Komentari na vest

Ivica Kralj: Oduševljen sam suđenjem na derbiju!

s

south

pre oko 2 meseca

Odigrali smo fenomenalno u datim okolnostima protiv Srbskog Bajerna i drugi put ove sezone ostali neporazeni. Ako bude sve kako treba, da ih docekamo lepo na jna i da zavrsimo posao.
C

Chiki laf

pre oko 2 meseca

Jel ovo onaj golman što je redovno primao po pet komada, i u Reprezentaciji i u partizanu?? Da je on branio, bilo bi 5-2, ovako jbg
B

Budva555

pre oko 2 meseca

Mozda je imala nekoliko sansi vise? 😂😂😂 E da vas nema pa da vas izmisle,kao da ih je sve jedna majka radjala
D

Deka PG

pre oko 2 meseca

A je l' priča to o Arsenalu iz Tivta? Vidji sokola, i on počeo da prijeti. Jeli to štit počeo da popušta
D

DakaCZ

pre oko 2 meseca

Ivice a jesi bio odusevljen kada vas je na jna sudija castio penalom u trenucima kada se Zvezda igrala sa vama i redjala sanse pred vasim golom?Tad vam je sve bilo potaman,jel da?Vi bi na guzove i destrukciju do titule?Nece moci Ivice!
L

Luka.Muka

pre oko 2 meseca

Ja sam navijac Partizana iz Kragujevca, naprednjaci mi dali posao za stalno jer sam drugar malenog sincica. Bili smo i u Katru o trosku drzave. Vidite navijanje se isplati inace bih i dalje punio gorivo na pumpi.
G

Glavati.Tviteras

pre oko 2 meseca

Nisam se krstio 🥲. Al sam botovao protiv zvezde i letovao na albanskom primorju.
M

Marjanko

pre oko 2 meseca

Hvala naprednjaci a za pare sto redovno uplaćuju za botovanje.
S

Slinavi.bivsi.SNS

pre oko 2 meseca

Ja gledam samo Želju Pantica i srdim se na SNS od kada me nisu zaposlili.
P

POVELIKOGLAVATANKO

pre oko 2 meseca

Ja sam vaspitala mog malog povelikoglavatana navijaca Partizana i nisam htela u skolu da ga saljem jer mu je IQ 👌. Sad botuje za pare da ima za kafice, Albanije i Hrvatske i da donese ponesto splacina u nasu jugoslovensku gajbu da jedemo kao st.ka kao sto smo i ziveli ceo vek kao stoka. Misli da moze da preti nekom moj mali povelikoglavatan sa dve krivične prijave, a dobar je šeta protiv nasilja povelikoglavatanko. On je opozicija jeste da mu Ostoja placa za botovanje ma Tviteru ali on je povelikoglavata opozicija.
G

Guru

pre oko 2 meseca

Sram te bilo.Pozivaš na linč sudije."Da ga pozdrave navijači".Sramota.
O

Oko za oko zub za zub

pre oko 2 meseca

Pa lepo ćemo ga/ih pozdraviti kad se ukaže prilika, kad tad. Bilo bi šteta da se ne zahvalimo za ovako divno i objektivno suđenje i tretman. Ovo nije viđeno u novijoj istoriji Srbije.
K

KOMSIJANA

pre oko 2 meseca

Mene zanima da li se danas pre kafica, jedan nepismeni povelikoglavati ateista ljubitelj Partizana i albanskog primorja krstio ?
A

Avanti BAL

pre oko 2 meseca

Pazi ovog, dva razreda osnovne i naucio da bocka sarkazmom, ironijom. Jako, brate…
P

Povelikoglavatan

pre oko 2 meseca

Nije se zalio kada su mu njegova braca iz Zagreba spakovala pet komada pa je posle toga branio stalno za reprezentaciju pa su ga tovarili ko magare u blatu
J

JAMESBOND 007

pre oko 2 meseca

Za ove "terminatore" iz rupe koji ceo dan pricaju o kojekakvom razbijanju Partizana sinoc, poruka: "PARTIZAN je lider prvenstva i posle derbija, PARTIZAN bi vam sinoc uvalio jos 2 komada da su Zahid, Saldanha i Natcho mogli odigrati do kraja". Sve ostalo je spinovanje, botovanje i prazna slama... Dovidjenja, prijatno...
s

smajkijaja

pre oko 2 meseca

Vidi se da si umesto "ceranja" lopte preskakao lastis sa drugaricama. Toliko se razumes u fudbal. Videcu te u maju mesecu sta ces da komentarises?
T

Titula ostaje kuci

pre oko 2 meseca

Ali pazi ovo,lupi covek i osta ziv: Zvezda imala "nekoliko sansi vise od nas" a odnos suteva u gol bio 28 na prema 4 u korist Zvezde!
B

B. Grobar

pre oko 2 meseca

Nosi se bre u sto pm Judo,prodana duso, izdajnice.....
s

ssss91

pre oko 2 meseca

Navijao bih protiv Partizana cak i da igraju protiv Sarajeva,Skendrije ....
B

BiH30

pre oko 2 meseca

Ne postoji klub Skenderija biseru. Skenderija je dio grada u Sarajevu.
B

Bih30

pre oko 2 meseca

glupi grobar mislio na skendiju xD
L

LAZIN.NEANDRETALUS

pre oko 2 meseca

Postoji. To ti odgovorno tvrdim ja navijac Partizana nekrsteni povelikoglavati, jer sam bio u Albaniji na kupanju kod moje brace.
s

ssss91

pre oko 2 meseca

hahahahha sta bolan pricar Skendija ili ti Skendrija je klub iz Albanije. Kakva bolan Skenderija,priznaj da te malo stid sad hahahahahah
M

Mnogo gluplji....

pre oko 2 meseca

bih30, izmedju Skenderije i Skendije je velika razlika. Bar za one koji su zavrsili bar cetvrti razred OS.
p

pa ovo je vrh

pre oko 2 meseca

mozda su imali malo vise prilike, kakav kralj hahah, oducili smo vas od fudbala
P

Prsan

pre oko 2 meseca

Stojkovićev kolega koji prima petarde,pametnjaković
J

Japp

pre oko 2 meseca

Delije nikad ko sada idemo svi i kuci i u goste da prekucamo ovu saban ligu.agroble na sve nacine pokusava da uzme nesto sto nisu zasluzili.Pamet u glavu braco mija ovo su podmukli jazavci sto su spremni na sve
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Lajte kere Jakobsfelda.
g

gostic

pre oko 2 meseca

Je..m ti ime.Rodio si se NENADano tj neplanski,zato i jesi takav.
g

gostic

pre oko 2 meseca

Je..m ti ime.Rodio si se NENADano tj neplanski,zato i jesi takav.
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Duljaj na sve moguće načine pokušao da izgubi derbi, ali eto ne dade mu se. Ovakav diletant nikad nije radio u klubu a bilo je svakakvih Rebera, Tomića, Kiza, Sava, Tumbi, Petrića, Vermeza, Stanoja, Deulovića itd
g

gost6969

pre oko 2 meseca

prati se zex pantic.
B

BESRAMNO

pre oko 2 meseca

i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici", poručio je Kralj. OTKADA JE OVAKO NESTO DOZVOLJENO???
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Sve dok je u uvijenoj formi. Plus na sve to, sarkazam nije kažnjiv.
g

grobar 30

pre oko 2 meseca

prava ekipa iskoristi svoje sanse a budale se hvale ili kukaju koliko su imali suteva u okvir gola
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Prava ekipa ne slavi 2:2 ko da je osvojila LS a derbi licio otprilike na Siti-Javor...
x

x1122

pre oko 2 meseca

Salzburg-Zvezda 2:2,sutevi 26-8,u gol 10-3. Dva slucajna gola dali. Al su mediji pisali hrabra Zvezda.Da nije i to bilo "hibridno". Covek na srecu tukao Liverpul i na konto toga se prodao al ga oterali gde god je bio i sada dosao da pametuje ovde! Maderaski ispran mozak. Jel pomenuo gol rukom za 2:2? Ili sramno iskljucenje Severine? Ili mozda zivi zid u gol autu?
N

Nezvani gost

pre oko 2 meseca

Mlad si pretpostavljam, pa ne znaš kako je čuveni Radivoje Marković prenosio derbije na radiju. Bilo je to negde 1963 a Radivoje u prenosu kaže, Partizan vodi 5:0 ali zvezda je tim koji diktira tempo. I kad su bolji i kad nisu kod njih je uvek isto.
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

Prvo, prijatelju, procitaj jos jednom izjavu Milijevica. To "hobridno" nije bilo vezano za rezultat utakmice i statistiku. I hvala sto Zvezdu poredis sa Liverpulim. Nekome Liverpul i Salzburg.... a nekome Nortsjeland.... Pogledaj i tu statistiku. A ova sarkasticna izjava Kralja, posle ovakve utakmice, gde je preziveo masakr, moze mu se. I to je OK. Ali, mozda bi mogao Kralj da ode u crkvu, da zapali svecu, posto su uspeli da prezive nesto, sto je malo ko gledao u derbijima. Kao sto sam ja, svojevremeno komentarisao, da je Zvezda imala vise srece nego pameti, posle pomenutog Salzburga, tako i sada tvrdim da ne pamtim kada je u derbiju neko bio ovako podredjen. Ne bi bilo nerealno ni da je zavrseno 8:2.
@

@смајкијаја

pre oko 2 meseca

Стручњак који не зна да састави реченицу,а не шта значи реч хибридни🤔🤔🤔😃😃😃
s

samo

pre oko 2 meseca

Dobro ti si srecan i ja sam kao Zvezdas,ali ja jedva cekam sledece derbije,a ti molis Boga da se ne odigra vise nijedan ove godine.
C

Cane

pre oko 2 meseca

Kso sto im je juce citav mec bio sveden na odugovlacenje i ,opstrukciju i simuliranje tako su im i danasnje izjave.Potpuno nadigrani ,satjerani u misju rupu i prije iskljucenja,oni svoje igrace nazivaju herojima,napadaju sudjenje itd.Identicno kao i sto je lazni gospodin Ibradovic nakon poraza u Nisuto ursdio.Na zalost u ljudima ima organa ,kod kojih ne postoji sansa za izlijecenje.Dakle ivde se kao i tada radi o sljedecem:nadigran si ,ekipe su ti lose izgledale na terenu( ,neke su ipak nezasluzeno super prosle) i tu trazi rjesenja da to korigujes,a ne trazi nepotrebno krivce na drugoj strani.
c

cane stavim ti sa strane

pre oko 2 meseca

važno je da ste vi prepošteni bez pomoci sudija ,penala i ostalih stvari ,pretnjama da necete doci na mec ako sudi najbolji Srpski sudija itd. I opet niste pobedili te sto ste saterali u mišiju rupu i to zadnja 2 derbija iako ste kako kazete deset puta bolji,a u stvari nemate pojma ! Zato placite ko i glavati gospodin juce na konferenciji,to je neprocenljivo i znojicete se do zadnje vase kradje i ne mora Partizan da bude prvi nije vazno uopste!
z

zvazdan

pre oko 2 meseca

ako smo bili bolji, sto nismo pobedili, super je da nismo izgubili. a hvaliti se time, da si promasio 26 puta, moze samo - nesposobnjakovic, na zalost.
4

456

pre oko 2 meseca

Nije vas sramota posle onakve dominacije da se oglasavate, bruka ko je prvi, od kad pratim derbije nisam video toliku razliku u sansama i igri.
z

zauzeto ime

pre oko 2 meseca

jos ste vise dominirali posle iskljuneog igraca, i opet sa igracem vise, uz svu pomoc sudije opet ne mozete da pobediti
P

Pa da li je normalno

pre oko 2 meseca

Da je suparnik bolji i da je sudija protivnik,a da Vi neizgubite?Ko Vam bre truje vise mozak i kako uopste nemozete da se dozovete pameti.Ove sezone 23 penala Zvezda i Partizan,a od toga Partizan 11.Ekipa koja ima posed lopte 72/28 i sutevi 28/4 treba da se vadi na sudjenje.Pa da je sudija navijao za Zvezdu,naravno da bi nasao da svira penal.Npr kad je Markovic pokupio Djigu kad je lopta zavrsila na autokomandi.Mogao je da svira,ako navija,nego uvek su Vam drugi krivi.
I

Ivke015

pre oko 2 meseca

Da vratiš pare koje si pokrao u Mačvi i ostavio je u dugovima,pa onda da se baviš javnim poslom,kako nisi uhapšen za mešetarenje u Šapcu ostaće večita misterija.
D

Dragooo

pre oko 2 meseca

Hocete da osvojite titulu a dodjete da se branite na nasem stadionu? Kad ste bolji sto niste napali, imali 20+ udaraca prema golu??? I kod vas kad smo igrali Zvezda je imala dobroh prilika ali oh nije iskoristila.. ali smo igrali otvoreno i napadali. A vi parkirali bus. Sramota!
A

Ahaahahaajajajajaj

pre oko 2 meseca

😂😂😂😂😂😂😂, crveni se uhvatili za posed ko pijanac za plot,daj neka ovi u FSS uvedu po 1 bod za posed😂😂😂😂.
D

Da toliko

pre oko 2 meseca

su poniženi a opet blistaju od sreće jer su izvukli remi na čistu sreću. Dobro im je golman branio ali se još bolje valjao i prenemagao.
M

Markimark

pre oko 2 meseca

Derbiji služe da se Srbi mrze.
O

Odlazi Terzicu

pre oko 2 meseca

Da se ne lazemo mnogo, ne racunaju se udarci na gol, korneri i posed u krajnju tabelu Super lige. Cinjenica je da je Partizan i dalje prvi a Terzic, Mrkela, Marin i Milojevic se i dalje uljuljkavaju u statistici koja se ne racuna bas mnogo u vezi titule na kraju prvenstva...
S

Smajkijaja

pre oko 2 meseca

Tacno je da se na kraju gleda tabela. A ona ce se gledati u maju mesecu. Ali ovakav derbi, moras priznati, nisi u zivotu gledao. Zavrsen 2:2, a jedan od timova je bio izmasakriran. Ali dobro, i to se desava. Ja bih rekao da je Duljaj rodjen pod srecnom Zvezdom. Koliko utakmica je dobio u zavrsnici meca, koliko utakmica je gubio, pa preokrenuo. To bih prioisao sreci, a ne nekoj "vanzemaljskoj" igri. I na kraju, ovaj derbi, da je bilo 7:2, ne bi bilo cudno, s obzirom da je Zvezda imala gomilu sansi.
M

Mile led

pre oko 2 meseca

Ko će da odgovara za gol zvezde koji je postignut rukom?????
D

Dragoo

pre oko 2 meseca

Nije rukom vec trecom nogom. Onom srednjom. Eto nek vas boli jos vise...
M

Ma

pre oko 2 meseca

Daj😂😂😂😂😂😂, ko ce da odgovara, jos ce da budu unapredjeni😂😂😂
S

SSSR

pre oko 2 meseca

Po DOBRU i POŠTENJU koje si ostavio u Šapcu,će te pamtiti mnoge generacije.DUG neće sanirati narednih 20 godina.E sada lopužo belosvetska,tvoj stav je jako bitan.Mesto ti je u PRDEKANI.
Љ

Љубиша

pre oko 2 meseca

А шта је са лицем са потернице које се одазива на Терзић а надимак Мађија? Јел он у Забели?
p

pravni presedan

pre oko 2 meseca

Kokeza, vatreni delija s šipke, bivši nametnuti funkcioner u FSS se sunča na Floridi, za svaki skučaj i gricka pokradenu lovu. U stvari njegove firme i sada dobijaju poslove od države. Posle toga, dragi moji zvezdaši ja bih ućutao. Neka i Ostroja radi to isto, verovatno, ali on je u Srbiji na raspolaganju pravosuđu. Neka oni rade ako imaju zašto. Terzić nije pravosnađno oslobođen, niti čak aboliran, kao Džaja. Njegov predmet je bio toliko dugo u fioci dok nije nastupila zastara. Dakle, nije utvrđeno u sudskom postupku da nije kriv (a jeste), slušaj je nepostupanjem zastareo. Pravnik sam , verujte da znam o čemu pišem. To sve i vrapci znaju i zato zvezdaši - nismo isti, slični donekle, ali ni blizu isti, a ovde ste najglasniji.
B

Borky10

pre oko 2 meseca

Sta zvezdasi imaju sa tim? Zvezdasi su ga oterali a vi posle toga izglasavali za predsednika saveza i vodali po pripremama i gostovanjima a na Marakani niakd vise dosao nije. Sta tu meni sad kao zvezdasu impliciras kao da ga ja nesto branim ili da ja imam nesto sa njim a kao kod vas sve ljubicice. Zvezdasi su uradili sta su mogli a to da ga oteraju a vi sto ne mozete nikoga nismo vam mi zvezdasi krivi,jaki ste samo da botujete po internetu.
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Kokeza bukvalno nikad u zivotu nije bio na severu!!! Sever ga je i oterao iz kluba, zato se posle i svetio i klubu i tribini…….
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Po meni, nepotrebno zajedljiva izjava. Jeste nam nepravedno iskljucen igrac i jeste bilo jos par situacija gdje je sudija pokusao da navuce za Zvezdu, ali objektivno, Zvezda je bila bolja i prije tog crvenog za Severinu. Mene to nije sramota reci jer je jednostavno istina. Ali samim time i jos veca sramota za njih sto su povrh toga i dalje morali da imaju sudiju na svojoj strani. Ja da sam Kralj, ne bih se 100% spustao na ovaj nivo, ali jbg, to je nasa uprava – izmedju njega i Vazure ne zna se ko je nepismeniji i nekvalifikovaniji za svoj posao. Znam samo da se ovakvim izjavama samo jos dodatno potpiruje vatra i stvara mrznja medju klubovima i navijacima. To ni je jednoj normalnoj osobi nije u interesu niti to zeli. Da se razumijemo, ni ovi sa Zvezdine strane nisu nista bolji. Da ne ispadne kako nekog branim mada vec vidim kako ce me sad napasti i jedni i drugi lol
n

no name_

pre oko 2 meseca

Ne slažem se sa tobom da u smislu jeste C.Zvezda bila bolja, ali da se od tog 73 minuta bas krene tedeciozno sudjenje za jedan tim do kraja je baš ružno, ono samo da je sudija mogao da ga metne. Razumem i u Evropi sudije nista ne sude za tim koji ne igra ništa video na Partizanu ali ne idu do nogom za vrat do kraja... evo ja ću da vas pobedim. Ima i deo gde se slažem se sa tobom. Da je reako odušvljen sam sa sudjenjem i na tome stao, ajde može podrska. Ali ovo prozivanje sudiji i da mu pravimo doček kakav zaslužuje je stavrno dno-dna. U drustvu postoje takvi ljudi i sta da se radi, pa ne treba deo drustva da uzima pravdu u svoje ruke i da ih kamenuje??? Ako vecina drustva želi tako pa nek bude tako ili da idemo u gradjanski rat??? Ova izjava je bas niska prava merilo kako smo društvo postali.
n

no name_

pre oko 2 meseca

Ne slažem se sa tobom da u smislu jeste C.Zvezda bila bolja,ali da se od tog 73 minuta bas krene tedeciozno sudjenje za jedan tim do kraja je baš ružno, ono samo da je sudija mogao da ga metne. Razumem i u Evropi sudije nista ne sude za tim koji ne igra ništa video na Partizanu ali ne idu do nogom za vrat do kraja... evo ja ću da vas pobedim. Ima i deo gde se slažem se sa tobom. Da je reako odušvljen sam sa sudjenjem i na tome stao, ajde može podrska. Ali ovo prozivanje sudiji i da mu pravimo doček kakav zaslužuje je stvarno dno-dna. U drustvu postoje takvi ljudi i sta da se radi, pa ne treba deo drustva da uzima pravdu u svoje ruke i da ih kamenuje??? Ako vecina drustva želi tako pa nek bude tako ili da idemo u gradjanski rat??? Ova izjava je bas niska prava merilo kako smo društvo postali.
U

Urke1978

pre oko 2 meseca

I ja bih bio zadovoljan da protivniku ne sviraju dva penala.
v

vladano79

pre oko 2 meseca

O tvojoj strucnosti Macva Sabac najbolje zna

Sakur

pre oko 2 meseca

Nigde naslova da je ndaje dao gol rukom i jos var nije proveravao ahahahahahahahahahhah
D

Daj faul

pre oko 2 meseca

Kao i da nisu dosudjena dva cista penala…znamo da imate ograniceno vidno polje!
B

Bruka i sramota

pre oko 2 meseca

Crveni im nije sviran za zadnjeg igraca,nepostojecidrugi zuti inigrac manje nama, cista ruka kod drugog gola gde Var nece ni da pogleda! Hobridbi rat se vodi i niko ne sme to da pomene u medijima! 🤡
J

Jones

pre oko 2 meseca

Penal nad Đigom ništa...
N

Nekoliko prilika vise

pre oko 2 meseca

14odbrana Jovanovica,3 precke,,dva izbijanja igraca Partizana sa gol linije,tri promasaja igraca Zvezde sa peterca na gotovo prazan gol.Mozda je covek bio na nekoj drugoj utakmici,ali ipak moze da pogleda bar skraceni snimak,da se ne bruka u javnosti.
G

Galenika

pre oko 2 meseca

Prvo Hvang kao poslednji igrac, odbrane direktan crveni karton je zaslužio , VAR cuti. Drugo Severinin start daleko od drugog žutog kartona, usput nije bio ni prvi žuti. Treće u stvari prvo, nevidjeno, nezapamceno u istoriji derbija da jedan trener sabotira svoj klub. Svi bivši igrači, treneri su ogorčeni na Duljaja koga ne znam kako bih nazvao, izvodi iz igre redom Zahida, Natka, Saldanju, a posle i Kalulea. Zašto??? NIKO nije bio ni povredjen ni umoran. Da su svi ostali na terenu Partizan bi sigurno pobedio. E sad po čijem nalogu, Vazure, ličnog advokata ili lična odluka. OVO JE SKANDAL NEVIDJENIH RAZMERA! Svi u sportskim krugovima pričaju o tome, ali mediji ništa. Pa gde mi živimo...
e

e

pre oko 2 meseca

Zato sto je dok su oni bili u igri, Zvezda izgledala kao svemirski brod u odnosu na Partizan i samo je sreca spasla Partizan od nejvece katastrofe u istoriji.
P

Pavle R

pre oko 2 meseca

Kaže da hoće samo o sportu da priča a opleo o sudiji onoliko.😄
С

СРБ

pre oko 2 meseca

Даи постоји човек у партизану који је реалан ? Вероватно је наредба таква да се лупетају овакве ствари ..Мене би било срамота
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

Posto si na nasim vestima (i ja sam bio na par vasih), da ti odgovorim kao jedan koji mogu slobodno reci "zivi" za PARTIZAN, da nas je sramota (najiskrenije) ovakvih ulizica i njemu slicnih (a imamo ih podosta)..., ali da nam je izuzetno drago zbog boda koji smo uzeli i koji vas toliko boli (utoliko vise sto vam priznajemo da je potpuno nezasluzen) u vasoj rupi... VOLIM PARTIZAN
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Jok, samo ste vi koji navijate za Zvezdu realni. I naravno vas "doktor" Terzic. On je ipak najrealniji od svih nas. Zato ga je i trazio Interpol svojevremeno.
I

Iq

pre oko 2 meseca

......cuti paceru
@

@volim partizan

pre oko 2 meseca

...koga boli? i zbog cega bi? posle ovakve igre, ja se ne bih potresao ni da smo izgubili. ako ovakav partizan ne kiksne nigde do kraja sezone, sve je jasno, koliko god vi gurali vasu pricu, koja inace nema nikakvog osnova. jer sama cinjenica da je ovakav partizan prvi na tabeli govori mnogo o tome ko se gura. ili je to jednostavno suvi kvalitet uprave, trenera i igraca partizana?
M

Miloš 1970

pre oko 2 meseca

Prodana dušo ona ,evo sad se vidi da su drugi gol dali rukom ,sram te bilo idi iz kluba smradu!!
T

TD

pre oko 2 meseca

Brate, jesi li nekad cuo za sarkazam?
6

616161

pre oko 2 meseca

NEKOLIKO PRILIKA VISE HAHAHHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHHA najveca dominacija u istoriji derbija !!!! Najsmesniji ste klub na planeti
I

Iq

pre oko 2 meseca

Pa' smej se
1

11211

pre oko 2 meseca

I u Mačvi su oduševljeni tobom! Zamalo da ih ugasiš koliko si dobro radio
B

Blavore

pre oko 2 meseca

Ma smešan je on za Terzu mađiju,Ofk Begrad ga pamti...
I

IQ

pre oko 2 meseca

.....zato ce vas Terzinjo da ugasi......Samo opusteno......
Š

Šiljokuran

pre oko 2 meseca

Zasto ? Pa on je dobro radio ali za sebe...:))))
0

0000

pre oko 2 meseca

TREBALO JE DA BUDE 8-2 PA ONDA NE BI BIO TAKO IRONICAN.LJUBISE MI MOJEGA groBARI
Љ

Љубиша

pre oko 2 meseca

А КАД ЋЕ ЛОЈД И КАЛИНА?
M

MNr1

pre oko 2 meseca

Sto ne pricas da su cigani drugi gol dali rukom i zasto niko ne pominje tu spornu situaciju. Rukom je promenio pravac lopte
T

Tele

pre oko 2 meseca

Ne razumijes ironiju ocigledno
@

@tele

pre oko 2 meseca

Ej tele razymem ja stanje on hteo da kaze, ( ironija) ali posto mi komentar ne pustaju, rekoh da probam ovde, kad ono , prodje..

Bojank91

pre oko 2 meseca

"možda je Zvezda imala koju priliku više". To je ukratko taj mentalitet koji šire na svakog novopridošlog igrača
X

Xyz

pre oko 2 meseca

Kvazi strucnjak je sve objasnio, a mene bi bilo sramota da sam sportski radnik sa ovakvom percepcijom stvari.
O

Oknar DV

pre oko 2 meseca

Vjerovatno je i posjed lopte Zvezde bio za nekoliko procenata više.

Sakur

pre oko 2 meseca

koga zanima posed lopte?
G

Gf

pre oko 2 meseca

Kaze lik koji je dosao u FK Macvu, kada su usli u prvu ligu, na stogodisnjicu osnivanja, da bi uzeo pare od UEFA-e. Uzeo navac, a Macva u trecu ligu.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Zivi zid je mogao da gurne u gol sudija
E

Ej bre

pre oko 2 meseca

Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici“." Do kada ce poziv na linc da se dozvoljava????
D

Dok palme njisu grane

pre oko 2 meseca

Nasa momcad bi pobijedila da sudac nije cigan. Toliko, bok.
N

Nadam se

pre oko 2 meseca

Da si ironičan.
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Mozda je Zvezda imala nekoliko prilika vise??????????????? Svakome je odavno jasno da sa ovima postene igre nema!!!!!!!!!!!!! Terzicu i co& uzmite titulu kako znate i umete jer vam neuspeh nece oprostiti niko nikad!!!!!! Takodje i prolazak u novu ligu sampiona po cenu zivota………
U

Uiois

pre oko 2 meseca

Pa šta se od ovoga više još može raditi. Jesi svestan ti šta pričaš. Na šta ih to čoveče nagovaraš.
P

Penzioner

pre oko 2 meseca

@Klark Kent Tek sa igracem vise smo anulirali prednost... Zvezda izjednacila u 67.minutu a Severina iskljucen u 74.minutu. Pa da li si tacan, jbt, sta ti je danas, inace si bas gotivan lik!
P

Penzija slatka

pre oko 2 meseca

Tačno! Sa igračem više nismo uspeli ni gol da damo, džaba pomoć sudije. Ipak je Partizan bio favorit.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Poltron kome je napisano da ovo kaže kako bi se smirile strasti
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Ne mogu da verujem koliko ljudi nije provalilo ovaj sarkazam... Naravno, i novinar je se ovim naslovom doprineo tome, ali to je legitimno. Vecina ljudi samo procita naslov i odmah pocne da pise komentar...
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Treba mu dozivotno zabraniti rad u srpskom fudbalu zbog tog sarkazma!!!!!!! I spakovati ga za rodni Tivat………
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Znači njega zbog sarkazma isterati iz fudbala,a Terzu mađiju Nedimovića i ostale grobare našeg fudbala ostaviti da dovrše posao?
M

Muji

pre oko 2 meseca

E kad bi bilo zakona u Srbiji,gde bi Terza i njegov gazda bili šta misliš? Gde bi bio Kokeza...gde nestate ta mudra glava? Ali ne,oni su gospoda a bivši golman,reprezentativac treba da se otera...žali Bože što ti i takvi trošite kiseonik
P

Pa

pre oko 2 meseca

De da vide sarkazam, oni ne vide ni belu mecku u kolikom su soku sto juce nisu pobedili Partizan, da sad pronalaze alibi price da su oni ustvari zrtve, i da su uzgrozeni.
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Partizan je pokraden juce, to su cinjenice. Nepostojeci crveni za Severinu, Hvang je morao da dobije crveni, drugi gol Cz je postignut rukom, kod onog jednog slobodnjaka zivi zid je bio postavnjen na udaljenost od 11m, ogromna nadoknada, totalno neujednacen kriterijum sto se tice faulova... Neko bi morao da odgovara za ovo. Jako bih voleo da neki novinar kaze sve ovo Milojeviću na sledecoj konferenciji, da vidim da li ce ga bar malo biti sramota. Covek je pored svih ovih spornih situacija pricao kako se Cz napada (suvišno je pricati o svim spornim situacijama u toku sezone)... Napad je najbolja odbrana, toga se izgleda drzi Miloje...
J

Jonass

pre oko 2 meseca

Pravi ste -u- klub
M

MileJe

pre oko 2 meseca

Mozda prodje drugi put,je-bo ti pas majku.
1

12345ss

pre oko 2 meseca

ubise vas kompleksi. dati vam titulu. ovu ligu ne treba igrati
G

Gost 031

pre oko 2 meseca

Nekoliko prilika više???? Statistika sa vašeg Mozzart sporta: Šutevi 22-4 posed lopte 72-28
m

merllin_pfc

pre oko 2 meseca

A rezultat 🤣🤣🤣🤣 Sve si stavio samo to ne ?
r

realista007

pre oko 2 meseca

Jel su svih 22 suta po toj statistici bile prilike? Bilo ih je svakako, i nekako previse. Sreca je velika sacuvala gol Partizana, ali isto tako je sudija zastitio interes Zvezde! Da je smeo da pokaze crveni Hvanu, ne bi ni imali toliko sansi u zadnjih 20-ak minuta.
G

GDE JE FSS?

pre oko 2 meseca

Ustasa otvoreno preti lincom sudija i nikom nista....
Г

Групни

pre oko 2 meseca

и ти се Ивице лижеш са њима, откад си кажњен, изгубио си моћ говора, не верујем ти ништа ...
T

Tumbasina

pre oko 2 meseca

Grobar sam ali sinoc smo imali srece. Moglo je biti katastrofa
A

Ali pazi

pre oko 2 meseca

ti navijace kluba ispod tenka,tj. "sigurne glasace" sto ne znaju sta je sarkazam!Oni su svarno sendvicari sa 3 zuba i 2 grama mozga u glavi!
Z

Zvezda 91

pre oko 2 meseca

Kakav indijanac. Plakaces u maju kao pic.., pa ces reci da si ostecen u Lucanima ili kuci protiv Spartaka, klovnu.
m

merllin_pfc

pre oko 2 meseca

Sta si ti sada izmislio toplu vodu. Citav region to zna da ce Partizan biti pokraden u ovih par kola do kraja. Nista ti nisi rekao sto nije istina. 🤣🤣🤣🤣
Z

Zeljko#1

pre oko 2 meseca

Au jbt, nisam pratio fudbal i odem na derbi misleci da smo dobri nego nas kradu kako su svi oko mene trtljali, reko da podrzim klub i tim u borbi za titulu kad ono hahaha, sta je bre ono, pa nas je sudija spasao penal im nije svirao i sto su sreca piglu da pogode gol inace smo mogli primiti 10 komada, show!!!
I

Ivan4674

pre oko 2 meseca

Delijo, nemoj se brukati...

bgcz

pre oko 2 meseca

kad ih usere bod, odmah su gospoda, podrska sudiji, necu o suđenju, atmosfera fina i ostalo. najveci licemeri na svetu.
M

MileJe

pre oko 2 meseca

Kako nam je truo klub,od glave do repa...Covjece,budi trener golmana,ne petljaj se gdje ti nije mjesto niti imas sposobnosti...
U

Ultrakop

pre oko 2 meseca

Pavle Ilić,član navijačke grupe Delije Kragujevac Ronini!!!!
G

GDE JE

pre oko 2 meseca

ustasa otvoreno preti sudijama i nikom nista...Gde je FSS da reaguje???
M

Mance81

pre oko 2 meseca

Ajde bre cuti tu, izvukli smo se ko nikad i treba da pevamo, da nas sudija nije spasao za ona dva penala sto im nije dosudio(nad onim njihovim napadacem sa trakom oko glave u prvom i nad onim crnim stoperom pred kraj) izbugili bi. Ne pamtim kad me je bilo vise sramota posle nekog derbija, treba da cutimo i pokrijemo se usima na sta smo licili.
b

boc

pre oko 2 meseca

Koje licemerstvo.... samo sreca vas je spasila katastrofe
M

MileJe

pre oko 2 meseca

Znamo mi kakve igrace imamo i koliko mozemo.Sledeci derbi ja se nadam da cemo vas "prebiti" i uvaliti vam makar dva komada.
B

Bob.f

pre oko 2 meseca

Drugi gol ofarbanih je dat rukom a var ne reaguje!!! Daj bre ima li ko to da kaze dosta vise ovom cirkusu...
B

Belim

pre oko 2 meseca

Ofarbamo ti sestru
x

x112

pre oko 2 meseca

To niko ne pominje. Al su zato zasluzili kako kazu 7:2 da dobiju
g

govedo jedno

pre oko 2 meseca

Ajde ne lazi bre

Srpski samuraj

pre oko 2 meseca

Je l neko primetio rasizam od admina? Nije! Objavljen ti je komentar! Kao što moj neće! Ustaški si ko Dinamo!
D

Dosta vasih lazi

pre oko 2 meseca

ajde smrdo lazljivi ne lazi
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Belim-bravo brate cigane!!!!!!! Bravo!!!!!!!!!
С

СРБ

pre oko 2 meseca

Није хришћански ово што си написао сусјед.. Админе тебе боли уво ти ручаш брига те. Овакав (не)човек се избацује одавде.
X

Xmymymym

pre oko 2 meseca

SNS igrač,opljačkao i zadužio Mačvu iz Šabca,ljigavac običan,došao u Partizan po zadatku isto kao i pekar iz Topole,sve smo videli juče na derbiju...izvodi tri najbolja igrača iz igre na pola sata do kraja,a vodi 2-1....samo čudom je Partizan izbegao poraz.
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Stani bre,daj se dogovorite,jel Duljaj izdajica ,jel namesteno prvenstvo,ili sta je?
r

rehhigoljhf

pre oko 2 meseca

ma da svi su protiv vas
@

@Alex 20

pre oko 2 meseca

Sta ima mi da se dogovaramo, bolje se vi dogovorite kog cete sudiju da postavite za sledeći derbi,vidite ako moze Radoman ako je jos u formi ili Mrakića.
H

Haha

pre oko 2 meseca

Ma nije moguce,ovi juce od prvog minuta poceli da kukaju i naskacu na sudije,a manjina pocela da prodaje maglu kako su osteceni i kako su bili u egalu do crvenog kartona i da bi pobedili da nisu dobili crveni.
R

Rebel

pre oko 2 meseca

Pobedili bi sigurno da je kosooki dobio zasluzeni crveni karton zbog namernog prekrsaja s ledja u gol sansi. I krivicnu prijavu, po novoustaljenoj praksi
G

Gost1818

pre oko 2 meseca

Vide li Ivice kako dadose drugi gol rukom a niko ne sme da pomene.
P

Pećko Pivo

pre oko 2 meseca

Kada sam video naslov pomislio sam svašta o Kralju. Kada sam pročitao tekst...Ivice, lepo si to upakovao.
O

Osmo O

pre oko 2 meseca

A gol Šerifa rukom,i o tome ćemo da ćutimo?????
G

GDE JE FSS?

pre oko 2 meseca

Ustasa otvoreno preti lincom sudija i nikom nista....
P

Pa

pre oko 2 meseca

Prosetaj malo, pa ih potrazi😂😂😂😂, sta ih trazis po portalu ovde, idi od kafića do kafića.
R

Reci gde i kad

pre oko 2 meseca

Detetu ti isto tako pretim, ti jasno? Aj pozabavi se sa mnom sad i odmah.
a

au

pre oko 2 meseca

sve je ugovoreno zvezda je boja od partizana i bice sampion sve dok je vlasti ove ali zvezda je bolja od partizana samo u odbrani nigde vise partizanova odbrana nije ni za 2 ligu
O

Ovo nema nigde

pre oko 2 meseca

Ustasa otvoreno preti lincom sudija i nikom nista....
N

Neko123

pre oko 2 meseca

"Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici“, o ovom delu njegove izjave bi trebalo da se pozabavi tuzilastvo da smo ozbiljna drzava.
R

Rebel

pre oko 2 meseca

Tuzilastvo ne postoji, inace bi vucic, terzic, covic, surbatovic, belosevic, dzajic, pola sudija, pola fss i kss i ostali komunisticki kadrovi davno sadili krompir u Padinjaku.
s

sramotno

pre oko 2 meseca

ustasa otvoreno preti sudijama i nikom nista...Gde je FSS da reaguje???
2

2806

pre oko 2 meseca

smrdljivko primio si 5 komada od kroacije tako da ti je bolje da cutis!!!
T

Taki8888

pre oko 2 meseca

Nemojte da se čudite ovde komentarima navijača zvezde,koji brane sudiju i sada su stali u njegovu zaštitu i govore kako Ivica poziva navijače Partizana na navodni linč. To je zato što brane svog drugara sa severne tribine. Taj momak je do pre pola godine bodrio Crvenu Zvezdu na Severu a sada je glavni arbitar za Derbi. Oni brane svog kolegu. To samo ima u Srbiji da tako mlad sudija sa svega 14 prvoligaskih utakmica iza sebe postane prva opcija za Derbi a pri tome nije član neke navijačke grupe na fejsbuku vec navijac sa tribine.
V

Vikktor

pre oko 2 meseca

Jesi li bio oduševljen i u Surdulici?
E

Ejjj

pre oko 2 meseca

hrvat otvoreno preti sudijama , pitam se gde su navijaci Zvezde da
d

darkok

pre oko 2 meseca

Bravo Ivice Gospodski kako i dolikuje nama Grobarima ,biranim rečima o sudijama i sve u skladu sa zakonom👍💪👏.crvenkapice se upalile vidi šta je njihovih komentara sve jevtinnormalno jer oni nisu državni projekat 😜🤣🤣
P

Penzioner

pre oko 2 meseca

Drzavni projekat!! Naravno, od LE i januarskog prelaznog roka preko 50 miliona evra. Imao si priliku da se ne javis,i nisi je iskoristio, steta kakav ruzan kraj!
B

Bravo Ivice

pre oko 2 meseca

Samo ove sudije treba pozdravljati prije utakmice cim se sazna ko sudi ...I cestitati im na buducem sudjenju.
U

Umetnikk

pre oko 2 meseca

Smrdljo pozivaš na finjaka na linč ovog sudije. Koji po mom mišljenju i jeste loš sudija, ali sve sudije u našoj ligi su ološ. I to valjda svi znamo. Jedni navlače za Partizan jedni za Zvezdu. I juče je kriminalno dao čoveku drugi žuti karton, isto tako je i par puta reagovao kriminalno još, sada ne mogu da se setim. Ali činjenica je da je Zvezda bolja bila juče od Partizana igrom i šansama. A oni su ljudi lepo iskoristili svoje dve šanse i pametno nas odradili. Ko nam je kriv što Bukari ne može da postogne gol iz tri zicera ili onaj Ndiaje isto. Derbi kao derbi malo je živnuo to mi se sviđa ali ne sme sudija da bude glavni akter nijedne utakmice a kod nas je to uvek slučaj. I takođe ova slina Kralj ne sme ovako ljigavo da poziva navijače da "dočekaju" i "pozdrave" sudiju kad dodje kod njih. To je pretnja koja ugrožava bezbednost kakav god da je ovaj kriminalni sudija. Kralj bi trebalo da bude sportski radnik a ne huškač. Nebitno totalno. I jedni i drugi su katastrofa.
n

nemam reci

pre oko 2 meseca

ovaj maltene govori idite pretite i vredjajte sudiju, besmramni hrvat
S

Simao

pre oko 2 meseca

Sramotni ljudi sede u tom klubu. Nekoliko prilika više? Slađi bod? Slave kao da su prvaci Evrope posle remija... A nazivaju sebe velikim klubom. A to nisu još od sedamdesetih godina. Žalosno je što je ovakav tim prvi na tabeli. Da su TSC, Čuka, Voša ili bilo ko drugi ne bi mi bilo žao.
j

jjjjjjjjj

pre oko 2 meseca

kakvo medijsko spinovanje ovih gebelsa se nastavlja ,u svakoj normalnoj ligi ne samo saldanja nego i Duljaj bi zza onakvo ponasanje bio 5 puta iskljucen a kod nas ni zuti nije dobio, takodje i S.Markovic ali u ovoj ligi gde je drzavni projekat penaltizan zasticen i gde se juce ne sviraju 2 cista penala za Zvezdu nego kao se spinuje da je ostecen a u stvari Zvezda je debelo ostecena kao i na svakom derbiju gde sviraju grobari kao ovaj koji je dosudio vise faulova timu koji je imao skoro 75% lopte
G

Gost35

pre oko 2 meseca

Hahahaha ma Ivica je opravdao svoje prezime. Stvarno je Kralj! Au šta im napravi sa ovom izjavom vidi se po komentarima kako su se primili kao mladi majmuni hahahah. Svaka mu čast!
T

Ti si stasendau

pre oko 2 meseca

MTJ u P
G

GLAVATI.ATEISTO

pre oko 2 meseca

Naravno, kad nije sudjen cist penal za Crvenu zvezdu. Al nema veze ja sam danas u kaficu I dalje se nisam krstio, I uskoro idem na albanskog primorje kod moje brace po levi, jer ovakav majminoliki Srbin nisam mogu sa budem samo arbanas KO Sto je I moja roshava glavata krava koja me izasrala pvako glavatog.
1

1112

pre oko 2 meseca

12 m udaljenost živog zida, crveni za Hvanga, drugi zuti Severini, drugi gol kao Maradona rukom... Ocete jos "postenjacine" sa severa?
S

Srbobratele

pre oko 2 meseca

Bravo Kralju, tesko da ovi mongolci mogu da razumeju.
B

Bez dva piva na stolu, kao bez Kralja ma golu

pre oko 2 meseca

Nikad ne mogu da zaboravim odbranu protiv Hrvatske. Mislim da je Bokšić šutirao glavom sa 5-6 metara. Kako se bacio i podlakticom sa gol linije skinuo loptu.
U

Unknown2024

pre oko 2 meseca

Dosadili ste više i Bogu i narodu pričama o suđenju...Igrate odvratan, destruktivan fudbal i na vašu veliku žalost nećete biti šampioni. Sportski pozdrav !
2

22334455

pre oko 2 meseca

Slepce glupi crveni karton za Severinu nije bio. Govno glupo
T

Trpač

pre oko 2 meseca

Zvezda izvukla bod. Da nije ovaj plaćenik isterao Severinu, ne bi ni taj bod uzeli. Zvezda je kanta od ekipe.
K

Kaze

pre oko 2 meseca

Rupetina od golmana koji je u PSV-u i Portu služio za sprdnju, najgori golman koji je branio u kontinuitetu za nacionaoni tim od 45-te na ovamo. Vladimir Stojković šta god ko misli o njemu je za ovog bio golmančina u svakom smislu. Ovo je poziv na linč i izjava puna kompleksa, pokazao se dotični kakav je sportski radnik u Mačvi iz Šapca, doći će vreme kad Peđa Mijatović, Vidić i slični biti na mestima u večitima umesto ovih teletabisa.
H

Haha

pre oko 2 meseca

Ma nije moguce,ovi juce od prvog minuta poceli da kukaju i naskacu na sudije,a manjina pocela da prodaje maglu kako su osteceni i kako su bili u egalu do crvenog kartona i da bi pobedili da nisu dobili crveni.
K

Karlo Veliki

pre oko 2 meseca

Ivica Kralj je jesenas bio kaznjen, jer je izneo istinu o sudjenju protiv Partizana.. Sada ga treba kazniti, jer je rekao neistinu...
D

Dane daca

pre oko 2 meseca

Nekoliko sansi vise hhahahahahaha. Grohotom se smejem, frcaju mi suze kao ku..... glave 🤣
D

Da povratis...

pre oko 2 meseca

Otvoreno poziva na linc sudija na utakmica NKP i nikom nista....Gde je FSS da reaguje?
C

Cika Mo

pre oko 2 meseca

Slusaj ga nekoliko prilika vise. Koliko su nerealni ovi grobari to je strasno.. Pa priznaj da ste razbijeni u citavoj tekmi i gotovo, nikome kruna s glave ne pada..
I

Ivica smrad

pre oko 2 meseca

Kakva sekta od uprave do navijača . Smećari jedni , toliko ste ogadili sve sa vašim cvilenjem da ste se smučili svima više. Bagro jedna neopjevana , bolesna.
J

Joe Black

pre oko 2 meseca

Kaze mozda je zvezda imala malo.prilike vise, ahahhaha zvezda nas je ubila, realno ne znaju.gol da daju ali su nas ubili po sansama, pa mi da smo.imali toliko sansi, covece pa da li bi jos tri cetri komada.sigurno!!!Napred Partizan
r

rea

pre oko 2 meseca

Možda zato što je Partizan prvi i imao je 2-1. šta je trebao Partizan da napada? Da li je Čelsi trebao na 1-0 u finalu LŠ protiv Sitija da pritiska Siti, ili da rutinski dobrani 1-0 i podigne ušati pehar?
J

Joe Black

pre oko 2 meseca

Pa nije, strasno kada se branis, ali.covece oni su nas prolazili kao da nema nikog na terenu, ne mozes racunati nas i Celsi...Ne smes dozvoliti protivniku toliko sansi da stvori, em.da primis dva komada
R

Retko ko

pre oko 2 meseca

pomonje taj crveni karton i igraca vise 30min???? Ova recenica sve govori o grobarskoj pravdi i postenju.Crveni karton 76min…
P

Pitanje

pre oko 2 meseca

Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici“. Sta je ovo nego poziv na linc? Gde je FSS da reaguje???
R

Ris

pre oko 2 meseca

Ovo je isto kao kada bi pevali VUCICU SECERU, VUCICU SECERU...
S

Splačino

pre oko 2 meseca

Mrš pomijo!
M

Ma

pre oko 2 meseca

Kazi jos nesto Ivice, kad mozemo bez igraca na terenu, mozemo i bez tebe u upravi.
B

Bog silu ne voli

pre oko 2 meseca

Taj Pavle Ilić je još jedan u nizu kućnih ljubimaca koje Terzić grli i namiguje im i zove ih isključivo nadimcima. Ovog zove Pajo, a jednog drugog slugu iz druge struke zove Daki. Obojica presrećni što imaju čast da im se obrati osuđeni begunac onim kao grubim dubokim glasom. Lično znam kako i na određenim mestima čašćava sa 50-100€ takve podanike... A Srđan Jovanović i Milorad Mažić su neznalice i "treba ih ukloniti iz srpskog sporta".
S

Seme im

pre oko 2 meseca

...i to sve dok sa sinovima opet uvodi Ofk u ligu! A sinovi utokama dominiraju u gradu i posle pritvora,ali ne sme se o tome to je poštena familija Terzić
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Mozda je zvezda imala nekoliko prilika vise ??? Ispasce na kraju za par dana da je zvezda jedva izvukla bod…
T

Trpač

pre oko 2 meseca

Pa i jeste jedva uzela bod. Da nije nepravedno isključen Seve ne bi ni taj bod uzeli. Šta ti nije jasno grbo?
K

Klark Kent

pre oko 2 meseca

Pa govorio sam ja da je Partizan favorit. Ispostavilo se tačno. Zvezda je sa igračem više anulirala prednost Partizana i ipčupala remi.
Z

Zjs

pre oko 2 meseca

Gubile ste i imali igrača više,još da damo gol i za vas?!
h

hahahahah

pre oko 2 meseca

obzirom da je gubila, da jedva izvukla bod xd
s

serz

pre oko 2 meseca

...pa zar nije!?
j

jcjkty

pre oko 2 meseca

Zar nije?Dominacija Zvezede pocinej nakon crvenog Av kartona
@

@Zjs

pre oko 2 meseca

Pa ti nisi ni gledao meč, a komentarišeš. Ili si već zaboravio kad je palo izjednačenje, a kad crveni karton.
S

Sale442

pre oko 2 meseca

Ja ne znam da li je neko rekao ovim navijačima partizana da je Zvezda izjednačila pre crvenog kartona, kao i da je pre toga promašila bar 3 (Stamenić, Bukari, Endijae...) stopostotne prilike. Prosto je neverovatno koliko su im mozgovi isprani, da ni ne žele da provere ono što pišu.
B

Blaki

pre oko 2 meseca

Nekoliko prilika više hahahahaha,da jedno 10!!!
F

Free spin

pre oko 2 meseca

Biće 20 pre 😁
M

Mujagic

pre oko 2 meseca

Ne znam da li je sarkastican, ali zaista sudjenje odavno nije bilo bolje, ocekivao sam da maksimalno navlaci za Zvezdu, ali nije
E

E, moj Mujo

pre oko 2 meseca

Naravno da je sarkastican, ipak si ti samo jedan klasicni zvezdas.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 2 meseca

prijatelju to sto nije bilo 2 zvezdanesterca ne znaci da nije navlacio i rukama i nogama
p

postic

pre oko 2 meseca

Solidno je sudjenje bilo,ali vise sam za nekog stranog sudiju da sudi derbi,Ital,Nemacka, Jedinu zamerku imam na igrace C.Zvezde i sa njihovom dekoncetracijom i ne slalazljovosti,jer da su dali upola onog sto su imali bila bi do vrha puna mreza,a i sreca je provozala partizan
U

Upali sveću!

pre oko 2 meseca

"Možda je Zvezda imala nekoliko prilika više"?!😂😂😂
G

Gostiona

pre oko 2 meseca

Cuti bre,opet ce te kazniti!Nemoj da nas zakolju sledece nedelje!
B

Bolestina

pre oko 2 meseca

Da li je realno da ovaj preti sudijama i da niko ne reaguje?
1

12121

pre oko 2 meseca

Veoma simpaticne pretnje sudijama od Hrvata iz Nogometnog kluba Partizan, to je taj nivo
K

Kme

pre oko 2 meseca

E jadnici kako ste igrali
z

zika 79

pre oko 2 meseca

Ivice sjecas li se jos Ognjenovica i Stankare kako su te vozali ko budalu
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Ahahahahahah😂😂😂😂 da da zadovoljan😂😂😂😂
S

Sta reci...

pre oko 2 meseca

"Ovo je njegovo dobro suđenje i zato pozivam navijače da njega i njemu slične dobro dočekamo i pozdravimo kad budemo u prilici“." Za ovo bi u normalnoj drzavi odma popio kaznu...
Л

Лазар

pre oko 2 meseca

Шарлатанска изјава некада јако лошег голмана а сада још лошије особе са сврхом да замаскира трећеразредну игру тима за који ради.
P

Pitam se

pre oko 2 meseca

Jel to on poziva svoje huligane da preti Sudijama???
P

POVELIKOGLAVATAN

pre oko 2 meseca

Ja sam vec botovao o tome na tviteru I platili su me da imam da idem u Albaniju da gledam Partizan iz Tirane.
m

mk

pre oko 2 meseca

ma stvarno...da ste izgubili kukali bi ko na saranu
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Nemoj Ivice vise taj hibridni rat da vodis!
P

Pik gost

pre oko 2 meseca

“Možda”. Radujte se trenutno!
n

nemam reci

pre oko 2 meseca

ovaj maltene govori idite pretite i vredjajte sudiju, besmramni hrvat
T

TD

pre oko 2 meseca

Drugi gol su dali rukom, to treba da se zna.
p

postic

pre oko 2 meseca

Dal si ti normalan
m

molim?

pre oko 2 meseca

jel to sektas preti sudiji
j

jsjs

pre oko 2 meseca

pa na vašu inicijativu ste i dobili ovog gospodina da nam sudi
T

TD

pre oko 2 meseca

Ne lazi, pseto.
v

vojicic

pre oko 2 meseca

Lago Kralj, nije se igralo 30' minuta nego 15, sudija je produžio8'+2' što je nadoknadio vreme koje se nije igralo. Smo je golman potrošio 5'.
G

Grajkula

pre oko 2 meseca

Neka obajsni sta je i kako je radio u FK Macvi, cisto da cela prica ima tezinu...
V

Volim fucu

pre oko 2 meseca

Koje droge ovi u partizanu koriste? A mozda imaju masinu za ispiranje mozga?!
@

@@@@

pre oko 2 meseca

Očekivana izjava. Zna se odakle je došao.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Dobro da je neko imao oci. Ali ova mitomanija, mi smo sami protiv svih, a ovamo uzimaju od drzave za licence, transfere, dugovanja igracima...
P

Pravi si zvezdas

pre oko 2 meseca

Bio je ironican, glupsone.
S

Srbija-Severna Koreja

pre oko 2 meseca

Nova pravila za udaljavanje zivog zida,samo u Srbiji,gol za izjednacenje postignut rukom,nepostojeci crveni,cak i onaj vas iz sudijske ekspertize crveno bele Arene javno rekao.
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Koja je ovo nula od čoveka,malo ih je ovakvih
l

lol12

pre oko 2 meseca

A igrom svoje momcadi? Odmah daj spin masineriju da sakriju najvecu bruku u istoriji derbija 29:4 u sutevima i preko 70% poseda od strane rivala.
7

7:1

pre oko 2 meseca

Pa nemoj tako, najveća bruka je 7:1. Ali slovima s e d a m.