Mohamed Salah u dresu Egipta (©Reuters)
Mohamed Salah u dresu Egipta (©Reuters)

Iz reprezentacija širom sveta 47 igrača se vratilo sa virusom

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.11.20. | 22:24

Broj samo raste

Tenzije na relaciji klubovi – fudbalski savezi traju godinama unazad. Klubovi su žale, jer im se igrači redovno vraćaju povređeni ili isceđeni kao limun sa utakmica reprezentacija.

A, ovaj novembarski ciklus digao je problem na dodatni nivo. Prema proračunu pojedinih medija, 47 igrača se sa raznih meridijana vratilo u svoje klubove sa korona virusom nakon reprezentativnih okupljanja!

Izabrane vesti

Među njima su i srpski fudbaleri Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Kolarov, Luka Jović, Đorđe Nikolić i Darko Lazović. Tu su i Egipćani Mohamed Salah i Mohamed Elneni, pa Hrvati Brozović i Vida, Bosanac Kolašinac, Holanđanin Vilena, Izraelac Dabur.

Pored njih, razbolelo se i 15 fudbalera selekcije Urugvaja, šestorica Korejanaca, četvorica Ukrajinaca, trojica Čeha, četvorica Iraca...

Poslednja informacija je da su pozitivne testove imala i dvojica fudbalera Torina, koji su se tek vratili sa reprezentativne pauze, ali imena zaraženih igrača nisu otkrivena.

Sad, pitanje je poput onog šta je starije, kokoška ili jaje. Odnosno, da li su igrači došli na okupljanja reprezentacija već zaraženi, pa su testovi tamo otkrili da nose virus ili su ga dobili kada su došli u kampove državnih timova.


tagovi

Mohamed SalahSergej Milinković SavićMarcelo Brozović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara