Komentari na vest

Ivica Kralj: Ostaju Natho i Dijabate, dovodimo još pojačanja!

D

Deyan X

pre preko 1 godinu

Samo odlican, iskusan playmaker fali. Bolje jedan al vredan da se dovede.
А

Алдаир

pre preko 1 godinu

Појачања на штоперским позицијама! Вујачић и Саничанин су два најгора штопера у историји клуба.
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Sanicanin da, Vujacic ne; bilo je i gorih od njega. Vujacic moze da igra kako treba, samo da mu se kaze da ne radi ono sto mu ne ide a to Petric i radi.
S

SB

pre preko 1 godinu

Bas me interesuje sta oni smatraju nepristojnom ponudom, koliko je to novca? Ovo je dokaz da se radi bez ikakvog plana, i tako iz godine u godinu. Taman posla da Diabate ostane u Partizanu godinu dve, pa imamo mi zamenu, tu je pantic
K

Kg

pre preko 1 godinu

Natku onda da kupite stap, trebace mu. Dokle vise da igra hahaha
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

Sto ga ne pitas da se trkate? Samo luzer kao ti moze da omalovazava Natha. To bi bilo kao da ja kazem Selma Haek je ruzna jer nema plave oci.
H

Hota hota

pre preko 1 godinu

Čuvajte guzice menja se ploča, mi ni za koga i ni protiv koga. Koga da rušimo koga da podržimo. Generalno mi navijači smo u istoj zabuni kao ceo srpski narod.
m

mesjwd

pre preko 1 godinu

Natho bi mogao ostvariti transfer samo u dom penzionera....
A

Alo decko

pre preko 1 godinu

A tebi bi najvece dostignuce u zivotu bilo da mu tamo obrises dupe nakon nuzde.
1

11

pre preko 1 godinu

A Rikardo...vrh centar, vrh,,,
K

KLJUČNO

pre preko 1 godinu

Ostaju li nakon 5 godina bez titule i 3 sezone bez ijednog trofeja Vučela i Vazura u klubu? Zašto ne podnesu ostavke i zašto su uopšte došli u Partizan?
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

U Partizanu je garant pukla cev i curi neki gas, nemoguće da su svi ovoliko blesavi onako!
m

milaneze

pre preko 1 godinu

Ovaj Kralj je bio legenda kluba do pre 2-3 meseca, sad ga ne izdvajam od Vazure i Vucelica! Prosto neverovatno da velica Popovica koji je najgori golman u ligi, verovatno i najgori ikad u Partizanu, Stojkovic bi skinuo 90% sto je ova kiksara primila, i on je jedan od krivaca zasto je titula izgubljena prosle sezone a verovatno i ove! Pa kad se setim samo Fejnorda u Bg pa lik je kriv za 4 gola!!!
G

Gost0000

pre preko 1 godinu

Eee nepristojna ponuda za Natha haha komedija covek ima 40god vuce se po terenu i samo ceka penal da izvede.
d

draMa

pre preko 1 godinu

Imajte na umu da je ovaj do juce bio u Macvi i izbacivao Zvezdu iz kupa , sklanjao se partizanu.Kao Metalac sa Vukadinovicem, Kula i Dzomba, Smederevo i Bogdanovic, onaj predsednik Javor sa 0 pobeda sa njima, ciji sin je golman bio na platnom spisku partizana 10 i vise godina sa 0 meceva itd.

Avangardista

pre preko 1 godinu

@drama Ti i tebi slicni nasli nekog da prozivate za nesto?! Da malo pretresemo istoriju: tralalatovic koji god klub vodio s Partizanom igra na noz a protiv zvezde skida gace jos na autobuskoj stanici; vodi klub protiv zvezde i na mec sa zvezdom dovodi djecu u zvezdinom dresu; i da ne zaboravimo, lice sa potjernice i njegovo cuveno 'svi smo mi pomalo zvezdasi' (cini mi se da je ovo izjavio kao predsednik FSS). Ima toga koliko hoces ali evo, ovo ti je za pocetak
d

draMa

pre preko 1 godinu

Naveo si Lalatovica.Jednog.Jednoh koji je pritom vise puta pobedio Zvezdu.Ja tebi mogu da navedem 30-40 paftizanovih Lalatovica.Koji nisu partizan nikada cak ni pobedili.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

@draMa; A kada je to Tralalat i sa kojim ekipom uzeo bod Zvezdani? Saša Ilić, Lazetić, Tešović sa tom Kraljevom Mačvom, Partizanu jesu. P. S. Pižon na poluvremenu najveće nameštaljke u istoriji našeg sporta napustio klupu OFK Beograda u čuvenom preokretu 2:6(2:0).
@

@draMa

pre preko 1 godinu

Vozdovac i Vojvodina, pobede nad Zvezdom za vreme Lalata i jos 2 neresena.To sto ti i vi mislite da neki od nas ne prate fudbal, i nasedaju na vase spinove, neka je stota stvar.I opet, ne pricam o trenerima.Vec o predsednicima klubova.Ko od vas ce mi reci kad jd Macva pobedila partizan, ili Metalac, Javor, Radnicki Kg, Bsk Borca, Banat ili Smwderevo?Nikada naravno.Svi ovi rivali su Zvezdu dobijali.Svi.Sto se trenera tice u svakoj ekipi u ligi, skoro svakoj trener je bivsi igrac partizana.

Statistics

pre preko 1 godinu

@@draMa | U startu greska davne 2006/07 Partizan od Hajduka izgubio 2 puta sa 3-0 i 0-1 na JNA kada je Zvezda izgubila poslednji put od Lalata ili mu uzela bod bila je verovatno utakmica bez takmicarskog znacaja u plej off na +15, u tome je sustina. Koliko jos puta su ako ne tri Partizanu nabrojani timovi otkidali po bod kad mu je trebalo 2010. na JNA otkinuo mu Javor 2 boda a Zvezda otisla na +5 ostalo je istorija.
h

hahaahah

pre preko 1 godinu

vraca se ivica na gol,ilic i tako xD
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

A koji budzet ima Juventus kada je samo za Vlahovica dao 60 miliona a koji budzet ima Makabi? K.nja mi se od ovih budalastina i prodavanja magli.Igras covece TRECE takmicenje po redu gde polovini ekipa to sluzi kao neki trening,provera rezervista. Ta Nica je igrala bez dva pojacanja, taj Keln je igrao sa rezervistima sto je dovoljan znak da im je to takmicenje po strani. To takmicenje igra Vaduz iz Lihtenstajna,Balkani sa Kosova,letonska Riga, litvanski Zalgiris, jermenski Pjunik koga je Zvezda napunila do vrha deli prvo mesto u grupi,igra vam dobro poznati Samrok. Da li ste pri sebi? Udji majstore u ligu sampiona pa odmeri snage, da vidis Dijabatea i Natka. Sami sebe lazu i veruju u to sto lazu. Pa kada se nosite sa njihovih 100/200 miliona kako se ne nosiste sa Aekovih 15. Mracenje prazne slame
M

Mop

pre preko 1 godinu

Šta ti je čoveče? Smanji gas šlogiraćeš
M

Mop

pre preko 1 godinu

Nijedan taj klub ne igraju sa nama u grupi, već Nica i Keln. To si zaboravio da napišeš. Izvrćete stvari ovde stvari kako vam odgovara. Ajde, prošle sezone je krš grupa bila ali ove je daleko od toga. Sutra nakrivi kapu i navijaj za Keln umesto što ovde prosipaš pamet.
h

hahaha 1

pre preko 1 godinu

Opet ti nervozni ......
G

Gost47

pre preko 1 godinu

Ma dovoljno da ste vi jaki u LŠ pokazali ste se protiv PSG primili ste 11 golova u 2 utakmice a dali ste 1 , ti da imaš imalo pameti nikad nebi napisao ovakov komentar.
@

@Gost47

pre preko 1 godinu

Ali Psg finalista LS dao nam 8-9 komada u dva meca i primio 2.Vama je Fejenord, iz kikiriki kupa dao 9 komada u 2 meca i mogao jos 10.A taj Psg bi vam dao 25 u dva meca.Imate 0 pobeda u LS.
P

Petah tikva

pre preko 1 godinu

Kako ne bi moglo. Ulazite u ls lagano. Hahahahaha
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Evo ga i ovaj o buzdetima Nice i Kelna... a koliki je budzet ovih drugoligasa iz kupa od kojih smo ispali i cele nase prve lige (izostavi samo ove iz rupe)...!? Jedva cekam da vidim ko ce da ponudi "nepristojnu" ponudu za Natka "doktora" (ne moze da ide po terenu, vucara se, gestikulira i glumata nesto (da je igracki kadar kakav treba, mozda bi mogao poslednjih 10 do 15 minuta da igra))...!? Da ste ubacili Bazdara i malog Petkovica od pocetka u svim utakmicama, sada bi nam nosili PARTIZAN i imali bi igru, ovo sto sada igramo ne lici ni na sta... i to svi dobro znaju... VOLIM PARTIZAN
o

ostaju natho i..

pre preko 1 godinu

bitno ja da ostanu vucela i vazura, sve ostalo ukljucujuci i rodjenu mater se moze prodati
3

3,14

pre preko 1 godinu

Popovi odličan???Pa ti si bio golman trebaš bolje od nas da vidiš da je dečko blagi užas sada ima bar 3 golmana u našoj ligi koji su klasa za Popovića a tu ne računam Borjana.
V

Vlada911

pre preko 1 godinu

Popović odličan, mnogo puta nas je spasao.Koju grešku je imao?
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Popović je uvijek nesiguran. Klubu koji ima ambicije kao Partizan potreban je golman od 30 godina koji je već sakupio neka iskustva, a ne Popovic. Ništa protiv njega, ali za golmana u njegovim godinama nije još ni počela karijera kako treba. Bolje će im se isplatiti da ga prodaju, a da dovedu nekog sa iskustvom kojeg mogu priuštiti. Čak i da im dodje neki koji ima 34 godine mogao bi dobro braniti 3-5 sezona.. Popović je najslabija tačka Partizana.
V

Vlada911

pre preko 1 godinu

Meni je odličan otkad je Stevanović skinut sa gola, unesena je sigurnost
G

Gost43

pre preko 1 godinu

FALI NAM DVA BEKA NEKO ZA SREDINU TIPA NATKA I POLUSPIC. I TO ISKUSNI.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Popović brani odlično? Dečko je klasičan linijaš iako ima visinu za golmana, lopte mu prolaze kroz peterac a on "bleji" na liniji ili krene pa stane, što je još gore. Lopte koje idu pravo u njega i dalje spušta na zemlju pre nego što ih uhvati, poslednji primer Voždovac, a o ključnom derbiju kada je spistio laganu loptu na nogu Ohiju da i ne pričam. Igra nogom blagi užas, panično na glavu protivniku ili u aut po nekoliko puta tokom utakmice. Ne kažem da nema i dobrih intervencija, ali po meni uliva nesigurnost celoj odbrani posebno kada su nabačene lopte u pitanju. Partizan defizaslužuje kvalitetnijeg golmana. P. S. Da ne zaboravim onaj penal protiv Anartozisa koji je mogao da nas košta proleća u Evropi.
j

jjj

pre preko 1 godinu

Odlično brani Popović, to što botuješ je druga stvar.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Ja botujem, u čije ime i za koga? Ne, ja sam samo realan i pravi navijač koji želi dobro Partizanu. Pop za par godina možda bude dobar golman, pouzdan, vrhunski ne verujem, ali nama sada treba bolji i iskusniji. To naravno nisu ni Lukač ni meni gotivni Ćela.
V

Vlada911

pre preko 1 godinu

E al najjači su ovi realni grobari. I to uvek na štetu Partizana podržavaju Stanoja, Jojića, Miljkovića, a pljuju sve što ima neki kvalitet Pop bukvalno bez ozbiljne greške, dečko za koga mogu da se uzmu pare, a on bi nekog od 3o godina.Što ste terali Stojketa?
G

Gost Gro Bar

pre preko 1 godinu

Sa trenutnim igračkim kadrom i najavljenim zimskim pojačanjima,Partitan se ozbiljno nameće kao kandidat za vice-šampionsku titulu !
N

Nezvan

pre preko 1 godinu

Otici ce i duh sa vlasti. Ne brinite garagani sve jeddnom dodje na naplatu.
P

Pfc

pre preko 1 godinu

Andrade treba da ide jer pojma nema
3

3,14

pre preko 1 godinu

Zato je Belić vrh.
V

VALJAK veritas

pre preko 1 godinu

Nama FALE nekoliko iskusnih igraca.