Komentari na vest

Ivica Kralj: Sudiji mesto s druge strane rešetaka, ovo je bila poruka navijačima da se ničemu ne nadaju

S

Sve za Fudbal

pre 12 dana

Dosta više kukavelisanja vi iz Partizana treba da se setite, navešću jednu bitnu utakmicu, isto u Kupu Srbije. kada ste 2011 igrali protiv Vojvodine, koja je tada kao što vi hoćete sada prekinula utakmicu negde u 89 minutu i onda ste rekli sledeće: "U svim zemljama sveta finale nacionalnog Kupa je svetkovina od posebnog, ne samo fudbalskog i sportskog značaja. Rukovodstvo i fudbaleri FK Vojvodina su pokušali da obezvrede sve ono što nacionalni Kup simbolizuje. Da li će u tome uspeti zavisi od reakcije fudbalske organizacije i sportske javnosti", navodi se u saopštenju Upravnog odbora Partizana. VI SAD NEĆETE DA IGRATE U KUPU. ŠTA JE S VAMA, DA GUBITE STE TREBALI DA SE NAVIKNETE. Ako neko pogleda tu utakmicu videće da je Vojvodina bila oštećena.
T

Timotije 65

pre 13 dana

Prosto je sramota bilo na stadionima u Srbiji igrati protiv Partizana dok je Tole bio predsednik FSS. Kao navijač Zvezde kažem da mi ne treba ni jedna titula koju nismo pošteno osvojili. Samo vas podsećamo da se u Toletovo vreme protiv Partizana igralo 95, 96, 97, 98 min dok Partizan ne da pobednički go. To ste zaboravili? E da - i zato ne gledam fudbal. Davite se sami , svi vi, u svojim delima. Ja sa sinom odo na pecanje.
M

Mosquito

pre 12 dana

Ti si stvarno Timotije....
Č

Čičak traka

pre 12 dana

Izvini, a koju ste to titulu osvojili pošteno? Osim one iz '46...
B

Bole 2

pre 13 dana

A sto ti Ivice ne sudis ne bi se mi Zvezdasi ljutili i tada bi izgubili ti nisi svestan
P

Pjotr

pre 13 dana

J..o vas Zvezda i Partizan i nekorektne sudije.Dokle ćete se međusobno svađati.Ima i važnijih stvari u životu.Bilo bi dobro da date podršku(Dekiju Stankoviću),koji igra najvažniju utakmicu u svom životu(bori se za život svog sina).Napred Deki ne odustaj nikad.Punu podršku imaš od navijača koji vole Partizan.
z

zero

pre 12 dana

Zemljace ovde su Psrtizanove vesti....
K

Khanbg

pre 13 dana

Ovog coveka hitno uhapsiti. I sve ove lajavce sto seju mrznju.
Z

Zongoloid

pre 13 dana

P R I V A T I Z A C I J A !!!
O

Ok

pre 13 dana

Vi ste bre poceli sami sebi da se udvarate. Sto se fudbala u Srbiji tice on je spao na nivo Africkih zamalja. Njega u Srbiji igraju izbeglice. Podseticu do skoro su tamo odlazili treneri da razvijaju fudbal. Igraci bi batalili fudbal kada bi im tamo nudili ugovore.
B

Brine

pre 13 dana

Od sledeće godine da pređete kod svojih da igrate prvenstvo ,tamo će te sigurno imati bolje i poštenije suđenje
r

riđobradi

pre 13 dana

Šizofreno zvezdašenje zahvatilo državu. Počevši od vrha vlasti...predsednik im poklanja titule, klub otera predsednika sudijske komisije i stavi svog čoveka, na čelu FSS njihov čovek, drže sve medije koje objavljuju samo komentare CZV navijača.Budžet 58.000.000, i opet mora sudijska lakrdija da se pobedi klub od 14.000.000
t

tebra...

pre 13 dana

ne kenj.........j...idi operi i podsisaj tu bradu..
B

Brine

pre 13 dana

Zovite đilasa da vam pomogne
K

Kralju mangupe

pre 13 dana

gde je milionče iz Mačve?Ti bi trebao iza rešetaka licemeru jedan!
B

Brine

pre 13 dana

Bravo za komentar
K

Kffkx

pre 13 dana

Retko vidjena otimačina,kakva sardnja var sobe,glavnog sudije i Terze da Barca pozavidi.Jel ćemo njega i za kup? Nego kako,samo ne Jovanovića jer taj sudi pošteno.
B

Brine

pre 13 dana

A tek u kupu šta vam se sprema
n

neenadajuuu

pre 13 dana

se oni nicemu svakkakoo dok ste vi u klubu 😂
d

djelic

pre 13 dana

Svi kukaju na sudije.Ali pogledajte top lige Evrope,suđenje je deset puta gore nego kod nas.A da smo u nekoj normalnoj ligi,zbog onakvog vređanja sudije,pola igrača Partizana bi dobilo suspenzije.A Kralj bi dobio suspenziju od bar godinu dana.
8

8

pre 13 dana

Koje je Car ovaj Kralj , prvenstvo je bilo rešeno i pre ovog takozvanog derbija .
P

Pedja108

pre 13 dana

Ono sto mi se nije dopalo na utakmici su silne dimne bombe. I zaista je krajnje vreme da se to zabrani, odnosno da s epreduzimaju odgovarajuce mere. Zbog pirotehnike je nekoliko puta utakmica bila prekidana, igraci gutaju dim i zato je trajalo toliko dugo.
P

Pedja108

pre 13 dana

Najsmesnije je kako u sav glas kukaju iz Partizana, da ih je sudija unistio. Samo niko ne navodi, sta je to sudija pogresno sudio? Da je postovao pravila, Ovusu je morao da dobije crveni zbog drugog zutog. I da se to desilo, tek bi se onda podigle kuke i motike. I Partizan to namerno radi, da kukumavci na sav glas, ne bi li sudije onda oprostile nesto kad dodje takva situacija. Evo ja predlazem Partizanu da se dogovore sa Zvezdom, i da evropske sudije sude derbi. Tako ne bi imali sta da se zale, ali oni to nikad nece pristati, jer znaju da ih strane sudije ne bi tolerisale. Ja ocekujem da Kralj ponovo odgovara zbog ovog komentarisanja sudjenja, kao i kazne za Partizan, iz istog razloga. A voleo bih da ovaj sudija sudi i polufinale kupa. AKo nece da igraju, ne moraju, zdravo. Istupite iz nase lige.
Č

Čičak traka

pre 12 dana

Ti kao ostrašćeni zvezdaš očigledno nemaš problem s tim što već drugi derbi za redom sudi zvezdin navijač sa severa, u Kragujevcu poznat i kao ''zvezdin huligan''. Kakve je greške pravio u prethodnom derbiju? Da li ti sebe čuješ, da li vidiš uopšte koliko si bolesno ostrašćen? Najbolji srpski sudija je izostavljen sa zvezdine liste podobnih sudija a sude neki balavci i početnici ali su svi sa dobrim crveno-belim pedigreom! Leči se momče.
D

Džigor Muljaj

pre 13 dana

Mene zanima da li je trener nogometnog kluba Partizai uzleteo sa krova Marakane pri rezultatu 2:2?
a

aaa35e5

pre 13 dana

A zamislite da je zvezda dala gol kao partizan za 2:1 dok je u terenu bila dimna bomba i to bas pored gola gde se napadalo,i utakmica se ne prekida i partizan daje gol,a njihovi navijači ubacili dimnu bombu. Zamislite sad situacija na suprotnoj strani,koliko bi natho,kralj i ostala ekipa kukali na to....
G

Gmizavac

pre 13 dana

Prekida se utakmica a lopta u 5m i šansa za gol???😁😁😁😁 Samo bi to falilo da Ilić zasluži mesto ministra u vladi!!!! Obraz je nešto što niste nikad imali i što nikad nećete imati jer ste ljudsko zlo kakvo majke više ne rađaju!!
R

Rokstedi

pre 13 dana

A zamisli da je Partizan dao gol kao zvezda sto je dala drugi,da li bi svirao faul napadaca ili ne!
@

@gmizavac

pre 13 dana

Al zato da je zvezda dala gol tako,vi bi se setili da trazite prekid i da se bunite. Samo placite,doce opet Evropa, i tu se Vucku zahvalite sto ce te je igrati,i doce neki novi norsdjilan da vas opet trpa... I da do 2:1 za partizan je sve bilo posteno,jer vi ne mozete da izgubite ako sudija ne pomaze drugoj ekipi
Č

Čičak traka

pre 12 dana

A što se ti buniš kad se iz Zvezde niko nije bunio? Ne prekida se napad zbog takvih stvari, ako je prekid igre onda se ne nastavlja dok se baklja ne ukloni. Nije baklja bila na gol-liniji pa da smeta Glazeru, bila je na nebitnom delu terena za tu akciju. Da je uticala na razvoj napada - druga priča. Da se prekida igra kod takvih stvari onda bi navijači imali redovno spremne baklje za ubacivanje čim protivnik napravi opasnu kontru...
m

mirijevo

pre 13 dana

apsolutno se slazem sa upravom partizana....covek koji ovoliko navlaci na stranu ekipe koja je dosla da parkira autobus ispred svog gola,a slucajno dva puta zatresla mrezu protivnika,ne sme da sudi ni PLS.
B

Brine

pre 13 dana

O čemu ti pričaš ,pa vi se niste videli pogledaj statistiku ,ti si opet pobegao iz ustanove ,pa dokle više
D

Djindjevac

pre 13 dana

Ja opet ponavljam,nama grobajira prica o sistemu,koja svom duletu generalu daju 1% u Bg. Još mediji kad bi sagledali ko je ko,lepo bi bilo.
Г

Горостас

pre 13 dana

Јел се сећате и Радаковић је бранио за репрезентацију само зато што је из Партизана па је примио најсмешнији гол против Русије.
С

СУШТА.ИСТИНА

pre 13 dana

Краљ је био репрезентативац искључиво јер је био играч Партизана. На основу тога данас играју Саша Лукић Андрија Живковић, Страхиња Павловић и Семед Баждар.
v

vrv

pre 13 dana

I Mitrovic i vlahovic
Г

Горостас

pre 13 dana

Јој докле ће овај Катаи да ме трпа у здрав мозак. Штета што није играо за репрезентацију ал добро бољи је Бамби јел се сећате какав је Бамби био ко Жила.
N

Nikola0808

pre 13 dana

Drugo poluvreme Partizan je imao posed lopte 13 %, stvarno zabrinjavajuće za bilo koju ekipu a kamoli jedan Partizan stvarno
Г

Горостас

pre 13 dana

Најпоштеније је да премијер Србије буде председник Партизана. Као Мирко Марјановић.
И

Ивице.Ивице

pre 13 dana

Ивице причај нам како је било када је Чика Мирко Марјановић био председник Партизана и премијер Србије у исто време. Јел вам годило?
M

Ma ajde

pre 13 dana

Za vreme Mirka Marjanovića Zvezda postala evropski i svetski prvak.
i

imate

pre 13 dana

od koga da naucite,bar sto se izostanaka tice...Zovite Zoca da vas poduci kako da propustite takmicenje bez kazne.

Bojank91

pre 13 dana

Kao i da je bitno. Da li neko pamti prvenstvenu utakmicu Partizana koju nisu dobili, a da sudija nije bio glavni krivac? Ne? Pa i nema je, drugovi. Po njihovim standardima oni nikad ne bi odigrali ni nerešeno, a kakvi tek da izgube
В

Велики навијач

pre 13 dana

А колико трају фудбалске утакмице?
D

Džaba se valjate

pre 13 dana

Zavisi koliko se golman i ostali igrači nogometnog kluba valjaju po travi.. Isto i od varenja dok većaju kako da ponište još koji gol Zvezde zbog ispostaviće se nepostojećeg ofsajda i prekršaja..
m

maloumnice..

pre 13 dana

zar se ne secas da su ne tako davno trajale dok patlidzan ne da gol....
A

Aps

pre 13 dana

Kme kme kmeeeeee!!!! GAZIII ZVEZDOOOO
M

Mosquito

pre 12 dana

Koliko sam primetio pripadas taboru koji bleji....
С

Славко

pre 13 dana

Суђење одлично уз одличну вар собу. Црно бели дошли на Маракану да се бране, ваљају, симулирају. Сваку другу или трећу утакмицу се жале на судије. Управа им распродаје најаче младе таленте већ годинама у талу са њиховим менаџерима и онда се питају зашто немају успеха.
K

Kxn

pre 13 dana

Odlično za vas,nema sumlje
1

15

pre 13 dana

Ajde, postenjacino priznaj sa kime si vodio Macvu!!! Ako smes!!!
B

Baxter88

pre 13 dana

Taaaaaako je bre Ivice! U sredu cete da popijete opet 3 komada i caoooooo i na jugu da vas bude do 1000 kao i uvek i da vam bude jasno da je Zvezda jedna jedina u Srbiji i tacka!
+

+45

pre 13 dana

Jasno je nama da je u Srbiji jedna i jedina Zvezda i BELA tačka.
r

riđobradi

pre 13 dana

Srbija - zemlja romske civilizacije iz albanije
D

Djole011

pre 13 dana

Ne izlaziti na derbi, makar nam ugasili klub! Aj više nek sami sebi uručuju pehare!
Ч

Чокот

pre 13 dana

И треба вас угасити. Партизан је злочин који траје.
C

Chiki laf

pre 13 dana

Uradite to kao Vojvodina protiv vas u finalu Kupa😉
Ч

Чокот

pre 13 dana

Хоће ли овај бивши тзв. голман одговарати због ових речи?
A

A?

pre 13 dana

Odgovarao. A vi zbog smene cele sud organizacije???
N

Nikola urban

pre 13 dana

Ovo je za doživotnu suspenziju. Već jednom je popio suspenziju
m

mika majstor

pre 13 dana

Iviceee,,,pozdravio te Perica Ognjenović......gde god te sreo dao ti golll.....i u liftu
С

Славко

pre 13 dana

Хахаха...Перица га терорисао. И дан данас сања Перицу. Комшија никад није знао да поднесе пораз и стално је плакао.
m

mika majstor

pre 13 dana

Iviceee,,,pozdravio te Perica Ognjenović......gde god te sreo dao ti golll.....i u liftu
m

mika majstor

pre 13 dana

Iviceee,,,pozdravio te Perica Ognjenović......gde god te sreo dao ti golll.....i u liftu
В

Веља

pre 13 dana

Иступите из такмичења!
S

Strašnilooo

pre 13 dana

Kakav licemer, Bože, Bože...zašto ne spomeneš da je vaš igrač trebao da dobije 2. žuti karton nakon povlačenja Kataia? Grobarski obraz = đon!
С

Славко

pre 13 dana

Браво брате, то неће споменути.
F

FER play

pre 13 dana

Aman daleko ste od pobednika, čekam komentar posle TSC-a. A drugo .... to što grobari prekidaju igru svaki derbi to je OK ...pa baklja kod gola... pa pljuvanje sudije .... samo po dzepu.
S

SVE JE NORMALNIMA JASNO

pre 13 dana

da smo mi okupirani, prave se dugovi, veštački "daje" 3miliona evra za evro licencu, ne zato sto ne zele da ugase Partizan, vec zato sto je to jedini nacin da opravdaju Zvezdine trofeje, da budemo ikebana. Za ovaj deo Evrope predsednikova mezimica fakticki ima neogranicen budzet i ne moze godinama da sastavi zapravo respektabilan tim. da nisu pobedili ovaj derbi bila bi ovo sezona najveceg ulaganja u istoriji u jedan klub koji NIJE POBEDIO NIJEDNU EVROPRSKU UTAKMICU I NIJEDAN DERBI, tako da je gosn' Paja u dva derbija dobro odradio ono za sta je poslat. Smrt fašizmu, ŽIVEO PARTIZAN
Ч

Чуме

pre 13 dana

Комуњаро!
Ч

Чуме

pre 13 dana

Само ви немојте о Европи! Звезда није победила Манчестер Сити, Партизан је победио Сабах! Браво, европејци!
C

Cipiripi LE2

pre 13 dana

Ne daju im da budu sampioni sa 20 posto poseda
P

Predza

pre 13 dana

Koji si ti meni kraaalj! Hahahahaha
N

Nenad B.

pre 13 dana

Koliko je perfidan ovaj sudija, videlo se tokom oba derbija, sve odluke koje su pola pola sudio je u korist kluba za koji navija. Posle sudara Ovusua i Mijailovića na sredini, gde oba igrača ostaju na zemlji ne prekida igru već pušta obećavajući napad Zvezde i gle čuda posle završetka akcije daje žuti karton Ovusuu. Posle sramnog drugog gola Zvezde samo par minuta kasnije posle šuta glavom igrača Zvezde koji Krunić brani, svira faul u napadu za mnogo blaži kontakt nego kod gola, naravno kada je golman odbranio inače ga sigurno ne bi sudio da je pao gol. Kasnije još jedan blag kontakt na sredini terena sudi u korist Partizana. Utakmicu produžava 15 minuta jer je u tom momentu negativan rezultat za miljenicu. Blago rečeno sramota, da se početniku koji ničim nije zaslužio, niti ima potencijal i kvalitet da postane sudija visokog ranga, daje da sudi dva derbija u mesec dana, posebno posle prošlog kada je dokazao da nije kadar da odradi posao kako treba već očigledno pristrasan i poslat da sudi po zadatku, da bi se demonstrirala sila i bahatost čoveka koji je smenio predsednika sudijske organizacije i postavio svog potrčka Santrača, inače u utakmici koja je rezultatski bila totalno nebitna.
B

Ben Akiba

pre 13 dana

Napisati nešto o tome da je utakmica produžena 15 minuta, a ne reći koliko je vremena izgubljeno u raznim situacijama, VAR i sl... samo ukazuje koliko si ti iole ozbiljan komentator. Kad su vam produćavali utakmice po 10 minuta bez iole racionalnog razloga, sve je bilo ok, a ti situaciju gde je svima kristalno jasno da je 15 minuta bio realan produžetak ... šta reći.
N

Nenad B.

pre 13 dana

Nikada nijedna utakmica u našem prvenstvu, a posebno derbi, nije produžena 15 minuta, toga nema čak ni u S. Arabiji.
Ч

Чокот

pre 13 dana

Иди, дечко, гледај снукер. Фудбал ти нешто слабо иде.
B

Brate nerealni

pre 13 dana

gol Serifa je remek delo. Samo zamisli da je Haland onako otresao Van Dajka, video ga je da pada, samo mu se poklonio i pomogao mu da definitivno krene po taj burek, cao, zdravo decko, a potom sledi gol u rangu Ronalda, Brazilca ako se neko dvoumi.
m

makiš ada

pre 13 dana

Kakva država takve i SUDIJE.
P

Predza

pre 13 dana

Ivice, Iviceee... "ovce tvoje ne mogu bez tebeeee"
P

Pera genije

pre 13 dana

Ovo je prešlo svaku meru i granicu! Meni nije normalno da jedan bivši sportista a sada sportski radnik ovako nešto izjavi. U redu možeš da budeš nezadovoljan i besan ali moraš da daš primer jer zaista ništa nije bilo toliko tragično i na nečiju stranu. Zvezdini igrači da su bili samo malo fokosiuniraniji oba prolećna derbija su trebali da dobiju minimum tri razlike. Malo duže pratim ove naše derbije i bio sam svedok kad su sudije dobrano navlačile za pojedine ekipe, zna to i Kralj koji je bio i akter nekih od njih, pa nije bilo ovakvih prozivki. Posle se čudimo divljanju pojedinaca pre, za vreme i posle utakmice šta će biti sredu to Bog sveti zna?
O

Ok

pre 13 dana

Nisi ukapirao da je covek finansiski bankrotirao. Ovo guranje u Partizanu mu je zadnja lezilebovicka prilika. Bankrot covece mora da se grebe. Jedini preostali komunjarski klub na svetu. Nisu dzabe JSD. Sve sto je u njihovu korist je posteno. Sto nije lopovluk, navlacenje itd. Kako su otisle pod tepih njihove nevolje. Postoji li li klub na svetu koji je imao toliko nevolja.
N

Nekoiznutra.

pre 13 dana

A pitanje sto imas 160k kao direktor skauting sluzbe, sto izdajes stanove Sladanji, Severini, Nathu, Gohu, Kastalji i Ovusu za preko 120k godianje. Sto uzimad procente od menadzera za Severine, Kalaulua i Medina. Prazne price imas za medije ali pune se dzepovi tvoji.
V

Vuk 1

pre 13 dana

Pa iskreno, bolje i da nisi dolazio na Marakanu. Holesterol bi ti verovatno ostao u granici normale, a sramota da komentarišete suđenje. Penali za redovan sud.
N

Nikola10101

pre 13 dana

Lotar Mateus je o poštenju Partizana sve rekao i posvedočio. Umesto da se ovi nesrećnici makar pohvale da su koliko-toliko ogolili realno lošu igru Zvezde, bušnu odbranu i napade koji funkcionišu na o-ruk umesto na nešto smisleno, ovi se još usuđuju da se žale. Milojević mora bolje. Uzećemo titulu, uzećemo i kup, ali ovakvi ne smemo u Evropu.
P

Paa

pre 13 dana

Koliko se ja sećam on je već bio kažnjen zbog izricanja ovakvih laži. Ne znam šta mu to treba opet.
S

Samo gost

pre 13 dana

Oteto-prokleto.
2

2 na 2

pre 13 dana

Tebi sleduje debelo po džepu standardno, a mogao bi i ti da oladiš malo u zatvoru, pošto svaki put ovako mlatiš. Svi vi ste klovnovi koji treba da nas zabavljate i za to ste preplaćeni. Svakakva zla se dešavaju ovde, tako da veruj mi, zadnja stvar koja me svrbi su Zvezda i Partizan.
C

Chiki laf

pre 13 dana

Tebe pamtimo samo po bruki na EP od Holandije i po petardi od Kroacije pred precednikom JSDP i Hrvatske
M

Maksimir

pre 13 dana

Šolja sa rezultatom stoji na maksimiru i danas.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 13 dana

Ko si majstore ti da svadjas srpski narod?! Umesto da smirujes tenzije medju ljudima i da kazes ovo je samo sport idemo dalje, revans u sredu. Primimo te kao stranca da ovde zivis i radis i ti hoces da nas posvadjas! Sram te bilo! Komentarisi meceve Decica, Mornara iz Bara i Koma. Ne znas da se ponasas kako dolikuje u tudjoj drzavi.
S

Sudija bez greške

pre 13 dana

Jel o ovom plakanju govorio Lesor? Interesantno da se svaki Zvezdin gol gledao kroz lupu, (sva četiri) a mi nismo videli kod golova Partizana početak akcije, da li je Severina napravio prekršaj kad je oduzeo loptu Bukariju i kod drugog da li je Antić bio u ofsajdu. Činjenica da su vam štoperi mladi i mlohavi, Krstajić je bio pojam za ove današnje što više energije potroše na sudiju nego na igru.
S

Speed cow

pre 13 dana

Mislim da ubuduće Zvezda s njima treba da igra hendikep, odnosno da kada počne utakmica oni vode sa 2:0pa da se igra dok Zvezda ne pobedi sa 3:2, a kada Zvezda postigne treći gol utakmica se završava i mislim da bi se ukupno igralo sat vremena.
E

Efes pivo

pre 13 dana

@speed Uh sto mi drago sto ste izgubili na ovakav nacin u zadnjim sekundama meca,a jos mi draze sto ste ispali iz EL jer smo pustili Efes!
N

Najsladja Pobeda....

pre 13 dana

....U DERBIJIMA IKADA!
J

Jöle 39

pre 13 dana

Iviceee vrati seee ovce tvoje ne mogu bez te beee....
s

sasa cz

pre 13 dana

ti si najbolja poruka da se vasi navijaci nicemu ne nadaju....ziv,zdrav bio i dugo ostao tu gdje jesi
T

ToleKraljBjeka

pre 13 dana

Zalicemo se UEFI sto je stativa Sase ilica nas najveci domet u Evropi od 1966.
s

sreca tu je History !!!

pre 13 dana

@ PFK pa sto onda sumnjas u 2 maziceva penala,a ne sumnjas u Srdjana... kontakt sa golmanom u 5 je faul u pola noci...
2

2244

pre 13 dana

Ti si posle Kroacije, kada ste u Zagrebu izgubili 5:0, trebai da budes iza resetaka. Da ne pricam o tome koliko si derbija odlucio svojim jako losim branjenjem .... da ti je trebalo zabraniti dozivotno da pridjes stadionu JNA.
K

Kzja

pre 13 dana

Bravo Ivice
?

??

pre 13 dana

Kad se prica o dugovima, poklonima od drzave, odlazenju igraca i svemu negativnom u ovom partizanu ovi cute kao zaliveni, a posle derbija samo kukaju. Grobari videcete u evropi dal vas je neko potkradao ili nije. Partizan je los da losiji nikad nije bio, ne vezano za ovu utakmicu
E

Evo ovako

pre 13 dana

Ivice Kralju.Drugi gol tvog kluba je trebao biti poništen.Sada cu ti reci zašto.Pravila fudbalske igre nalaze da sudija prekida igru ako se na terenu nadje bilo koje pirotehnikom sredstvo.Baklja u petercu kod Glazera i sta ćemo sad.
r

realista007

pre 13 dana

Sad cemo svirati penal za Zvezdu.
A

A koji to

pre 13 dana

Penal nije bio.Da li nad Ivanicem ili Bukarijem?
M

Mile Zeleznik

pre 13 dana

Prvi covek zvezde, terzic, prvi covek fmp-a, covic. Pametnom dosta, ali kod navijaca pomenutih nema takvih!
I

Inibibyvy

pre 13 dana

Hahaha..A kod vas Umberto Eko i Džerad Leto...ćuti jado
p

prvi covek kluba

pre 13 dana

ostoja hahahah
s

senseimaster

pre 13 dana

Klasični banditi,za razliku od akademika vazure i mijailovića
G

Gost13

pre 13 dana

Za šta je Ivica Kralj onda nakon onog što je radio u Mačvi?
P

Pedjoniusa

pre 13 dana

Trebate zvati Svetlanu Bojkovic za trenera. Ona se bori protiv nepravde.
g

goattttttttt

pre 13 dana

Pogledajte gazenje Trosara na meču Wolwes Arsenal sa početka poluvremena, VAR SE NIJE NI KONSULTOVAO!
K

Kurir djoka

pre 13 dana

Nisu oni navikli na ovo, oni su uzivali u Toletovo vreme, cin se sudi normalno bez navlacenja na njih krece zavera, dovoljno je face im pogledati i sve ti je jasno o kakbim se ljudima radi
I

Ibibiu

pre 13 dana

Pa Ivica Marica je iz te generacije...
Ž

Ž€€ljko

pre 13 dana

Čovek je za ozbiljno lečenje.
G

Gost997

pre 13 dana

Ovome se mora stati na put, lepo na osgovornost i njega i Natha i sve isfrustrirane ispusene mustikle koje cim predju Horgos brisu patos sa njima, njima je bre dozvoljeno sve, Ilic da tuzi Nadja za ovu izjavu
S

Svakom3

pre 13 dana

Svakome je bilo neprijatno. Posed lopte 78%-22% sutevi u gol 24 - 4, opasni napadi 75 - 45
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Partizan se bori protiv sistema to je vecita borba protiv sistema ovo je nepravda,velika nepravda.
B

Bibibibu

pre 13 dana

Vaš trener kaže da nije, predsednik kaže da jeste? Vaš trener se potuče sa zamenikom? Vi ste bre cirkus...Imate 20% loptu u nogama..Prepustili posed? Kad nema ko da kontroliše loptu? Kakva sine neoravda?
C

COOL

pre 13 dana

TOLE je bio tvorac najboljeg sistema pa me baš čudi da nisi komentarisao takvo savršenstvo. Vršili ste toliki pritisak na sudiju da ga je bilo strah i kartona da vam pokazuje i ti ovde pričaš o nekom sistemu.
S

SRAMOTE JEDNE

pre 13 dana

MARKOVIC SAM PADA NA BLAGI KONTAKT , KOGA BRE VI LAZETE VISE?
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Ti lazes samog sebe.
S

Sramoto

pre 13 dana

Znas ti sta je Kontakt iza ledja? U dupe di...
Г

Горостас

pre 13 dana

Знам шта је славски колач, ти не знаш
m

mister 1919

pre 13 dana

gospodine Kralju vi odavno treba da ste lišeni slobode zbog svih fudbalskih “dela” u Fk Mačva, uzeli ste mnogo masnih džakova, tako da ako cemo po pravdi vi niste u poziciji da komentarišete,
D

Dik

pre 13 dana

Svaki tantuz iz Partizana daje sebi za pravo da komentariše.
D

Dijagnoza

pre 13 dana

Posed Zvezde: 78% Posed Partizana: 22% Enough said.
5

56789

pre 13 dana

Isto kao Mančester Real
L

Lllaki

pre 13 dana

A zasto nisi objasnio zbog cega ti je tacno bilo neprijatno? Nauci da gubis, budi gospodin.
K

K j jb

pre 13 dana

Budi kao Albert Nađ.Gospodin s kamenom.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 13 dana

Evo upravo situacija u meču Vulverhempton protiv Arsenala. Igrač Vulverhemptona sa leđa rukom udara Trosarda u kaznenom prostoru, čak ga je i nagazio. Sudija je samo odmahnuo rukom, VAR nije ni razmatrao penal. A to je bio neuporedivo jači kontakt nego između Ndiaja i Markovića.
w

womp womp

pre 13 dana

Kmeeeeeee pogano suđenje kmeeeeeeeee
m

mile pfk

pre 13 dana

cista pobeda ,uprava napolje
M

Mauro Tasoti

pre 13 dana

Prvo, nije normalno da sudija koji je u prošloj utakmici napravio više grešaka na štetu Partizana posle mesec dana ponovo sudi derbi.Naš najbolji sudija Jovanović koji sudi LŠ ne može da sudi Zvezdi jer ona tako želi a ovaj oštećuje Partizan gde god stigne i nikom ništa.To je taj ugled i uticaj koji Partizan nema u domaćim takmičenjima. Zvezda ima skuplji i bolji tim to je činjenica,predsednik Saveza Zvezdaš,selektor Zvezdaš,na svim funkcijama Zvezdaši,od predsednika države do predsednika mesne zajednice i oni opet ne mogu da dobiju Partizan bez pomoći sudije,bez dva penala i spornih situacija kod datih golova.
P

Prti

pre 13 dana

Sporan je samo poslednji penal gol za 2:2 je sporan samo kosarkaskim navijacima
I

Inibih

pre 13 dana

Sine, sporan je gol Paće broj 2 gde se nešto u petercu minut ranije dimi! To je barem očigledno.Budite muškarci a ne cave pa pričajte pošteno i igrajte fudbal pa ćete imati i razumevanje šire javnosti.
P

PecaCzvBgd1

pre 13 dana

U najbukvalnijem smislu najbolje sudjenje u derbijima se moglo videti u prethodne 2 utakmice. Sudija koji za razliku od mnogih drugih razume fudbal, pusta da se igra na jednom evropskom nivou, ali ne, ova antifudbalska ekipa i zeli lika koji ce da svira 40+ faulova na utakmici, kako bi se seklo sto vise i efektivno igralo 10% vremena. To oni zele, da im se za svaki kontakt svira faul, cak i kad im igrac sam padne, da je dovoljno da se samo baci.
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

🥪 🥪 🥪
G

Gorostase

pre 13 dana

Sutra da se krstiš.
k

kidalicaa

pre 13 dana

Ubedljivo najbolji komentar ovde, tacno ovo oni zele i to im smeta.nisu navikli na evropski fudbal, oni bi 40 faulova gde mogu da nabijaju loptu u 16 i ako nabodu nesto nabodu, a kada nemaju loptu krljaju njihovi mesari i oni zadovoljni sa 0:0.
V

Vojvodinaš je

pre 13 dana

svejedno koje zlo pobedjuje,sada ovo pa nekad ono i tako se menjaju,svejedno pojeo te lav ili tigar ,tako i ova dva zla koje u krilu ljuljuška ovaj naprednjački režim... biće i gore u svim sportovima a bar nam je dobro u ostalim sferama..
b

bukvalno1

pre 13 dana

je tako. ala lupaju minuse. ima ih
д

докле ће да се ово трпи

pre 13 dana

Неправда и питање је докле ће да дозволимо више да наш клуб ФСС и политички А. В систем овако намерно угрожавају . Мора да нађемо начина и као клуб и као спортско друштво, се боримо за наш клуб и грб. Н треба играти куп. Они увек пошљу судију по налогу да суди
G

Gostina

pre 13 dana

Za ovakvu izjavu bi ti meni leteo iz fudbala za sva vremena!!
B

Bogdan58

pre 13 dana

Uvek lopov viče: držite lopova. To dobro zna Mačva iz Šapca, koju si ogulio kao lipu !!!
M

Miksea

pre 13 dana

Moraju neke kazne za ove izjave, potpuno odvaljene iz realnosti, bune se da ih je pokralo, a protivnik imao 72% posed, 24 šuta na gol i valjda ne sme da pobedi, ne sme da ima penal? Kazne od Saveza odmah,kao i za ono vređanje sudije i unošenje u lice po terenu.
K

Kleo

pre 13 dana

I sta ste napravili od svog tog poseda i svih tih suteva? Dali ste 1 gol iz igre, koji je sumniv, i jos 2 iz penala. Fudbal nije statistika, idi gledaj utakmicu na livescore-u, posto je na tv-u ocigledno ne kapiras.
p

pravi si kleo

pre 13 dana

jedan iz igre i dva iz cista penala
K

Kraljina

pre 13 dana

pa on je tamo i radio
N

Najbolja pesma

pre 13 dana

JA UZIVAM DOK TI PLACES I TUGUJES AAA PLACES I TUGUJES...
M

Macvanin

pre 13 dana

Vrati pare Ivice klubu
N

Nenad1246

pre 13 dana

Zajebano je kad se primenjuju pravila fudbalske igre nije se naviklo.
s

spiritus movens

pre 13 dana

Sta je bilo sporno? Mozda gol Partizana jer je u trenutku akcije bila baklja na terenu. C. Zvezda ofanzivnija i bolja. Partizanovci podizu tenzije i obrcu teze tako sto odgovornost sa svoje lose igre ovog proleca prebacuju na druge.
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Sporno je to što nije sviran Cz još jedan penal.
s

spiritus movens

pre 13 dana

Znaci samo Partizan moze da dobije penal na JNA posle VAR provere. Na Marakani C. Zvezdi nije dozvoljeno da dobije penal ma koliko ocigledni kazneni udarci bili?
s

sta cemo sa

pre 13 dana

Sta cemo sa zutim kartonom GLAZERU u momentu kada Saldanja treba da dobije zuti??? Sta cemo sa jos PEDESET KRIMINALNIH ODLUKA SUDIJE U KORIST JUGOSLOVENA???
K

Kao

pre 13 dana

Čovek jednostavno otišao u .....
I

Iznogud1

pre 13 dana

Kme kme kme
A

Andrija78

pre 13 dana

Kome je sad do fudbala 🤤
f

fenomeno

pre 13 dana

Derbi je bio haotičan, frka, tuča, tenzije, prekidi, valjanje po terenu. Produžetak 21 minut(nikad viđeno u istoriji fudbala). Zvezda dosta bolja, jednostavno kvalitetnija. I večeras i prošli derbi. Ali realizacija užas, neverovatno koiko propuštenih šansi. Ali i to je logično s'obzirom da ti je prvi špic Ndijae. Da ima Zvezda normalnog špica u ova dva derbija trebali su dati 10 golova. Što se tiče suđenja verovatno će iz Partizana dići veliku frku ali stvarno realno kad se sagleda ja ne znam šta je sporno bilo. Oba penala čista ko suza. Gol Šerifa klasično remplanje rame od rame. Jednostavo bio jači u duelu. Može se ono svirati faul, nije to sporno ali objektivno 70-30 da nije faul
N

NatrpaliMuCetriKomada

pre 13 dana

Deki mu utrpao dva komada, Perica jedan i Cune Gojković jedan i u tom Derbiju Ivici nikako nije moglo da bude prijatno na stadionu Evropskog i Svetskog velikana sa četri komada u svojoj mreži. On još vuče traume i nikada neće zaboraviti kako je napunjen i zato sada leči svoje komplekse ovakvim izjavama:))))Tako će jednog dana i Aranđel i Antić da daju izjave:)))
I

Indentifikacija

pre 13 dana

Ti si svetski i evrpski sampion? Pa koj k....c trazis ovde sa nama?
J

Jelte

pre 13 dana

Rade jos uvek ti kompleksi?
A

Ako ti

pre 13 dana

Jos? Hoces samnom na jednu kafu?
M

Macvanac

pre 13 dana

Ej i ti bi trebao za ono sto si radio dok si bio u FK Macva. Ali da ne pricam mnogo, pravda sama dolazi.
z

zaks

pre 13 dana

Ali ove izjave i ponašanje svih u Partizanu oslikavaju samo njihovu nemoć i traže sebi alibi za neuspjehe. Nemaju nimalo srama.
K

Kraljxxxxxx

pre 13 dana

A šta misliš da se vratiš u Grbalj. Takav lik kao ti da tumara u fudbalu je greška prirode i društva.
I

Ipswich

pre 13 dana

Ivice Kralju, ne lupetaj.
J

Jöle 39

pre 13 dana

Auuu šta botova ima železnik... Spremaju se za jun kao zapete puške.
M

Mile led

pre 13 dana

@jole Kako je biti navijac kluba iz laktasa koji punih 7 godina ne zna sta je to titula a LS videli niste preko 20 god,jel mucno?
L

Lozite se dok ne padne vlada

pre 13 dana

takva liga sampiona kakvu vi igrate (da se gubi svaka utakmica) iz godine u godinu i bolje sto ne igramo
J

Ja uzivam

pre 13 dana

KAP KISE U OKEANU DZABA PARE PRTIZANU,KOGA BRIGA KO NOCAS PLACE,SIPAAJ NEK BOOLI JOS JACEE...
D

Dacinjo

pre 13 dana

Oba penala cista kao suza!!! Stoper se baca kao u bunar.Slab intenziet kontakta. Sudija perfektan, oprostio drugi zuti Ovusu.
f

fandjo84

pre 13 dana

o cemu pricaju ovi ljudi,ne kapiram na sta se zale...na Serifa,sto je dunuo malo jace ,a kapiten Partizana odletio ili na Bukarija sto je prebrz za Antica?
L

Ljige

pre 13 dana

Da ste pametni i da smijete, trebali bi se povuci iz lige. Igrajući ovu namjestenu i nesretnu ligu kaljamo ime i grb a njima dajemo na znacaju.. takoreći isadama saučesnici
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 13 dana

E Ivice, a nekada si bio cool tip...
M

Mmmmhhhh

pre 13 dana

Uvek je bio ograničen,smehicem pokrivao lošu elokventnost i nepovezanost reci u recenice.
L

Lud zbunjen normalan

pre 13 dana

Čovek koji ne sudi Evropu , sudi derbi dok najbolje Srpske sudije nekada Mazić danas Jovanović posmatraju sa strane ovu lakrdiju.
J

Joksaaa

pre 13 dana

Potpuno mi je muka od obadva prosera od takozvanih sportskih drustava. Dal ce jednom da prihvate svoje nedostatke u istoriji svog crvljivog bitisanja u sportu? Jednom bar da cujem da neko drugi nije kriv. Jednom! Ne taj dan nece doci.
T

Trike

pre 13 dana

Ne podnosim BEEEEEOGRADSKE klubove ali ovi DIVLJACI MARKOVIC, NAHTO ANTIC I kvazi funkcioner IVICA KRALj primitivci kojima je samo sudija u mozgu .Kod gola za dva dva cisto simuliranje pada kad je vec izgubio loptu pao ko kukavica.
T

Trkačica ptica

pre 13 dana

I ja isto ne podnosim blizance generalno ali ovoliko krađa za crvenog blizanca je nezapamćena. Imamo sudiju koji sudi LŠ a ne sudi derbi jel se neko pitao zašto?
G

Gost111

pre 13 dana

Dokle se vise dozvoljava divljacko ponasanje igracima partizana, zasto sudije ne smeju da im daju karton. Cele sezone se dernjaju, unose u lice i prete a sudija je sme da ih iskljuci. Pokusavaju da stvore laznu sliku kako su pokradeni da sakriju svoju nemoc. Natko i Markovic se pretplatili na to i nista. Uzas
E

Eseks

pre 13 dana

Sramoti se lopino!!
M

MALI JSD

pre 13 dana

NAJVECA SRAMOTA JE BITI NAVIJAC PARTIZANA
D

Duvanje u frulu

pre 13 dana

Kako ono ide ko gubi ima pravo da ga duva
G

Ginisov Rekord

pre 13 dana

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan GINISOV REKORD i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije preko punih 20 godina za redom! A u kosarci jos i gore, 13 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige...sta mislite koji je to klub, pogadjajte?
r

realista007

pre 13 dana

FMP!
I

Ivke015

pre 13 dana

I tebi je mesto iza rešetaka jer si ojadio Mačvu i ostavio je u dugovima,pa eto te ipak,na slobodi i još u loži.
A

Andrija78

pre 13 dana

Al kako su se pogrebnici ponadali sad im je bas krivo 😍
i

igor978

pre 13 dana

Zajedno sa sudijom, iz fudbala treba proterati i onog ko je doveo Antića u Partizan! Gore bekove i odbranu Partizan nije imao nikada u istoriji.
D

Duh koji lebdi

pre 13 dana

Svaki deo ove zemlje je zagađen počevši od zapada i rio tinta do bora i praznog juga Srbije. A glavni i odgovorni su upravo ljudi koji navijaju za crvenu zvezdu jer kako oni kažu njih ima najviše i logično je da oni i odlučuju.
E

E75

pre 13 dana

IVICE NIJE SRAMOTA IZGUBITI,SRAMOTA JE BITI NAVIJAC ZVEZDE.TO JE NAJVECA BRUKA I SRAMOTA DANAS.BUDI PONOSAN NA OVE MOMKE KOJI SU DANAS POGINULI ZA PARTIZAN.
K

Kraljević marko

pre 13 dana

Ahahaha.. kakva patetika. suza, suzu stiže..kmeeeeee
м

ма ајде

pre 13 dana

а све било одлично пре месец дана
B

Bnm

pre 13 dana

APSOLUTNO ZASLUZENA POBEDA ZVEZDE,TO KAZEM KAO GRBAR!

Toto-ko-tunjo

pre 13 dana

22% posed lopte? 4 šuta naspram 22 Zvezdina? Šta bi tek bilo da nisu "poginuli"? 😆😆😆
S

Slavija

pre 13 dana

Prvo ti Iza Resetaka Sto si unistio Macvu pa onda pricaj Sram te bilo.
l

lion zion

pre 13 dana

mislio sam da je nadj indijanac a kralj gospodin,ispade obrnuto.pade markovic kao mitaljezom pokosen a ono nije ni u kosarci faul,sta ce vade se na suudjenjer,prednjaci tamo markovic non stop vrsi pritidak na sudije
r

realista007

pre 13 dana

E lione zione, ali zato kada Spajic i Dragovic padnu ili sto jos gore dignu ruku samo, stize faul!
l

lion zion

pre 13 dana

to ne znam ,ali znam,kralj je morao da uradi ovaj prljavi posao ovom izjavom da bi skino priču sa uprave i prebacijo na sudije.a navijaci se primili i to su znali iz vase uprave ,mada vidim da vec i najostrasceniji vide da je gol seriufa cist
O

Ovo

pre 13 dana

Je neverovatno, ljudi uporno tvrde da je drugi penal bio van 16 metara. Totalno ludilo.
K

Kurir Jovica

pre 13 dana

Give me five my name is Ivica Kralj
P

Puna podrska

pre 13 dana

CESTITAM TERZI I 7-MU TITULU ZA REDOM I 4-TU DUPLU KRUNU KOJA PREDSTOJI POSLE KUPA!

FC President

pre 13 dana

Jedva čekam da se pojavi sa tompusom i kaže koju ... 😂🤣

Delija

pre 13 dana

😂😂😂😂👋👋👋👋🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
V

Vladano79

pre 13 dana

A sta ti i uopste trazis na Marakani. Nije ovo balet,dosta kukanja
I

Immobile

pre 13 dana

Sve istina Ivice. Al što se onda ti pridruži vladajućoj stranci i valjaš se u tom blatu?

PFK NIŠ

pre 13 dana

Posle onog priznatog drugog gola, nisu trebali igraci Partizana da nastave utakmicu, vrlo prosto... A sudija je kriv koliko i vi iz uprave, glasali ste za Dzajica, mogli ste za Vidica, prema tome...
U

Urgija

pre 13 dana

Pa što niste uzeli loptu i prekinuli utakmicu? Vi ste poznati po tome
S

Sreca tu je History !!!!

pre 13 dana

Boli,boli... i nas je boleo faul Faul Tavambe na Manojlovicem...pa Leonardov lakat Frimpongu... i "faul" nad Stojketom na 0 0 na JNA...cisto kao suza...a Vi se sladite... NISMO KUKALI KAO P NAJVECE... O ofsajdu Milijasa da ne pricam... a Toletovo vreme bilo lepo,znam ali nema toga vise...Nema... ima posteno da se igra,vodis 2x,izgubis,pritom pitanje da li je ofsajd kod 2 2...

@Sreca tu je History !!!!

pre 13 dana

Samo sto je pre svega toga na toj utakmici trebao Fripong da dobije crveni karton kao poslednji igrac odbrane faul sledja i tu je sudija kao na proslom kao i sada pokusao da izvuce Zvezdu ali se nije dalo.

PFK NIŠ

pre 13 dana

sreca - Decko, Tavamba nije napravio nikakav faul, Leonardo takodje, taj Frimpong je morao da dobije crveni mnogo pre toga, faul je svirao Srdjan Jovanovic nad Stojkovicem, ako u to sumnjas ja nemam sta da ti kazem... Ako se secamo istorije, ajde da se setimo koliko dugo Partizanu nije sviran penal, butina Rnica svirano igranje rukom i penal, asistencija iz gol auta, zatvaranje igraca Partizana na klupi, na poluvremenu, u rupcagi, itd, itd...
A

Ali dečko

pre 13 dana

gol je čist kao suza i penali takođe razumem te potpuno vodiš dva puta i na kraju izgubiše.
D

DS3

pre 13 dana

Malo mu bilo 6 meseci suspenzije pa traži još...

Istina

pre 13 dana

Dokazi i po komentarima na ovu vest i po rezultatima ne samo sportskim nego i u mnogo vaznijoj oblasti i od sporta da je dobrom delu ove populacije mesto u jednoj drugoj ustanovi ali su tu gde su i zbog toga je tako kako je.
K

Kralju

pre 13 dana

Dodji sebi dok jos imas kome....
M

M. Vazura

pre 13 dana

Dobro da nije neko veće zlo, ovo je srce moje već preživelo
m

makiš ada

pre 13 dana

Još jedno sramno suđenje i opet poklon bodovi ciganima.U 2 utakmice LOPOV SUDIJA UKRAO PARTZANU 5 BODOVA.RADE BOGDANOVIĆU SVAKA TI ČAST SVE SI PREDVIDEO.
Š

Šta j

pre 13 dana

Je ovde krađa, o čemu se ovde radi. Ali gledajte kako su odmah izašli, da kukaju. Sve već pripremljeno.
N

NikadaMuNijeBiloPrijatno

pre 13 dana

Ivici nikada nije bilo prijatno na stadionu Svetskog šampiona, a i u njegovo vreme je ispred sebe imao nekog Aranđela i Svetu Štetu da mu unose nesigurnost:)))Sada posle pola godine sledeća kazna na 5 godina i sledeći put doživotno ovakve folirante van fudbala.
D

Dr John

pre 13 dana

Kako te,bre,nije sramota?!
P

Pa realno

pre 13 dana

Naravno, Srbija je zemlja nasilja i agresivnosti. Od školskog sistema gde ko je jači od dece taj bije ove druge u školi (nastavnici, direktori škola se prave ludi i tolerišu), u sportu ko ima novac taj ima i FSS, sudijsku organizaciju, mešetari, namešta, taj bira sudiju i on je njemu naklonjen. Ko ima love taj izbegava zatvorsku kaznu ako vozi pijan, ako je drogiran, lud. Ko nekog poznaje, ko je nekome rođak, taj se ugura na neki posao bez kvalifikacija ili škole...Isti je princip u svemu. Država koja puca po šavovima.
M

Ministarr

pre 13 dana

U srbbiji mozes da pretis kome hoces i neces odgovarati
A

Aca LJotic 89

pre 13 dana

Seti se kako je Partizan nekad osvajao trofeje bio si akter devedesetih godina a onda nesto kazi tad nisi reko da sudije idu u zatvor.
L

Lalegale

pre 13 dana

Smesan
с

стиди се

pre 13 dana

гузице кад образа немаш!!!
F

Faxxo

pre 13 dana

Vidi ovog iz kucnog pritvora, udbas bi da hapsi...
g

gol

pre 13 dana

Auu ovom trema malo zatvora. Jedno 3 godine, da dodje sebi. Zabraniti mu ulaz na marakanu dozivotno!!!
g

ggggggg

pre 13 dana

hahahahahhahaha ironija sudija radi u toj instituciji
N

Naklonjeni sudija

pre 13 dana

Kralju, posed lopte 80/20, šutevi 25/4... Lopovluk
r

realista007

pre 13 dana

xaxaxa i golovi iz 2 penala! pa bravo, svaka cast! 😃
4

4-Dupla Kruna

pre 13 dana

CESTITAM TERZI I 7-MU TITULU ZA REDOM I 4-TU DUPLU KRUNU KOJA PREDSTOJI NA KRAJU PRVENSTVA!
j

jaskooo

pre 13 dana

Marković jak ko bik 24g 190cm 85 kg pada ko pokošen ničim izazvan
m

molim?

pre 13 dana

Jak i onaj naš. Defanzivcima je teže u tim situacijama. Malo i proklizao, malo mislio da će da mu svira. Zato i Zvezda i Partizan tako prolaze u Evropi.
K

Kejn

pre 13 dana

Oduvek je tebi bilo neprijatno na marakani.
T

Tipično

pre 13 dana

za vas. 🤣
l

lol12

pre 13 dana

Svi u fazonu pokradjeni smo a niko da napise konkretnu situaciju kad
M

Marko 90

pre 13 dana

Da imalo mozga imaš ne bi izjavio ovo... Sve je bilo čisto, a to što su vam uvek drugi krivi za poraz što vas navijači teraju ali vi i dalje držite svoje fotelje i svoje plate... To je već druga priča.

FC President

pre 13 dana

Sportski šta? Daj bre sram te bilo, klub nemate, trenera doveli šatro iz urgentnog i kriv vam ne znam ko. Pojma nemate, pola utakmica ste dobili na dža bu i na silu.
s

sve ste bre namestili

pre 13 dana

Pa kad ste postavili iz Nemanjine Vazuru...
S

Smeh

pre 13 dana

HAHAHAHA STA SERE OVAJ LILIPUTANAC, COVEK NE ZNA DA SASTAVI PROSTO PROSIRENU RECENICU, POKRIJ SE USIMA I CUTI, 40 SUTEVA U 2 UTAKMICE DOBRO NISTE PRIMILI 10 KOMADA
A

Aloo

pre 13 dana

Hoce li neko kaznjavati ove napade,poceli i zatvor i resetke da spominju,vredjaju i pljuju sve zivo,imali li neke pravde u ovoj zemlji?!
2

225883

pre 13 dana

OK!
G

Gostinjo

pre 13 dana

Izbaciti ovoga koji je uništijo Mačvu, doživotno
Y

Yaya Sanogo

pre 13 dana

Mogu da se kladim da mu je do 89 minuta bilo uzivanje da bude na stadionu. Kup da sudi Sveta Markovic jedan od najgorih stopera koji je oblacio dres Partizana ili Zvezde
R

Radojev

pre 13 dana

Iza rešetaka treba da idu ovi što terorišu sudije. Nekad si bio Kralj a sad nisi ni kmet.
N

Novak87

pre 13 dana

Ivice, tebi, i ekipi koja vodi partizan zadnjih x godina, tačnije od raspada države, je mjesto u zatvoru, zbog svih marifetluka, namještanja ali i kriminala na raznim nivoima koje ste organizovali ili svjedočili.
y

yero

pre 13 dana

Svi su oni krejzi žeks
Р

Реално...

pre 13 dana

...за ову изјаву би у уређеном друштву кривично одговарао, али у Србији неће.
7

7

pre 13 dana

Ovo je bolesno
A

ApsolutnoJa

pre 13 dana

Majstore pogledaj na statistiku 25:5 u sutevima...
g

gostgg

pre 13 dana

druze nije ovo cas statistike nego fudbalska igra, pogle ti prosek plate u srbiji pa koji je realan manite se brojeva
П

Па...

pre 13 dana

...у фудбалу се гледа победник, а не теорије завере.
c

cao cao

pre 13 dana

opet ovaj 🤦🏻‍♂️
G

Grobar sam

pre 13 dana

Ne druže Ivice nešto si pomešao Vazuri je mesto iza rešetaka. Da si pravi grobar a ne poltron rekao bi to na glas.
g

gosttttt

pre 13 dana

Mislim da ces i ti uskoro iza resetaka...
Z

ZingaroBL

pre 13 dana

Pa...pa...pa...paranoja...