Komentari na vest

Izraelac proslavom gola digao Tursku na noge: Reagovalo tužilaštvo, klub mu spremio otkaz

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Mozda je uradio ovo jer nije dobrodosao tamo, a i zbog odstete... Tursku nikada ne bih podrzavao, ni u cemu, '90-ih su slali oruzje srpskim muslimanima u Bosni, a '98-e i '99-e Albancima. A i sada ih podrzavaju i daju im oruzje.

Zvezda ispred svih!

pre 4 meseca

DEMOKRATIJA, ako se ne varam!
G

Greška???

pre 4 meseca

Ne bih rekao da je ovaj potez greška. Dobar način da dobije čiste papire i punu odštetu, da napusti zemlju u kojoj nije dobrodošao, da postane nacionalni heroj. Ako se usude da ga drže u pritvoru na duže vreme ili ga zatvore, onda se cela međunarodna zajednica uključuje, a Turska u ovom trenutku postaje loša strana. To praktično pokazuje dvoličnost Turaka, posle ispada u Saudijskoj Arabiji.
C

Czbgd

pre 4 meseca

Čovek je podsetio da je proščo 100 dana od masakra nevinih civila i zbog btoga će na sud?! Ajde zapitajte se da li je to normalno?
P

Pa sad...

pre 4 meseca

Sve bi to bilo ok da njegova zemlja za tih 100 dana nije napravila genocid i etnicko ciscenje nevidjenih razmera.
C

Czbgd

pre 4 meseca

Pa sad... A ti podržavaš terorizam?
M

M.T.

pre 4 meseca

Neko će reći da je i Gavrilo Princip učinio teroristički akt zajedno sa svojim saborcima i istomišljenicima...a verujem da svega toga ne bi ni bilo bez ponoći sa strane (recimo Srbije)... i to je ovima samo bio razlog i povod za već pripremljen napad na Srbiju... Nije isto, ali liči... tamo je svakako kuvalo... i onda se to iskoristilo da se pregazi taj narod dole u pojasu Gaze i da se ide na to da nestanu sa lica Zemlje. Poenta...nekad teroristički akt je čin otpora i borbe za oslobođenje... Ali u modernom svetu zavisi da li si na "pravoj" strani... da li si moćan,da li imaš lobi, da li imaš leđa... I ovo je,ja mislim smišljeno urađeno da dobije čiste papire i ode iz zemlje koja ne podržava njegovu.
N

No.1

pre 4 meseca

Kakve sve dilee vode države stanje u svetu je još i dobro.
f

fontana98

pre 4 meseca

Koliko moras da budes glup da ovako nesto uradis? Covek ode u muslimansku drzavu i provocira. Bez obzira na to ko je u pravu u ovim sukobima, stvarno je kriticno ponasanje
K

KNK

pre 4 meseca

Da je ovo uradio u Holandiji,Belgiji,Portugalu,..ne verujem da bi bilo sada ovde u vestima...tako da mislim da nije glup i da je upravo to želeo.
M

Mrcina

pre 4 meseca

Zašto nisi stavio broj dece koji su pobili tvoji jevreji?

Bojan Lordinho

pre 4 meseca

....Preposteni Turci,recimo....Osudjujem svaki vid pogibje na biiilo koji nacin i zbog bilo cega.Ali,malo ste vi vise zasrali u vasoj Bogatoj Istoriji,da bi nekog hapsili,pekli,sta vec rade...Ja kad sam video naslov u najmanju ruku sam pomislio da su mu nasli bombe u ormaricu u svlacionici.
M

Milicachichich

pre 4 meseca

Ko se seca devedesetih zna kako su se ratovi spremali. Svi se mogu iskolovatini emancipovati ali rat ce se uvek videti iz daleka. Proterivanje politicara, javne osude, progon pevaca i umetnika i na kraju sport, setite se samo devedesetih vi stariji i sve ce vam biti jasno..
O

Orao

pre 4 meseca

Realno, kakav kreten moras da budes da ovo uradis u sred Turske?