Komentari na vest

Iz Novog Pazara grme na Simovića i FSS: Nismo miljenici fudbalske organizacije

M

Made in Lovćenac

pre gotovo 3 godine

Elvis je Dr Zvezdanov poslušnik, pa samim tim i čovek zadatka - čergarske struje u FSS-u... smRad je president's choice za opstanak. Odluku neko mora da ovaploti, pa nečudi što je izbor pao na najpogodnijeg, gore pomenutog Elvisa.
c

crnotravac

pre gotovo 3 godine

Elvis u Subotici na specijalnom zadatku, spašavanja smRada... "Oj, Srbijo među šljivama!"
t

tihomir.ivkovic@uniqaosiguranje.rs

pre gotovo 3 godine

Haha..bolje da ne kažu ništa..dva puta već ušli u super ligu administrativnim putem, ni tada ih nisu voleli sigurno..
G

Gostttttt

pre gotovo 3 godine

Samo smo cekali kada cete da se javite...niste za Super ligu i tacka.
k

kragujevac

pre gotovo 3 godine

Simović je oštetio i Radnički iz Kragujevca protiv Kolubare, otvoreno je navijao za Lazarevčane. Ali, Radnički je dostojkanstveno obavestio javnost o tome i ...tačka.Vi, gospodo iz FK Noviu Pazar, imate najmanje prava da nekog kritikujete,a posebno FSS.Pa on(FSS) vasje dva puta prilikomvašeg "plasmana" u elitu izvukao van svih pravila.Prošle godine postali ste član Super lige sa 12 pozicije u Prvoj koja je vodila u ispadanje.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Elvis iz Lovcenca da osteti neki tim?!Pa ajte molim vas!
e

ehhhh

pre gotovo 3 godine

da bar ispadnete
S

Sport15

pre gotovo 3 godine

Al’ ste dosadni vi iz Pazara, te nas ne vole zbog ovog, zbog onog...Meni kao sportisti iskljucivo smetate zbog nacina na koji ste usli u ligu i sad jos imate obraza da kukate... Kao crnci, najveci rasistici i cim im nesto nije po volji, a nas ne vole jer smo crnci...
V

Volim fucu

pre gotovo 3 godine

U Srbiji najbolje prolaze spin majstori. Vi niste miljenici saveza? Pa kako onda igrate Super ligu, kako klub koji kuburi sa dugovanjima imaste para da kupite sebi mesto. Razmislite malo sta pricate i radite.
O

Oliver 1234

pre gotovo 3 godine

Ako niste miljenici saveza, kako ste usli u super ligu. Sve se brzo zaboravlja. A da je katastrofa od lige to stoji. Ne samo super liga vec i ostale lige su jos gore i iste... pr a liga, srpske lige, zone...
O

Oće to tako

pre gotovo 3 godine

Našli Pazarci da se žale, trebali bre treću ligu da igraju, toga su pošteđeni, zatim sa 10. mesta ušli u Superligu i onda nisu ničiji miljenici, još zovu Rašima da bude predsednik FSS-a da budu sigurni da mogu mirno da nastave sa svojim spletkama, urnebesno.
G

Gost87

pre gotovo 3 godine

Kakvo ludilo, a dva puta ulazili u Superligu na foru, tojest političkim putem. Ko o čemu, vojnik o skraćenju roka.
J

Ja sam jaaa

pre gotovo 3 godine

Ja sam sokiran koliko je ovaj sajt preplavljen botovima. Kao prvo, sta se vi bunite kada ste kupili mesto u ovoj ligi i usli kao deseti, sto znaci da FSS bas briga za sportski uspeh na terenu. Kao drugo, prosla sezona je neregularna zbog menjanja pravila u sred sezone, a za ovu sezonu bolje da cutim, nikad vise namestanja
N

Nemac1988

pre gotovo 3 godine

Ako vam se ne svidja u ovoj ligi vi gospodo lepo istupite i idite igrajte prvenstvo Turske ili Bih! A sad odjebite u skokovima bili ste 10 prosle godine i nemate pravo glasa! Plus ste protiv Zlatibora u Uzicu pljunuli lovu na poluvremenu da vas isti puste!!! Zato mars u pizdu materinu
B

Bolesni ljudi

pre gotovo 3 godine

Ne moze Srbin bez sovinizma i nacionalizma, e stoko bolesna, takvi dzukci kao ti ne treba da se javljaju jer brukate nas normalne ljude, zato cut' bre !
D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Da zaboravimo na momenat ko za koga navija, pa ovo što se dešava u našem fudbalu je tolika sramota, to nikada nigde nije vidjeno!!! Svi redom su odgovorni, jer makar učestvuju u ovoj lakrdiji, a najviše naši najveći klubovi koji direktno kroje desavanja kroz svoj uticaj... Da se ne lažemo, uvek je bilo nekih stelovanja rezultata i toga ima svuda, ali kod nas je to toliko jadno i providno da nemam reči. Trebalo bi da nas izbace iz Evrope, pa da igramo ovu našu jadnu ligu besciljno...
V

Vojica

pre gotovo 3 godine

Ako niste miljenici, otkud vas onda u superligi?
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Opet specijalac Elvis, cccc...
V

Vartolu

pre gotovo 3 godine

Alo bre sta cete vi u superligi kad ste bili deseti prosle sezone? Kako vas nije sramota?
P

Pazarac12

pre gotovo 3 godine

To pitaj FSS!
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

A cuj grobare, oni ne vicu najneregularnija liga jer to ove ekipe namestaju nego da bi ukaljali zvezdinu titulu. Kao da Zvezda ima veze sa ovima. Napali ih Zeks i teraju tako.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Sve vase titule su ukaljane

07.08.16

pre gotovo 3 godine

@Gost1111.....Nase sve titule ukaljane,a u muzeju nam usati pehar.Imas net i procitaj koliko proleca u Evropi ima Zvezda,koliko antologisjkih meceva,pobeda,bodova u Evropi,i na kraju krajeva,imamo ono sto vi nikada necete mati,titulu evropskog i svetskog prvaka.A ako opet mislis na ove novije titule da su ukaljane,tu ne moras da koristis net,setices se i sam Sparte,krasnodara,Arsenala,Kelna,Batea,Cska,setices se Salzburga,Kopenhagena,J.bojsa,Milana,Hofenhajma,setices se i Olimpijakosa,Napolija i na kraju krajeva Liverpula.Nase titule su uvek i vazda bile potvrdjivane po Evropi,od nastanka do dana danasnjeg,i to te razjeda,i tebe i tebi slicne.A ako je neko ukaljan,ukaljani ste vi,od nastanka pa do sad,citav klub je ukaljan,da ne pominjem mateusa,i razna priznanja bivsih igraca i clanova UO,da ne pominjem predsednike drugih klubova koji su bili u vasem UO,da ne pominjem premijera koji vam dao Zemunelo,stadiom koji ste oteli od Vojske,predsednika saveza koji vam stelovao titule,predsednika drzave koji vam placao licence,da ne pominjem antologijske bruke poput Flajmurtarija,Petah Tikve,Samroka.Sve sto je Zvezda ikada uradila je priznato u Evropi pobedama i trofejima,priznato od strane ogromnog broja svetskih fudbalskih legendi,navijaca i novinara.A tvoj klub je ukaljan od osnivanja,pa na ovamo.Cik opovrgni bar jednu recenicu koju sam napisao.
v

vrh

pre gotovo 3 godine

pa vi niste ni zasluzili da udjete u ligu nagradjeni ste i sada se bunite ....
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

ostavice vas Rasim u ligi...
S

Stari lopinger

pre gotovo 3 godine

Simovic je jedan od najgorih srpskih sudija, nista cudno sto je juce pokrao Pazarce
N

Ne lupetajte

pre gotovo 3 godine

Ostace Pazar u SL bez icije pomoci jer igraju bolji fudbal od pola timova koji su u gornjem delu tabele
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kuknjava da bi imali domaćinsko suđenje u poslednjem kolu. Ajde Napredak, pokaži da ovaj vaš niz nije slučajnost! Pošalji kukumavke u drugu ligu!
L

Lose sudjenje

pre gotovo 3 godine

Pazar je ostecen najmanje za jedan penal ali nije to nista za jednog Simovica
N

Nenad

pre gotovo 3 godine

Sve tačno, na zalost…najnerugularnija liga u evropi
T

Teodul

pre gotovo 3 godine

Kakav crni penal u finišu, pa ono nema elemenata prekršaja ni na lastišu:p Sudija je odsvirao bez greške čitav meč. Nego je kod nas navika da se kuka čim nekom nije pomognuto da na silu osvoji zamišljene bodove protiv tima kome "ne treba".
S

Sve je tacno

pre gotovo 3 godine

U pravu su ljudi 100 %, juce im sudija Simovic nije dosudio cist penal pred kraj utakmice a o neregularnosti prvenstva ne treba trositi reci !