Naser Điga (©Starsport)
Naser Điga (©Starsport)

Iznenađujuće odluke Baraka Bahara: Počinje Điga, Mijailović desni spoljni

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.09.23. | 09:41

Bukari uz Endijajea, na klupi Kraso i Olajinka

Probao je razne varijante Barak Bahar, bio najbliži odluci da Miloša Degeneka vrati u ekipu kao ful-beka, ali je izraelski stručnjak odlučio da servira nekoliko velikih iznenađenja u startnih 11 za duel protiv Mančester Sitija.

Poslednje vesti sa Ostrva govore da će na Etihadu protiv Erlinga Halanda u crveno-belom dresu debitovati mladi štoper, došao iz Bazela, Naser Điga. Odlučio se Bahar da reprezentativcu Burkine Faso da prednost u odnosu na Uroša Spajića, Nemanje Milunovića, pa i Miloša Degeneka, uveren da će sa Đigom odbrana srpskog šampiona delovati brže. Ozbiljan rizik je na sebe preuzeo Bahar, ali možda se na Etihadu rodi potencijalno veliki štoper, jer će Điga imati šansu da pokaže od čega je satkan. Ili barem nagovesti potencijal.

Izabrane vesti

---------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

----------

Neće to biti jedina iznenađujuća odluka Baraka Bahara. Pored Nasera Đige u odbrani će igrati Aleksandar Dragović i Milan Rodić, dok će ulogu desnog ful-beka obavljati Srđan Mijailović. Prvi put otkako je u Zvezdi. Mada bilo je logično da se trener Crvene zvezde opredeli za takav manevar, s obzirom da će na toj strani delovati Žeremi Doku. Imaće Srđan Mijailović zadatak da neutrališe njegove supersonične moći i pomaže trojici štopera kako bi bili što manje u situacijama jedan na jedan.

Poslednje vesti iz Mančestera govore da će premijeru u Ligi šampiona na klupi početi Piter Olajinka i Žan Filip Kraso. Oni su kao tandem delovali sjajno tokom letnjih meseci, ali Bahar ih je razdvojio used povrede Mirka Ivanića i od tada njihova forma ima tendenciju pada. I pored toga očekivalo se da će ih Bahar ispoštovati.

Ponovo će u špicu igrati Šerif Endijaje, bez obzira na slabo izdanje protiv Čukaričkog. Iza njega će delovati Osman Bukari i Mirko Ivanić. Kao što se moglo pretpostavljati Korejac Hvan će igrati uz Marka Stamenića.

Projektovan sastav Crvene zvezde (3-4-2-1): Glazer - Điga, Dragović, Rodić - Mijailović, Stamenić, Hvan, Mitrović - Bukari, Ivanić - Endiaje.

GRUPA E

21.00: (1,63) Fajenord (4,00) Seltik (6,25)

21.00: (2,95) Lacio (3,30) Atletiko Madrid (2,60)



tagovi

Naser ĐigaBarak BaharFK Crvena zvezdaSrđan Mijailović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara