Komentari na vest

Izvela Braga hiljadu i jednog vraga i ugasila vulkan u Berlinu (VIDEO)

S

Smislov

pre 7 meseci

Kako Mađija ocjenjuje suđenje? Ima li zamjerki?
e

ej

pre 7 meseci

bonucci kiksara teska :D
С

Сале2323

pre 7 meseci

Преноси Филип аргентинска оба првенства, преноси европске утакмице, сећам се лане, Рома и Фејенорд преносио. Тада се некако и винуо у орбиту. Дечко и лошу утакмицу претвори у спектакл! А та је била врхунска! Вероватно данас у Србији понајбољи спортски коментатор.
s

steta za union

pre 7 meseci

onaj filip markovic je ubedljivo najbolji komentator u srbiji. strasan mec bio steta za union
F

Florence

pre 7 meseci

Klasicam primer neiskustva igranja u evropi i direktnih utakmica za prolaz dalje.Nemacki klub, na gol vise, odbrana tanka, mozak i stil im prilagodjen ligaskom stilu gde imaju po 30 utakmica godisnje, pa ako danas izgube, imaju jos dosta do kraja lige.Ovo je evropa, svaki gol je bitan, svaki bod je bitan.Na 2:0 su trebali iskusnije, ali oni nastavili da igraju kao protiv nekog Bohuma ili Wolfsburga, pa neka padaju golovi do mile volje.
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Do 2:0 je takva promaja duvala u odbrani brage...imao sam utisal kao da su cekali da prime drugi gol da krenu da igraju...union kako je primio gol raspao se, jesu pokusavali, ali je sve islo ka 2:2 i na kraju ni tih 2:2 nisu sacuvali nazalost...bas dobra tekma, komentator je brutalan, ali brate sto ne zna da vidi ofsajd, ne samo on, nego i mnogo drugih....
D

Dachaa

pre 7 meseci

Steta za Union simpatican klub sa odlicnim navijacima.
s

sara jojo

pre 7 meseci

Coby jesi li ti radio naslov?
s

shulz

pre 7 meseci

Kakva utakmica.. Union napadao, bio bolji, promasivao, za sta je na kraju kaznjen, Braga pokazala da je preozbiljna ekipa, iskoristila svoje sanse, dala tri komada u gostima. Sjajnu fudbalsku predstavu dodatno uvelicao komentator sa arene, svaka mu cast!
L

LslL

pre 7 meseci

Zvezdas sam da ne bude zabune neke, letos citam strucnjak pise Braga nikakva , ma Zvezda bi ih odvalila.Mislim se druze cuti molim te.Nestvarno koliko ljudi veze nemaju sa fudbalom.Iste price sam slusao i za Kopenhagen.
W

Wij

pre 7 meseci

Zbog ovoga nikome normalnom ne treba Superliga. Kome je do gledanja Real-Bajern ili Siti-Barsa po 70 puta godisnje? Prava car je u tome da se javljaju i ovakvi timovi i ovakve utakmice.
ć

ćuti bre

pre 7 meseci

Ti bi prvi prebacio na bajern-real da su igrali u istom terminu
W

Wij

pre 7 meseci

@cuti bre Sada, u dosadadnjem formatu, mozda i da. Ja pricam za Superligu gde bi se samo takve utakmice i igrale.
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Namesteno rekli bi simpatizeri kluba podno tenka,jel tako?!
G

Gosten

pre 7 meseci

Moze se desiti preokret ali ne tri puta za redom i to dva puta. Niko na svetu to nije ni jednom izveo a Partizan jeste DVA puta
b

borča

pre 7 meseci

ali komentator...sjajno.
B

Brko

pre 7 meseci

Kakva utakmica, kakav komentator, kakva atmosfera, kakvi golovi. .. Fudbalsko savršenstvo. Ne treba mi više nikakva utakmica ove sedmice, zadovoljen sam. Žao mi je Uniona, išli su na pobjedu i na kraju brutalno kažnjeni zadnjim udarcem na gol. Baš su bolno izgubili i protiv Reala i večeras, u zadnjoj sekundi. Ali šta se može, to je fudbal. Neka uče iz ovog pa da nam se opet u naredne dvije-tri godine vrate u Ligu prvaka. Sljedeće sezone teško da će moći
V

Voždovac

pre 7 meseci

Svaka čast Limi za odbrane, ali večeras su se ostvarila 2 nepisana pravila. Prvo da je 2:0 najopasniji rezultat, a drugo da nakon promašenih šansi obavezno stiže kazna.
U

Ula, ula

pre 7 meseci

Kakav drugi i treći gol Brage, brateuuu!
V

Vraga

pre 7 meseci

može bez rimovanja braćo..