Komentari na vest

Izvršni odbor jednoglasno - Dragan Stojković selektor do 2026.

M

MilosBg

pre 21 dana

Sad kad nas Piksi iznenadi pa ne osvojimo Ep hahahah
o

odsteta

pre 21 dana

znaci da je ugovorio sebi milion eura kad se ekspresno vrati sa izleta, zarad dusevnog bola.
R

Rodman93

pre 21 dana

Kvota da ne prolaze grupu na Euro 2.25, poklon, uložiću dobro.
l

laker

pre 21 dana

a od trenerskog iskustva samo Kina hahahaha... da ljubi Tadica,Mitrovica,SMSa i Pavlovica sto mu napravise karijeru iako veze nema.
O

Ogrnuti

pre 21 dana

Jednoumlje na svim nivoima u društvu.
B

Babaroga99

pre 21 dana

Piksi DOKTOR . Uzeo masnu lovu i boli ga uvo . Tako treba Piski rokaj , svi bi tako radili . Koji nebi nisu normalni . Delji samo .
S

Sedorf10

pre 21 dana

Da se ne lazemo Piksi je ostao jer Vucic hoce stabilnost i rezultate reprezentacije. Da se pitala ekipa Zeka, Bjeka, Dzaja, Tole, Curkovic koja sedi u Upravnom odboru FSS-a oni bi ga odmah oterali i uspostavili bi svoju vec razradjenu mnogo godina semu sa menadzerima i talovma. Al' ne pitaju se oni nista srecom. Kontam da oni mrze Vucica vise od Piksija. Jer ne mogu da razrade biznis plan. Vucic imje prepreka, kako su samo bili srecni za vreme Borisa Tadica i Milosevica, koji se nisu mesali u fudbal.
B

Boners

pre 21 dana

Treba osigurati najgoreg trenera na orvenstvu koji u zivotu nije trenirao ni poluzobiljan klub.
N

Nikkkkkk

pre 21 dana

A što nekažete da je prepreka bio milion evrića oštete ako dobije otkaz poslije prvenstva Evrope ako neode u drugi krug!
F

Futozani n

pre 21 dana

Dje ga trefi pred Evropsko prvenstvo. Ni bugare nemoze da pobedi. Al je ova PITA masna
d

deki maky

pre 21 dana

Bravo kiksi kralju- kako si krenuo do kraja mandata će ti igrat Prle i Tihi tj.Mitar i Tadić... Bez starca nema udarcca
P

Ponosan

pre 21 dana

Koji ste vi gubitnici na ovim komentarima! Ja se radujem što je Piksi pristao isti će se održati neki kontinuitet . Živela Srbija. Srećno momci
R

Rodman93

pre 21 dana

Kontinuitet tužnog i ružnog fudbala, kontinuitet besmislenog fudbala, kontinuitet bez ikakvih poluozbiljnih rezultata, kontinuitet neodlaska na velika takmičenja osim ako ga ne zadesi ope' grupa Litvanija, Crna Gora, Bugarska, a nosioc Mađarska što se više neće desiti. Kontinuitet ničega, al i to je kontinuitet neki, u pravu si.
N

Nikola44

pre 21 dana

@Rodman Tako je pre Piksija smo 3 puta bili svetski prvaci i jos 2 puta Evropski. A on jadnik jedva se i plasirao na Evropsko prvanestvo i jos plus mu svi igraci igraju u Mancesteru, Realu, Liverpulu, Bajernu, Barseloni, PSZ... Ja bi ga odmah oterao, sa takvim vedetama on da ne prdje grupu.
V

Vidić predsednik, Paunović selektor

pre 21 dana

Bojkot.
K

Kuduz

pre 21 dana

Evo prvi put komentarišem na ovu temu. Ja stvarno ne mogu čudom da se načudim vašim komentarima. Svi sve znaju, mišljenje o selektoru se bazira na tome dal vam se sviđa kako govori ili ne, bazira se na tome šta drugi govore o njemu itd a niko da pomene da je čovek preuzeo krš reprezentaciju koja 20 godina nije otišla na evropsko prvenstvo i sa tim timom nas je odveo na dva velika uzastopna takmičenja. Jeste li vi zaboravili na šta je ličio taj tim? O čemu vi pričate? Pa nije ni čudo što niko pametan neće da se vrati ovde. Nije vlast u ovoj zemlji najgora, najgore je javno mnjenje. I upravo to je ono što sprečava napredak u bilo kojoj oblasti. Samo je ovde najnormalnije da se selektor smenjuje nakon što napravi uspeh. I to sve zbog glupih i nerealnih očekivanja jer se 90% ljudi uopšte ne razume u materiju koju komentariše. Naučite jednom za svagda ( ma koliko da vas boli ) - 1. mi ne znamo da igramo fudbal i ne možemo da se merimo sa Hrvatima! 2.Za nas je veliki uspeh plasman na svako takmičenje. 3. Selektor koji to omogući je najbolji mogući selektor. A vi tandrljajte šta hoćete, ovo su činjenice. Oprašta se mlađima od 23 godine, oni će vremenom shvatiti, bar neki od njih. Za vas starije nema nade, nažalost.
S

Sima Arauho

pre 21 dana

Kako mogu Hrvati sa manje stanovnika da iznedre takve igrače a mi ne možemo?!Zato sto mi ne možemo da sastavimo reprezentaciju u kojoj igraju najbolji!Čak se i jedan Pixi koji ima para da ne može da ih potrosi do kraja zivota uvaljuje u blato i to pravo blato u autobusu sa predsednikom!Kada u reprezentaciji ne budu igrale menadzerske kombinacije tipa Filip Djuričić,braća Ilic i Erakovic i mi ćemo biti vicesampioni sveta kao u kosarci.
R

Rodman93

pre 21 dana

Nije mišljenje se bazira na tome da mu ekipa nema igru ni protiv mnogi lošijih ekipa od njegove, a to su sigurno i Crna Gora i Litvanija i Bugarska. Moje mišljenje se bazira na igrama na SP gdje mu ekipa nije imala ni glavu ni rep, a tu ne mislim na poraze, nego na to što mu je ekipa igrala kao grupa građana, nije mišljenje se bazira na tome da selektor ima 60 godina, a da nema nikakvu trenersku karijeru itd. itd. Treba još ??? Iz onakve grupe za Euro, odveo bi nas svaki trener iz ove jadne lige Srbije.
2

244

pre 21 dana

Kuku lele nama,rece Piksi 22 ge da cemo igrati najljepsi fudbal i dominirati terenom,a cinimi se da jedva se krecemo po terenu...
U

Ujka Zitko

pre 21 dana

Od predsednika saveza pa sve do selektora,zreli za lisice na rukama.Mada predsedniku saveza su vec stavljali lisice na ruke!😂😂😂😂
G

Gost1991

pre 21 dana

Hahahahaha Komedija Posle evropskog debakla ce biti uspeh je bio igrati ovde, bicemo jos jaci, bla bla bla Katastrofa Sigurno necu ni jednu utakmicu da pogledam A vi ostali podrzavajte ovaj cirkus
П

Пикси јер бољег, нема!

pre 21 dana

Драган Стојковић један је Пикси. Одвео репрезентацију тамо где је нико од бројних његових претходника није одвео 24 године. Три утакмице три велика меча за понос Србије. Три пута ће се застава и химна вијорити на Европском првенству. Напи момци нису никада били на сениорском Евсропксом првенству, јесу ко играчи селектор Пикси и помоћни тренер Друловић Љубинко. Њихово је да се боре и да презентују грб дрес и химну на најбољи могући начин.
J

Jajnoool

pre 21 dana

Neverovatno... Nema veze, ionako za svako prvenstvo nadjem za koga cu da navijam, zaboravim na sve stresove izazvane najranijom eliminacijom naše repr.
Г

Гост

pre 21 dana

Заслужио си Пикси сваки динар, па не може свако да извуче два икса против Бугара. Браво легендо!!! Очекујемо победу против Андоре у квалификацијама.
?

??

pre 20 dana

Ima da ih zgazimo 3 2
B

Birokrata

pre 21 dana

Znaci dogovorili su se za taj milion sto je bio sporan..nisam ni sumnjao doduse.

Joco Inter

pre 21 dana

Slična situacija kao i sa njegovim šefom. Kad čitaš i slušaš komentare ljudi, vidiš da niko nije za njega, a opet 'pobedi'... Bio je odličan fudbaler, ali kao trener i selektor užasno loš. Dovoljno je slušati njegovu konferenciju i videti da se radi o čoveku koji ne poseduje ama baš nikakvu karakteristiku za kvalitetnog selektora.
v

veljko9

pre 21 dana

Zasluzeno nakon dva remija sa Bugarima!
M

Miskelinjo

pre 21 dana

Mislite odbor uhleba, neradnika i klimoglavaca?
S

Sima Arauho

pre 21 dana

Jedva cekam izjave tipa "mi jesmo izgubili ali mi nismo poraženi" na EP.
R

Raider

pre 21 dana

Nigde, nikada, nisam cuo da se ugovor selektoru daje pred prvenstvo, ajde da je dan posle plasmana, ali pred samo prvenstvo, izvoli ugovor pa ti uradi sta god, pare dobijas svakako ... nerealno... reklo bi se da se nije vozio u autobusu za dz...
B

Batric

pre 21 dana

Ovo je ona situacija ko u Vratice se rode kad Batric postavlja popa za trenera.Jednoglasna odluka (pazi moj glas) pa onda kaze Izvrsni odbor to sam ja :D
d

d.g.

pre 21 dana

Što pre potpisujte ugovor jer će nam ga posle ep oteti😂😂😂😂
i

ili

pre 21 dana

ce skociti cena kao posle Catara
k

kendisport

pre 21 dana

Da nije tuzno bilo bi smesno, sto ne napise neko kolika je odsteta u slucaju raskida ugovora nakon EP?
Č

Čao čao

pre 21 dana

Bio je moj omiljeni igrač u ona vremena,stvarno je bio velemajstor svog zanata Za plasman na SP skidam kapu,naklon do poda.Ali kada je poslije meča sa Rusijom izjavio da se ne bi ništa promijenilo i da smo pobijedili (0:4),trebali su mu se zahvaliti na saradnji.
D

Delija NBGD

pre 21 dana

Cirkus.
V

Venom

pre 21 dana

Bolje bi nas vodio Dragan Stojkovic Bosanac

elmagico

pre 21 dana

mogu da zamislim i "izvrsni odbor" i ko ih je tu postavio, smesna zemlja bio je lepsi sajt ranije dok vas nisu uzeli, sad stalno mora da se filtriraju ove tuzne vesti za npc e
K

KM12

pre 21 dana

Srećno Dragane, a i nama s tobom!
P

Pley

pre 21 dana

Satiranje se nastavlja!
N

N.božić

pre 21 dana

Greška
M

Makks

pre 21 dana

Pare delimo nakon EP.