Komentari na vest

Iz Kingstona, preko Amerike i Francuske, do Voždovca

М

Марли

pre 8 meseci

Добро нам дошао. Јерковић чека титулу 🇯🇲 !
A

Astoria

pre 8 meseci

Svi Jamajčani su veoma brzi, to im je u genima. Deluje kao da će biti dobro pojačanje, ipak je reprezentativac svoje zemlje, sa 26 nastupa i 4 postignuta gola. Nije baš nastupao u nekim jakim ligama, ali verujem da će pokazati kvalitet u ligi kakva je naša. Na pozajmici je, pa ako se dokaže kao pojačanje mogli bi Voždovčani da ga otkupe sl.godine. Njegov sunarodnik, Norman Kempbel, igra za Javor, i vrlo je brz igrač.
m

mita i trta

pre 8 meseci

super jos malo pa ko da ce da gledamo prvu ligu nigerije
N

Nenad1246

pre 8 meseci

@trta mrta Nigerija i Jamajka nisu čak ni na istom kontinentu.
p

prosvetitelj

pre 8 meseci

@trta to što su crnci, ne znači da su svi s istoga kontinenta
B

Bez slabih!

pre 8 meseci

Izgleda i silni Vožd bi da makne titulu sebi u džep kad izbace Parizeropartizan i Crvenu parizerozvezdu u 5. ligu zbog izvora finansiranja. Još kad svaki klub bude doveo po jednog Kineza i Indijca u svoje redove, pa krenu tamo prenosi... Pa krene prodaja dresa svakog našeg kluba u višemilionskim ciframa, a pare stižu u klubove i stižu... Bićemo nova Audi Sarabija u fudbalskom smislu što se tiče atraktivnih dolazaka zbog prejakih finansija svih klubova.
z

zamisli ti

pre 8 meseci

koliko si prso kad sa 27 godina dodjes u vozdovac
F

FkpCascais

pre 8 meseci

A koliko si ti "zamisli" prso kad ovo kazes samo kada su stranci u pitanju a da su domaci hvalio bi ih.... koliko to govori o tebi, kakav si, i sta zelis sa tvojim porukama ovde.