijace i smatraš ih kretenima...cuj gazili smo...sgazili ste vi nas Partizan!
G

Gost1978

pre oko 2 godine

tako je i posle ako sve dobijemo u ligi sampiona opet smo prvaci evrope. Jasno ko dan
Š

Šteta

pre oko 2 godine

Da dobijemo derbi u rupi???? E moj Ivice, da smo izgurali 4 samo 4 kola do plej ofa, 26 smo na prvom mestu bili... pa da ih pokidamo kod nas... Ili bar X..ali ovako teška priča, poješće nas opet nažalost...
O

Opet?

pre oko 2 godine

Posle 5 godina Ivice sine
L

Laufer

pre oko 2 godine

Uprava napolje!!!
r

realan lik najrelniji

pre oko 2 godine

grobar sam, al crvena petokraka je protiv rendzersa pokazala da je bolji tim od nas jer su igrali egal svo vreme, ali ostaje nam da se nadamo
P

Podriz

pre oko 2 godine

Egal 0:3? Dooobro...
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Koji bi tek rezultat bio da nije bio egal..
b

brxysd

pre oko 2 godine

Da igrali smo egal, promasen penal, precka, dva ponistena gola milimetarski ofsajdi a oni svoje dadose. Naravno da je egal...
P

Premijer

pre oko 2 godine

Ti koju Zvezdu nazivas petokrakom, a u srcu grba razorenog kvazi kluba stoji mozda kruna? E moj jadoo…
S

Sve vreme

pre oko 2 godine

Je ipak realnije.
i

istina

pre oko 2 godine

Do derbija smo igrali spektakularno u ligi i pobeđivali smo
G

Gost9491ш4о

pre oko 2 godine

Рекао после Спарте да ненормално добро изгледају 😂
V

Vox

pre oko 2 godine

A ako ne dobijemo, ti i uprava cete preuzeti odgovornost i podneti ostavke, jel tako, i zasto ne?
A

Aksel

pre oko 2 godine

Sta rece "spektakularno". Da li si ti covece normalan? Pa to se ni za Real ne kaze a kamo li za vas.
S

St tep pz

pre oko 2 godine

A da je samo jedan,, Lutovac", ono ih ima da istureno odelenje penzionera iz Manjeg kišnog luga može da se otvori. Ali, on i Murinjova preteča,, znaju "da će se SPEKTAKULARNA IGRA vratiti, i da ćemo mleti one koji s nama neće. Čovek je SD?! EEEEJ, on SD. A navijači ovce.