Komentari na vest

Ivica Tončev: Zadržaćemo najviše deset igrača i igraćemo u plej-ofu

G

GOL

pre 4 meseca

ZNAM DA NE VOLITE RADNIČKI ŠTO PIŠETE OVAKO, ALI MOJ JE ŽIVOT REAL SA NIŠAVE, ODNOSNO RADNIČKI
G

GOL

pre 4 meseca

NE VOLIM TONČEVA,ALI SVE ŠTO JE REKAO, ZA SVE JE U PRAVU, SIGURNO,LEPO JE REJAO, PA DRŽAVA FINANSIRA , BLIZNCE I VOJVODINU, ZA OSTALE IH BRIGA, DA N
K

Kakav fss

pre 4 meseca

FSS finansira samo večite i vojvodinu🙂kao sto portali i mediji promovisu ta 3 kluba,a ovo ostalo nek se snalazi samo🤷‍♂️uz sve to oni nemaju podrsku na tribinama(osim vecitih kada je derbi i besplatan ulaz),dzaba im sve to kada nema ko da ih gleda(drzava prosto receno baca pare uzalud,a cilj je bio da privucu publiku na tribine)🙂kada su doziveli giganti da Novi Pazar ima vise gledalaca(osim derbija i besplatnog ulaza ) ,nema podrsku medija,portala,drzavni novac kao oni ,Nije besplatan ulaz ,itd...).oni su postali virtuani navijaci(navijaci drustvenih mreza)😃
D

DakaCZ

pre 4 meseca

Potpuno je u pravu sto se tice uslova i raspodele novca.Treba da se digne glas ako iole misle da nekad i klubovi iz centralne istocne i juzne Srbije budu konkurentni i naprave nesto vise.Jaki klubovi znaci i jaca liga a to podize i najvece klubove ali jbg ovde se uvek gledalo od danas do sutra.

Golubar

pre 4 meseca

Nalupa se covek i ostade ziv, Radnicki da donese trofej u Nis, pa ekipa ce ove sezone u drugu ligu samo ne znam sta ce tada da izmisli ovaj covek bez obraza koji isprica sve ove bajke.
T

Televizor

pre 4 meseca

Sramota grada Nisa.
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Sto je sramota, pa Radnički gleda manje od hiljadu ljudi, veću podršku ima Zvijezda 09 Stanišić selo nego Radnički 🤣🤣🤣
P

PEGAZ -astalče kod prozor

pre 4 meseca

Hteo je najbolje gazda Ivica,al vi nišlije na sve mu najdete manu. Na svi je pomogao i u pare i u radno mesto i opet ga jurite. Najbolje da si on i brat mu Noca drže naš Radnik i mirna bačka. Stanislav nek si bude sp.direktor umesto ovoga cirkuzanta Gašića i to je to. Da se izmire sas Recka i on da bude uz nji i Evropu ima da igramo.
G

Gost018

pre 4 meseca

nesto ne vidim da ga vuku za rukav u nisu da ostane....vodite ga sto pre plus vam placamo za uslugu
N

Naopako

pre 4 meseca

A sto se ne hvatas blizanace vec se hvatas Vose koja je 7 na tabeli? Smejurija
S

SezonskaJakarta

pre 4 meseca

Opleo je i po drugom Radničkom. Verovatno razmišlja po piljarski, gleda da nagrdi komšijske tezge, a ne (želi da) primeti kako su se ispred pijace izgradila dva super-napredna-marketa, od kojih je pijacu teško i primetiti. Povodom gasa ... nije isključeno da ga svrbi ko to tamo duva u glavnu cev. Povodom Radničkog, a i Vojvodine, može biti posledica umišljene borbe za treći klub na večnoj listi. Evidentno je da voli da primeti, dokle sme da primeti. Očekivano, ne želi videti koliko je providna priča o prvih osam, trofeju ... kao prepisana sa najvećeg gradilišta u Evropi. Iz peska za mačke, preciznije.
N

News

pre 4 meseca

Covek koji je vec dugo vremena u klubui nista nije napravio. Nis koji je jedan od vecih gradova u Srbiji mora da ima bolju omladinsku skolu. Toncev prica o Evropi a Radnicki je ispao od amaterske ekipe sa Malte. Covek trazi vise para od grada,drzave,saveza I spozora a glumi gazdu kluba a ne moze da ovezbedi druge prihode.
O

Ovaj

pre 4 meseca

Lupa ko maksim po diviziji. Pa srbija gas već 2 g nije dinar uplatila Vojvodini iako se reklamira na dresu slavne Vojvodine. A tih 7 m evra je došlo od prodaje najboljih igrača Vojvodine letos Čumića Topića Miloševića Traorea i procenata od prodaje Sergeja. Ko je kriv u Radničkom što nisu posle Ramba Petkovića napravili nekog vrhunskog igrača. Takvi ko tončev i ostali.
C

Chiske1

pre 4 meseca

Nislije moje drage, terajte ovog sto pre
O

Otac Makarije

pre 4 meseca

Kolektivno ludilo…juce neki Perovic iz Radnickog kg lupi i ostade ziv da Radnicki kg igra najlepsi fudbal u Srbiji, a klub mu na 2 boda od baraza, sada ovaj Toncev ubedljivo predzadni kaze igrace Radnicki Nis plej of…ma vazi a onda ces reci jurimo Evropu…jad i beda od izjava samozvanih “sportskih radnika” ko sve rukovodi klubovima po Srbiji sacuvaj Boze, od “Balkanskog Bajerna” preko “lepotana” iz kg, “probudjenog diva” iz Nisa….sta kaze drugi Toncev, moze li Radnik do plej ofa, ako mogu ovi iz Nisa zasto ne bi i oni?Smehotresno i to u nastavcima….
C

Challange

pre 4 meseca

Svi su krivi samo on nije kriv....igraci, trener, fss, grad, drzava...neverovatno.
?

??

pre 4 meseca

Koliko je vec godina u radnickom nista nije napravio. Ajde sto nista nije napravio nego se uopste ne vidi da ce napraviti nesto. Bruka za radnicki, bruka za nis. Ovog coveka treba smeniti, ambicije su mu ravne nuli. 10 godina cupkaju u mestu, zasto bi neko sad poverovao kako ce krenuti na bolje? Ko ga tu drzi ludji je od njega
М

Мајстор

pre 4 meseca

Човек је веома талентован, успео је у само неколико реченица да објасни колико се не разуме у свој посао.
G

Grajkla

pre 4 meseca

Kakva zamena teza... Druze, ja cu da budem gazda fudbalskog kluba sa drzavnim parama. Napravi i prodaj igraca za pocetak. Sredi stadion i teren, za pocetak. Nesto uradi nesposobni covece...
R

Raka

pre 4 meseca

Što tvoja Zvezda ili Partizan ne prodaju igrače i žive od toga, nego godinama isisavaju državne pare a pritom su dužni milione evra.?
G

Gost 322

pre 4 meseca

Prolazio sam pored stadiona,kao iz horor filmova izgleda . Tragično...
N

Neobavesten si

pre 4 meseca

Radnicki je jedan od retkih klubova cije plate i stanarine se placaju u minut. U zadnjih par godina je imao znacajne transfere u inostranstvo. Ne lupetaj gluposti.
C

Chiske1

pre 4 meseca

@Raka Kriva mu Vosa koja je zaradila 6m od transfera za godinu dana. Prica kao da je Postanska dala Vosi te pare a realnost je skroz drugacija. Ludilo mozga.
D

Dejan m

pre 4 meseca

On da,sredi stadion pa vidiš da lupas gluposti neznajuci ni kome pripada stadion u Nisu
D

Dejan m

pre 4 meseca

Ti si se nasuprot gluposti druže
B

Boogy

pre 4 meseca

Ahahaha kakav pajac. Pa ovaj hoće više para od države, što direktno iz budžeta, što indirektno od državnih sponzora. Gde vam je omladinska škola, pa i vi da prodate nekog klinca? Pa da zaradite? Pa nema ni škole ni klinaca. Sve sami istrošeni igrači. Kad nisi sposoban da zaradiš u najprofitabilnijem sportu, ti batali, pa se bavi politikom. Tu ne treba nikakvo znanje. Budeš neki direktor, bog da te vidi.
R

Realno...

pre 4 meseca

Pusti ti Kragujevac. Daje za Radnički. A to što ne daje ništa za dete npr...I još da ne nabrajam...Samo hleba i igara!

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Sredstva solidarnosti su otisla sns junajtedu, zato niko drugi nije dobio evro...